...
ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪTV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑOpen BeyondΕΡΤ Sports HDΕΡΤ3NickelodeonΒΟΥΛΗ
ΕΡΤ1
ΕΡΤ1 - programma tv
07:00ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ🔍
10:00ΕΝΑ ΜΗΛΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ🔍Eπεισόδιο 17
10:15ΑΙΓΑΙΟ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ🔍«Αέρας στα πανιά μας»
10:50ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ🔍«Φοινίκη» Β΄ μέρος
11:30ΠΡΟΒΑ ΓΑΜΟΥ🔍«Ασβεστόπετρα»
12:00ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΡΤ ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΕΡΤ ΚΑΙΡΟΣ🔍
12:30Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ🔍Eπεισόδιο 2
13:20ΣΟΝΙΤΑ🔍
15:00ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ 2018 / ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ – ΤΕΛΙΚΟΣ🔍
17:40ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ🔍Eπεισόδιο 11 - «Σκωτία – Χάιλαντς»
18:10AMSTERDAM, LONDΟΝ, NEW YORK: THE MAGNIFICENT THREE🔍Eπεισόδιο 3
19:10ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ🔍Eπεισόδιο 3
20:05ΟΙΝΟΣ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ🔍«Δράμα και Παγγαίο»
20:55ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ + ΚΑΙΡΟΣ🔍Με την Ελένη Χρονά
22:00INDIAN SUMMERS (Α΄ ΚΥΚΛΟΣ)🔍Επεισόδια 7ο & 8ο
23:40ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ🔍Με φόντο τη γερμανική Κατοχή στην Ελλάδα, το ντοκιμαντέρ αφηγείται την ιστορία ενός έρωτα, του πατέρα του σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ, Πέτρου Κουλμάση, τότε βοηθού καθηγητή στο Γερμανικό Επιστημονικό Ινστιτούτο της Αθήνας. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - 2016 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση) Σκηνοθέτης: Τίμων Κουλμάσης
01:15Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ🔍«Η Μεγάλη Επανάσταση του Φαγητού» είναι μια σειρά από ενδιαφέρουσες ιστορίες, για το πώς άλλαξε ριζικά ο τρόπος που τρώμε, πίνουμε και αντιλαμβανόμαστε το φαγητό. (THE GREAT FOOD REVOLUTION) Γαστρονομία - Υποκατηγορία : ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
02:10AMSTERDAM, LONDΟΝ, NEW YORK: THE MAGNIFICENT THREE🔍Από το 1600, το Αμστερνταμ, το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη συνέβαλαν στη γέννηση και την ανάπτυξη της «παγκόσμιας πόλης»: μια νέα αστική φιλοσοφία, η φιλοσοφία της οποίας διαδραματίζεται σε παγκόσμια κλίμακα. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - 2017 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση) Σκηνοθέτης: Frédéric Wilner
03:10INDIAN SUMMERS (Α΄ ΚΥΚΛΟΣ)🔍1932. Βρισκόμαστε στη Σίμλα, μια πόλη στη βόρεια Ινδία φωλιασμένη στα μεγαλοπρεπή Ιμαλάια και στις φυτείες τσαγιού, τα τελευταία δραματικά χρόνια της αγγλικής αυτοκρατορίας στην Ινδία. Σειρά - 2015 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση) Παίζουν: Χένρι Λόιντ Χιουζ, Τζούλι Γουόλτερς, Πάτρικ Μαλαχάιντ, Τζεμάιμα Γουέστ
04:50ΟΙΝΟΣ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ🔍Η εκπομπή «Οίνος ο αγαπητός», μας ταξιδεύει στους δρόμους του κρασιού της Ελλάδας. Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, η Ελλάδα έχει μακρά παράδοση στην καλλιέργεια της αμπέλου και στην παραγωγή κρασιού. Εκπομπή - Υποκατηγορία : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
05:50ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ🔍Ο Κωστής Μαραβέγιας παίζει, σκηνοθετεί και παρουσιάζει ΄Ελληνες μουσικούς, τραγουδιστές, τραγουδοποιούς που παίζουν και τραγουδάνε ζωντανά και unplugged σε ιδιαίτερες και σπάνιες τοποθεσίες. Μουσικό - 2014 Υποκατηγορία : ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΕΡΤ2
ΕΡΤ2 - programma tv
06:00ΑΣΠΡΟ - ΜΑΥΡΟ: I LOVE LUCY🔍Πρόκειται για την πασίγνωστη σε όλους μας αμερικανική κωμική σειρά με τη Λουσίλ Μπολ και τον Ντέζι Αρνάζ, η οποία ψηφίστηκε ως «Η Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά Ολων των Εποχών». Σειρά - 1951 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
07:10PAJANIMALS🔍
07:30ΜΟΜΠΙ ΝΤΙΚ🔍
08:05ΝΙΛΣ ΧΟΛΓΚΕΡΣΟΝ🔍
08:25ΠΑΦΙΝ ΡΟΚ🔍
08:50ΟΛΙΒΙΑ🔍
09:30ΚΥΝΗΓΟΙ ΔΡΑΚΩΝ🔍
10:00ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2018 / ΣΤΙΒΟΣ🔍20ΧΛΜ ΒΑΔΗΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
11:55ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2018 / ΣΤΙΒΟΣ🔍20ΧΛΜ ΒΑΔΗΝ ΑΝΔΡΩΝ
13:45ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ (Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ)🔍Επεισόδια 7ο & 8ο
15:30SELFIE🔍«Αίγινα»
16:30ΑΝΙΜΕΡΤ🔍«Greeks Can»
17:00CLOSE UP🔍«St.A.Co» (Street Art Conservators)
18:00Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ🔍«Στέφανος Κορκολής»
20:00ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΕΡΝΤΟΧ - Α΄ ΚΥΚΛΟΣ🔍Eπεισόδιο 8
20:55ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2018 / ΣΤΙΒΟΣ🔍ΒΡΑΔΙΝΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ
23:00SOUNDBREAKING🔍Eπεισόδιο 2 - «Zωγραφίζοντας με τον ήχο»
00:00ΑΝΙΜΕΡΤ🔍Εκπομπή για τα κινούμενα σχέδια και τον πολιτισμό τους. Συνεντεύξεις, εφαρμοσμένα εργαστήρια και ταινίες κινούμενων σχεδίων αποτελούν το περιεχόμενο αυτής της σειράς εκπομπών για τα κινούμενα σχέδια. Πολιτισμός - Υποκατηγορία : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
00:30ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ🔍Ελάτε να γνωρίσουμε -και να ξαναθυμηθούμε- τον πρώτο νομό της χώρας. Τον πιο πυκνοκατοικημένο, αλλά ίσως και τον λιγότερο χαρτογραφημένο. Εκπομπή - Υποκατηγορία : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
00:45ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΕΡΝΤΟΧ - Α΄ ΚΥΚΛΟΣ🔍Η σειρά διαδραματίζεται στο Τορόντο το 1895. Ο ντετέκτιβ Ουίλιαμ Μέρντοχ, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα της Εγκληματολογίας και με τη βοήθεια των σύγχρονων επιστημονικών ανακαλύψεων, εξιχνιάζει τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα. (MURDOCH MYSTERIES) Σειρά - Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
01:30CLOSE UP🔍Σειρά δημιουργικών ντοκιμαντέρ, που αναφέρονται στο έργο και στη ζωή Ελλήνων δημιουργών, καλλιτεχνών, επιστημόνων, αλλά και ανθρώπων που συμβάλλουν -ο καθένας με το δικό του τρόπο- στη συγκρότηση της συλλογικής μας ταυτότητας. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
02:30Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ🔍Η εκπομπή παρουσιάζει ενδιαφέροντες ανθρώπους από το χώρο του πολιτισμού, ανθρώπους με κύρος, αλλά και νεότερους καλλιτέχνες, τους πρωταγωνιστές του αύριο. Πολιτισμός - Υποκατηγορία : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση) Σκηνοθέτης: Χρήστος Φασόης
04:30SOUNDBREAKING🔍Σειρά ντοκιμαντέρ οκτώ ωριαίων επεισοδίων, για την ιστορία των μουσικών ηχογραφήσεων. Με πάνω από εκατό συνεντεύξεις με τους πιο διάσημους καλλιτέχνες, παραγωγούς και μουσικούς της εποχής μας. Μουσικό - 2015 Υποκατηγορία : ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
05:30ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ (Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ)🔍Υστερα από μακροχρόνια αναζήτηση, οι Ινγκαλς εγκαθίστανται σε μια μικρή φάρμα έξω από το Γουόλνατ Γκρόουβ της Μινεσότα. Η ζωή στην αραιοκατοικημένη περιοχή είναι γεμάτη εκπλήξεις και η επιβίωση απαιτεί σκληρή δουλειά. (THE LITTLE HOUSE ON THE PRAIRIE) Σειρά - Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους Παίζουν: Μελίσα Γκίλμπερτ (Λόρα Ινγκαλς Ουάιλντερ) ...
ANT1
ANT1 - programma tv
06:00Πάτερ Ημών (Ε)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής.
07:00Ελλάς Το Μεγαλείο Σου (Ε)🔍Κωμική σειρά, ελληνικής παραγωγής 2003-2004. Σκηνοθεσία: Αντώνης Τέμπος. Σενάριο: Λευτέρης Καπώνης.
08:00Ιδιαιτέρα Για Κλάματα (Ε)🔍Κωμική σειρά, ελληνικής παραγωγής 2000. Σενάριο/Σκηνοθεσία: Γιώργος Κωνσταντίνου.
09:00Θα Βρεις Το Δάσκαλό Σου (Ε)🔍Κωμική σειρά, ελληνικής παραγωγής 2005-2006.
10:00Φίλα Το Βάτραχό Σου - 1ος Κύκλος (Ε)🔍Ρομαντική κωμωδία, ελληνικής παραγωγής 2007-2008.
11:00Λίτσα.com - 1oς Κύκλος (Ε)🔍Κωμική σειρά, ελληνικής παραγωγής 2008-2009. Επεισόδιο: 11: Μετά το φιλί της Λίτσας και του Μπάμπη υπάρχει μια διάχυτη αμηχανία. Η Τζένη αποδέχεται το χωρισμό της με τον Ηλία, αρκεί να μάθει το πρόσωπο που τους χώρισε. Η Λίτσα δεν αντέχει την κατάσταση και παραιτείται από το κομμωτήριο στην Κηφισιά, ενώ η Μαρίνα είναι έξαλλη γιατί πιστεύει ότι ο Θωμάς την απατά. Η Λίτσα και ο Ηλίας προσπαθούν να είναι μαζί, αλλά ένα ατύχημα θα κάνει τα πράγματα ακόμα πιο πολύπλοκα. Πρωταγωνιστούν: Σοφία Φαραζή, Μάριος Αθανασίου, Φωτεινή Τσακίρη, Ιωσήφ Πολυζωϊδης, Ελισσάβετ Ναζλίδου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Χάρης Μαυρουδής, Ορφέας Παπαδόπουλος, Θωμάς Κινδύνης, Γιάννα Σταυράκη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Δήμητρα Κολλά, Ηλιάννα Μαυρομάτη, Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Ηλίας Πετροπουλέας. Σενάριο: Κωνσταντίνα Γιαχαλή - Παναγιώτης Μαντζιαφός. Σκηνοθεσία: Όλγα Μαλέα. Παραγωγή: CINEGRAM.
12:00My Way🔍Εκπομπή μαγειρικής με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Έκτορα Μποτρίνι. Ο Γρηγόρης και ο Έκτορας ξεκινούν την περιπλάνησή τους στους δρόμους της Αθήνας, πάνω σε μια βέσπα. Δύο φίλοι που τους δένει η αγάπη για το καλό φαγητό αλλά και η καλή αίσθηση του χιούμορ, θα μπλέξουν τις κουζίνες όλου του κόσμου, σε ένα θεότρελο οδοιπορικό. Στόχος τους είναι ν' ανακαλύψουν και να προτείνουν στο κοινό, κρυφές γωνιές της πόλης με καλό αλλά και ιδιαίτερο φαγητό. Ποια είναι η καλύτερη καντίνα; Που θα βρεις το ωραιότερο ταβερνάκι με τις πιο λαχταριστές νοστιμιές; Που θα φας το καλύτερο ταϊλανδέζικο; Το καλύτερο ινδικό; Το πιο γευστικό σουβλάκι; Μια πόλη γεμάτη από μυστικά που θ' αποκαλύπτονται σε κάθε επεισόδιο. Σκηνοθέτης: Μιχάλης Ρουμπής. Δ/ντρια Παραγωγής: Μαριέττα Καλλικάνου. Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου. Executive Producer: Άννα Αρβανίτη.
13:00Ant1 News🔍Η μαχητική δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού μεταδίδει κάθε στιγμή της ημέρας τον παλμό των εξελίξεων, με έγκυρη και ψύχραιμη ματιά. Με ένα πλήρες δίκτυο ανταποκριτών στα σημαντικότερα σημεία του πλανήτη, ο ΑΝΤ1 βρίσκεται στον πυρήνα των γεγονότων και παρακολουθεί συνεχώς όσα συμβαίνουν στον κόσμο.
13:45Εκείνες Κι Εγώ (Ε) - 1ος Κύκλος🔍Ελληνική σειρά. Η χιουμοριστική αυτή σειρά εξιστορεί τις περιπέτειες ενός ανύπαντρου, πάρα πολύ κομψού, γλεντζέ και ιδιαίτερα γοητευτικού άνδρα, που αγαπάει τις γυναίκες. Αιώνια αρραβωνιαστικιά του ήρωα είναι η Ελένη, που δέχεται στωικά όλες τις απιστίες του καλού της. Πρωταγωνιστές: Μπέζος Γιάννης, Χατζηκουτσέλης Πάνος, Κωστής Τάσος. Σενάριο: Πρετεντέρης Κώστας. Σκηνοθεσία: Μπέζος Γιάννης,Μορφωνιός Ανδρέας. Παραγωγή: Λαζαρίδης Άλκης,Γρηγορίου Κική. Εταιρεία παραγωγής: Studio ATA-Ράλλη Ελβίρα.
15:30Με Το Δεξί (Ε) - 1ος Κύκλος🔍Ψυχαγωγική εκπομπή με τον Σπύρο Σούλη. Για κάποιους ανθρώπους ένα καινούργιο σπίτι δεν είναι πολυτέλεια, αλλά άμεση ανάγκη! Ο Σπύρος Σούλης και η ομάδα του, τα τελευταία δύο χρόνια στάθηκαν κοντά σε δεκάδες οικογένειες που αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης. Με την ίδια όρεξη και αμείωτο κέφι ο Σπύρος Σούλης και οι συνεργάτες του για ακόμη μια χρονιά βοήθησαν ακόμα περισσότερους συνανθρώπους μας, ώστε κάθε βδομάδα και μια οικογένεια να αποκτά το δικό της καινούργιο σπίτι! Τα "θαύματα" για εκείνους που πραγματικά τα έχουν ανάγκη. συνεχίστηκαν και ο ΑΝΤ1 τους έδωσε την ευκαιρία και τη χαρά να μπουν στο νέο τους σπιτικό. "Με το Δεξί"! Σκηνοθεσία: Βασίλης Καρφής. Αρχισυνταξία: Νίκος Μισίρης. Οργάνωση Παραγωγής: Ντόρα Πνευματικάτου. Παραγωγή: ΟNOIR PRODUCTIONS
16:30Πλάκα Κάνεις (Ε)🔍Prank show με τον Σάββα Πούμπουρα και τον Δημήτρη Βλάχο. Ο Σάββας Πούμπουρας και ο Δημήτρης Βλάχος έχουν όρεξη για πλάκα και παρουσιάζουν ένα παιχνίδι, στο οποίο μπορεί να συμμετέχετε ακόμη κι εσείς, χωρίς να το ξέρετε! Υποψήφιοι παίκτες είστε όλοι εσείς που κάθεστε ανυποψίαστοι σε μια καφετέρια, σε ένα εστιατόριο ή σε ένα μπαρ παρέα με τους φίλους σας. Η ομάδα του παιχνιδιού μπορεί να πλησιάσει έναν από εσάς και να του προσφέρει ένα χρηματικό έπαθλο με αντάλλαγμα να παίξει στο «Πλάκα κάνεις», χωρίς να το πάρει χαμπάρι η παρέα του. Αν δεχθείτε, θα 'εφοδιαστείτε' κρυφά με ακουστικό και μικρόφωνο και. θα επιστρέψετε στο τραπέζι σας, σα να μη συνέβη τίποτα! Από εκεί και πέρα θα πρέπει να κάνετε ό,τι περίεργο και τρελό σας ζητήσουν οι δύο παρουσιαστές του παιχνιδιού, χωρίς να χάσετε την άνεσή σας, χωρίς να τα παρατήσετε και κυρίως, χωρίς να καταλάβουν οι φίλοι σας ότι τους κάνετε πλάκα! Ίσως σας ζητήσουν να αλλάξετε θέση τρεις φορές. Ίσως πάλι σας πουν να πιείτε την μπύρα του διπλανού σας, να σπάσετε όλα τα ποτήρια ή να φιλήσετε τη σερβιτόρα! Όσο προχωρούν οι δοκιμασίες, τόσο δυσκολεύουν. Αν ξέ
17:30Ant1 News - Δελτίο Στη Νοηματική Γλώσσα🔍Ο ANT1 παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων στη νοηματική γλώσσα για άτομα με προβλήματα ακοής και ομιλίας. Παρακολουθήστε τις τελευταίες εξελίξεις σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο και ενημερωθείτε έγκαιρα και αντικειμενικά για τα σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας.
17:45Ο Κροκοδειλάκιας (Crocodile Dundee)🔍Κωμωδία, αυστραλιανής παραγωγής 1986. ΟΟ Μάικλ Νταντί κυνηγά κροκόδειλους στους αφιλόξενους βάλτους της Βόρειας Αυστραλίας. Έχοντας αποκτήσει μυθικές διαστάσεις μέσα από τις ιστορίες που κυκλοφορούν γι' αυτόν, ο Νταντί διοργανώνει μικρά σαφάρι, μαζί με τον φίλο και συνέταιρό του Γουάιλι Ράιλι. Σε ένα από αυτά αποφασίζει να συμμετάσχει και η γοητευτική Αμερικανίδα ρεπόρτερ Σου Τσάρλτον, η οποία, εντυπωσιασμένη από τις θρυλικές περιπέτειες του «Κροκοδειλάκια», θέλει οπωσδήποτε να τον γνωρίσει. Η εκδρομή, με ξεναγό τον Μικ, μαγεύει την όμορφη δημοσιογράφο και για να προσθέσει μια ενδιαφέρουσα νότα στο άρθρο που ετοιμάζεται να γράψει, η Σου Τσάρλτον πείθει τον Νταντί να την ακολουθήσει στη Νέα Υόρκη. Φθάνοντας στο κοσμοπολίτικο Μανχάταν, ο Κροκοδειλάκιας βρίσκεται εντελώς έξω από τα νερά του κι έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την πολυπλοκότητα του πολιτισμένου Νεοϋρκέζικου περιβάλλοντος. Παίζουν: Πολ Χόγκαν, Λίντα Κοσλόφσκι, Μαρκ Μπλούμ, Τζον Μέιλον. Σκηνοθεσία: Πίτερ Φέιμαν. Διάρκεια: 90'
20:00Ant1 News🔍Η μαχητική δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού μεταδίδει κάθε στιγμή της ημέρας τον παλμό των εξελίξεων, με έγκυρη και ψύχραιμη ματιά. Με ένα πλήρες δίκτυο ανταποκριτών στα σημαντικότερα σημεία του πλανήτη, ο ΑΝΤ1 βρίσκεται στον πυρήνα των γεγονότων και παρακολουθεί συνεχώς όσα συμβαίνουν στον κόσμο.
