...
ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪTV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Open BeyondΕΡΤ Sports HDΕΡΤ3NickelodeonΒΟΥΛΗ
ΕΡΤ1
ΕΡΤ1 - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
06:30ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ 20ο ΑΙΩΝΑ🔍H εκπομπή αναζητά και αναδεικνύει την «ιστορική ταυτότητα» κάθε ημέρας. Οσα δηλαδή συνέβησαν μια μέρα σαν κι αυτήν κατά τον αιώνα που πέρασε και επηρέασαν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τις ζωές των ανθρώπων. Ιστορία - Υποκατηγορία : ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
06:45ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ🔍
08:00ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ🔍(συνέχεια εκπομπής)
10:00ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ🔍
11:30ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ🔍
12:00ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΚΑΙΡΟΣ🔍
12:45ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ 20ό ΑΙΩΝΑ🔍
13:00ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ🔍«Καλώς ανταμωθήκαμε!... Η μουσική παράδοση των χωριών της Κέρκυρας»
15:00ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΚΑΙΡΟΣ🔍
16:00ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ🔍«Δήμητρα Γαλάνη: Εχω μπει στις στιγμές, στον πόνο, στη χαρά των ανθρώπων. Πως να νιώσω μόνη μου;»
17:00OUT OF THE BOX🔍Eπεισόδιο 2
17:30COOK THE BOOKS - Α΄ ΚΥΚΛΟΣ🔍Eπεισόδιο 2 - «Τσέλσι Γουίντερ και Σάρα Ο’ Νιλ»
18:00Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ🔍«Βασίλης Αυλωνίτης» Την άγνωστη ζωή του Βασίλη Αυλωνίτη παρουσιάζει η "Μηχανή του Χρόνου" με το Χρίστο Βασιλόπουλο και φωτίζει άγνωστες στιγμές, όπως την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του μέσα στο θέατρο. Ερευνα - Υποκατηγορία : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
19:00ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΘΡΑΝΙΟ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ)🔍Η Λίζα Πετροβασίλη κάνει την άρρωστη για να μην πάει σχολείο. Ετσι θα γνωρίσει και θα παντρευτεί τον καθηγητή Ιατρικής Δημήτρη Παπαδόπουλο, εγκαταλείποντας το σχολείο στην τελευταία τάξη. ΤΑΙΝΙΕΣ - 1963 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους
21:00ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΚΑΙΡΟΣ🔍Ανανεωμένο, πολυθεματικό, με τη σφραγίδα της εγκυρότητας της ΕΡΤ, το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1 με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου. Ειδήσεις - Υποκατηγορία : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
22:00ΤΖΕΪΜΣ ΜΠΟΝΤ, ΠΡΑΚΤΩΡ 007: ΖΗΣΕ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟ🔍Ο Τζέιμς Μποντ αναγκάζεται να εγκαταλείψει τη Γηραιά Αλβιώνα για να ερευνήσει τα αίτια του θανάτου τριών συναδέλφων του, οι οποίοι ασχολούνταν με υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών και δολοφονήθηκαν την ίδια μέρα. (LIVE AND LET DIE) ΤΑΙΝΙΕΣ - 1973 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
00:15ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΚΑΙΡΟΣ🔍Ο Τζέιμς Μποντ αναγκάζεται να εγκαταλείψει τη Γηραιά Αλβιώνα για να ερευνήσει τα αίτια του θανάτου τριών συναδέλφων του, οι οποίοι ασχολούνταν με υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών και δολοφονήθηκαν την ίδια μέρα. (LIVE AND LET DIE) ΤΑΙΝΙΕΣ - 1973 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση) Ειδήσεις - Υποκατηγορία : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
00:30ROADS (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)🔍«Τα Χρώματα της Κοινωνίας» Β' Μέρος Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 και ώρα 00:30, η ΕΡΤ1 μεταδίδει στην εκπομπή «Roads» το δεύτερο μέρος της δημοσιογραφικής έρευνας του Πάνου Χαρίτου για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Ερευνα - Υποκατηγορία : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
01:30ΨΕΥΤΗΣ ΗΛΙΟΣ🔍Βρισκόμαστε στη Ρωσία το 1936. Ο ήρωας της Επανάστασης συνταγματάρχης Κοτόφ περνά ειδυλλιακές καλοκαιρινές διακοπές στο εξοχικό του, παρέα με τη νεαρή γυναίκα του, την εξάχρονη κόρη του και άλλους συγγενείς. (BURNT BY THE SUN / UTOMLYONNYE SOLNTSEM / SOLEIL TROMPEUR) ΤΑΙΝΙΕΣ - 1994 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
04:00ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ🔍Βρισκόμαστε στη Ρωσία το 1936. Ο ήρωας της Επανάστασης συνταγματάρχης Κοτόφ περνά ειδυλλιακές καλοκαιρινές διακοπές στο εξοχικό του, παρέα με τη νεαρή γυναίκα του, την εξάχρονη κόρη του και άλλους συγγενείς. (BURNT BY THE SUN / UTOMLYONNYE SOLNTSEM / SOLEIL TROMPEUR) ΤΑΙΝΙΕΣ - 1994 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση) Συζήτηση - Υποκατηγορία : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
05:00ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ🔍Η εκπομπή «Με αρετή και τόλμη», που μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 11:30 από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, καλύπτει θέματα που αφορούν στη δράση των Ενόπλων Δυνάμεων. Ενοπλες δυνάμεις - Υποκατηγορία : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
05:30ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ 20ό ΑΙΩΝΑ🔍H εκπομπή αναζητά και αναδεικνύει την «ιστορική ταυτότητα» κάθε ημέρας. Οσα δηλαδή συνέβησαν μια μέρα σαν κι αυτήν κατά τον αιώνα που πέρασε και επηρέασαν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τις ζωές των ανθρώπων. Ιστορία - Υποκατηγορία : ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
05:50ΠΡΩΪΝΗ ΒΑΡΔΙΑ🔍

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play