...
Παρασκευή, 08/11
ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪTV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Open BeyondΕΡΤ Sports HDΕΡΤ3NickelodeonOne channelΒΟΥΛΗ
ΕΡΤ1
ΕΡΤ1 - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
06:00ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ🔍
06:20ΠΡΩΪΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΡΤ - ΣΥΝΕΧΕΙΑ🔍
08:00ΠΡΩΪΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΡΤ🔍(συνέχεια εκπομπής)
10:00ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ🔍
10:15ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ🔍
12:00ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΚΑΙΡΟΣ🔍
13:00ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ🔍Eπεισόδιο 10 - «Νouveau Sextet, Σταύρος Λάντσιας, Μιχάλης Καλκάνης»
14:00ΝΗΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ🔍«Ψαρόσουπα», «Κανελόνια με μελιτζάνα και ανθότυρο»
15:00ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΚΑΙΡΟΣ🔍
16:00ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ🔍Eπεισόδιο 9 - «Τα πρώτα αστέρια - Και εγένετο φως!» (First stars - Let there be light)
17:00ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΝΗΣΙΑ🔍Eπεισόδιο 2 - «Νησιά - Κιβωτοί»
18:00ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ🔍ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Ειδήσεις) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Ειδήσεις)
18:15ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ... ΕΡΤ🔍ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Καιρός) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Καιρός)
18:30ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ 20ο ΑΙΩΝΑ (E) [K8]🔍H εκπομπή αναζητά και αναδεικνύει την «ιστορική ταυτότητα» κάθε ημέρας. Όσα δηλαδή συνέβησαν μια μέρα σαν κι αυτήν κατά τον αιώνα που πέρασε και επηρέασαν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τις ζωές των ανθρώπων. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (Ιστορία)
19:00Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΘΟ (E) [K8]🔍[SECRETS OF HISTORY: CRACKING THE CASE] Τον Ιούλιο του 1709, ο Βασιλιάς Λουδοβίκος 14ος αποφασίζει να ανοίξει μια κασέλα με μυστικά έγγραφα που ο ίδιος είχε σφραγίσει 30 χρόνια νωρίτερα. Είναι τόσο σκανδαλώδη τα αρχεία και το τέλος της βασιλείας του είναι κοντά, που ο Βασιλιάς τα καίει όλα. Τι όμως θα μπορούσε να είναι τόσο δυσάρεστο που να αναγκάσει τον Βασιλιά να τα εξαφανίσει; Πόσες χώρες εμπλέκονται; Και ποιοι; Η έρευνα είναι γεμάτη ίντριγκες και μυστικά.. Παραγωγή: Martange Productions / Io Production / France Télévisions ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (Ιστορία) «Η υπόθεση των δηλητηρίων, τα μυστικά του Λουδοβίκου ΙΔ» (Affaire des Poissons, the secrets of Louis XIV)
20:00Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (E) [K8]🔍Ιωάννης Καποδίστριας. Ο κορυφαίος διπλωμάτης που εγκατέλειψε τα ευρωπαϊκά σαλόνια για να κυβερνήσει μια χώρα που δεν υπήρχε. Ο πολιτικός που έδωσε όλη την περιουσία του για τους Έλληνες.Η "Μηχανή του χρόνου" στο δεύτερο μέρος της έρευνας, παρουσιάζει την ένδοξη και τραγική πορεία του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας και τον αγώνα του να ανασυγκροτήσει ένα κράτος από τα ερείπια της επανάστασης και τους εμφύλιους μεταξύ των ηρώων του ‘21. Ο διπλωμάτης που θριάμβευσε στην Ευρώπη αντιμετώπισε στην πατρίδα του, την πιο δύσκολη αποστολή της ζωής του. Δε δίστασε να συγκρουστεί με τις Μεγάλες Δυνάμεις της Ευρώπης, που δεν επιθυμούσαν την πλήρη ανεξαρτησία του Ελληνικού κράτους. Η μεγαλύτερη μάχη του όμως, θα δινόταν με τους ίδιους τους συμπατριώτες του και ιδιαίτερα με το πολιτικό κατεστημένο: τους τοπικούς άρχοντες της εποχής, που έως τότε κινούσαν τα νήματα και διεκδικούσαν μερίδιο στην εξουσία. Ο Καποδίστριας ως κυβερνήτης πούλησε όλα τα υπάρχοντα του για να χρηματοδοτήσει το νεοσύστατο κράτος, αρνήθηκε το μισθό του και υποχρέωσε και όλους τους πολιτικούς να κάνουν το ίδιο. Παράλληλα ό