21:00Το Ταίρι Ξέρει (Ε)🔍Τηλεπαιχνίδι με παρουσιαστή τον Τόνι Σφήνο. Ο Τόνις Σφήνος το ξέρει! Το ταίρι το ξέρει; Το απόλυτο τηλεπαιχνίδι για ζευγάρια, «Το Ταίρι Ξέρει», με παρουσιαστή τον δημοφιλή showman Τόνι Σφήνο, έρχεται αυτόν τον Ιούλιο, στον ΑΝΤ1! Το «Ταίρι ΞέρειΙ» είναι ένα ψυχαγωγικό show για όλη την οικογένεια, στο οποίο συμμετέχουν ζευγάρια, που πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα ο ένας για τον άλλον. Το πόσο καλά γνωρίζονται όμως, θα πρέπει να το αποδείξουν μέσα από τις προβλέψεις και τις δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονται. Εκεί λοιπόν «σφηνώνει» ο ανυπέρβλητος Τόνις.! O ανατρεπτικός performer που τάραξε τα νερά της showbiz με την έντονη προσωπικότητά του, τώρα για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιαστή έρχεται για να μπει κυριολεκτικά στη ζωή των ζευγαριών! Ο ρόλος του; Καθοριστικός! Με το δικό του μοναδικό τρόπο, ο Τόνις θα βρίσκεται δίπλα και στο ταίρι που δεν ξέρει αλλά και στο ταίρι, που περίμενε το ταίρι του να ήξερε καλύτερα! Απίστευτο γέλιο βγάζουν σε κάθε επεισόδιο οι ευφάνταστες δοκιμασίες παιχνιδιών στις οποίες υποβάλλονται τα ζευγάρια! Τα παιχνίδια χωρίζονται σε 5 γύρους. Στους 4 πρώτους, οι συμμετέχοντες
23:30Δεν Θα Με Τρελάνεις Εσύ Εμένα🔍Κωμική θεατρική παράσταση στο Θέατρο ΑΘΗΝΑ, 2014. Αθήνα, δεκαετία του '60. Ο Παύλος, ένας καρδιοκατακτητής γυναικάς, βρίσκεται ξαφνικά μπλεγμένος με τέσσερις γυναίκες που τον διεκδικούν. Τη Ρενέ, μία ελαφρόμυαλη γοητευτική κοκέτα, την Κάρμεν, μία ζηλιάρα αυταρχική νεαρή, την Αννούσκα, μία αυστηρή παθιασμένη γυναίκα και τη Ντόρα, τη σχέση του γι' αυτόν το μήνα. Ο Παύλος που δεν έχει αντιληφθεί πως έγινε όλο αυτό μπέρδεμα, προσπαθεί να ξεμπλέξει χωρίς να μάθει η μία για την άλλη. Σύμμαχοί του, ο πιστός γκέι υπηρέτης του, Ιούλιος και ο ντροπαλός ξάδερφος του, Βαγγέλης, ο οποίος έρχεται από το χωριό στην Αθήνα, προκειμένου να βρει μία καλή κοπέλα να παντρευτεί. Τα μπερδέματα ξεκινάνε και ενώ ο Παύλος, που τρέμει στην ιδέα του γάμου, προσπαθεί να τις ξεφορτωθεί, εκείνες αντιστέκονται και φαίνονται αποφασισμένες να τον διεκδικήσουν, μέχρι τελικής πτώσεως. Τίποτα όμως δεν είναι όπως φαίνεται. Παίζουν: Σπύρος Πούλης, Σπύρος Σπαντίδας, Κώστας Αποστολάκης, Πηνελόπη Πλάκα, Νίκη Λάμη, Ευτυχία Φαναριώτη, Ευτυχία Σιδέρη. Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος. Συγγραφέας: Παναγιώτης Καποδίστριας, Αργύρης Γιαμ
01:15Vice Specials - 5ος Κύκλος (Ε)🔍Τίτλος επεισοδίου: Οι “μικροί Αϊνστάιν” της Ελλάδας. Δημοσιογραφική εκπομπή.
01:45Vice Specials - 5ος Κύκλος (Ε)🔍Τίτλος επεισοδίου: Τα πλοία του κακού. Δημοσιογραφική εκπομπή.
02:15Ιστορίες Από Την Απέναντι Όχθη (Ε)🔍Σειρά, αυτοτελών επεισοδίων μυστηρίου, ελληνικής παραγωγής 2007-2008.
02:45Ιστορίες Από Την Απέναντι Όχθη (Ε)🔍Σειρά, αυτοτελών επεισοδίων μυστηρίου, ελληνικής παραγωγής 2007-2008.
03:15Το Καφέ Της Χαράς (Ε)🔍Κωμωδία ηθών, ελληνικής παραγωγής. Για άτομα με προβλήματα ακοής.
03:45Το Καφέ Της Χαράς (Ε)🔍Κωμωδία ηθών, ελληνικής παραγωγής. Για άτομα με προβλήματα ακοής.
04:15Τα Φιλαράκια (Ε)🔍Κωμική σειρά, ελληνικής παραγωγής.
04:45Η Καλή Πεθερά (Ε)🔍Κωμική σειρά, ελληνικής παραγωγής.
05:15Έρωτας (Ε)🔍Καθημερινή, δραματική σειρά παραγωγής 2005-2006.
06:00Πάτερ Ημών (Ε)🔍Κωμική σειρά, ελληνικής παραγωγής.
STAR
STAR - programma tv
06:15The Land Before Time🔍Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2007. Πρόκειται για μια παιδική σειρά βασισμένη στην ομότιτλη σειρά ταινιών κινουμένων σχεδίων, που εξιστορεί τις μαγευτικές περιπέτειες του βροντόσαυρου Λίτφουτ και των υπέροχων ατρόμητων φίλων του. Νέα ταξίδια, νέοι φίλοι, χαρά, διασκέδαση και γέλια με τους αγαπημένους δεινόσαυρους των παιδιών, που ξεκινούν να εξερευνήσουν τα κρυμμένα μυστικά της Μεγάλης Κοιλάδας! Ο πλούτος των χρωμάτων και τα αξιαγάπητα προϊστορικά πλάσματα θα ενθουσιάσουν τα μικρά παιδιά!
06:45Dinotrux🔍Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2015. Καλωσήρθατε σε έναν κόσμο, όπου κατοικούν γιγαντιαία πλάσματα, μισά δεινόσαυροι και μισά φορτηγά. Γνωρίστε τον Ty Rux, έναν γιγαντιαίο «Tyrannosaurus Trux», και τον καλύτερό του φίλο, τον Revvit, έναν εκπληκτικό «Reptool». Παρέα, οι Dinotrux και οι Reptools ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν έναν καλύτερο κόσμο και να πολεμήσουν τους εχθρούς τους, τα μοχθηρά «D-Structs», που απειλούν να καταστρέψουν όλα όσα έχουν χτίσει με τόσο κόπο. Το Dinotrux είναι μια αμερικανική σειρά animation, ειδικά για την τηλεόραση. Βασίζεται στα ομώνυμα βιβλία παιδικών κόμικς του Chris Gall, τα οποία παρουσιάζουν έναν φανταστικό προϊστορικό κόσμο, όπου κατοικούν υβριδικά πλάσματα, μισά δεινόσαυροι και μισά μηχανοκίνητα οχήματα. Η σειρά έκανε ντεμπούτο τον Αύγουστο του 2015 στο Netflix, ενώ ο δεύτερος κύκλος ξεκίνησε στις 11 Μαρτίου του 2016. (Μεταγλ.)
07:15Μπομπ, Ο Μάστορας (Bob, The Builder)🔍Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων, βρετανικής παραγωγής 2015 (Full HD). Μια συναρπαστική σειρά με όλα εκείνα τα στοιχεία, που ξετρελαίνουν τα μικρά παιδιά: χρώματα, χώμα, νερό, μπουλντόζες, μπετονιέρες, φορτηγά με φαγάνες, ένας χοντρός-χοντρός οδοστρωτήρας, μηχανές παραμυθένιες, που μιλάνε, γελάνε, δουλεύουν και πάνω απ' όλα βοηθάνε το αφεντικό τους, τον Μπομπ, τον Μάστορα! Ο Μπομπ είναι ο καλύτερος μάστορας του κόσμου. Και αυτό δεν οφείλεται μόνο στις μοναδικές χειρωνακτικές του ικανότητες, αλλά και στους πολύ καλούς του φίλους που δεν είναι άλλοι από τις αγαπημένες του μηχανές. Μια επεισοδιακή συντροφιά, που κάθε φορά μεγαλώνει με νέους φίλους και ζει απίστευτες περιπέτειες. Ο Μπομπ, ο μάστορας και η καλοδουλεμένη ομάδα του από μηχανήματα, είναι έτοιμοι να αναλάβουν οποιοδήποτε έργο. Από μικροεπισκευές και διορθώσεις μέχρι μεγάλης κλίμακας κατασκευές! Με την ομαδική εργασία και αγάπη τους για τις κάθε είδους δημιουργία, ο Μπομπ και οι φίλοι του είναι ζωντανό παράδειγμα της δύναμης της θετικής σκέψης, της επίλυσης προβλημάτων και της ενδυνάμωσης. Το πιο σημαντικό όμως είναι αυτό: δεν έ
07:45Timmy Time🔍Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων βρετανικής παραγωγής 2012 (Full HD). Ως το μοναδικό «αρνί στο κοπάδι», ο Timmy είχε συνηθίσει να περνάει πάντα το δικό του. Τώρα, για πρώτη φορά πρέπει να μάθει να συμβιώνει και να συνυπάρχει με τα υπόλοιπα μικρά ζώα. Ο εγωιστής και ατίθασος Timmy πηγαίνει στον παιδικό σταθμό. Εκεί, πρέπει να μάθει να μοιράζεται πράγματα με τα άλλα ζωάκια και να υπολογίζει και τα δικά τους αισθήματα, όχι μόνο τα δικά του. Ο Timmy έχει ιδιαίτερες ικανότητες στο ποδόσφαιρο αλλά πλέον πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι δεν αρκεί να ξέρεις να κλωτσάς την μπάλα. Πρέπει και να την πασάρεις. Η Harriet Heron και ο Osbourne Owl, που διευθύνουν τον παιδικό σταθμό, έχουν πολλή δουλειά αλλά τελικά ο Timmy μαθαίνει να ζει αρμονικά με τους μικρούς του φίλους, ακόμα και αν αυτοί έχουν γούνες, φτερά ή ακόμα και αγκάθια. Κάθε επεισόδιο της σειράς περιγράφει μία ημέρα στον παιδικό σταθμό. Βλέπουμε πώς περνούν ο Timmy και οι φίλοι του. Η καθημερινή ρουτίνα, συνήθως διακόπτεται όταν ο Timmy ή κάποιο άλλο ζωάκι παραφέρεται. Τότε αρχίζουν να μαλώνουν και τελικά με τη βοήθεια των δασκάλων τους, μαθαίνουν την αξία της αρμονικής συν
08:15Tom & Jerry Kids🔍Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικάνικης παραγωγής. Οι γνωστοί και αγαπημένοι ήρωες σε μια νέα έκδοση μιας και πρόκειται για τα παιδιά των αιωνίων εχθρών, του πανέξυπνου ποντικού Τζέρι και του αδέξιου γάτου Τομ. Οι νεότεροι Τομ και Τζέρι, είναι λιγότερο βίαιοι από τους γονείς τους, εντούτοις τα καταφέρνουν να προκαλούν πολλά προβλήματα και μπελάδες ο ένας στον άλλον, αλλά και στους φίλους τους. Μαζί τους, στις απίστευτες περιπέτειές τους, ο Ντρούπι, ο Σπάικ και τα παιδιά τους. (Μεταγλ.)
08:40Πέππα, Το Γουρουνάκι 🔍Νέα επεισόδια. Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων βρετανικής παραγωγής 2017 (Full HD). Η Πέππα είναι το τρίτο μέλος μίας αξιολάτρευτης οικογένειας. Μιας οικογένειας όμως που δεν είναι και τόσο συνηθισμένη, πρόκειται για μία οικογένεια γουρουνιών! Η γουρουνοοικογένεια ζει σε μία κοινωνία "άγριων" ζώων. Ελέφαντες, ζέβρες λύκοι, αλεπούδες αλλά και προβατάκια, κούνελοι, ζέβρες, πόνυ, γαϊδουράκια, σκύλοι και γάτες περιτριγυρίζουν την οικογένεια και είναι όλοι πολύ καλοί φίλοι μεταξύ τους. Τέσσερα είναι συνολικά τα μέλη της οικογένειας. Ο μπαμπάς, η μαμά , η καλή μας φίλη Πέππα και ο μικρός της αδελφός Τζορτζ. Η σειρά, μας καλωσορίζει στην καθημερινή ζωή τής Πέππα, της οικογένειάς της και των φίλων της. Η Πέππα είναι πέντε χρονών και ζει με τους γονείς της και τον μικρό της αδελφό. Τον περισσότερο χρόνο της τον περνάει με την καλύτερή της φίλη, την προβατίνα Σούζι, ενώ της αρέσει πάρα πολύ να επισκέπτεται την γιαγιά και τον παππού. Διασκεδάζει να φροντίζει και να παίζει με τον μικρό της αδελφό, αλλά περισσότερο από όλα λατρεύει να διασκεδάζει, να χοροπηδάει, να τσαλαβουτάει και να κυλιέται στις λάσ
09:00Ben And Holly🔍Παιδική σειρά βρετανικής παραγωγής 2009 (Full HD). Από τους δημιουργούς της «Πέππα, το γουρουνάκι» στην οθόνη του Star η νέα παιδική σειρά «Ben and Holly», μια παραμυθένια ιστορία! Η Χόλι, μια νεαρή νεραϊδοπριγκίπισσα, προσπαθεί να μάθει πώς να χρησιμοποιεί σωστά τα φτερά της για να πετά ενώ τα μαγικά της κόλπα δεν έχουν πάντα την επιτυχία, που θα ήθελε και πολλές φορές τίποτα δεν πάει σύμφωνα με τα σχέδιά της! Παρόλα αυτά δεν το βάζει κάτω! Ζει με τους γονείς της, τον βασιλιά και τη βασίλισσα και τις δύο μικρές αδελφούλες της, την Ντέιζι και την Πόπι. Φοράει πάντα ροζ φόρεμα και ένα μικρό στέμμα στολίζει τα ξανθά μαλλιά της. Ο καλύτερος φίλος της Χόλι είναι ο Μπεν, το Ξωτικό, ο οποίος δεν έχει φτερά αλλά ούτε μπορεί να κάνει μαγικά. Όμως, όπως όλα τα ξωτικά, ο Μπεν είναι πολύ καλός στις κατασκευές και ιδιαίτερα στο να κατασκευάζει παιχνίδια! Ζει με τους γονείς του, έχει κόκκινα μαλλιά, φοράει πάντα μπλε ρούχα και μπλε τριγωνικό καπέλο, που έχει πάνω ένα φύλλο βελανιδιάς. Είναι πολύ δημοφιλής και έχει παντού φίλους! Οι δύο ήρωες μας ζουν στο «Μικρό Βασίλειο», μια μικροσκοπική χώρα όπου τα λουλούδια και
09:30Bobby And Bill🔍Παιδική σειρά καναδικής και γαλλικής συμπαραγωγής 2015 (Full HD). Ο Μπόμπι και ο Μπιλ είναι η χαρούμενη ιστορία μιας ωραίας παρέας. Του Μπόμπι, ενός νεαρού αγοριού, του Μπιλ, ενός Cocker Spaniel και της Καρολίν, μιας μοντέρνας χελώνας, που λατρεύει το skateboard! Οι τρεις φίλοι είναι αχώριστοι και μαζί ζουν τις πιο τρελές και διασκεδαστικές περιπέτειες! Με τα αγαπημένα του, ασυνήθιστα κατοικίδια ζώα στο πλευρό του, ο Μπόμπι μπορεί να κάνει τα πάντα! Δηλαδή, σχεδόν τα πάντα! Ο Μπόμπι και οι πιστοί του σύντροφοι θα σας μαγέψουν και θα σας διασκεδάσουν. Μια τηλεοπτική παιδική σειρά πολύ υψηλής ποιότητας.
10:00Baby Looney Tunes🔍Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων, αμερικάνικης παραγωγής 2002. Οι μεγάλες μορφές, οι αξιαγάπητοι ήρωες των κινουμένων σχεδίων στην πιο ξεκαρδιστική παρέλαση. Ο Μπαγκς Μπάνι, ο Ντάφι, η Λόλα, ο Σιλβέστερ και ο Τουίτι, στα πιο δημοφιλή σκετσάκια της καριέρας τους. Τα παιδιά της νέας χιλιετίας αξίζουν τη γλύκα, την τρυφερότητα και το χιούμορ που χαρίζουν οι πάντα νέοι ήρωες τα αεικίνητα πειραχτήρια, που ξέρουν να μαγνητίζουν τα παιδιά για να ησυχάζουν λίγο οι γονείς τους. (Μεταγλ.)
10:30Σον, Το Πρόβατο 🔍Παιδική σειρά βρετανικής παραγωγής 2016 (Full HD). Ο Σον είναι ένα μικρό, πανέξυπνο πρόβατο, που ζει σε μια παραδοσιακή φάρμα. Παρά το μέγεθος του, δεν ακολουθεί αυτός το κοπάδι, αντιθέτως είναι ο αρχηγός του κοπαδιού και συνήθως το οδηγεί σε τρελές περιπέτειες, διαταράσσοντας την ηρεμία του λιβαδιού! Ο Σον και οι φίλοι του πάντα βάζουν σε μπελάδες το τσοπανόσκυλο Μπίτζερ, που κάνει ό,τι μπορεί για να μην ανακαλύψει ο αγρότης τι γίνεται πίσω από την πλάτη του! Ο Σον το παραδέχεται, βαριέται απλά να κάθεται και να βοσκά για αυτό και κάθε μέρα ξεκινάει μια νέα περιπέτεια για τον Σον! (Μεταγλ.)
10:50Οι Περιπέτειες Του Γάτου Σπιρουνάτου🔍Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2015. Ο ένας και μοναδικός Γάτος Σπιρουνάτος επιστρέφει αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη σε φανταστικές περιπέτειες! Ο μεγαλύτερος μαχητής, εραστής και ειδικός στο θέμα «γάλα» του κόσμου, το μοναδικό αιλουροειδές με το όνομα «Γάτος Σπιρουνάτος» έρχεται με μια σειρά γεμάτη από τολμηρές περιπέτειες, μεγάλες μπότες και τρελό γέλιο! Όλη η οικογένεια θα μαγευτεί από τον φανταστικό κόσμο του Γάτου Σπιρουνάτου, που αποτελείται από νέους ενδιαφέροντες χαρακτήρες, εξωτικές τοποθεσίες και μυστικιστικές - κωμικές ιστορίες, που δημιουργούν τους θρύλους! Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να μπει εμπόδιο στο δρόμο, που έχει χαράξει αυτός ο θαρραλέος γάτος... εκτός ίσως από μια . τριχόμπαλα! (Μεταγλ.)
11:20Barbie Dreamtopia - Α' Μέρος🔍Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2016. Ελάτε όλοι στην παραμυθένια παρέα της Barbie, της μικρής της αδελφής, Τσέλσι και του αγαπημένου τους κουταβιού, του Πάπι, καθώς οι αγαπημένοι μας ήρωες κολυμπούν μέσα σε πολύχρωμα ποτάμια μαζί με όμορφες γοργόνες και πετούν στα σύννεφα με νεράιδες! Ζήστε μια μαγική περιπέτεια με την αγαπημένη Barbie και τους φίλους της! Σκηνοθεσία: Σαούλ Μπλινκόφ. (Μεταγλ.)
12:00Ben 10🔍Παιδική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2017 (Full HD). O Ben 10 επιστρέφει ανανεωμένος, με νέα μορφή, γραφικά, εφέ αλλά με την ίδια διάθεση για δράση και περιπέτεια! Ο Ben είναι ένα συνηθισμένο 10χρονο αγόρι μέχρι τη στιγμή, που κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών ανακαλύπτει τυχαία ένα παράξενο ρολόι. Τότε όλα αλλάζουν στη ζωή του! Σύντομα μαθαίνει πως το ρολόι του δίνει τη δυνατότητα να μεταμορφώνεται σε δέκα διαφορετικά εξωγήινα όντα ενώ ταυτόχρονα να μπορεί να διατηρεί τη δική του προσωπικότητα! Καθώς παίρνει τη μορφή των παράξενων αυτών πλασμάτων ανακαλύπτει τις μοναδικές τους δυνάμεις και τις απίστευτες ικανότητες τους! Μαζί του στις φανταστικές περιπέτειες του, βρίσκεται η «φωνή της λογικής, η πανέξυπνη ξαδέλφη του Γκουέν και ο ακούραστος παππούς τους, Μαξ, ο μοναδικός άνθρωπος, που μπορεί να χειριστεί το δυναμικό αυτό δίδυμο και να τους ακολουθεί στα ατέλειωτα ταξίδια τους! (Μεταγλ.)
