...
ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪMEGAOpen Beyond
ΕΡΤ3NickelodeonSmileTV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑMADΒΟΥΛΗ
ALPHA
ALPHA - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
05:15Φύγε Εσύ, Έλα Εσύ (E)🔍Κωμική σειρά, ελληνικής παραγωγής 2006 - 2007. Επεισόδιο 10. Η Ιουλία φτάνει κοντά στην αποκάλυψη της αλήθειας και ο διευθυντής και ο φύλακας συναντιούνται στην εταιρεία για να δουν τι θα κάνουν να θολώσουν τα νερά. Στην εταιρεία όμως έρχονται κρυφά και οι ανιψιές του προέδρου για να πάρουν όσες πληροφορίες μπορούν από τον υποδιευθυντή. Ταυτόχρονα, εμφανίζεται η Στέλλα ενώ την ίδια στιγμή η Ανθή τριγυρίζει σε διαδρόμους και γραφεία χαρούμενη με την νέα της δουλειά. Οι συναντήσεις είναι μοιραίες και αναπόφευκτες. Παίζουν: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Φάνης Μουρατίδης, Ναταλία Μίγδου, Τζένη Μπότση, Μπέσσυ Μάλφα, Γιάννης Μποστατζόγλου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Ασπασία Μηλιαράκη, Ευτυχία Φαναριώτη. Σενάριο: Αποστόλης Τσαούσογλου. Σκηνοθεσία: Τάκης Μιχαήλ. Παραγωγή: JK PRODUCTIONS - ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ.
06:15Θυρίδα Τηλεπώλησης🔍Τηλεαγορά.
06:45Η Αδελφή, Της Αδελφής, Της Αδελφής Μου (E)🔍Κοινωνική, νεανική σειρά ελληνικής παραγωγής 2005-2006. Επεισόδιο 09. Η Μοίρα συναντιέται με τον Αμάντ στην Κωνσταντινούπολη, ενώ ο Διονύσης πηγαίνει στην Αγγλία να κάνει έκπληξη στη Νεφέλη. Η Δάφνη, παρασυρμένη από τον Νικόλα, ξεχνάει τον Αλέξη και όλη την οικογένεια. Ενώ η Ανέζα περνάει έντονη αγωνία με την υγεία της και ετοιμάζεται για επέμβαση, η Δάφνη δεν γνωρίζει τίποτα. Μόλις όμως ειδοποιείται από τον Γιώργο ότι η μητέρα της είναι στο χειρουργείο, τρελαίνεται. Παίζουν: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Βάνα Πεφάνη, Τόνυ Δημητρίου, Άντα Λιβιτσάνου, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Γιουλίκα Σκαφιδά, Αγγελική Καρυστινού, κ.α. Σενάριο: Aνθούλα Αθανασιάδου. Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης. Παραγωγή: MS-MEDIA ΜΑΡΚΙΔΗΣ.