21:00ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΚΑΙΡΟΣ🔍Πολυθεματικό, με τη σφραγίδα της εγκυρότητας της ΕΡΤ, το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1. Με όλο το δυναμικό του ενημερωτικού τομέα της ΕΡΤ μπροστά και πίσω από τις κάμερες, το πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης παρέχει κάθε βράδυ στις 21:00 ενημέρωση χωρίς κραυγές, μέσα από ψύχραιμη αποτίμηση των γεγονότων και έγκυρες αναλύσεις. Βασικοί άξονες του δελτίου είναι η διεισδυτική ματιά στα γεγονότα, το ρεπορτάζ απ’ όλες τις γωνιές της Ελλάδας και του κόσμου, τα νέα από την ομογένεια, οι έρευνες και οι συνεντεύξεις από τον χώρο της πολιτικής, της οικονομίας, της κοινωνίας και του πολιτισμού. Το επιτελείο των ειδήσεων της ΕΡΤ -δημοσιογράφοι ρεπόρτερ, αναλυτές, τεχνικοί- φτάνει παντού, δίνει φωνή στις φωνές που δεν ακούγονται, ανοίγει νέους διαύλους επικοινωνίας. Είμαστε ΕΡΤ και είμαστε παντού. Παρουσίαση: Αντριάνα Παρασκευοπούλου ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Ειδήσεις)
22:00ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ) [K12]🔍Κοινωνικό δράμα, παραγωγής 1979.Ένα ζευγάρι συνταξιούχων, ο Λέων Σαχίνης (Σταύρος Ξενίδης) και η Ζαχαρούλα (Αλέκα Παΐζη), τα τελευταία είκοσι χρόνια περνούν τα καλοκαίρια τους στη γραφική λουτρόπολη του Καϊάφα. Φέτος δεν έχουν την κόρη τους Πελαγία που παντρεύτηκε και περνούν έναν δεύτερο «μήνα του μέλιτος». Εκεί συναντούν τους συνοδοιπόρους συνταξιούχους με τον καθένα τους να αναδεικνύει τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα. Οι φίλοι τους στη λουτρόπολη βλέπουν τη ζωή, ο καθένας με διαφορετικό μάτι. Άλλοι θεωρούν ότι το μέλλον δεν τους επιφυλάσσει τίποτα σημαντικό και άλλοι αναζητούν τον έρωτα και προσπαθούν να ζήσουν κάθε στιγμή.Την προσοχή του Λέοντα κερδίζει η νεαρή εργαζόμενη στο ξενοδοχείο των λουτρών, η Χριστίνα (Μπέτυ Λιβανού), η οποία όμως σχετίζεται ερωτικά με έναν άλλο εργαζόμενο, τον Διονύση (Λάζαρος Ανδρέου). Σε μια στιγμή τρέλας ο Λέων θα εκτελέσει μια αποτρόπαια πράξη: θα πνίξει τη Ζαχαρούλα και θα επιχειρήσει με τη συνδρομή του Διονύση να «θολώσει» τα νερά, δήθεν ότι η Ζαχαρούλα έφυγε και του έστειλε γράμμα. Το πτώμα της όμως θα ανακαλυφθεί και οι υποψίες θα πέσουν στ
00:00ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΚΑΙΡΟΣ🔍ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Ειδήσεις) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Ειδήσεις)
00:15BALLERS - Δ ΚΥΚΛΟΣ (Α ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ) [K16]🔍Ο Σπένσερ κι ο Τζο εξετάζουν τα υπέρ και τα κατά της περίπτωσης να αναλάβουν ένα πρακτορείο ακραίων αθλημάτων. Ο Ρίκι εγκαθίσταται στο Λος Άντζελες με την Άμπερ και την κόρη τους αλλά πιάνει τον εαυτό του να λαχταρά κάτι άλλο. Ο Τσάρλς ξεκινάει την νέα του θητεία στους Ραμς. Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον, Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον (πρώην παίκτης των Ραμς), Ομάρ Μπένσον Μίλερ, Ντόνοβαν Κάρτερ, Τρόι Γκάριτι, Ρομπ Κόρντρι, Λόντον Μπράουν, Τζάσμιν Σάιμον, Μπρίτανι Χολ.Φιλική συμμετοχή: Καρλ Μακ Ντάουελ, Τζάσμιν Σάιμον, Ρόμπερτ Γουίσντομ, Ρίτσαρντ Σιφ, Στίβεν Γουέμπερ.Αξιοσημείωτες συμμετοχές: Ράσελ Μπραντ, Τζόι Μπράιαντ, Έρνι Χάντσον, Γκρέις ΖαμπρίσκιΕμφανίζονται ως συνεργάτες, αντίπαλοι ή φίλοι του Σπενσερ Στράσμορ: Τόνι Χοκ, Κέλλυ Σλέιτερ, Λερντ Χάμιλτον, Καλέης Κάμπελ, Τζέι Γκελέιζερ, Ρόμπι Μπένσον, Μάικι Άλφρεντ, Άραμις Χάντσον, Ράινερ Λη Μακλόγκλιν, Μαρσέλους Ουάιλι, Τέρελ Σούγκς, Λορέντζο Αντονούτσι, Ρασάρντ Μέντενχαλλ, Ντέσμοντ Χάουαρντ. ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ (Σειρά)