12:30Scooby Doo: Mystery Incorporated🔍Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2010. Το μικρό χωριό του Κρίσταλ Κόουβ περηφανεύεται για τη μεγάλη του ιστορία που αφορά σε φαντάσματα, ξωτικά, πνεύματα και μεταφυσικές καταστάσεις. Η ξακουστή πλέον παρέα των Φρεντ, Δάφνη, Βίλμα, Σάγκι και Σκούμπι Ντου φτάνει εκεί αποφασισμένη να αποδείξει πως όλα αυτά δεν ισχύουν και πως είναι όλα μια καλά οργανωμένη απάτη. Η περιπέτεια ξεκινάει και η αποκάλυψη του μυστηρίου αποτελεί για όλους μια μεγάλη έκπληξη. (Μεταγλ.)
13:00Γούντι Ο Τρυποκάρυδος (New Woody Woodpecker)🔍Κινούμενα σχέδια αμερικανικής παραγωγής 1999-2002. Οι περιπέτειες του πιο τρελού τρυποκάρυδου. Ο αγαπημένος χαρακτήρας, δημιουργία του Γουόλτερ Λαντζ, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1941, επιστρέφει πιο γρήγορος και σκανδαλιάρης από ποτέ, απρόβλεπτος και ξεκαρδιστικός όπως πάντα. Το σήμα κατατεθέν του είναι το χαρακτηριστικό του συνεχόμενο γέλιο. Ο Γούντι ο Τρυποκάρυδος προσαρμόζεται στη σημερινή εποχή και συναντά ξανά τους παλιούς του φίλους όπως την κυρία Μίνι, τον Γουόλι, τον Μπαζ Μπάζαρντ και τον Τσίλι Γουίλι. (Μεταγλ.).
13:30Tom & Jerry Show🔍Παιδική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2014 (Full HD). Οι αιώνιοι αντίπαλοι, η γάτα και το ποντίκι! Tom & Jerry Show, η παιδική σειρά για όλη την οικογένεια, ανανεωμένη, με συναρπαστικές ολοκαίνουριες περιπέτειες, διατηρώντας όμως τους κλασικούς χαρακτήρες και πάντα την ευαισθησία του πρωτότυπου. Η ατέρμονη μάχη, που έκανε τον Tom και τον Jerry δύο από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών, συνεχίζεται σε high - definition! O Tom η γάτα και ο Jerry το ποντίκι, καταστρώνουν συνεχώς σχέδια ο ένας εναντίον του άλλου ενώ η αντιπαλότητα τους ξεπερνάει το παραδοσιακό προάστειο, που ζουν και μεταφέρεται σε φανταστικούς κόσμους όπως ένα μεσαιωνικό κάστρο ή ακόμα και ένα εργαστήριο τρελών επιστημόνων! Όταν μια επίμονη γάτα κυνηγάει ένα πανέξυπνο ποντίκι, οι πιθανότητες και οι δυνατότητες αυθεντικού γέλιου είναι απλά ατελείωτες! (Μεταγλ.).
14:00Ηρακλής (Hercules: The Legendary Journeys) - 3ος Κύκλος🔍Περιπετειώδης σειρά, αμερικανικής παραγωγής 1996 - 1997. 3ος Κύκλος. Επεισόδιο 7. Η ομορφιά της Ψυχώ, της κόρης του βασιλιά Χόλιδου, ενοχλεί την Αφροδίτη. Δεν ανέχεται να συγκρίνεται το κάλλος της με μια θνητή. Έτσι διατάζει τον γιο της, Κιούπιντ να τη σκοτώσει. Εκείνος όμως είναι κρυφά ερωτευμένος με την όμορφη Ψυχώ και αρνείται να υπακούσει στις διαταγές τις μητέρας του. Ο Ηρακλής αρχίζει να υποψιάζεται τα σχέδια της Αφροδίτης για την Ψυχώ και αποφασίζει να δράσει. Παίζουν: Κέβιν Σόρμπο, Μάικλ Χερστ.
15:00Star News🔍Διακεκριμένοι δημοσιογράφοι παρουσιάζουν και αναλύουν όλες τις εξελίξεις σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο, ενώ έμπειροι αναλυτές σχολιάζουν τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και μας ενημερώνουν για όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν. Με την Κατερίνα Παπακωστοπούλου.
15:30Τα Φιλαράκια - 9ος Κύκλος🔍Κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2002-2003, που θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια (Full HD). 9ος κύκλος. Επεισόδια: Επεισόδια 7 + 8. Ο Τζόι και ο Τσάντλερ βρίσκονται στο παλιό διαμέρισμα του Ρίτσαρντ, του πρώην αγαπημένου της Μόνικα. Όταν βρίσκουν μια βιντεοκασέτα θεωρούν πως το περιεχόμενο της αφορά ερωτικές στιγμές του Ρίτσαρντ με τη Μόνικα. Ο Ρος βρίσκει έναν ιδιαίτερο τρόπο για να σταματάει η Έμα το κλάμα αλλά δεν τολμάει να το πει στην Ρέιτσελ. Ο Μάικ θέλει η Φοίβη να γνωρίσει τους γονείς του και κανονίζει ένα δείπνο. Η Φοίβη ξαφνιάζεται όταν διαπιστώνει ότι οι γονείς του είναι πλούσιοι. Προσπαθεί να κάνει καλή εντύπωση αλλά οι γονείς του Μάικ δεν τη συμπαθούν και προτρέπουν τον γιο τους να βγαίνει και με άλλες κοπέλες. Ο Μάικ όμως δηλώνει τον μεγάλο του έρωτα για τη Φοίβη... Η Έιμι, η αδελφή της Ρέιτσελ την επισκέπτεται για τη γιορτή των Ευχαριστιών αλλά εκνευρίζει τους πάντες με τις παρατηρήσεις της. Θυμώνει με τη Ρέιτσελ όταν της λέει πως δε σκοπεύει να της δώσει την κηδεμονία της, σε περίπτωση, που εκείνη και ο Ρος, πεθάνουν... Στον ρόλο της Έιμι, η Κριστίνα Άπλγκεϊτ, η οποία τιμήθηκε με βρα
16:00Τα φιλαράκια - 9ος κύκλος🔍
16:30The Big Bang Theory - 9ος Κύκλος🔍Κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2015-2016. (Full HD) 9ος Κύκλος. Επεισόδια 9 + 10. Ο Σέλντον και η Έιμι προσπαθούν να διατηρήσουν τη φιλική τους, πια, σχέση και αποφασίζουν να περάσουν μαζί τη Μέρα των Ευχαριστιών στο ενυδρείο. Ο Χάουαρντ απρόθυμα ακολουθεί τα σχέδια της Μπερναντέτ, του Ραζ και της Έμιλι για την ημέρα. Η Πένι ανακαλύπτει ότι ο Λέοναρντ γνωρίζει περισσότερα για εκείνη από ότι πίστευε. Ο Σέλντον τρελαίνει τον Λέοναρντ και την Πένι όταν προσπαθεί αλλά δεν μπορεί να θυμηθεί τον τίτλο ενός τραγουδιού, που σιγοτραγουδάει όλη μέρα. Όταν όμως συνειδητοποιεί για ποιο λόγο δεν μπορεί να θυμηθεί τον τίτλο, σοκάρεται. Παρά το τελευταίο αμήχανο ραντεβού τους, η Έιμι καλεί τον Ντέιβ για δείπνο. Παίζουν: Τζόνι Γκαλέκι, Τζιμ Πάρσονς, Κάλι Κουόκο, Σάιμον Χέλμπεργκ, Μελίσα Ροντς, Κουνάλ Ναϊγιάρ, Μαΐμ Μπιάλικ.
17:00The Big Bang Theory - κύκλος 9🔍
17:30Ειδήσεις Στη Νοηματική Γλώσσα🔍Με τον Κώστα Χριστοδουλάκο.
17:45How I Met Your Mother - 6ος Κύκλος🔍Κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2010 - 2011, που θα ολοκληρωθείς σε 24 επεισόδια. 6ος Κύκλος. Επεισόδια 7 + 8. Ο Μάρσαλ προσπαθεί να ξεπεράσει τις ενοχές του και να απολύσει έναν ανίκανο υπάλληλο. Όλοι στην παρέα προσπαθούν να καταλάβουν με ποιον πέρασε τη νύχτα του Χάλοουιν η Ρόμπιν ενώ η Ζόι, η παθιασμένη ακτιβίστρια, βρίσκει έναν τρόπο να στρέψει τους μαθητές του Τέντ εναντίον του. Η διαμάχη του Τεντ και της Ζόι συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς όταν εκείνη γράφει ένα άρθρο στην εφημερίδα και επικρίνει τον Τεντ και τους φίλους του. Ο Τεντ αισθάνεται θιγμένος από τους χαρακτηρισμούς της Ζόι, παρά το γεγονός ότι εκείνος και όλη η παρέα θα παρευρεθούν σε μια εκδήλωση της GNB στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Εν τω μεταξύ, ο Μάρσαλ ομολογεί στη Λίλι ότι απολαμβάνει τη δουλειά του στη GNB και εκείνη νιώθει ότι πρέπει να συμφιλιωθεί με τα συναισθήματά της για το τι θέλει από το σύζυγό της. Μια φάρσα από τους Μπάρνεϊ και Ρόμπιν μπορεί να οδηγήσει τον Μπάρνεϊ στον πραγματικό του πατέρα ενώ από τύχη ο Τεντ γνωρίζει τον πλούσιο, ηλικιωμένο, πρώην σύζυγο της Ζόι, Τζορτζ Βαν Σμουτ. Στο ρόλο του
18:20How I Met Your Mother - 6ος κύκλος🔍
18:45Two And A Half Men - 11ος Κύκλος🔍Κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2013 - 2014, που θα ολοκληρωθεί σε 22 επεισόδια. 11ος Κύκλος. Επεισόδια 3 + 4: Η Μπέρτα τραυματίζει τη μέση της ενώ κάνει δουλειές και ο Γουόλντεν με τον Άλαν σκέφτονται πως ίσως ήρθε η ώρα να συνταξιοδοτηθεί. Όταν ο Γουόλντεν της μιλάει σχετικά, η Μπέρτα θυμώνει και παραιτείται. Ο Γουόλντεν γλεντάει με την Τζένι και τις σέξι φίλες της ενώ η παράνομη ερωτική σχέση του Άλαν και της Λίντσεϊ, κινδυνεύει να αποκαλυφθει. Παίζουν: Άστον Κούτσερ, Τζον Κράιερ, Μαρίν Χίνκλ, Χόλαντ Τέιλορ, Άμπερ Τάμπλιν.
19:20Two and a Half Men - season 11🔍
19:55Star News🔍Διακεκριμένοι δημοσιογράφοι παρουσιάζουν και αναλύουν όλες τις εξελίξεις σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο, ενώ έμπειροι αναλυτές σχολιάζουν τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και μας ενημερώνουν για όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν. Με την Κατερίνα Παπακωστοπούλου.
21:00Η Ιστορία Του Ντεσπερό (Tale Of Desperaux)🔍Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων βρετανικής και αμερικανικής συμπαραγωγής 2008. (Full HD) Μια φορά κι έναν καιρό, στο βασίλειο του Ντορ, υπήρχε μόνιμη μαγεία στην ατμόσφαιρα, πολύ γέλιο και ακόμα περισσότερη.σούπα, ώσπου όλα άλλαξαν σε μια στιγμή! Όταν ένα τρομερό ατύχημα προκαλεί το θάνατο της βασίλισσας, ο βασιλιάς και η πριγκίπισσα πέφτουν σε βαθιά μελαγχολία, απαγορεύοντας τη σούπα στο βασίλειο και έτσι τα πάντα βυθίζονται ξαφνικά στο απόλυτο γκρι! Τότε γεννιέται ο Ντεσπερό Τίλινγκ, ένα γενναίο ποντικάκι με κύρια χαρακτηριστικά τα τεράστια αυτιά του και την ακόμα μεγαλύτερη δύναμη της ψυχής του. Μπορεί να είναι μικροσκοπικός αλλά είναι τόσο ατρόμητος, που αρνείται πεισματικά να ζει μέσα στο φόβο, όπως είναι εκπαιδευμένα τα υπόλοιπα ποντίκια. Η συμπεριφορά του αναγκάζει τους δικούς του να τον διώξουν από την κοινωνία τους, επειδή αρνείται να συμμορφωθεί με τους κανόνες της. Έτσι, ο Ντεσπερό ξεκινά ένα ταξίδι στο άγνωστο παρέα με έναν καλόκαρδο αρουραίο, τον Κιαροσκούρο, που το μόνο που θέλει είναι να πάψει να ζει στα σκοτεινά μπουντρούμια. Όταν η πριγκίπισσα Μπιζέλα α
22:50Είναι Μπερδεμένο (It's Complicated)🔍Kωμωδία αμερικανικής και ιαπωνικής συμπαραγωγής 2009. Η Τζέιν Άντλερ, μια διαζευγμένη επιχειρηματίας και μητέρα τριών παιδιών, είναι τελείως παραιτημένη από τον έρωτα, μετά την απιστία του πρώην συζύγου της, αλλά βρίσκεται ξαφνικά μπλεγμένη σ' ένα ερωτικό τρίγωνο! Οι άντρες, που τη διεκδικούν, είναι ο Άνταμ, ένας επίσης διαζευγμένος αρχιτέκτονας αλλά και ο Τζέικ, ο φρικτά μετανιωμένος πρώην σύζυγός της, ο οποίος την επαναπροσεγγίζει ερωτικά, στην αποφοίτηση του γιού τους, έπειτα από 10 χρόνια και αρκετή κατανάλωση αλκοόλ και το πράγμα είναι. μπερδεμένο! Όπως είναι φυσικό, οι ισορροπίες είναι επισφαλείς και το γέλιο άφθονο, αφού αυτό το ερωτικό τρίο δεν είναι και από τα πιο συνηθισμένα! Ποιον θα επιλέξει τελικά η Τζέιν; Μια ταινία για τον έρωτα, το διαζύγιο κι ό,τι ήθελε προκύψει! Παίζουν: Μέριλ Στριπ, Άλεκ Μπόλντουιν, Στιβ Μάρτιν,Τζον Κρασίνσκι, Ρίτα Γουίλσον. Σκηνοθεσία: Νάνσι Μέγιερς. Διάρκεια: 110΄
00:45Τα Σαγόνια Του Καρχαρία (Jaws)🔍Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 1975. Νύχτα στο νησί Άμιτι. Μια νεαρή κοπέλα κολυμπά αμέριμνη στα ανοιχτά της θάλασσας. Όμως, δεν επιστρέφει στην ξηρά. Την επόμενη μέρα, η αστυνομία του νησιού, με επικεφαλής τον σερίφη Μάρτιν Μπρόντι, ανακαλύπτει τα απομεινάρια ενός ανθρώπινου σώματος, ξεβρασμένα στην παραλία. Όταν το συμβάν γνωστοποιείται στον δήμαρχο Λάρι Βον, αυτός επιμένει να «κουκουλωθεί» η υπόθεση - αφού αναμένεται να καταφθάσει ένας αρκετά μεγάλος αριθμός τουριστών - και ζητά από τον σερίφη να το καταλογίσει ως ατύχημα με ταχύπλοο. Όμως στον νησί παραβρίσκεται και ο δύτης Ματ Χούπερ, που έχει διαφορετική γνώμη: πιστεύει πως το κορίτσι υπήρξε θύμα ενός μεγάλου Λευκού Καρχαρία. Οι ισχυρισμοί του Χούπερ αποδεικνύονται αληθινοί όταν μερικές μέρες αργότερα, ένα μικρό παιδί κατασπαράζεται από τα σαγόνια ενός καρχαρία. Ο Χούπερ και ο Μπρόντι ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Κουίντ, έναν σκληροτράχηλο ναυτικό και αποφασίζουν να κυνηγήσουν τον καρχαρία. Παίζουν: Ρόι Σάιντερ, Ρίτσαρντ Ντρέιφους, Ρόμπερτ Σο, Λορέιν Γκάρι, Μάρεϊ Χάμιλτον. Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ. Διάρκεια: 118’.
01:15Κάντο Όπως Οι Άλλες (Bring It On Again)🔍Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2004. Η Γουίτιερ και η Μόνικα, φοιτήτριες τώρα πια στο κολέγιο, επιθυμώντας να ξαναζήσουν τις ένδοξες στιγμές τους ως cheerleaders στο γυμνάσιο, δηλώνουν συμμετοχή στην αντίστοιχη ομάδα του κολεγίου. Παρόλα αυτά, σύντομα εκδηλώνουν την αντιπάθειά τους για τη ψηλομύτα και υπερφίαλη Τίνα, που τυχαίνει να είναι η αρχηγός της ομάδας. Όμως δεν καταθέτουν τα όπλα και αποφασίζουν να συνθέσουν μια δική τους ομάδα, που θα αναμετρηθεί με την αντίστοιχη της Τίνα. Η νικήτρια ομάδα θα πάρει μέρος στους εθνικούς αγώνες cheerleading. Παίζουν: Αν Τζάντσον Γιάνγκερ, Μπρι Τέρνερ, Κέβιν Κούνεϊ. Σκηνοθεσία: Ντέιμον Σαντοστέφανο. Διάρκεια: 84'.
03:00Money Drop (Ε)🔍Τηλεπαιχνίδι με τη Βίκυ Σταυροπούλου (Full HD). Δύο φίλοι, δύο συνάδελφοι, ένα παντρεμένο ζευγάρι, ένα διαζευγμένο ζευγάρι, δύο γείτονες, δύο συγγενείς, δύο αδέλφια, δύο συγχωριανοί ή δύο κουμπάροι, μπορούν να αποτελέσουν ένα δυναμικό δίδυμο για να παίξουν και να κερδίσουν μέχρι 300.000 ευρώ! Ένα συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων αλλά και τύχης με πολλή αγωνία και γρήγορους ρυθμούς. Στο «Money Drop», οι παίκτες βοηθούν ο ένας τον άλλο με τις γνώσεις τους και ξεκινούν το παιχνίδι με 300.000 ευρώ, που μπορούν να κερδίσουν απαντώντας σωστά σε 8 απλές ερωτήσεις. Σε κάθε ερώτηση οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους εναλλακτικές απαντήσεις και πρέπει να ποντάρουν τα χρήματά τους σε μία ή περισσότερες επιλογές, αν δεν είναι σίγουροι και θέλουν να παίξουν με ασφάλεια. Όμως πάντα πρέπει να αφήνουν μια επιλογή κενή. Αν κάνουν σωστές επιλογές, κερδίζουν και φεύγουν από το παιχνίδι πλουσιότεροι. Αν ποντάρουν λάθος, και η γνώση αλλά και η τύχη τους «γυρίσουν την πλάτη», βλέπουν τα χρήματά τους να πέφτουν στην καταπακτή και να εξαφανίζονται από μπροστά τους! Γρήγοροι ρυθμοί, ένταση και αγωνία σε ένα δυναμικό παιχν
03:30Money Drop (Ε)🔍Τηλεπαιχνίδι με τη Βίκυ Σταυροπούλου (Full HD). Δύο φίλοι, δύο συνάδελφοι, ένα παντρεμένο ζευγάρι, ένα διαζευγμένο ζευγάρι, δύο γείτονες, δύο συγγενείς, δύο αδέλφια, δύο συγχωριανοί ή δύο κουμπάροι, μπορούν να αποτελέσουν ένα δυναμικό δίδυμο για να παίξουν και να κερδίσουν μέχρι 300.000 ευρώ! Ένα συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων αλλά και τύχης με πολλή αγωνία και γρήγορους ρυθμούς. Στο «Money Drop», οι παίκτες βοηθούν ο ένας τον άλλο με τις γνώσεις τους και ξεκινούν το παιχνίδι με 300.000 ευρώ, που μπορούν να κερδίσουν απαντώντας σωστά σε 8 απλές ερωτήσεις. Σε κάθε ερώτηση οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους εναλλακτικές απαντήσεις και πρέπει να ποντάρουν τα χρήματά τους σε μία ή περισσότερες επιλογές, αν δεν είναι σίγουροι και θέλουν να παίξουν με ασφάλεια. Όμως πάντα πρέπει να αφήνουν μια επιλογή κενή. Αν κάνουν σωστές επιλογές, κερδίζουν και φεύγουν από το παιχνίδι πλουσιότεροι. Αν ποντάρουν λάθος, και η γνώση αλλά και η τύχη τους «γυρίσουν την πλάτη», βλέπουν τα χρήματά τους να πέφτουν στην καταπακτή και να εξαφανίζονται από μπροστά τους! Γρήγοροι ρυθμοί, ένταση και αγωνία σε ένα δυναμικό παιχνίδι, που χαρίζει μέχρι 300.000 ευρώ! Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions. Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου. Σκηνοθέτης: Γιάννης Μικρός. Executive Producer: Σάββας Βέλλας. Αρχισυνταξία: Στάθης Μαντάς. Διεύθυνση Φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης. Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φίνου. Διεύθυνση παραγωγής: Θεοχάρης Στούμπος.