07:45Miss Νταίζη (Ε)🔍Κωμική σειρά, ελληνικής παραγωγής 2002-2003. Επεισόδιο 02. Ο αστυνόμος Ταχίνης έρχεται στην αντικερί με την ελπίδα να εντοπίσει τα ίχνη του φυγόδικου Αργύρη. Εκεί θα συναντήσει τη Miss Νταίζη που δεν είναι όμως άλλη από τον ίδιο τον Αργύρη, ο οποίος, σε συνεργασία με τον βοηθό του Μάρκο, κατορθώνει όχι μόνο να τον ξεγελάσει, αλλά να τον κάνει και πελάτη του. Η πρώην σύζυγος του Αργύρη, η Τασία, έρχεται στο μαγαζί για να ζητήσει - όπως πάντα - χρήματα, αλλά συναντώντας τη "Miss Νταίζη", η διάθεσή της αλλάζει τελείως. Ο Ορέστης, γιός του Αργύρη, έρχεται στο μαγαζί, βλέπει τον πατέρα του ως Miss Νταίζη, αλλά δεν τον αναγνωρίζει, σε αντίθεση με την κόρη του, Κατερίνα. Η θεία (Miss Νταίζη) μαζί με τη Βάσια πηγαίνουν στα μαγαζιά με προφυλάξεις, καθότι τώρα υπάρχουν... δύο θείες. Ο Αργύρης κάνει μια βόλτα στο πάρκο να πάρει αέρα (ως Miss Νταίζη) και εκεί τον φλερτάρει ένας συνταξιούχος, τον οποίο επίσης κάνει πελάτη της αντικερί. Ο Αργύρης γυρίζει στο σπίτι της θείας του κατάκοπος ψυχικά και σωματικά και η θεία του προσπαθεί να τον εμψυχώσει. Ο αστυνόμος Ταχίνης, φεύγοντας από την αντικερί, αφήνει κρυφά ένα μαγνητοφωνά
08:45Οικογενειακές Ιστορίες (Ε)🔍Η τυπολογία του scripted reality, που πρώτος ο Αlpha «σύστησε», συνεχίζει μέσα από τα επεισόδια Οικογενειακών Ιστοριών. Η εκπομπή εστιάζει σε κοινωνικά θέματα και προβλήματα που πολλές οικογένειες καλούνται καθημερινά να επιλύσουν. Κρυμμένα μυστικά μέσα στα ζευγάρια, γονείς ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους και γονείς που τα πληγώνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν, σχέσεις που ανατρέπονται και αποφάσεις που αλλάζουν μια ζωή μέσα σε μια στιγμή. Θεματολογία που εμπνέεται από το σήμερα αλλά και ιστορίες που πατούν σε γνωστά, αληθινά περιστατικά.
09:50Σαββατοκύριακο Με Τον Μάνεση🔍Ο Νίκος Μάνεσης και η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» είναι στον «αέρα» του Alpha για 6η συνεχόμενη χρονιά κάθε Σαββατοκύριακο με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και πρέπει να γνωρίζουμε. Και φυσικά οι ειδήσεις, οι ζωντανές συνδέσεις, τα πρόσωπα, οι ιστορίες, τα σχόλια σε παράλληλη μετάδοση μέσα από τα social media της εκπομπής. «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Η άλλη πλευρά της ενημέρωσης.
13:00Δελτίο Ειδήσεων🔍Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι.
13:50Καλύτερα Δε Γίνεται!🔍Το «Καλύτερα δε γίνεται!» και η Ναταλία Γερμανού για 5η σεζόν κρατούν τα πρωτεία σε περιεχόμενο, καλεσμένους, ρεπορτάζ, θέματα επικαιρότητας. Μαζί με τη Ναταλία η ομάδα κρούσης, η παρέα της, η παρέας σας, τα πρόσωπα που αναδεικνύουν θέματα της επικαιρότητας, κάνουν ρεπορτάζ και ενισχύουν την καλή διάθεση έχοντας ο καθένας τον δικό του, διαφορετικό ρόλο: Ναταλία Αργυράκη, Εβελίνα Νικόλιζα, Δημήτρης Πανόπουλος και o Παναγιώτης Ραφαηλίδης.
16:40Kitchen Lab🔍Η αγαπημένη εκπομπή μαγειρικής γεμίζει τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου με χρώματα, αρώματα και γεύσεις από τον πιο αγαπητό Έλληνα σεφ. Συνταγές που «βγαίνουν» και πετυχαίνουν, απλές οδηγίες και τα μυστικά που ο Άκης μοιράζεται μαζί μας συνθέτουν ένα σύγχρονο, μοντέρνο cooking show.
17:40Δελτίο Ειδήσεων Στη Νοηματική Γλώσσα [Ν/Γ]🔍Δελτίο ειδήσεων στη νοηματική γλώσσα. Με ταυτόχρονη αναγραφή υποτίτλων [Ν/Γ].