00:45ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ (E) [K8]🔍[COSMIC FRONT] Στις αρχές του 21ου αιώνα, η ανθρωπότητα έχει επιτύχει μοναδικές ανακαλύψεις μέσω της τεχνολογικής εξέλιξης στον τομέα της παρατήρησης του διαστήματος, που μας έχουν βοηθήσει να κατανοήσουμε βαθύτερα το σύμπαν και να αναθεωρήσουμε αρκετές από τις παλαιότερες πεποιθήσεις για αυτό.Η σειρά των 26 αυτοτελών επεισοδίων, μας ταξιδεύει σε διάφορα διαστημικά παρατηρητήρια ανά τον κόσμο, όπου λαμβάνει χώρα πρωτοποριακή διαστημική έρευνα.Μέσα από μοναδικό φωτογραφικό υλικό,πρωτοποριακές ψηφιακές αναπαραστάσεις και συνεντεύξεις με τα λαμπρότερα επιστημονικά μυαλά, η σειρά παρουσιάζει λεπτομερώς τις πιο σύγχρονες προσπάθειες της ανθρωπότητας να ανακαλύψει τα μυστήρια του σύμπαντος. Παραγωγή:NHKΙαπωνία 2011- 2018 ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (Επιστήμες)
01:40ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΝΗΣΙΑ (E) [K8]🔍[WORLD'S GREATEST ISLANDS] Σε αυτή τη σειρά θα κάνουμε τον γύρο του κόσμου, χωρίς να πατήσουμε ούτε μία ήπειρο! Θα ταξιδέψουμε στις πιο μακρινές θάλασσες για να εξερευνήσουμε τα σπουδαιότερα νησιά του κόσμου, ακολουθώντας τα ίχνη μεγάλων εξερευνητών, όπως ο Κάπτεν Κουκ, ο Χριστόφορος Κολόμβος, ο Κάρολος Δαρβίνος. Από τα Γκαλαπάγκος στις Παρθένες Νήσους, από την Τασμανία στις Μαλδίβες - μια θαλάσσια περιπέτεια που ζει κανείς μια φορά στη ζωή του. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (Ταξίδια)
02:35Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΘΟ (E) [K8]🔍[SECRETS OF HISTORY: CRACKING THE CASE] Ιστορικά γεγονότα, ανθρώπινα δράματα και μυθικά πεπρωμένα, όλα τα μεγάλα κεφάλαια της Ιστορίας έχουν αφήσει σκιές, αμφιβολίες και άλυτα αινίγματα. Αυτά τα συναρπαστικά ντοκιμαντέρ επιχειρούν να ρίξουν άπλετο φως στα γεγονότα, αποκαλύπτοντας καλά κρυμμένα μυστικά, υπογραμμίζοντας την υποκρισία και τις απάτες. Ψάχνουν για τις κρυμμένες αλήθειες πίσω από τους μύθους. Παραγωγή: Martange Productions / Io Production / France Télévisions ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (Ιστορία)
03:40ΝΗΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ (E) [K]🔍Σουρεαλιστική εκπομπή μαγειρικής, η οποία συνδυάζει το χιούμορ με εύκολες λαχταριστές σπιτικές συνταγές που όλοι θα ήθελαν να ξέρουν και όλοι θα μπορέσουν να εκτελέσουν! Μουσική επιμέλεια: D.J Johny LaiKoΠαραγωγή: Art n Sports Α.Ε.Σκηνοθεσία: Γιάννης Κουφονίκος Παρουσίαση: Δημήτρης Σταρόβας - Στάθης Παναγιωτόπουλος ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (Γαστρονομία)
04:30ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ (E) [K8]🔍Ο Κωστής Μαραβέγιας παίζει, σκηνοθετεί και παρουσιάζει 'Ελληνες μουσικούς, τραγουδιστές, τραγουδοποιούς που παίζουν και τραγουδάνε ζωντανά και unplugged σε ιδιαίτερες και σπάνιες τοποθεσίες. Ένα ντοκιμαντέρ με μουσικές ιστορίες περιπλάνησης, με σπάνιες εκτελέσεις τραγουδιών και μουσικών έργων από αγαπημένους ερμηνευτές.Μουσική σε τρένα, μουσική εν πλω, μουσική σε λιμάνια, σε αστικά λεωφορεία, στο άδειο κέντρο της πόλης Κυριακή ξημέρωμα.Λίγα λόγια, πολλή μουσική. Παρουσίαση: Κωστής Μαραβέγιας ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (Μουσικό)
05:30Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (E) [K8]🔍Με τον Χρίστο Βασιλόπουλο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Έρευνα)

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play