04:00Psych - 4ος Κύκλος🔍Χιουμοριστική αστυνομική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2009 - 2010, που θα ολοκληρωθεί σε 16 επεισόδια. 4ος Κύκλος. Μεγαλωμένος από έναν αυστηρό αστυνομικό πατέρα, ο Σον Σπένσερ αναπτύσσει μια ξεχωριστή ικανότητα να παρατηρεί ανθρώπους, πράγματα και καταστάσεις, με έναν αφαιρετικό και ξεχωριστό τρόπο. Όταν φτάνει στην ενηλικίωση, δυσκολεύεται να βρει κάποια σταθερή δουλειά και προτιμά να περνά τον καιρό του κάνοντας ανώνυμα τηλεφωνήματα στην αστυνομία και δίνοντας πληροφορίες για άλυτες εγκληματικές υποθέσεις. Η παρατηρητικότητα και οι ικανότητες του Σον στην εξαγωγή συμπερασμάτων, βοηθούν τις Αρχές να εξιχνιάσουν μια σειρά από μυστηριώδεις υποθέσεις. Η αστυνομία όμως αρχίζει να τον υποψιάζεται, θεωρώντας ύποπτο το γεγονός ότι κάποιος γνωρίζει τόσες πολλές λεπτομέρειες για εγκλήματα, που δυσκολεύουν ακόμα και τους δοκιμασμένους ντετέκτιβ. Με συνοπτικές διαδικασίες, τον συλλαμβάνουν και τον ανακρίνουν αλλά ο Σον καταφέρνει να του πείσει ότι είναι μέντιουμ και διαθέτει υπερφυσικές ικανότητες, που του επιτρέπουν να λύνει τα εγκλήματα. Παίζουν: Τζέιμς Ρόντεϊ, Ντουλέ Χιλ, Τίμοθι
04:30Psych - 4ος Κύκλος🔍Χιουμοριστική αστυνομική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2009 – 2010, που θα ολοκληρωθεί σε 16 επεισόδια. 4ος Κύκλος. Μεγαλωμένος από έναν αυστηρό αστυνομικό πατέρα, ο Σον Σπένσερ αναπτύσσει μια ξεχωριστή ικανότητα να παρατηρεί ανθρώπους, πράγματα και καταστάσεις, με έναν αφαιρετικό και ξεχωριστό τρόπο. Όταν φτάνει στην ενηλικίωση, δυσκολεύεται να βρει κάποια σταθερή δουλειά και προτιμά να περνά τον καιρό του κάνοντας ανώνυμα τηλεφωνήματα στην αστυνομία και δίνοντας πληροφορίες για άλυτες εγκληματικές υποθέσεις. Η παρατηρητικότητα και οι ικανότητες του Σον στην εξαγωγή συμπερασμάτων, βοηθούν τις Αρχές να εξιχνιάσουν μια σειρά από μυστηριώδεις υποθέσεις. Η αστυνομία όμως αρχίζει να τον υποψιάζεται, θεωρώντας ύποπτο το γεγονός ότι κάποιος γνωρίζει τόσες πολλές λεπτομέρειες για εγκλήματα, που δυσκολεύουν ακόμα και τους δοκιμασμένους ντετέκτιβ. Με συνοπτικές διαδικασίες, τον συλλαμβάνουν και τον ανακρίνουν αλλά ο Σον καταφέρνει να του πείσει ότι είναι μέντιουμ και διαθέτει υπερφυσικές ικανότητες, που του επιτρέπουν να λύνει τα εγκλήματα. Παίζουν: Τζέιμς Ρόντεϊ, Ντουλέ Χιλ, Τίμοθι Όμουντσον. Μάγκι Λόσον, Κίρστεν Νέλσον, Κόρμπιν Μπέρνσεν.
05:00Traction (Ε)🔍Εκπομπή με θέματα, που αφορούν στο αυτοκίνητο, στη μοτοσικλέτα, στην τεχνολογία με τους Κώστα και Μάνο Στεφανή (Full HD) . H εκπομπή Traction, με «αγωνιστικό πλήρωμα» τους Κώστα και Μάνο Στεφανή, συνεχίζει την τηλεοπτική της παρουσία για 19η χρονιά! Η μοναδική εκπομπή με θέματα, που αφορούν στο αυτοκίνητο, στη μοτοσικλέτα, στην τεχνολογία σάς θέλει συνοδηγούς! Σε κάθε εκπομπή ο Κώστας Στεφανής "πατάει γκάζι" και φιλοξενεί ξεχωριστούς καλεσμένους σε δυνατά test drive με χιουμοριστικά απρόοπτα, που όλοι έχουμε αγαπήσει. Παράλληλα ο Μάνος Στεφανής συμμετέχει σε πολλές και ενδιαφέρουσες αποστολές στο εξωτερικό και όχι μόνο, οδηγώντας με διαφορετικό τρόπο ξεχωριστά μοντέλα από το μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου. Πρακτικές συμβουλές και διαπαιδαγώγηση για καλύτερη οδική συμπεριφορά, πάντα με μια διαφορετική προσέγγιση. Traction, η πρωτοποριακή εκπομπή για το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα και όχι μόνο, με ανανεωμένο περιεχόμενο στη συχνότητα του Star! Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής. Επιμέλεια - Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής. Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή, Νών
ALPHA
ALPHA - προγραμμα τηλεορασης
06:30TV Mall🔍Τηλεαγορά.
07:00Η Μικρή Γοργόνα (The Little Mermaid), II🔍Disney Junior. Καθώς η μικρή Άριελ μεγαλώνει, οι χαρές είναι τόσες, όσα και τα διλλήματα. Όταν κάποια στιγμή βρεθεί απέναντι στο μεγαλύτερο δίλημμα, που αφορά ανάμεσα στις αγαπημένες τις ασχολίες, τους φίλους και την οικογένειά της, η μικρή Άριελ θα αφήσει την πραγματική αγάπη να κάνει την επιλογή. Φυσικά, η φιλία των Σεμπάστιαν και Φλάντερ τής κρατά πάντα συντροφιά, όσο και αν η Ούρσουλα θα χαιρόταν με το αντίθετο. Οι υποθαλάσσιες περιπέτειες της μικρής γοργόνας, Άριελ, αρκετά χρόνια πριν γνωρίσει τον γοητευτικό πρίγκιπα της στεριάς.
07:30Η Φρουρά Των Λιονταριών (The Lion Guard), I🔍Ο Κάιον, τo ατρόμητο και ατίθασο λιονταράκι, γιος του Σίμπα και της Νάλα, είναι ο πρίγκιπας της Περήφανης Γης. Γεννημένος λίγο μετά την αδελφή του, Κιάρα, γίνεται ο αρχηγός της Φρουράς των Λιονταριών, της ομάδας που προστατεύει την Περήφανη Γη και φροντίζει για την ασφάλεια του Κύκλου της Ζωής.
08:00Πήρα Κόκκινα Γυαλιά (Ε)🔍Εβδομαδιαία αισθηματική κομεντί. Ελληνική παραγωγή 2007 - 2008. Επεισόδιο: 24. O Σάκης αποδεικνύεται προφήτης της παρέας γιατί στα λατινικά πέφτουν τα κεφάλαια που έχει επιλέξει και γίνεται ξαφνικά ο ήρωας των παιδιών. Η Δέσποινα αποφασίζει να διεκδικήσει τον Μάρκο και πηγαίνει στο σπίτι του για να τον βρει. Την ίδια στιγμή η Σάντυ μαζεύει τα πράγματά της, για να πάει να ζήσει στο σπίτι του Σάκη, γεγονός που κάνει ράκος την Αλεξάνδρα... Η Σάντυ προκειμένου να μην τη βλέπει χάλια της δίνει το κλειδί του σπιτιού της και τότε έρχεται στην Αλεξάνδρα η φαεινή ιδέα! Να μετακομίσει ακριβώς κάτω από τη Σάντυ, στο σπίτι του Δημήτρη... Πριν η Αλεξάνδρα κάνει όλων τη ζωή κόλαση, τα παιδιά σκέφτονται πως θα την αντιμετωπίσουν...κι ο μόνος τρόπος είναι, να βρεθεί ένας άντρας!. Παίζουν: Εβελύνα Παπούλια, Χρυσούλα Διαβάτη,Ορφέας Αυγουστίδης,Χριστίνα Πομόνη ,Γιώργος Λέφας,Κατερίνα Ζιώγου,Γιώργος Τσαμπουράκης, Νίκη Παλληκαράκη, Αννέτα Κορτσαρίδου, Χρήστος Τριπόδης, Λευτέρης Βασιλάκης,Δήμητρα Στογιάνη,Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου. Σενάριο: Μαρία Χατζηγρηγορίου. Σκηνοθεσία: Ανιές Σκλάβου. Παραγωγή: ΑΝΩΣΗ.
09:00Μυστικά Και Λάθη (Ε)🔍Δραματική σειρά ελληνικής παραγωγής 2003-2004. Επεισόδιο 7. Παραμονές Χριστουγέννων, ο Κώστας με την Ελένη επιστρέφουν στην Αθήνα για Χριστούγεννα. Η ένταση εξακολουθεί να υπάρχει στη σχέση τους. Η Ελένη ζηλεύει τον άντρα της, που πολιορκείται στενά από τη γιατρό του νησιού. Η αδερφή της Ελένης μένει στο νησί με τον εραστή της. Ο άντρας της έρχεται να την πάρει πίσω. Τσακώνονται και η 'Όλγα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Ο Στέλιος ειδοποιεί την Ελένη στην Αθήνα. Παίζουν: Άρης Λεμπεσόπουλος (Κώστας), Παναγιώτα Βλαντή (Ελένη), Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος (Στέλιος), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (Όλγα), Μαρίκα Τζιραλίδου (Ολυμπία), Χάρης Εμμανουήλ (Γεράσιμος), Μαίρη Χήναρη (Φιλιώ), Παύλος Ορκόπουλος (Ηρακλής), Όλγα Δαμάνη (Ευγενία), Χρήστος Ζορμπάς (Σήφης), Βασίλης Τσάγκλος (Λουκάς), Ιωσήφ Πολυζωϊδης(Χρήστος), Θανάσης Ζέρβας (Τηλέμαχος) και ο Νίκος Καλογερόπουλος (Μάρκος). Σενάριο: Στέλλα Βασιλαντωνάκη. Σκηνοθεσία: Γιώργος Κορδέλλας. Παραγωγή: Pld Production.
10:00Πες Μου Ναι (Ε) 🔍Αισθηματική κομεντί ελληνικής παραγωγής 2005 - 2006. Επεισόδιο: 7. Ο Nίκος και ο Mπιλ πάνε σε μια κηδεία και, για κακή τους τύχη, πέφτουν πάνω στην Kορίνα. Και οι δύο τηλεφωνούν στη Bίκυ και της προτείνουν να συναντηθούν - ο καθένας της λέει ότι θέλει να τη βοηθήσει. Εκείνη «παίζει» και με τους δύο, στέλνοντάς τους μηνυματάκια και κάνοντάς τους να ζηλεύει ο ένας τον άλλον. Παίζουν: Απόστολος Γκλέτσος, Κατερίνα Λέχου, Αλέκος Συσσοβίτης, Μαρίνα Ασλάνογλου, Μαρία Σάλλιαρη. Σενάριο: Λευτέρης Καπώνης. Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος. Παραγωγή: PLD PRODUCTION
11:00Μου Το Κρατάς Μανιάτικο (Ε)🔍Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 2007-2008. Επεισόδιο: 13. O Koύλης ανακαλύπτει ότι ο Πάνος του πήρε το κτήμα. Η χήρα δέχεται να παντρευτεί το Θανάση. Τα παιδιά επιστρέφουν απ' την Αθήνα και βρίσκονται μπροστά σε καινούργιο πόλεμο. Αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Ενώ γίνεται ο γάμος της χήρας, οι οικογένειες τρέχουν να σώσουν τα παιδιά τους. Παίζουν: Γιώργος Παρτσαλάκης, Χάρης Σώζος, Ζωή Καραβασίλη,Ορέστης Τζιόβας, Φωτεινή Ντεμίρη, Κοσμάς Ζαχάρωφ, Νικολέτα Βλαβιανού, Στέλιος Καλαθάς, Γιάννης Ράμος κ.ά. Σενάριο: Λευτέρης Καπώνης. Σκηνοθεσία: Σπύρος Καπώνης. Εκτέλεση Παραγωγής: JK PRODUCTIONS.
12:00Όλα Στην Ταράτσα (Ε)🔍Ρομαντική κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2004-2005. Επεισόδια: 13+14Α. Η Άννα έχει πρόβλημα με τα υδραυλικά της. Κατά διαβολική σύμπτωση έρχεται ο άσωτος θείος του Κωνσταντίνου, Φώντας Ντόρος, λαϊκή φίρμα σ' επαρχιακά σκυλάδικα που, εξαιτίας της άσωτης ζωής του, ο πατέρας Χάλαρης τον έχει αποκληρώσει. Αποφασίζει ν' αφήσει τη νύχτα και να ξαναγυρίσει στην παλιά του δουλειά, τα υδραυλικά και να βρει μια καλή κοπέλα και να παντρευτεί. Ο Κωνσταντίνος τον στέλνει στην Άννα για να της φτιάξει τα υδραυλικά κι ο Φώντας βλέπει στο πρόσωπό της τη γυναίκα που θα τον βάλει στον «ίσιο δρόμο». Η Άννα εκείνη την περίοδο φλερτάρει με τον Γιάννη. Ο Φώντας δεν σταματάει πουθενά κι έχει αποφασίσει να κερδίσει την Άννα, όσο μεγάλους μπελάδες κι αν δημιουργήσει αυτό. Ο Φώντας συνεχίζει ακάθεκτος να κάνει δύσκολη τη ζωή της Άννας. Μη θέλοντας να καταλάβει ότι η Άννα δεν τον θέλει, προσπαθεί με κάθε τρόπο να την κερδίσει, δημιουργώντας της όλο και πιο πολλούς μπελάδες. Σε αυτή την κατάσταση έχει βάλει το χεράκι του και ο αδερφός της, ο οποίος καταλαβαίνει ότι ο Φώντας είναι άνθρωπος του χεριού του και ανοιχτοχέ
12:30Όλα στην ταράτσα - 1ος κύκλος🔍
13:00Ειδήσεις🔍Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι.
13:5060' Ελλάδα, IV (Ε)🔍Με πυξίδα τον άνθρωπο και προορισμό την ελληνική περιφέρεια, ο Νίκος Μάνεσης συνεχίζει για τέταρτη χρονιά το οδοιπορικό του. Στόχος του η καταγραφή της καθημερινότητας, ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της χώρας, αλλά και του μηνύματος ότι η ζωή μακριά από τα αστικά κέντρα χτίζεται με τόλμη και έμπνευση. Σταθμοί και της φετινής διαδρομής του όλα τα μέρη όπου οι ανθρώπινες ιστορίες έχουν σαν λέξεις - κλειδιά τη δύναμη, τη δημιουργία, την αισιοδοξία, το χαμόγελο.
15:50Κλεφτρόνι Και Τζέντλεμαν🔍Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1986. Ο Λέων Στάθης πιστεύει ότι με το που θα πάρει το πτυχίο του, θα λύσει αυτόματα το πρόβλημα της εργασίας, αλλά βρίσκεται μπροστά σε τοίχους και κλειστές πόρτες που για να ανοίξουν απαιτείται το απαραίτητο «μέσο». Καθώς αναζητά δουλειά από πόρτα σε πόρτα, συναντά τη Μαρίνα και την ερωτεύεται. Η κοπέλα, που έχει δεσμό με ένα κλεφτρόνι μηχανών και εργάζεται στο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών του πατέρα της, θέλει να γίνει σκηνοθέτης, έτσι ζητά από τον Στάθη να τη βοηθήσει και αυτός ανταποκρίνεται ολόψυχα και αποτελεσματικά. Παίζουν: Στάθης Ψάλτης, Σπύρος Καλογήρου, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Έφη Πίκουλα, Ευαγγελία Σαμιωτάκη. Σενάριο: Γιώργος Μυλωνάς. Σκηνοθεσία: Γιάννης Χαρτοματζίδης. Διάρκεια: 82'
17:50Δελτίο Ειδήσεων Στη Νοηματική Γλώσσα🔍Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι.
18:00Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα, Ι (Ε)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2013-2014. Επεισόδιο: 45. Τα γενέθλια του Μηνά ξεκινάνε επεισοδιακά όταν δύο κουκουλοφόροι εισβάλλουν στο σπίτι τους. Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται. Οι «κακοποιοί» είναι οι κολλητοί του και η φάρσα στημένη από τη Βούλα. Ο Ηλίας θέλει ντε και καλά να βρει κάποιο χόμπι. Και δοκιμάζει τα πάντα, αλλά η μια καταστροφή ακολουθεί την άλλη. Η Μαρίνα που βλέπει να απειλείται μέχρι κι η σωματική του ακεραιότητα, προσπαθεί να τον αποτρέψει. Ο Χάρης κι η Βάσω πηγαίνουν σε μια έκθεση ζωγραφικής και για άλλη μια φορά ανακαλύπτουν πόσο διαφορετικοί είναι. Μήπως τελικά αυτοί οι δύο δεν ταιριάζουν με τίποτα; Guest: Γιώργος Χαλεπλής (Νικόλας), Αλέξανδρος Μυλωνάς (Πολυχρόνης). Παίζουν: Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Πάνος Βλάχος. Σενάριο: Έλενα Σολωμού, Βίκυ Αλεξοπούλου, Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Κωστής Παπαδόπουλος . Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος.
19:00Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων 🔍Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι.
20:00Νότα Μία Βραδιάτικα (Ε)🔍Η μπάντα βγαίνει στη σκηνή. Σαν συναυλία. Το κοινό ψιθυρίζει τις νότες. Τρεις παίκτες βρίσκουν τα τραγούδια. Το νέο μουσικό τηλεπαιχνίδι με παρουσιάστρια την Σμαράγδα Καρύδη ξεκινά και μοιράζει έως και 5.000 ευρώ.