17:50Το Σόι Σου, V (Ε)🔍Κωμική σειρά, ελληνικής παραγωγής 2018-2019. Επεισόδιο 45: «Όσα βλέπει η πεθερά». Ο Βαγγέλης και η Χαρούλα γυρίζουν από ένα σαββατοκύριακο στο χωριό και βρίσκουν το σπίτι τους αγνώριστο... στα μάτια της Χαρούλας. Η απόλυτη τάξη που είχε αφήσει η Χαρούλα έχει δώσει τη θέση της στο απόλυτο χάος που δημιούργησαν ο Διονύσης και η Αλίνα. Το τελειωτικό χτύπημα έρχεται όταν δοκιμάζουν τη μαγειρική της Αλίνας και αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι αυτή η νύφη δεν μοιάζει καθόλου στην πεθερά της. Η Χαρούλα αποφασίζει να μάθει στην Αλίνα όλα τα μυστικά του νοικοκυριού και είναι διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα για να πετύχει το στόχο της. Μόνο η Αλεξάνδρα θα βασανίζει της νύφες της; Παίζουν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ιωάννα Ασημακοπούλου. Σενάριο: Ζωή Κοΐβαρη. Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης. Το πρόγραμμα παρέχεται με δυνατότητα επιλογής ειδικών υποτίτλων για άτομα με προβλήματα ακοής [CC].
18:50Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων🔍Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι. Με κυλιόμενους τίτλους ειδήσεων.
19:55Ο Καιρός Της Εβδομάδας🔍Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας, φυσικός-μετεωρολόγος, παρουσιάζει αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού της εβδομάδας για να οργανώνουμε με ασφάλεια τις μετακινήσεις, τις εξωτερικές δουλειές ακόμη και τα ταξίδια μας.
20:00Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα, X🔍Κωμική σειρά, ελληνικής παραγωγής 2022-2023. Επεισόδιο 55. Ο Άγγελος κάνει υπερωρίες στο μαγαζί λόγω έλλειψης προσωπικού και η Βέλη προσπαθεί να τον πείσει πως αν πάνε στην Αμοργό, δε θα ‘χουν τέτοια προβλήματα... Βούλα και Μηνάς παρακολουθούν την προσπάθεια του Βαγγέλη να τους πείσει ότι έχει κάτι σοβαρό και όχι τη δυσπεψία που του καταλογίζουν, αφού τσάκισε ό,τι φαγώσιμο υπήρχε στο σπίτι... Ο Ηλίας ζητάει από την Καίτη να αναλάβει τον γάμο μιας συναδέρφου του, χωρίς να γνωρίζει πως «ανοίγει» την πόρτα στην φιλανθρωπία. Η Ξένια καλύπτει την Αργυρού δίνοντάς της το αυτοκίνητό της για να βρεθεί με τον εραστή της και το ψέμα στο Μπάμπη πάει σύννεφο. Επεισόδιο 56. Ο Κανάτης φέρνει στο σπίτι τη Νονά του, Ραφαέλα, που θέλει να κάνει μια επαγγελματική πρόταση στον Άγγελο και τη Βέλη... Ήρθε η ώρα να μαζέψουν τα χαλιά και πέρα από τη μουρμούρα του Μηνά, η Βούλα έχει να αντιμετωπίσει και τον Βαγγέλη που θέλει να τα «σπρώξει» για να πληρώσει ένα χρέος... Ο Ηλίας φέρεται περίεργα και η Καίτη αποφασίζει να ψάξει το κινητό του. Ο Μπάμπης μαθαίνοντας πως η Ξένια ήταν στην Τούζλα με ένα ψηλό μελαχρινό είναι σ΄
22:00Πληρωμένος Δολοφόνος (Killerman)🔍Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής 2019 [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές με βία και απρεπή εκφορά λόγου]. Ο Μόε Ντάιαμοντ ασχολείται με ξέπλυμα χρήματος στη Νέα Υόρκη. Μια μέρα, μετά από ένα ατύχημα, θα ξυπνήσει με αμνησία και με μια τσάντα γεμάτη κλεμμένα μετρητά και ναρκωτικά αξίας εκατομμυρίων δολαρίων. Έτσι, ξεκινάει ένας αγώνας να δώσει απαντήσεις στα ερωτηματικά για την ταυτότητά του, ενώ έρχεται αντιμέτωπος με διεφθαρμένους αστυνομικούς. Ηθοποιοί: Λίαμ Χέμσγουορθ, Έμορι Κοέν, Νταϊάν Γκερέρο, Ζλάτκο Μπούριτς. Σκηνοθεσία: Μαλίκ Μπάντερ. Σενάριο: Μαλίκ Μπάντερ. Διάρκεια: 102'.