21:30Ο Τρελός Τα 'Χει 400🔍Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1968. Ο Λάμπρος Λαμπρούκος είναι ο τυχερός της χρονιάς, αφού του έπεσε ο πρώτος αριθμός του Εθνικού λαχείου. Όμως αυτή η ξαφνική τύχη του αναστάτωσε τη ζωή και του σάλεψε το μυαλό. Έτσι, οι δικοί του αποφασίζουν να τον κλείσουν σε τρελοκομείο, γιατί, όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν υπάρχει σωτηρία για τον κατά τα άλλα τυχερό Λάμπρο. Ο Λάμπρος, όμως σιγά -σιγά, δείχνει μεγάλη βελτίωση και δεν αργεί να βγει από το τρελοκομείο. Χωρίς να το πει στους δικούς του, επιστρέφει ξαφνικά στο σπίτι του και εκεί διαπιστώνει ότι όλη του η οικογένεια έχει τρελαθεί πραγματικά. Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Σμάρω Στεφανίδου, Καίτη Πάνου, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Αλέκος Τζανετάκος, Κατερίνα Γώγου, Δημήτρης Νικολαϊδης, Νικήτας Πλατής, Γιώργος Κάππης. Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης. Σενάριο: Λάκης Μιχαηλίδης. Διάρκεια: 87'
23:30Σε Ξένα Παπούτσια (The Cobbler)🔍Α' Τηλεοπτική Μετάδοση. Κομεντί φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2014. Ο Μαξ Σίμκιν είναι τσαγκάρης στη Νέα Υόρκη, στο κατάστημα που του άφησε ο πατέρας του πριν εξαφανιστεί μυστηριωδώς πολλά χρόνια πριν. Κάνοντας μάλλον μια αδιάφορη ζωή χωρίς πολλούς φίλους, αν εξαιρέσει κανείς τον μπαρμπέρη της γειτονιάς, οι μέρες του περνούν διορθώνοντας τα παπούτσια των περαστικών του Λόουερ Ιστ Σάιντ. Όταν όμως μια μέρα η ραπτομηχανή του χαλάσει, λίγο πριν ολοκληρώσει τα παπούτσια ενός γκάνγκστερ, ο Μαξ αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει μια παλιά μηχανή που κρατούσε φυλαγμένη στο υπόγειο. Σύντομα, όμως διαπιστώνει ότι αυτή η ραπτομηχανή θα αλλάξει τη ζωή του με τρόπο μαγικό, αφού θα αποκτήσει την ικανότητα να. μπαίνει στη ζωή των πελατών του μέσα από τα παπούτσια τους και να «δανείζεται» για λίγο τη αξιοζήλευτη ζωή τους. Ωστόσο, δεν θα αργήσει να συνειδητοποιήσει ότι όταν είσαι ο εαυτός σου, οι ζωές των άλλων, δεν είναι πάντα όσο αξιοζήλευτες δείχνουν. Ο Άνταμ Σάντλερ, σε ένα ρόλο διαφορετικό απ' αυτούς που τον έχουμε συνηθίσει. Η ιστορία ενός μεσήλικα, που αποδεικνύει ότι ποτέ δεν είναι αργά να βγά
01:30Θηριοτροφείο Αρρένων Εναντίον Θηλέων🔍Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1995. Το θηριοτροφείο αρρένων πηγαίνει εκδρομή, τα αγόρια συναντούν τα κορίτσια του θηριοτροφείου θηλέων και προσπαθούν να τα παρασύρουν σε ακολασίες. Ο συνοδός καθηγητής των αγοριών, ο Τάκης, ερωτεύεται την πιο όμορφη μαθήτρια, τη Βίκυ, που είναι πρωτάρα, και οι μαθητές του τα φτιάχνουν με τις φιλενάδες της. Η συνοδός καθηγήτρια των κοριτσιών, η γεροντοκόρη Χαρίκλεια, ξελογιάζεται από τον ιδιοκτήτη του ακριβού ξενοδοχείου που μένουν. Παίζουν: Τάκης Χρυσικάκος, Λίλα Καφαντάρη, Τζώνης Θεοδωρίδης, Ανδρέας Ανδρεόπουλος, Γιάννης Αστρακάκης, Κώστας Κλάδης, Τέτα Κωνσταντά, Μαίρη Μηλιαρέση, Ζωή Πετερέσκου, Τζώννυ Βαβούρας, Μαίρη Γαρίτση, Άννα Σωτρίνη, Νίκος Κάπιος, Άννα Μαντζουράνη. Σκηνοθεσία: Νίκος Ζερβός. Σενάριο: Τάκης Χρυσικάκος. Διάρκεια: 84'
01:4510η Εντολή, ΙΙI (Ε)🔍Αστυνομική σειρά. Ελληνική παραγωγή 2006-2007. Τίτλος επεισοδίου: «Ο συλλέκτης». Ο Σωτήρης, ένας φιλήσυχος σαρανταπεντάχρονος άντρας είναι παντρεμένος με τη Φιλιώ. Έχουν αποκτήσει μια κόρη που είναι μαθήτρια στην τελευταία τάξη του λυκείου. Ζουν σε επαρχιακή πόλη που τρομοκρατείται εδώ και χρόνια από τις δολοφονικές επιθέσεις κάποιου «δράκου». Η αστυνομία αδυνατεί να εξιχνιάσει την υπόθεση μέχρι που συλλαμβάνει ως ύποπτο τον Σωτήρη. Μια σειρά από συμπτώσεις τον παρουσιάζουν ως ένοχο. Η είδηση της σύλληψης του και η κατηγορία συγκλονίζει την πόλη. Η γυναίκα του και η κόρη του υπομένουν την περιφρόνηση και τις εκδηλώσεις μίσους των συμπολιτών. Ο ίδιος αρνείται πεισματικά τις κατηγορίες, δηλώνει αθώος και ελπίζει στην αποκάλυψη της αλήθειας. Μετά από μαρτυρίες και έρευνα η αστυνομία τον αφήνει ελεύθερο καθώς δεν έχει αποδείξεις για την ενοχή του. Η ζωή του όμως έχει καταστραφεί. Η γυναίκα του και η κόρη του τον εγκαταλείπουν και φεύγουν για την Αθήνα. Απελπισμένος φτάνει στα άκρα. Παίζουν: Κατερίνα Τσάβαλου (Ευτυχία), Θοδωρής Κατσαφάδος (Σωτήρης), Αντώνης Αντωνίου (Ιορδάνης), Κώστας Ανταλόπουλος (Αστυνόμος), Νικολέτα Βλαβιανού (Φιλιώ) κ.ά. Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή. Σκηνοθεσία: Κατερίνα Φιλιώτου. Σκηνοθετική επιμέλεια: Πάνος Κοκκινόπουλος. Παραγωγή: Frenzy Film.
02:30Ο καβαλάρης των FM Stereo🔍
03:15Κόκκινος Κύκλος, II (Ε)🔍Αστυνομική σειρά. Ελληνική παραγωγή 2001-2002. Τίτλος επεισοδίου:«Οι επαγγελματίες» (α΄+ β’ μέρος) . Ο Μάκης κι ο Θοδωρής, είναι δύο αδέλφια εντελώς ασυνήθιστα. Αντί για άλλη δουλειά, κάνουν ληστείες σε τράπεζες. Ο σκοπός είναι να μαζέψουν αρκετά χρήματα και να φύγουν μόνιμα για το εξωτερικό. Σε κάποια από τις ληστείες, ο Θοδωρής γνωρίζει και ερωτεύεται τη Δέσποινα. Καταφέρνει να συνδεθεί μαζί της ερωτικικά και παρά τις αντιρρήσεις του Μάκη, την κάνει ενεργό μέλος της ομάδας. Μαζί ε τη Δέσποινα αρχίζει μια «χρυσή εποχή» για τη συμμορία, όπου η μιά ληστεία διαδέχεται την άλλη και τα λεφτά αρχίζουν να συσσωρεύονται. Ώσπου κάποιο βράδυ, αιφνιδιαστικά, όλα τινάζονται στον αέρα… Ο Θοδωρής και η Δέσποινα φεύγουν από το κρησφύγετο τους κι εγκαθίστανται αλλού. Παρά το φόβο και την απογοήτευση, αποφασίζουν να δράσουν. Χρησιμοποιούν τις γνωριμίες αλλά και τα λεφτά τους κι οργανώνουν πετυχημένα την απόδραση του Μάκη. Η συμμορία είναι και πάλι μαζί αλλά τα πράγματα είναι φανερά αλλαγμένα… Η φυλακή μοιάζει να επηρέασε το Μάκη, που πια θέλει να επισπεύσει την έξοδο του από τη χώρα. Έτσι ετοιμάζουν μια τελευταία μεγάλη δουλειά, μια απαγωγή…Στο τέλος της δουλειάς έρχεται η στιγμή που ο καθένας πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του και να διαλέξει το δρόμο που θα πάρει…Παίζουν: Δημήτρης Αλεξανδρής (Θοδωρής), Ειρήνη Μπαλτά (Δέσποινα), Βαγγέλης Γερμανός (Μάκης), Σμαράγδα Καρύδη (Σταυρόπουλου), Στέλιος Μάϊνας (Αφεντικό Δέσποινας), Αντώνης Αντωνίου (Πάτσης), Κώστας Φαλελλάκης (Λάκης), Γιώργος Σουξές (Τάσος) κ.α. Σενάριο: Αποστόλης Τσαούσογλου. Σκηνοθεσία: Αλέξης Καρδαράς με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Πάνου Κοκκινόπουλου. Εταιρεία παραγωγής: FRENZY FILMS.
03:30Κόκκινος Κύκλος, I (Ε)🔍Αστυνομική σειρά με αυτοτελή επεισόδια. Ελληνική παραγωγή του 2000. Τίτλος επεισοδίου: «Δεσμοί αίματος». Ένας ιδιόρρυθμος φοιτητής της ιατρικής υποψιάζεται ότι οι γονείς του παροτρύνουν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να τον κλείσουν σε άσυλο. Η ιδέα του προκαλεί πανικό. Ακολουθώντας το ένστικτο αυτοσυντήρησης του αποφασίζει να απαλλαγεί για πάντα από αυτόν τον κίνδυνο. Για να το πετύχει όμως αυτό πρέπει να απαλλάγει έγκαιρα και γρήγορα από τους γονείς του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Το κακό μόνο από τη ρίζα ξεριζώνεται. Παίζουν: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μηνάς Χατζησάββας, Ελένη Κοκκίδου, Θάνος Γραμμένος, Παναγιώτα Βλαντή, Τασσώ Καββαδία, Βίκυ Πρωτογεράκη, Δημήτρης Αγοράς, Θανάσης Δόβρης, Μάνος Κρανιδιώτης. Σενάριο: Αλέξανδρος Κακαβάς. Σκηνοθεσία: Μπάμπης Σπανός με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Πάνου Κοκκινόπουλου.
03:40Κόκκινος Κύκλος, I (Ε)🔍Αστυνομική σειρά. Ελληνική παραγωγή 2006-2007. Τίτλος επεισοδίου: «Ορφανή μητρός». Η Μαρία , μια δικηγόρος αφοσιωμένη στη δουλειά της, μένει έγκυος. Ο φίλος της, ο Τάσος, θέλει να την πείσει να κρατήσουν το παιδί αλλά η Μαρία αντιδρά. Θέλει να διακόψει την κύηση και προφασίζεται διάφορα. Στην πραγματικότητα δεν έχει ξεπεράσει το γεγονός πως οι γονείς της την εγκατέλειψαν σε πολύ μικρή ηλικία. Αυτό, βέβαια, ο Τάσος, όπως και οι περισσότεροι από το περιβάλλον της, δεν το γνωρίζουν. Το ξέρει, όμως, η Λένα, μια φίλη της Μαρίας από το παρελθόν, η οποία έχοντας ολοκληρώσει το πρόγραμμα απεξάρτησής της, φιλοξενείται στο σπίτι της Μαρίας για μερικές μέρες. Κι είναι η Λένα αυτή που θα δώσει στη Μαρία την αφορμή για να αναζητήσει απαντήσεις σε ερωτήματα και μυστικά καλά κρυμμένα για χρόνια.Παίζουν: Μυρτώ Αλικάκη (Μαρία), Πέτρος Λαγούτης (Τάσος), Αντώνης Αντωνίου (Νίκος), Νατάσα Ασίκη (Νατάσα), Εκάβη Ντούμα (Λένα), Γιώργος Βελέτζας (Παππούς Μαρίας) κ.ά. Σενάριο: Παναγιώτης Ιωσηφέλης. Σκηνοθεσία: Κατερίνα Φιλιώτου. Σκηνοθετική επιμέλεια: Πάνος Κοκκινόπουλος. Παραγωγή: Frenzy Film.
04:30Θυρίδα Τηλεπώλησης🔍Τηλεαγορά
04:40Θυρίδα Τηλεπώλησης🔍Τηλεαγορά
05:00Εικόνες, II (Ε)🔍Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ετοιμάζονται να μοιραστούν με τον κόσμο, ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς και άγνωστους πολιτισμούς. Ινδία, Μογγολία, Γουατεμάλα, Νεπάλ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, είναι μόνο λίγα από τα ρεπορτάζ που έχουν ετοιμάσει οι συντελεστές της εκπομπής για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ετοιμαστείτε για ταξίδια μοναδικά και ονειρεμένα και αποδράσεις σε θάλασσες και βουνά, μεγαλουπόλεις και χωριά, ερήμους και οάσεις, τόπους μαγικούς και ανεξερεύνητους.Σκηνοθεσία: Τίτα Μπονάτσου. Παραγωγή: Alpha Βοηθός Παραγωγής: Νίκος Τρουλλινός Παρουσίαση: Τάσος Δούσης. Βοηθός Αρχισυντάκτη: Αγγελική Ζαρίφη Δημοσιογραφική Ομάδα: Ηλίας Φουντούλης .
05:50Οδός Παραδείσου 7 (Ε)🔍Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 2005-2006. Επεισόδιο: 32. Ο Γιώργος πείθει την Καίτη ότι η μόνος τρόπος να ξεκολλήσουν τον Άλκη από την Λιούμπα είναι να του στρέψουν την προσοχή στην Μαρκέλλα, την κόρη του Βύρωνα. Τους προσκαλούν σε γεύμα αλλά ο Άλκης είναι αδιάφορος και η προσπάθεια καταλήγει σε φιάσκο. Η Ελένη με την οικογένεια της γιορτάζουν την επιστροφή της Αριστέας από το μοναστήρι. Παίζουν: Γιώργος Κωνσταντίνου, Κώστας Σπυρόπουλος, Ελένη Γερασιμίδου, Καίτη Παπανίκα, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Νεφέλη Ορφανού, Μαρία Γεωργιάδου, Σπεράντζα Βρανά, Αλίνα Κοτσοβούλου, Ισίδωρος Σταμούλης, Νίκος Παπαδάκης, Ευτυχία Μοσχάκη, Νίκος Τσούκας, Περικλής Αλμπάνης, Γιάννης Παπαθανάσης, Έφη Παπαθεοδώρου, Τιτίκα Σαριγκούλη, Ντόρα Σιμοπούλου, Πάνος Σταθακόπουλος. Σενάριο: Τίνα Καμπίτση. Σκηνοθεσία: Δημήτρης Παπακωνσταντής, Δημήτρης Σοφιανόπουλος. Επιμέλεια σεναρίου: Βάσω Χεκίμογλου. Διάλογοι: Γιώργος Κωνσταντίνου, Κώστας Σπυρόπουλος, Μαρία Γεωργιάδου, Πάνος Έξαρχος, Γιάννης Μαρούδας.
ΣΚΑΪ
ΣΚΑΪ - προγραμμα τηλεορασης
06:00Coral Reef🔍Ντοκιμαντέρ. Οι κοραλλιογενείς ύφαλοι, με την τεράστια βιοποικιλότητα που διαθέτουν, αποτελούν το τέλειο οικοσύστημα για έναν απέραντο πλούτο θαλάσσιας χλωρίδας και πανίδας. Για τη δημιουργία τους απαιτούνται εκατομμύρια χρόνια, ενώ οι κίνδυνοι που τους απειλούν μπορούν να τους καταστρέψουν μέσα σε λίγες δεκαετίες. Μέσα από αυτό το εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ της NBC θα μπορέσουμε να γνωρίσουμε καλύτερα αυτές τις «μεγαλουπόλεις του βυθού», ώστε να συνειδητοποιήσουμε πιο άμεσα την ανάγκη να τις προστατεύσουμε. NBC
07:00Ενημέρωση🔍Ενημερωτική εκπομπή. Όλον τον Αύγουστο, κάθε Σάββατο και Κυριακή 07:00 - 10:00 το πρωί. Όλες οι εξελίξεις των γεγονότων με τον Αχιλλέα Τόπα και τον Κωνσταντίνο Δαυλό.
10:00Ιστορίες (Ε)🔍Ενημερωτική εκπομπή. Οι "Ιστορίες" είναι μια ενημερωτική εκπομπή - μια εβδομαδιαία εκπομπή έρευνας, ρεπορτάζ, συνεντεύξεων και αποστολών στην καρδιά όλων των μεγάλων γεγονότων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μια εκπομπή που αποκαλύπτει και φωτίζει σε βάθος τις ειδήσεις, τα πρόσωπα και τα γεγονότα. Επειδή υπάρχουν πάντα ιστορίες που κανείς δεν έχει αφηγηθεί κι επειδή όλες τις ιστορίες μπορεί κανείς να τις δει και να τις πει αλλιώς. Επειδή τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται, ας ξαναδούμε τις ιστορίες αλλιώς. Με τη σφραγίδα του ΣΚΑΪ και με τη δημοσιογραφική ματιά του Αλέξη Παπαχελά, του Παύλου Τσίμα, της Σίας Κοσιώνη και του Τάσου Τέλλογλου.
11:00Happy Traveller (Ε)🔍Ψυχαγωγική εκπομπή. Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με απίθανα ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Μοναδικοί προορισμοί στην Ελλάδα αλλά και ταξίδια ζωής στο εξωτερικό μέσα από την οπτική ματιά δύο αληθινών ταξιδιωτών που ταξιδεύουν καταγράφοντας τις εμπειρίες τους με μοναδικό σκοπό να τις μοιραστούν μαζί σας. Happy Traveller με τον Ευτύχη Μπλέτσα.
12:00Kitchen Lab (Ε)🔍Ψυχαγωγική εκπομπή. Σε κάθε επεισόδιο της μαγειρικής εκπομπής Kitchen Lab, ο Άκης Πετρετζίκης μαγειρεύει από 2 εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές και μοιράζεται μυστικά για νόστιμες και σπιτικές δημιουργίες. Μέσα από ένα πρωτότυπο και διαδραστικό concept, ο chef έρχεται πιο κοντά με τους τηλεθεατές στο τελευταίο μέρος της εκπομπής, απαντώντας σε μαγειρικές απορίες που έχουν στείλει οι τηλεθεατές στα Social Media. Kitchen Lab από τον Άκη Πετρετζίκη.
13:00DOT. (Ε)🔍Ψυχαγωγική εκπομπή. Dream it. Do it! Το motto που θα ακολουθήσουμε πιστά. Η αγαπημένη παρέα της ελληνικής τηλεόρασης συναντιέται ξανά και θα την απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο και Κυριακή. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, μαζί με μια ανανεωμένη ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων παρουσιάζουν ένα τηλεοπτικό «περιοδικό», πλούσιο σε θέματα. Ένα μαγκαζίνο που τα έχει όλα: υγεία, μόδα, μαγειρική, fitness, pets, celebrity life . και βεβαίως συνεντεύξεις με πρόσωπα που απασχολούν κάθε εβδομάδα την επικαιρότητα της τηλεόρασης.
14:00Οι Ειδήσεις Του ΣΚΑΪ🔍Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας.
14:30Σκάσε & Κολύμπα (Ε)🔍Ψυχαγωγική εκπομπή. Το πιο διασκεδαστικό και βρεγμένο παιχνίδι που έγινε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Παρουσιάζουν η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας. Αστείες δοκιμασίες, φανταστικά παιχνίδια, και celebrity guests... λούτσα! Επειδή φέτος το καλοκαίρι η τηλεόραση μας κάνει νερά, Σκάσε & Κολύμπα!!!