00:20Πρωταγωνιστές, ΙΙ🔍Οι «Πρωταγωνιστές» επιστρέφουν με ιστορίες που μας ωθούν να σκεφτόμαστε διαφορετικά. «Πρωταγωνιστές» πέρα από τις βεβαιότητες. Οι κοινωνίες και οι άνθρωποι πρέπει πάντα να σκεφτόμαστε «μήπως δεν είναι έτσι;» Και οι «Πρωταγωνιστές» είναι ξανά εδώ με τολμηρές εξομολογήσεις και ωφέλιμες αμφιβολίες για τα όσα ζούμε.
01:45Ο Καθηγητής Και Ο Τρελός (The Professor And The Madman)🔍Βιογραφικό δράμα, αμερικανικής, ιρλανδικής, ισλανδικής, γαλλικής παραγωγής 2019 [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές με βία]. Ο σκωτσέζος καθηγητής Τζέιμς Μάρεϊ ξεκινάει να συγγράψει το πρώτο πλήρες λεξικό της αγγλικής γλώσσας για το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Αρκετά πιεσμένος από τον όγκο της δουλειάς που έχει να οργανώσει, από την ακρίβεια που πρέπει να έχει ο κάθε ορισμός, αλλά και τον χρόνο που δεν είναι με το μέρος του, λαμβάνει ανέλπιστη βοήθεια στην καταγραφή όλων αυτών των λημμάτων από έναν έγκλειστο σε άσυλο φρενοβλαβών, Αμερικανό γιατρό. Ηθοποιοί: Μελ Γκίμπσον, Σον Πεν, Έντι Μάρσαν, Νάταλι Ντόρμερ, Τζένιφερ Ελ. Σκηνοθεσία: Φαρχάντ Σαφίνια. Σενάριο: Τζον Μπούρμαν, Τοντ Κομαρνίκι, Φαρχάντ Σαφίνια, Σάιμον Γουΐντσεστερ. Διάρκεια: 150'.
04:15Parenthood, I🔍Δραματική κομεντί, αμερικανικής παραγωγής 2010-2015 [Το πρόγραμμα περιέχει χρήση ουσιών]. Επεισόδιο 10. Όταν η σχέση του Κρόσμπι και της Τζασμίν θερμαίνεται, πρέπει να αποφασίσουν πώς να το εξηγήσουν στον Τζαμπάρ. Παράλληλα, ο Άνταμ και η Κριστίνα αναζητούν φίλους, αλλά διαπιστώνουν ότι η διαδικασία είναι πιο δύσκολη από όσο νόμιζαν. Η Σάρα μαθαίνει για τα οικονομικά προβλήματα του Ζικ. Εν τω μεταξύ, η Τζούλια γίνεται η νέα προπονήτρια της ποδοσφαιρικής ομάδας της Σίδνεϊ και η Χάντι πηγαίνει στην Άμπερ για συμβουλές όταν ο φίλος της αρχίζει να την πιέζει να κάνουν σεξ. Ηθοποιοί: Πίτερ Κράουζε, Λόρεν Γκράχαμ, Νταξ Σέπερντ, Μόνικα Πότερ, Έρικα Κρίστενσεν, Σαμ Τζέγκερ, Σαβάννα Πέιτζ Ρέι, Μαξ Μπουρκχόλντερ. Δημιουργός: Τζέισον Κάτιμς. Διάρκεια: 45'.

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play