16:15It's Your Life (Ε)🔍Ψυχαγωγική εκπομπή. Εβδομαδιαία πολυθεματική εκπομπή για τη σύγχρονη γυναίκα. Η εκπομπή ενημερώνει προσφέροντας γρήγορες, πρακτικές προτάσεις και λύσεις για όλα τα καθημερινά θέματα που απασχολούν τις γυναίκες του σήμερα, και εξηγεί τρόπους που θα ομορφαίνουν την καθημερινότητα και την ίδια τη ζωή. Ένας αγαπημένος γνωστός καλεσμένος θα αποκαλύπτεται στην Ειρήνη Κολιδά δίνοντας συνέντευξη κάνοντας παράλληλα ένα .extremesport! Η Ειρήνη Κολιδά και η Ιλένια Ουίλιαμς μαζί με τους καλεσμένους τους σκοπεύουν να βάλουν στη ζωή μας: τη σωστή διατροφή, την ομορφιά, την ευεξία, την άσκηση, αλλά και τη μόδα, το παιδί και το wellbeing γενικότερα. Κι όλα αυτά γιατί "It's YOUR LIFE" και είναι σημαντική!
17:15Δελτίο Στη Νοηματική🔍Δελτίο ειδήσεων στη νοηματική.
17:30Kara Sevda - 2ος Κύκλος🔍Μυθοπλασία. Κύκλος 2 - Επεισόδιο 19. Ο Κεμάλ και η Νιχάν γνωρίζουν πια την αληθινή ταυτότητα της Ασού, αλλά και ότι με κάποιο τρόπο βοηθά τον Εμίρ να προκαλέσει κακό στον Κεμάλ. Όσο προετοιμασμένοι ωστόσο κι αν είναι για το χτύπημα, η Ασού κατάφερνει τελικά να προκαλέσει μεγάλο πλήγμα. Τα στοιχεία που έχει πλέον ο Εμίρ στα χέρια του του επιτρέπουν να περάσει άμεσα στην αντεπίθεση και πλέον το ενδεχόμενο να καταφέρει να καταστρέψει τον Κεμάλ δεν φαντάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
19:45Τα Νέα Του ΣΚΑΪ🔍Δελτίο ειδήσεων με όλα τα νέα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
21:00Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά! (Ε)🔍Ψυχαγωγική εκπομπή. Οι παρέες γράφουν ιστορία. Και όταν περνάνε καλά γράφουν μουσική. Η μεγαλύτερη παρέα φέτος είναι στον ΣΚΑΪ. Με τα τραγούδια που μας ενώνουν. Τις μελωδίες που μας ταξιδεύουν. Τους στίχους που μπαίνουν στα χείλη όλων μας. Στην υγειά μας ρε παιδιά! με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.
00:45Δόλωμα Γένους Θηλυκού (Stone)🔍Ξένη ταινία: Δραματική περιπέτεια. Έτος παραγωγής: 2010. Ένας καταδικασμένος εμπρηστής επιχειρεί να χειραγωγήσει τη δικαιοσύνη, σπρώχνοντας τη γοητευτική γυναίκα του στην αγκαλιά ενός αξιωματικού της αστυνομίας, σε μια προσπάθεια να επιτύχει την αποφυλάκισή του υπό όρους. Πρωταγωνιστούν: Έντουαρτ Νόρτον, Μίλα Γιόγοβιτς, Ρίμπερ Ντε Νίρο, κ.ά. Σκηνοθεσία: Τζον Κουράν. Σενάριο: Άνγκους Μακ Λάχλαν.
01:00Why Planes Crash🔍Ντοκιμαντέρ. Στο ερώτημα «τι προκαλεί την πτώση ενός αεροπλάνου» πολλές φορές η απάντηση κρύβεται στις μαρτυρίες των ανθρώπων που έζησαν τέτοιες στιγμές, ακροβατώντας σε μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο. Επιβάτες και προσωπικό αφηγούνται τις συγκλονιστικές εμπειρίες τους, ενώ ειδικοί και επιστήμονες εξηγούν τους πιο σημαντικούς παράγοντες που οδηγούν σε πτώσεις αεροπλάνων.
02:00Happy Traveller🔍Ψυχαγωγική εκπομπή. Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με απίθανα ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Μοναδικοί προορισμοί στην Ελλάδα αλλά και ταξίδια ζωής στο εξωτερικό μέσα από την οπτική ματιά δύο αληθινών ταξιδιωτών που ταξιδεύουν καταγράφοντας τις εμπειρίες τους με μοναδικό σκοπό να τις μοιραστούν μαζί σας. Happy Traveller με τον Ευτύχη Μπλέτσα.
02:45Το Νεκρό Κορίτσι (The Dead Girl)🔍Ξένη ταινία: Δράσης/ Θρίλερ. Έτος παραγωγής: 2006. Μια περαστική ανακαλύπτει τυχαία το πτώμα μιας νεαρής κοπέλας και αμέσως ενημερώνει τις Αστυνομικές Αρχές. Στο νεκροτομείο, η ιατροδικαστής παρατηρεί στο σώμα της κοπέλας ένα εκ γενετής σημάδι, που διαθέτει, όμως, και η αγνοούμενη αδερφή της. Παράλληλα, μια μεσήλικη γυναίκα, η Ρουθ, υποψιάζεται πως ο σύζυγός της την απατά. Η αναζήτησή της την οδηγεί στην υποψία πως εκείνος είναι ο δολοφόνος. Πώς το άγνωστο κορίτσι είχε την τραγική αυτή κατάληξη; Πρωταγωνιστούν: Τόνι Κολέτ, Μπρίτανι Μέρφι, Μάρσα Γκέι Χάρντεν,Τζιοβάνι Ριμπίζι, Τζέιμς Φράνκο κ.ά. Σκηνοθεσία: Κάρεν Μονκρίφ. Σενάριο: Κάρεν Μονκρίφ.
03:00Σκάσε & Κολύμπα (Ε)🔍Ψυχαγωγική εκπομπή. Το πιο διασκεδαστικό και βρεγμένο παιχνίδι που έγινε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Παρουσιάζουν η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας. Αστείες δοκιμασίες, φανταστικά παιχνίδια, και celebrity guests... λούτσα! Επειδή φέτος το καλοκαίρι η τηλεόραση μας κάνει νερά, Σκάσε & Κολύμπα!!!
04:30It's Your Life (Ε)🔍Ψυχαγωγική εκπομπή. Εβδομαδιαία πολυθεματική εκπομπή για τη σύγχρονη γυναίκα. Η εκπομπή ενημερώνει προσφέροντας γρήγορες, πρακτικές προτάσεις και λύσεις για όλα τα καθημερινά θέματα που απασχολούν τις γυναίκες του σήμερα, και εξηγεί τρόπους που θα ομορφαίνουν την καθημερινότητα και την ίδια τη ζωή. Ένας αγαπημένος γνωστός καλεσμένος θα αποκαλύπτεται στην Ειρήνη Κολιδά δίνοντας συνέντευξη κάνοντας παράλληλα ένα .extremesport! Η Ειρήνη Κολιδά και η Ιλένια Ουίλιαμς μαζί με τους καλεσμένους τους σκοπεύουν να βάλουν στη ζωή μας: τη σωστή διατροφή, την ομορφιά, την ευεξία, την άσκηση, αλλά και τη μόδα, το παιδί και το wellbeing γενικότερα. Κι όλα αυτά γιατί "It's YOUR LIFE" και είναι σημαντική!
05:15Υποβρύχιοι Κυνηγοί (Fascination Coral Reef)🔍Ντοκιμαντέρ. Σ' αυτό το εκπληκτικό ντοκιμαντέρ θα δούμε από κοντά την αιώνια πάλη μεταξύ θηράματος και θηρευτή, στο μαγευτικό υποβρύχιο κόσμο των κοραλλιογενών υφάλων. Καρχαρίες που καραδοκούν για το επόμενο θύμα τους, κοπάδια ψαριών που έχουν τελειοποιήσει την τέχνη του καμουφλάζ για καταφέρνουν να ξεφεύγουν από τους εχθρούς τους, και πολλά άλλα είδη θαλάσσιας ζωής. Σ' αυτό το ξένο για μας περιβάλλον, ισχύει ακόμη ο νόμος του ισχυρού.
06:00Frozen Planet🔍Ντοκιμαντέρ. Ο ήλιος έφυγε για τα καλά από τους πόλους και η πιο ακραία εποχή του χρόνου ξεκινά, με κυρίαρχο πάντα, τον ανελέητο πάγο! Είναι η εποχή όπου και οι πιο σκληροί θα δοκιμαστούν, είναι η εποχή του θανάτου, της ερήμωσης και του σκοταδιού!. BBC WORLDWIDE
TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - προγραμμα τηλεορασης
06:30Close Up 🔍Biography- Celebrity / Entertainment 2011-2015. Απολαύστε τις ιστορίες, τη λάμψη και πικάντικα κουτσομπολιά για τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ! Οι Αντζελίνα Τζολί, Σκάρλετ Γιοχάνσον, Μάθιου Μακόναχι και Τζόνι Ντεπ είναι μερικά μόνο από τα αστέρια που θα 'λάμψουν'!
07:00Άγγιγμα Ψυχής (Ε)🔍Κοινωνική δραματική σειρά 1998. Τα Ιωάννινα επιλέγονται σαν έδρα του υπό δημιουργία Διορθόδοξου Κέντρου. Πρόεδρος αναλαμβάνει ο πατήρ Ιωάννης, ένας Αρχιμανδρίτης που, παρά το νεαρό της ηλικία του, χάρη στη μόρφωση και την προσωπικότητά του έχει αναγνωρισθεί ως μια σημαντική μορφή της Εκκλησίας. Παράλληλα, ο Ιωάννης, διακεκριμένος θεολόγος, διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σε ένα από τα Ζαγοροχώρια, λίγα χιλιόμετρα από τα Ιωάννινα ζει η Δέσποινα. Ένα σύγχρονο πολύ ζωντανό κορίτσι. Έχει έφεση στη ζωγραφική και ονειρεύεται να σπουδάσει στη Σχολή Καλών Τεχνών. Ασχολείται με την αγιογραφία, σαν μαθήτρια του ΕΟΜΕΧ Ιωαννίνων. Ένα οικολογικό πρόβλημα στην περιοχή, που είναι το χωριό της Δέσποινας, θα φέρει κοντά τη σύγχρονη αυτή κοπέλα με τον πατέρα Ιωάννη. Η προσωπικότητα του χαρισματικού ιερέα, θα γοητεύσει τη Δέσποινα και ταυτόχρονα η ζωντάνια της και ο νεανικός αυθορμητισμός της θα ξυπνήσουν σ' εκείνον βαθιά κρυμμένα συναισθήματα. Ένας μεγάλος αλλά εντελώς αδιέξοδος έρωτας θα γεννηθεί. Ένα δράμα, ουσιαστικά, που οι συνέπειές του θα είναι καταλυτικές για τη ζωή και των δύο. Παίζου
08:00Η Αγάπη Ήρθε Από Μακριά (Ε)🔍Κοινωνική, ερωτική σειρά 2002. Ο Αργύρης Βραχνός είναι από τους μεγαλύτερους γαιοκτήμονες της Θεσσαλίας και αρχηγός μιας δεμένης οικογένειας. Η Βασιλική είναι η γυναίκα του, ένα κορίτσι που σφύζει από ενέργεια. Το ζευγάρι προσπαθεί να κάνει παιδί, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και η εξωσωματική γονιμοποίηση που επιχειρούν αποτυγχάνει. Στο μεταξύ η Βασιλική ασφυκτιά, νιώθει ότι βρίσκεται στο περιθώριο της ζωής του Αργύρη. Προσπαθεί να τον παρακινήσει να κάνουν πράγματα μαζί, να μοιραστούν την καθημερινότητα. Όμως εκείνος, παρόλο που την αγαπά, έχει πολλές ευθύνες, φορτωμένο πρόγραμμα καθώς και κάποιες ερωτικές περιπέτειες. Και τότε η Βασιλική γνωρίζει τον Ιλία, έναν εργάτη στα κτήματα τους, που εκπέμπει μια διακριτική προστασία, μια βουβή κατανόηση. Ξέρει να την ακούει, όπως δεν την άκουσε κανένας μέχρι τώρα. Χωρίς να το καταλάβει, η Βασιλική τον ερωτεύεται. Όμως ο Ιλία είναι Αλβανός, που ήρθε στην Ελλάδα μαζί με την αρραβωνιαστικιά του και τον αδελφό της, παιδικό του φίλο. Έχει δώσει και το λόγο του ότι σύντομα θα γίνει ο γάμος. Όταν ο Αργύρης ζητάει από την Βασιλική να ξε
09:00Η Αγορά Σήμερα 🔍Ενημερωτική εκπομπή και τηλεπωλήσεις. Παρακολουθήστε τον πιο έγκυρο και αναλυτικό τηλεοπτικό οδηγό αγορών. Πρωτοποριακά, καινοτόμα προϊόντα οικιακής χρήσης και προσωπικής φροντίδας, στις πιο προσιτές τιμές, υπόσχονται να αλλάξουν τη ζωή σας.
11:00Η αγορά σήμερα🔍
12:00Μπρούσκο (Ε)🔍Καθημερινή, δραματική σειρά 2013. Το «ΜΠΡΟΥΣΚΟ» παρουσιάζει μια ρομαντική, αλλά και παθιασμένη ιστορία δύο νέων. Ο έρωτας του Αχιλλέα Ματθαίου από την Κύπρο και της Μελίνας Γιαννακάκη από την Κρήτη, θα μπορούσε να έχει ως βάση τη διαχρονική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Πρόκειται για μία σύγχρονη διασκευή του αρχέτυπου μύθου, που πραγματεύεται έναν απαγορευμένο έρωτα. Έναν δρόμο χωρίς επιστροφή, ενώ το κόστος. θα είναι ανυπολόγιστο για όλους! Πρωταγωνιστές: Αποστόλης Τότσικας, Ανδρέας Γεωργίου, Ελένη Βαΐτσου, και η Εβελίνα Παπούλια. Σενάριο: Βάνα Δημητρίου. Σκηνοθεσία : Ανδρέας Γεωργίου - Στάμος Τσάμης.
13:30Vivere (Ε)🔍Εκπομπή για την υγεία και την ομορφιά.
14:00Η Αγορά Σήμερα 🔍Ενημερωτική εκπομπή και τηλεπωλήσεις. Παρακολουθήστε τον πιο έγκυρο και αναλυτικό τηλεοπτικό οδηγό αγορών. Πρωτοποριακά, καινοτόμα προϊόντα οικιακής χρήσης και προσωπικής φροντίδας, στις πιο προσιτές τιμές, υπόσχονται να αλλάξουν τη ζωή σας.
15:00Φυγόκεντρος (Ε)🔍Μυστήριο, παραφυσικά φαινόμενα, δοξασίες και θεωρίες συνωμοσίας, ερωτήματα και σενάρια. Η εκπομπή επιχειρεί να ρίξει φως σε θέματα που δυσκολεύεται να εξηγήσει μέχρι σήμερα ακόμη και η επιστήμη. Παρουσίαση: Δέσποινα Μποτίτση.
18:00Άγγιγμα Ψυχής 🔍Κοινωνική δραματική σειρά 1998. Τα Ιωάννινα επιλέγονται σαν έδρα του υπό δημιουργία Διορθόδοξου Κέντρου. Πρόεδρος αναλαμβάνει ο πατήρ Ιωάννης, ένας Αρχιμανδρίτης που, παρά το νεαρό της ηλικία του, χάρη στη μόρφωση και την προσωπικότητά του έχει αναγνωρισθεί ως μια σημαντική μορφή της Εκκλησίας. Παράλληλα, ο Ιωάννης, διακεκριμένος θεολόγος, διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σε ένα από τα Ζαγοροχώρια, λίγα χιλιόμετρα από τα Ιωάννινα ζει η Δέσποινα. Ένα σύγχρονο πολύ ζωντανό κορίτσι. Έχει έφεση στη ζωγραφική και ονειρεύεται να σπουδάσει στη Σχολή Καλών Τεχνών. Ασχολείται με την αγιογραφία, σαν μαθήτρια του ΕΟΜΕΧ Ιωαννίνων. Ένα οικολογικό πρόβλημα στην περιοχή, που είναι το χωριό της Δέσποινας, θα φέρει κοντά τη σύγχρονη αυτή κοπέλα με τον πατέρα Ιωάννη. Η προσωπικότητα του χαρισματικού ιερέα, θα γοητεύσει τη Δέσποινα και ταυτόχρονα η ζωντάνια της και ο νεανικός αυθορμητισμός της θα ξυπνήσουν σ' εκείνον βαθιά κρυμμένα συναισθήματα. Ένας μεγάλος αλλά εντελώς αδιέξοδος έρωτας θα γεννηθεί. Ένα δράμα, ουσιαστικά, που οι συνέπειές του θα είναι καταλυτικές για τη ζωή και των δύο. Παίζου
18:30Άγγιγμα Ψυχής 🔍Κοινωνική δραματική σειρά 1998. Τα Ιωάννινα επιλέγονται σαν έδρα του υπό δημιουργία Διορθόδοξου Κέντρου. Πρόεδρος αναλαμβάνει ο πατήρ Ιωάννης, ένας Αρχιμανδρίτης που, παρά το νεαρό της ηλικία του, χάρη στη μόρφωση και την προσωπικότητά του έχει αναγνωρισθεί ως μια σημαντική μορφή της Εκκλησίας. Παράλληλα, ο Ιωάννης, διακεκριμένος θεολόγος, διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σε ένα από τα Ζαγοροχώρια, λίγα χιλιόμετρα από τα Ιωάννινα ζει η Δέσποινα. Ένα σύγχρονο πολύ ζωντανό κορίτσι. Έχει έφεση στη ζωγραφική και ονειρεύεται να σπουδάσει στη Σχολή Καλών Τεχνών. Ασχολείται με την αγιογραφία, σαν μαθήτρια του ΕΟΜΕΧ Ιωαννίνων. Ένα οικολογικό πρόβλημα στην περιοχή, που είναι το χωριό της Δέσποινας, θα φέρει κοντά τη σύγχρονη αυτή κοπέλα με τον πατέρα Ιωάννη. Η προσωπικότητα του χαρισματικού ιερέα, θα γοητεύσει τη Δέσποινα και ταυτόχρονα η ζωντάνια της και ο νεανικός αυθορμητισμός της θα ξυπνήσουν σ' εκείνον βαθιά κρυμμένα συναισθήματα. Ένας μεγάλος αλλά εντελώς αδιέξοδος έρωτας θα γεννηθεί. Ένα δράμα, ουσιαστικά, που οι συνέπειές του θα είναι καταλυτικές για τη ζωή και των δύο. Παίζου
19:15Η Αγάπη Ήρθε Από Μακριά 🔍Κοινωνική, ερωτική σειρά 2002. Ο Αργύρης Βραχνός είναι από τους μεγαλύτερους γαιοκτήμονες της Θεσσαλίας και αρχηγός μιας δεμένης οικογένειας. Η Βασιλική είναι η γυναίκα του, ένα κορίτσι που σφύζει από ενέργεια. Το ζευγάρι προσπαθεί να κάνει παιδί, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και η εξωσωματική γονιμοποίηση που επιχειρούν αποτυγχάνει. Στο μεταξύ η Βασιλική ασφυκτιά, νιώθει ότι βρίσκεται στο περιθώριο της ζωής του Αργύρη. Προσπαθεί να τον παρακινήσει να κάνουν πράγματα μαζί, να μοιραστούν την καθημερινότητα. Όμως εκείνος, παρόλο που την αγαπά, έχει πολλές ευθύνες, φορτωμένο πρόγραμμα καθώς και κάποιες ερωτικές περιπέτειες. Και τότε η Βασιλική γνωρίζει τον Ιλία, έναν εργάτη στα κτήματα τους, που εκπέμπει μια διακριτική προστασία, μια βουβή κατανόηση. Ξέρει να την ακούει, όπως δεν την άκουσε κανένας μέχρι τώρα. Χωρίς να το καταλάβει, η Βασιλική τον ερωτεύεται. Όμως ο Ιλία είναι Αλβανός, που ήρθε στην Ελλάδα μαζί με την αρραβωνιαστικιά του και τον αδελφό της, παιδικό του φίλο. Έχει δώσει και το λόγο του ότι σύντομα θα γίνει ο γάμος. Όταν ο Αργύρης ζητάει από την Βασιλική να ξε
20:00Μπρούσκο 🔍Καθημερινή, δραματική σειρά 2013. Το «ΜΠΡΟΥΣΚΟ» παρουσιάζει μια ρομαντική, αλλά και παθιασμένη ιστορία δύο νέων. Ο έρωτας του Αχιλλέα Ματθαίου από την Κύπρο και της Μελίνας Γιαννακάκη από την Κρήτη, θα μπορούσε να έχει ως βάση τη διαχρονική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Πρόκειται για μία σύγχρονη διασκευή του αρχέτυπου μύθου, που πραγματεύεται έναν απαγορευμένο έρωτα. Έναν δρόμο χωρίς επιστροφή, ενώ το κόστος. θα είναι ανυπολόγιστο για όλους! Πρωταγωνιστές: Αποστόλης Τότσικας, Ανδρέας Γεωργίου, Ελένη Βαΐτσου, και η Εβελίνα Παπούλια. Σενάριο: Βάνα Δημητρίου. Σκηνοθεσία: Ανδρέας Γεωργίου - Στάμος Τσάμης.
22:00Κλήρωση ΛΟΤΤΟ🔍Σύνδεση με τα γραφεία του ΟΠΑΠ για την κλήρωση του ΛΟΤΤΟ.
22:10Το Φιλί Της Ζωής🔍Κοινωνική σειρά 2002-2004. Με φόντο ένα μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο, δυο γυναίκες γιατροί οδηγούνται στα άκρα μέσα από ένα μοιραίο ερωτικό τρίγωνο κι ένα απαγορευμένο πάθος. Δυο εξαδέλφες, η Αγγελική και η Κλειώ, τα κεντρικά πρόσωπα αυτής της σειράς, πρέπει να αντιμετωπίσουν την ένταση και τις συγκινήσεις του επαγγέλματος, αλλά και τα προσωπικά τους αδιέξοδα. Η μία, προσπαθώντας να ξεπεράσει έναν επώδυνο χωρισμό, αφήνεται να ερωτευθεί ξανά. Η άλλη, συνειδητοποιώντας ότι ο γάμος της οδεύει προς το τέλος του, δημιουργεί μια παράνομη σχέση. Ωστόσο η δυνατή φιλία που τις συνδέει, κλονίζεται όταν μπαίνει στη ζωή τους ένα νέο πρόσωπο προκαλώντας μοιραίες ανατροπές. Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, καινούργια πρόσωπα έρχονται να ανατρέψουν τις ισορροπίες, να κλονίσουν τις σχέσεις των ηρώων και να δημιουργήσουν νέα διλήμματα. Η Κλειώ διακρίνει τα πρώτα σύννεφα στη σχέση της, όταν εμφανίζεται ξαφνικά μια γυναίκα από το παρελθόν και κάνει μια φοβερή αποκάλυψη. Παράλληλα, η ζωή της όμορφης γιατρίνας αναστατώνεται από την άφιξη του νέου διευθυντή της χειρουργικής κλινικής, Ερρίκου Απέργη. Ο ιδιόρρ
23:00Το Φιλί Της Ζωής🔍Κοινωνική σειρά 2002-2004. Με φόντο ένα μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο, δυο γυναίκες γιατροί οδηγούνται στα άκρα μέσα από ένα μοιραίο ερωτικό τρίγωνο κι ένα απαγορευμένο πάθος. Δυο εξαδέλφες, η Αγγελική και η Κλειώ, τα κεντρικά πρόσωπα αυτής της σειράς, πρέπει να αντιμετωπίσουν την ένταση και τις συγκινήσεις του επαγγέλματος, αλλά και τα προσωπικά τους αδιέξοδα. Η μία, προσπαθώντας να ξεπεράσει έναν επώδυνο χωρισμό, αφήνεται να ερωτευθεί ξανά. Η άλλη, συνειδητοποιώντας ότι ο γάμος της οδεύει προς το τέλος του, δημιουργεί μια παράνομη σχέση. Ωστόσο η δυνατή φιλία που τις συνδέει, κλονίζεται όταν μπαίνει στη ζωή τους ένα νέο πρόσωπο προκαλώντας μοιραίες ανατροπές. Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, καινούργια πρόσωπα έρχονται να ανατρέψουν τις ισορροπίες, να κλονίσουν τις σχέσεις των ηρώων και να δημιουργήσουν νέα διλήμματα. Η Κλειώ διακρίνει τα πρώτα σύννεφα στη σχέση της, όταν εμφανίζεται ξαφνικά μια γυναίκα από το παρελθόν και κάνει μια φοβερή αποκάλυψη. Παράλληλα, η ζωή της όμορφης γιατρίνας αναστατώνεται από την άφιξη του νέου διευθυντή της χειρουργικής κλινικής, Ερρίκου Απέργη. Ο ιδιόρρ
00:00Close Up (Ε)🔍Biography- Celebrity / Entertainment 2011-2015. Απολαύστε τις ιστορίες, τη λάμψη και πικάντικα κουτσομπολιά για τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ! Οι Αντζελίνα Τζολί, Σκάρλετ Γιοχάνσον, Μάθιου Μακόναχι και Τζόνι Ντεπ είναι μερικά μόνο από τα αστέρια που θα 'λάμψουν'!
00:30Η Αγορά Σήμερα 🔍Ενημερωτική εκπομπή και τηλεπωλήσεις. Παρακολουθήστε τον πιο έγκυρο και αναλυτικό τηλεοπτικό οδηγό αγορών. Πρωτοποριακά, καινοτόμα προϊόντα οικιακής χρήσης και προσωπικής φροντίδας, στις πιο προσιτές τιμές, υπόσχονται να αλλάξουν τη ζωή σας.
01:00Φυγόκεντρος (Ε)🔍Μυστήριο, παραφυσικά φαινόμενα, δοξασίες και θεωρίες συνωμοσίας, ερωτήματα και σενάρια. Η εκπομπή επιχειρεί να ρίξει φως σε θέματα που δυσκολεύεται να εξηγήσει μέχρι σήμερα ακόμη και η επιστήμη. Παρουσίαση: Δέσποινα Μποτίτση.
02:00Vice (Ε)🔍Ενημερωτική εκπομπή που μας εισάγει στο συναρπαστικό, άγριο κόσμο του VICE, της εναλλακτικής δημοσιογραφίας. Σε ένα κόσμο όπου η πραγματικότητα καταγράφεται, όπως είναι, σε μερικά από τα πιο ανατρεπτικά και ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ ελληνικής και διεθνούς παραγωγής. Παρουσίαση: Δάφνη Καραβοκύρη.
02:30Mayday (Ε)🔍Το Mayday ερευνά τις υψηλού κινδύνου και άγνωστες στο ευρύ κοινό καταστροφές στον αέρα για να αποκαλύψει πώς και γιατί συνέβησαν. Παρακολουθήστε δραματοποιημένες αναπαραστάσεις από πραγματικές αεροπορικές τραγωδίες, σε συνδυασμό με συνεντεύξεις με ειδικούς της αεροναυπηγικής και αυτόπτες μάρτυρες.
03:00Mayday (Ε)🔍Το Mayday ερευνά τις υψηλού κινδύνου και άγνωστες στο ευρύ κοινό καταστροφές στον αέρα για να αποκαλύψει πώς και γιατί συνέβησαν. Παρακολουθήστε δραματοποιημένες αναπαραστάσεις από πραγματικές αεροπορικές τραγωδίες, σε συνδυασμό με συνεντεύξεις με ειδικούς της αεροναυπηγικής και αυτόπτες μάρτυρες.
03:30Το Φιλί Της Ζωής (Ε)🔍Κοινωνική σειρά 2002-2004. Με φόντο ένα μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο, δυο γυναίκες γιατροί οδηγούνται στα άκρα μέσα από ένα μοιραίο ερωτικό τρίγωνο κι ένα απαγορευμένο πάθος. Δυο εξαδέλφες, η Αγγελική και η Κλειώ, τα κεντρικά πρόσωπα αυτής της σειράς, πρέπει να αντιμετωπίσουν την ένταση και τις συγκινήσεις του επαγγέλματος, αλλά και τα προσωπικά τους αδιέξοδα. Η μία, προσπαθώντας να ξεπεράσει έναν επώδυνο χωρισμό, αφήνεται να ερωτευθεί ξανά. Η άλλη, συνειδητοποιώντας ότι ο γάμος της οδεύει προς το τέλος του, δημιουργεί μια παράνομη σχέση. Ωστόσο η δυνατή φιλία που τις συνδέει, κλονίζεται όταν μπαίνει στη ζωή τους ένα νέο πρόσωπο προκαλώντας μοιραίες ανατροπές. Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, καινούργια πρόσωπα έρχονται να ανατρέψουν τις ισορροπίες, να κλονίσουν τις σχέσεις των ηρώων και να δημιουργήσουν νέα διλήμματα. Η Κλειώ διακρίνει τα πρώτα σύννεφα στη σχέση της, όταν εμφανίζεται ξαφνικά μια γυναίκα από το παρελθόν και κάνει μια φοβερή αποκάλυψη. Παράλληλα, η ζωή της όμορφης γιατρίνας αναστατώνεται από την άφιξη του νέου διευθυντή της χειρουργικής κλινικής, Ερρίκου Απέργη. Ο ιδιόρρ
04:00Το Φιλί Της Ζωής (Ε)🔍Κοινωνική σειρά 2002-2004. Με φόντο ένα μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο, δυο γυναίκες γιατροί οδηγούνται στα άκρα μέσα από ένα μοιραίο ερωτικό τρίγωνο κι ένα απαγορευμένο πάθος. Δυο εξαδέλφες, η Αγγελική και η Κλειώ, τα κεντρικά πρόσωπα αυτής της σειράς, πρέπει να αντιμετωπίσουν την ένταση και τις συγκινήσεις του επαγγέλματος, αλλά και τα προσωπικά τους αδιέξοδα. Η μία, προσπαθώντας να ξεπεράσει έναν επώδυνο χωρισμό, αφήνεται να ερωτευθεί ξανά. Η άλλη, συνειδητοποιώντας ότι ο γάμος της οδεύει προς το τέλος του, δημιουργεί μια παράνομη σχέση. Ωστόσο η δυνατή φιλία που τις συνδέει, κλονίζεται όταν μπαίνει στη ζωή τους ένα νέο πρόσωπο προκαλώντας μοιραίες ανατροπές… Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, καινούργια πρόσωπα έρχονται να ανατρέψουν τις ισορροπίες, να κλονίσουν τις σχέσεις των ηρώων και να δημιουργήσουν νέα διλήμματα. Η Κλειώ διακρίνει τα πρώτα σύννεφα στη σχέση της, όταν εμφανίζεται ξαφνικά μια γυναίκα από το παρελθόν και κάνει μια φοβερή αποκάλυψη. Παράλληλα, η ζωή της όμορφης γιατρίνας αναστατώνεται από την άφιξη του νέου διευθυντή της χειρουργικής κλινικής, Ερρίκου Απέργη. Ο ιδιόρρυθμος, μυστηριώδης αυτός άνθρωπος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Όσο για την Αγγελική, μετά τον χωρισμό της, παρασύρεται σ' έναν τελείως διαφορετικό, ανέμελο τρόπο ζωής όταν γνωρίζει κι ερωτεύεται τον Δάνη, έναν γοητευτικό κι ατίθασο νεαρό. Παίζουν: Γεωργία Αποστόλου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Φίλιππος Σοφιανός, Γιώργος Κοτανίδης ,Τάκης Μόσχος, Αντώνης Ραμπαούνης, Χριστίνα Παππά, Μαρία Πρωτόπαππα , Σταύρος Ζαλμάς, Νίκος Βανδώρος, Χρήστος Γιάνναρης,Μέλπω Κωστή , Στέλιος Καλαθάς , Τάσος Νούσιας. Σκηνοθεσία: Στράτος Μαρκίδης.
04:30Το Φιλί Της Ζωής (Ε)🔍Κοινωνική σειρά 2002-2004. Με φόντο ένα μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο, δυο γυναίκες γιατροί οδηγούνται στα άκρα μέσα από ένα μοιραίο ερωτικό τρίγωνο κι ένα απαγορευμένο πάθος. Δυο εξαδέλφες, η Αγγελική και η Κλειώ, τα κεντρικά πρόσωπα αυτής της σειράς, πρέπει να αντιμετωπίσουν την ένταση και τις συγκινήσεις του επαγγέλματος, αλλά και τα προσωπικά τους αδιέξοδα. Η μία, προσπαθώντας να ξεπεράσει έναν επώδυνο χωρισμό, αφήνεται να ερωτευθεί ξανά. Η άλλη, συνειδητοποιώντας ότι ο γάμος της οδεύει προς το τέλος του, δημιουργεί μια παράνομη σχέση. Ωστόσο η δυνατή φιλία που τις συνδέει, κλονίζεται όταν μπαίνει στη ζωή τους ένα νέο πρόσωπο προκαλώντας μοιραίες ανατροπές. Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, καινούργια πρόσωπα έρχονται να ανατρέψουν τις ισορροπίες, να κλονίσουν τις σχέσεις των ηρώων και να δημιουργήσουν νέα διλήμματα. Η Κλειώ διακρίνει τα πρώτα σύννεφα στη σχέση της, όταν εμφανίζεται ξαφνικά μια γυναίκα από το παρελθόν και κάνει μια φοβερή αποκάλυψη. Παράλληλα, η ζωή της όμορφης γιατρίνας αναστατώνεται από την άφιξη του νέου διευθυντή της χειρουργικής κλινικής, Ερρίκου Απέργη. Ο ιδιόρρ
05:00Το Φιλί Της Ζωής (Ε)🔍Κοινωνική σειρά 2002-2004. Με φόντο ένα μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο, δυο γυναίκες γιατροί οδηγούνται στα άκρα μέσα από ένα μοιραίο ερωτικό τρίγωνο κι ένα απαγορευμένο πάθος. Δυο εξαδέλφες, η Αγγελική και η Κλειώ, τα κεντρικά πρόσωπα αυτής της σειράς, πρέπει να αντιμετωπίσουν την ένταση και τις συγκινήσεις του επαγγέλματος, αλλά και τα προσωπικά τους αδιέξοδα. Η μία, προσπαθώντας να ξεπεράσει έναν επώδυνο χωρισμό, αφήνεται να ερωτευθεί ξανά. Η άλλη, συνειδητοποιώντας ότι ο γάμος της οδεύει προς το τέλος του, δημιουργεί μια παράνομη σχέση. Ωστόσο η δυνατή φιλία που τις συνδέει, κλονίζεται όταν μπαίνει στη ζωή τους ένα νέο πρόσωπο προκαλώντας μοιραίες ανατροπές… Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, καινούργια πρόσωπα έρχονται να ανατρέψουν τις ισορροπίες, να κλονίσουν τις σχέσεις των ηρώων και να δημιουργήσουν νέα διλήμματα. Η Κλειώ διακρίνει τα πρώτα σύννεφα στη σχέση της, όταν εμφανίζεται ξαφνικά μια γυναίκα από το παρελθόν και κάνει μια φοβερή αποκάλυψη. Παράλληλα, η ζωή της όμορφης γιατρίνας αναστατώνεται από την άφιξη του νέου διευθυντή της χειρουργικής κλινικής, Ερρίκου Απέργη. Ο ιδιόρρυθμος, μυστηριώδης αυτός άνθρωπος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Όσο για την Αγγελική, μετά τον χωρισμό της, παρασύρεται σ' έναν τελείως διαφορετικό, ανέμελο τρόπο ζωής όταν γνωρίζει κι ερωτεύεται τον Δάνη, έναν γοητευτικό κι ατίθασο νεαρό. Παίζουν: Γεωργία Αποστόλου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Φίλιππος Σοφιανός, Γιώργος Κοτανίδης ,Τάκης Μόσχος, Αντώνης Ραμπαούνης, Χριστίνα Παππά, Μαρία Πρωτόπαππα , Σταύρος Ζαλμάς, Νίκος Βανδώρος, Χρήστος Γιάνναρης,Μέλπω Κωστή , Στέλιος Καλαθάς , Τάσος Νούσιας. Σκηνοθεσία: Στράτος Μαρκίδης.
05:45Close Up (Ε)🔍Biography- Celebrity / Entertainment 2011-2015. Απολαύστε τις ιστορίες, τη λάμψη και πικάντικα κουτσομπολιά για τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ! Οι Αντζελίνα Τζολί, Σκάρλετ Γιοχάνσον, Μάθιου Μακόναχι και Τζόνι Ντεπ είναι μερικά μόνο από τα αστέρια που θα 'λάμψουν'!
06:00Close Up🔍
Open Beyond
Open Beyond - προγραμμα τηλεορασης
06:00Circo (E) 🔍Μια καθημερινή παράσταση, που "ακροβατεί" ανάμεσα στο γέλιο και το δάκρυ. Ό,τι συμβαίνει στην καθημερινότητα και φτάνει στους δέκτες μας, περνάει από τη σκηνή του CIRCO! Τρεις παρουσιαστές που δεν αφήνουν τίποτα να πέσει στο δίχτυ ασφαλείας! Ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους και παρουσιάζουν την επικαιρότητα με το δικό τους καυστικό τρόπο. Χιούμορ , θέαμα και άποψη, καθημερινά στην σκηνή του CIRCO. (HD)
06:15Κάθε Μέρα Chef (Ε)🔍Εκπομπή Μαγειρικής. "Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα", μία νέα καθημερινή εκπομπή μαγειρικής στο EPSILON TV που μας δίνει την απαραίτητη γνώση για να μαγειρεύουμε με αυτοπεποίθηση στην κουζίνα μας τα πιο πετυχημένα πιάτα όπως απαιτούν οι καιροί: εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Ο Βαγγέλης Δρίσκας, γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό τα τελευταία 8 χρόνια από τις επιτυχημένες εκπομπές μαγειρικής, γαστρονομίας & ταξιδιού "Γεύσεις στη Φύση", "1000 μίλια γεύσεις" και "Masterclass", μας μαθαίνει στην νέα του εκπομπή πώς να μαγειρεύουμε σαν σεφ με λιγότερα υλικά ή σε λίγο χρόνο με γνώμονα πάντα το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα. Παρουσίαση & Αρχισυνταξία: Βαγγέλης Δρίσκας. Συμμετέχει: Η Σοφία Μανωλάκου. (ΗD) (ΤΠ)
07:00Σαββατοκύριακο Παντού🔍Ψυχαγωγική Εκπομπή. Τα Σαββατοκύριακα τη σκυτάλη της πρωινής ενημέρωσης παίρνει η εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παντού», με τον Πέτρο Κουσουλό και την Βάσω Μητρομάρα. Από το Σάββατο 4 Αυγούστου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 07.00 ο Πέτρος Κουσουλός και η Βάσω Μητρομάρα θα μας δίνουν τον παλμό της επικαιρότητας του Σαββατοκύριακου ζωντανά από τη συχνότητα του Epsilon TV. Όλη η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής μεταδίδει το ρεπορτάζ με ζωντανές συνδέσεις και πλούσιο υλικό. Έγκριτοι καλεσμένοι στο studio αναλύουν όλες τις πτυχές των γεγονότων για μια αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση. Παρουσίαση: Πέτρος Κουσουλός - Βάσω Μητρομάρα (ΤΠ).
11:00Παιδιά Από Σπίτι🔍Ψυχαγωγική εκπομπή. Κάθε Σαββατοκύριακο είστε καλεσμένοι στο σπίτι της πιο γλυκιάς παρέας, για να μάθετε όλα τα νέα των celebrities, τηλεοπτικά παρασκήνια και ρεπορτάζ, ιδιαίτερες και πρωτότυπες συνταγές μαγειρικής, αλλά και θέματα που θα σας χαλαρώσουν από την καθημερινότητα. (ΤΠ)
14:30E News🔍Ειδήσεις.
14:50Κακά Κορίτσια (Whip It)🔍Αμερικάνικη ταινία. Δράμα 2009. (HD) Στο Μπόντιν του Τέξας, μια εναλλακτική απροσάρμοστη, βρίσκει τον τρόπο για να διαχειριστεί την μιζέρια της πόλης της όταν ανακαλύπτει ένα διαγωνιστικό όμιλο ρόλερς στο κοντινό Ώστιν. Mε τους: Έλλεν Πέιτζ, Ντρού Μπάριμορ, Κρίστεν Ουίγκ. Σκηνοθεσία: Ντρού Μπάριμορ. Διάρκεια: 102'.
17:00E News Στη Νοηματική🔍Δελτίο ειδήσεων στη Νοηματική Γλώσσα.
17:10Η Κυρία Δήμαρχος🔍Ελληνική Ταινία. Κωμωδία 1960. (HD) Σε ένα νησί του Σαρωνικού, δύο ταβερνιάρηδες θέτουν υποψηφιότητα για την Δημαρχία του νησιού, αλλά ο διαρκής πόλεμος τους δεν επηρεάζει τον έρωτα των παιδιών τους τα οποία καταστρώνουν σχέδια για να τους μονιάσουν. Mε τους: Γεωργία Βασιλειάδου, Βασίλης Αυλωνίτης, Νίκος Κούρκουλος. Σκηνοθεσία: Ροβήρος Μανθούλης. Διάρκεια: 72'.
19:00Live News Weekend🔍LIVE NEWS weekend το βραδινό σας δελτίο ειδήσεων του Ε με τον Βασίλη Τσεκούρα. Όλες οι εξελίξεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο παρουσιάζονται με σύγχρονη ματιά αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες της τεχνολογίας. Οι δημοσιογράφοι, οι αναλυτές και οι σχολιαστές, θα ψάχνουν όλες τις πτυχές των θεμάτων της επικαιρότητας φωτίζοντας τις σκοτεινές πλευρές της πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής και αθλητικής ζωής του τόπου.
20:00Τα Ντερβισόπαιδα🔍Ελληνική Ταινία. Κωμωδία 1960. (HD) Δύο αδέξιοι και αφελείς φίλοι δυσκολεύονται να στεριώσουν σε δουλειά, αλλά καταφέρνουν να βοηθήσουν το αφεντικό τους να παντρευτεί την αγαπημένη του. Mε τους: Κώστα Χατζηχρήστο, Φραγκίσκο Μανέλλη, Θανάση Βέγγο, Άννα Μαντζουράνη. Σκηνοθεσία: Στέλιος Τατασόπουλος. Διάρκεια: 65'.
21:30Liz And Dick🔍Α' Τηλεοπτική προβολή. Αμερικάνικη ταινία. Βιογραφική 2012. (HD) Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο Ρίτσαρντ Μπέρτον θεωρόντουσαν ώς ένα από τα βασιλικά ζευγάρια του Χόλιγουντ και ο ταραχώδης έρωτας τους συχνά αναφερόμενος ως ο γάμος της χρονιάς ήταν από τα πιο πολυσηζητημένους και η Τέιλορ με τον Μπάρτον δεν κρύβανε καμία λεπτομέρεια από τον διεθνή τύπο για αυτόν. Από την γνωριμία τους στο πλατό της Κλεοπάτρα μέχρι τους δύο γάμους τους, οι δυό τους ζήσανε μια επική αγάπη. Mε τους: Λίντσεϊ Λόχαν, Γκράντ Μπόουλερ, Τερέσα Ράσελ. Σκηνοθεσία: Λόιντ Κράμερ. Διάρκεια: 88'.
23:30Η Κρυφή Ζωή Της Marilyn Monroe (The Secret Life Of Marilyn Monroe) 🔍Αμερικάνικη μίνι σειρά. Βιογραφική 2015. (ΗD) Μέρος Α' + Β'. Η Μαίριλιν Μονρό κάνει μια αναδρομή της ζωής της σε έναν νέο γιατρό που περιλαμβάνει τον γάμο της στα δεκαέξι της, τον αγώνα που έδωσε με μια ασταθή ψυχικά μητέρα και την καριέρα της σαν μια νέα στάρλετ. Mε τους: Σούζαν Σαράντον, Κέλι Γκάρνερ, Τζέφρι Ντίν Μόργκαν. Σκηνοθεσία: Λώρι Κόλιερ. Διάρκεια: 166'
00:30Απαγωγή Στη Δαμασκό (Inescapable)🔍Αμερικάνικη ταινία. Περιπέτεια 2012. (HD) Το Inescapable παρουσιάζει την ιστορία ενός πατέρα που αναγκάζεται να επιστρέψει πίσω στην Ιορδανία, όταν μαθαίνει πως η κόρη του αγνοείται. Το μυστικό παρελθόν του στο Αμμά, θα τον φέρει αντιμέτωπο με παλιά "φαντάσματα" της μυστικής αστυνομίας, ενώ μια παλιά αγάπη και ένας γραφειοκράτης, είναι οι μοναδικές του ελπίδες για να τη ξαναβρεί. Mε τους Τζόσουα Τζάκσον, Αλεξάντερ Σίντιγκ, Μαρίσα Τομέι, Οντέντ Φέρ. Σκηνοθεσία: της Ρούμπα Νάντα. Διάρκεια: 86'
02:30Criminal Minds - 3ος Κύκλος🔍Ξένη αστυνομική σειρά. Έτος: 2007. (HD). Επεισόδιο 23.Ο Φράνκ κάνει πάλι την εμφάνιση του και η ομάδα πρέπει να προστατέψει τον Γκίντεον καθώς τον αναλύει. Διάρκεια: 45'
03:30Παιδιά Από Σπίτι (Ε)🔍Ψυχαγωγική εκπομπή. Κάθε Σαββατοκύριακο είστε καλεσμένοι στο σπίτι της πιο γλυκιάς παρέας, για να μάθετε όλα τα νέα των celebrities, τηλεοπτικά παρασκήνια και ρεπορτάζ, ιδιαίτερες και πρωτότυπες συνταγές μαγειρικής, αλλά και θέματα που θα σας χαλαρώσουν από την καθημερινότητα. (ΤΠ)
ΕΡΤ Sports HD
ΕΡΤ Sports HD - programma tv
06:00ΑΣΠΡΟ - ΜΑΥΡΟ: I LOVE LUCY🔍
07:00ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ🔍
07:10PAJANIMALS🔍
07:30ΜΟΜΠΙ ΝΤΙΚ🔍
08:05ΝΙΛΣ ΧΟΛΓΚΕΡΣΟΝ🔍
08:25ΠΑΦΙΝ ΡΟΚ🔍
08:50ΟΛΙΒΙΑ🔍
09:30ΚΥΝΗΓΟΙ ΔΡΑΚΩΝ🔍
10:00ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2018 / ΣΤΙΒΟΣ🔍20ΧΛΜ ΒΑΔΗΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
11:55ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2018 / ΣΤΙΒΟΣ🔍20ΧΛΜ ΒΑΔΗΝ ΑΝΔΡΩΝ
12:00ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΡΤ ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΕΡΤ ΚΑΙΡΟΣ🔍
12:30Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ🔍Eπεισόδιο 2
13:20ΣΟΝΙΤΑ🔍
13:45ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ (Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ)🔍Επεισόδια 7ο & 8ο
15:00ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ 2018 / ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ – ΤΕΛΙΚΟΣ🔍
15:30SELFIE🔍«Αίγινα»
16:30ΑΝΙΜΕΡΤ🔍«Greeks Can»
17:00CLOSE UP🔍«St.A.Co» (Street Art Conservators)
17:40ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ🔍Eπεισόδιο 11 - «Σκωτία – Χάιλαντς»
18:00Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ🔍«Στέφανος Κορκολής»
18:10AMSTERDAM, LONDΟΝ, NEW YORK: THE MAGNIFICENT THREE🔍Eπεισόδιο 3
19:10ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ🔍Eπεισόδιο 3
20:00ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΕΡΝΤΟΧ - Α΄ ΚΥΚΛΟΣ🔍Eπεισόδιο 8
20:05ΟΙΝΟΣ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ🔍«Δράμα και Παγγαίο»
20:55ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2018 / ΣΤΙΒΟΣ🔍ΒΡΑΔΙΝΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ
22:00INDIAN SUMMERS (Α΄ ΚΥΚΛΟΣ)🔍Επεισόδια 7ο & 8ο
23:00SOUNDBREAKING🔍Eπεισόδιο 2 - «Zωγραφίζοντας με τον ήχο»
23:40ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ🔍
00:00ΑΝΙΜΕΡΤ🔍
00:30ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ🔍
00:45ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΕΡΝΤΟΧ - Α΄ ΚΥΚΛΟΣ🔍
01:15Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ🔍
01:30CLOSE UP🔍
02:10AMSTERDAM, LONDΟΝ, NEW YORK: THE MAGNIFICENT THREE🔍
02:30Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ🔍
03:10INDIAN SUMMERS (Α΄ ΚΥΚΛΟΣ)🔍
04:30SOUNDBREAKING🔍
04:50ΟΙΝΟΣ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ🔍
05:30ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ (Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ)🔍
05:50ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ🔍
ΕΡΤ3
ΕΡΤ3 - programma tv
06:00ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑRΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ🔍
07:00Ο ΦΑΡΟΣ-Α΄ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ🔍Eπεισόδιο 360
07:50ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ🔍
08:50Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ BBC🔍
10:30ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ;🔍
11:30ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΡΩΜΕΝΑ🔍Eπεισόδιο 7 - Η Άνδρος ταξιδεύει
12:30ΕΙΔΗΣΕΙΣ🔍
13:00ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ 2018-ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ 5χλμ ΟΜΑΔΙΚΟ🔍
14:30ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ-Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ🔍Eπεισόδιο 8 - ΑΣΤΙΚΟΙ ΚΗΠΟΙ, Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΙΤΣΕΛΟ (WHITE HOUSE)
15:30ΑΓΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ🔍Χαράδρα Αώου – Νταβάλιστα
16:30ΑΛΤΕΡΝΑΤΙΒΑ🔍Eπεισόδιο 2 - Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
17:30ΔΙΑΛΟΓΟΣ🔍Eπεισόδιο 1 - ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΛΛΙΩΣ
18:00ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑRΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ🔍Eπεισόδιο 11
19:00ΕΙΔΗΣΕΙΣ🔍Οι οικοδεσπότες της εκπομπής υποδέχονται στο πλατό-φούρνο το δραματουργό Αγγελο Σκασίλα και συζητούν μαζί του για τη σημαντική συνδρομή του δραματουργού στη μεταφορά του θεατρικού λόγου από το κείμενο στη σκηνή. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση) Σκηνοθέτης: Σταύρος Στάγκος ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή
19:30ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ, ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ🔍Eπεισόδιο 7 - ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΑΡΓΚΟ (LA REINE MARGOT (PATRICE CHÉREAU))
20:30ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ🔍Eπεισόδιο 6 - SOUNDIC
21:30ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ-Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ🔍Eπεισόδιο 18
23:00ΜΗ ΜΟΥ ΑΠΤΟΥ🔍Ενας νεόκοπος πατέρας παλινδρομεί ανάμεσα στην πραγματικότητα της οικογένειάς του και στις ερωτικές του φαντασιώσεις. Χαϊδεύει γυναίκες στα λεωφορεία, είναι εφαψίας, έχει μετατρέψει τη διαστροφή του σε επιστήμη, σε τέχνη. Δραματική - 1996 Υποκατηγορία : ΤΑΙΝΙΕΣ Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση) Σκηνοθέτης: Δημήτρης Γιατζουζάκης Παίζουν: Γιώργος Νινιός, Ράνια Σχίζα ...
00:30ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ-Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ🔍Σειρά ντοκιμαντέρ, 14 ημίωρων επεισοδίων (σεζόν 2η), παραγωγής, APT WORLDWIDE /9 Ball Studios, 2015-2016. Ο Ρόντμαν και η Τζίνα είναι ένα όχι και τόσο συνηθισμένο ζευγάρι που ζει στην πόλη. (URBAN CONVERSION) ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
01:30ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ🔍Εβδομαδιαία ψυχαγωγική εκπομπή.Η εκπομπή παρουσιάζει παλαιότερους και νεότερους μουσικούς που ασχολούνται με την παραδοσιακή μουσική της Ελλάδας, των Βαλκανίων και της Μεσογείου σε καλλιτεχνικό αλλά και ερευνητικό επίπεδο. ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση) Σκηνοθέτης: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΦΟΝΙΚΟΣ
02:30ΔΙΑΛΟΓΟΣ🔍Εβδομαδιαία εκπομπή. Σειρά εκπομπών αφιερωμένη σε πρόσωπα και γεγονότα της πολιτιστικής επικαιρότητας που στην εποχή της κρίσης διευρύνουν τη διαλεκτική σχέση της τέχνης με την κοινωνία. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - 2017 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση) Σκηνοθέτης: Νικόλαος Ποττάκης
03:00Ο ΦΑΡΟΣ🔍Eπεισόδιο 269
04:00Ο ΦΑΡΟΣ🔍Eπεισόδιο 270
05:00ΑΛΤΕΡΝΑΤΙΒΑ🔍Παρουσιαστής: Χαράλαμπος Χριστακόπουλος. Εβδομαδιαία δημοσιογραφική εκπομπή. «Αλληλεγγύη» και «εναλλακτικότητα» τα δύο βασικά συστατικά της εκπομπής. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση) Σκηνοθέτης: Αλέξανδρος Φαραντόπουλος
Nickelodeon
Nickelodeon - programma tv
06:00DRAKE AND JOSH🔍Κωμική σειρά
06:30DRAKE AND JOSH🔍Κωμική σειρά
07:00BIG TIME RUSH🔍Κωμική σειρά
07:30KID E CATS🔍Παιδική σειρά
08:00Η ΚΙΒΑ ΜΠΟΡΕΙ🔍Παιδική σειρά
08:30TEAM UMIZOOMI🔍Παιδική σειρά
09:00PAW PATROL🔍Παιδική σειρά
09:30Ο ΜΠΛΕΪΖ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ🔍Παιδική σειρά
10:00RUSTY RIVETS🔍Παιδική σειρά
10:30ΝΤΟΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ🔍Παιδική σειρά
11:00ΣΙΜΕΡ ΚΑΙ ΣΑΪΝ🔍Παιδική σειρά
11:30KUU KUU HARAJUKU🔍Παιδική σειρά
12:00LEGO FRIENDS🔍Παιδική σειρά
12:30ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ🔍Παιδική σειρά
13:00ΜΠΟΜΠ Ο ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ🔍Παιδική σειρά
13:30WINX🔍Παιδική σειρά
14:00REGAL ACADEMY🔍Παιδική σειρά
14:30ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΣ🔍Παιδική σειρά
15:00ΜΠΑΝΣΕΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣ🔍Παιδική σειρά
15:30ΟΜΑΔΑ ΙΠΠΟΤΩΝ🔍Παιδική σειρά
16:00HUNTER STREET🔍Κωμική σειρά
16:30ΧΕΝΡΙ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ🔍Οικογενειακή σειρά
17:00ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΛΥ ΡΟΚ🔍Οικογενειακή σειρά
17:30THE MOJICONS🔍Παιδική σειρά
18:00ΜΠΟΜΠ Ο ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ🔍Παιδική σειρά
18:30Ο ΜΠΛΕΪΖ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ🔍Παιδική σειρά
19:00PAW PATROL🔍Παιδική σειρά
19:30Ο ΑΛΒΙΝΝΝ!!! ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ🔍Παιδική σειρά
20:00100 Πράγματα να Κάνεις πριν το Λύκειο🔍Μαραθώνιος
21:30Οι Περιπέτειες του Μικρού Επικίνδυνου🔍Παιδική σειρά
22:00ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ🔍Παιδική σειρά
22:30ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ🔍Παιδική σειρά
23:00ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΛΥ ΡΟΚ🔍Οικογενειακή σειρά
23:30HUNTER STREET🔍Κωμική σειρά
00:00DRAKE AND JOSH🔍Κωμική σειρά
00:30Drake & Josh🔍Στην κωμική αυτή σειρά ο Drake και ο Josh είναι δύο έφηβοι που δεν έχουν σχεδόν τίποτα κοινό - μέχρι που οι γονείς των δύο αποφασίζουν να παντρευτούν! Τώρα, τα δύο αυτά παιδιά, αναγκάζονται να μάθουν να ζουν μαζί, δημιουργώντας ένα πολύ αστείο αποτέλεσμα.
00:40DRAKE AND JOSH🔍Κωμική σειρά
01:00BIG TIME RUSH🔍Κωμική σειρά
01:25VICTORIOUS🔍Κωμική σειρά
01:50ICARLY🔍Κωμική σειρά
02:15ΟΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟΙ ΧΑΘΑΓΟΥΕΪΣ🔍Οικογενειακή σειρά
02:40ΟΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟΙ ΧΑΘΑΓΟΥΕΪΣ🔍Οικογενειακή σειρά
03:05THE THUNDERMANS🔍Οικογενειακή σειρά
03:30THE THUNDERMANS🔍Οικογενειακή σειρά
03:55SUPAH NINJAS🔍Κοινωνική σειρά
04:20SUPAH NINJAS🔍Κοινωνική σειρά
04:45TRUE JACKSON🔍Κωμική σειρά
05:10TRUE JACKSON🔍Κωμική σειρά
05:35THE TROOP🔍Κωμική σειρά
06:00DRAKE AND JOSH🔍Κωμική σειρά
ΒΟΥΛΗ
ΒΟΥΛΗ - programma tv
09:00ΚΑΜΕΡΑ ΖΙΖΑΝΙΟ🔍1. Σχολείο ονείρου 2. Η σχολική ζωή του Τομ Σόγιερ, 3. Οι ποδηλατόδρομοι της Λαμίας, 4. Μια πρόβα σε εξέλιξη 5. Άρτεμις και Αλέξανδρος 6. Dead Line
10:00ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ🔍Δημήτριος Γούναρης
11:00ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΕΙΝΑΥΤΕΣ🔍Παύλος Ιωαννίδης από το ΕΑΜ στον Ωνάση - Α' Μέρος
11:30ΣΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΤΕΤΑΡΤΟ🔍Φοιτητές και Κινηματογράφος
12:00ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ🔍Ναυπηγική
12:30Η Νίκη της Σαμοθράκης🔍
13:301917, Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ🔍
14:00ΧΑΡΙΝ ΕΥΦΩΝΙΑΣ🔍Αφιέρωμα στον Πάνο Γαβαλά
15:00ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ🔍
15:30ΑΣΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ🔍Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) Νέα Λυρική Σκηνή και Εθνική Βιβλιοθήκη στη Συγγρού
16:00ΘΕΑΤΡΟΣΚΟΠΙΟ🔍ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ
16:30ΧΟΡΟΣ🔍Η ωραία κοιμωμένη, με τα μπαλέτα Μπολσόϊ
19:00ΜΑΓΙΚΟΣ ΦΑΝΟΣ🔍ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ
19:30ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ🔍ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΜΕΤΑΚΗΣ
20:00ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ🔍Η ιστορία της Νότιας Αφρικής μέσα από τα μάτια του Αρχιεπισκόπου Ντέσμοντ Τούτου, ο οποίος το 1984 κέρδισε το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
20:30ΠΑΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ🔍Ραφαήλ 1483-1520
21:00ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ🔍Φραγκίσκος Ξανθός Ναυτικός
22:00ΤΣΑΙ ΣΤΗ ΣΑΧΑΡΑ🔍Το 1947 ένα ζευγάρι Αμερικανών καλλιτεχνών, που η σχέση τους περνά κρίση, έρχεται στην Ταγγέρη και περιπλανιέται στα βάθη της Σαχάρας αναζητώντας έμπνευση και νέες εμπειρίες. ΤΑΙΝΙΕΣ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για ανήλικους (για άνω των 15)
00:30ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ🔍Περικλής Κούκος
01:30ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ🔍"Περικλής Κούκος" Ο Κωνσταντίνος Κακαβελάκης συνομιλεί με τον συνθέτη Περικλή Κούκο για τους σταθμούς της δημιουργικής του πορείας, τις μνήμες από τις εκπαιδευτικές του εμπειρίες. Εκπομπή - Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ - Υποκατηγορία : Εκπομπή

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play