...
ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪTV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Open BeyondΕΡΤ Sports HDΕΡΤ3NickelodeonΒΟΥΛΗ
ALPHA
ALPHA - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
06:00TV Mall🔍Τηλεαγορά.
06:30Σοφία Η Πριγκίπισσα, IV (Sofia The First)🔍Η πριγκίπισσα Σοφία συνεχίζει τη μαγικό ταξίδι της στον κόσμο της. σοφίας. Νέες εμπειρίες, νέες χώρες, νέες γνωριμίες. Μαζί με τα ζωάκια - φίλους της, θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει κάποιες άλλες πριγκίπισσες, με τα δικά τους όνειρα, αλλά και μυστικά, θα έρθει σε επαφή με την Ιστορία του Ευγενή Ιππότη και θα πάρει πρωτοβουλίες, που κρύβουν εκπλήξεις και ανατροπές. Όταν όμως κάποια στιγμή, διαπιστώσει ότι το φυλαχτό της έχει πάψει να την προστατεύει, η πριγκίπισσα Σοφία θα μάθει κάποια πράγματα για την προέλευση του φυλαχτού, που θα την οδηγήσουν σε νέες αναζητήσεις.
07:10Amore Mio (Ε)🔍Κωμική σειρά. Ελληνική παραγωγή 2007 - 2008. Επεισόδιο: 26. Ο Αριστοτέλης παθαίνει κρίση μέσης ηλικίας κι αποφασίζει να αλλάξει την ζωή του. Παραιτείται απ' την εταιρεία και το ρίχνει στην ζωγραφική. Το νέο αφεντικό δίνει προαγωγή και μεγάλο γραφείο στον Δημήτρη και υποβιβάζει τον Μιχάλη σε επιστάτη υλικού. Ο Δημήτρης είναι τόσο ενθουσιασμένος με το νέο του αφεντικό που όταν μάθει ότι ρίχτηκε στην Άννα δεν θα την πιστέψει, αλλά θα την κατηγορήσει ότι αυτή το προκάλεσε. Παίζουν: Νίκος Ψαρράς, Νικολέττα Καρρά, Χρύσα Ρώπα, Ηλίας Λογοθέτης, Τάσος Χαλκιάς, Νίκος Πουρσανίδης, Γιώργος Κοψιδάς, Μαρία Καρακίτσου κ.ά. Σενάριο: Κωνσταντίνα Γιαχαλή. Σκηνοθεσία: Στέλλα Μανωλά. Παραγωγή: PLD PRODUCTION
08:00Για Πάντα Φίλες, I (Ε)🔍Κομεντί. Ελληνική παραγωγή 2002-2003. Επεισόδιο: 26 (τελευταίο). Η Νατάσα και ο Ίαν φεύγουν από το surer Market και αποφασίζουν να δουλέψουν σε κάποιο νησί για το καλοκαίρι. Ο Κώστας κερδίζει χρήματα παίζοντας «στοίχημα». Η Γεωργία και ο Αλέξης από την άλλη ετοιμάζονται να φύγουν για το εξωτερικό. Και ενώ η Μίνα με τον Αντώνη, περνούν τρυφερές στιγμές, ο Αλέξανδρος εισβάλει στο δωμάτιο με ένα περίστροφο και .. Παίζουν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χριστίνα Αλεξανιάν, Μαρία Πρωτόπαππα, Αγγελική Δημητρακοπούλου, Ντενίζ Μπαλτσαβιά, Νίκος Γεωργάκης, Νίκος Χύτας, Γιώργος Παντελεάκης κ.α. Σενάριο - Σκηνοθεσία: Βασίλης Νεμέας. Παραγωγή: PLD Productions.
09:00Kitchen Lab (Ε)🔍O Άκης Πετρετζίκης αποκαλύπτει τα μυστικά του. Φτιάχνει παραδοσιακές νοστιμιές αλλά και ανατρεπτικά πιάτα που αιφνιδιάζουν. Καινούργιες συνταγές για ζεστό, σπιτικό φαγητό, μαγειρεμένο με φρέσκα και οικονομικά υλικά μάς περιμένουν να τις δοκιμάσουμε.
10:00Σαββατοκύριακο Με Τον Μάνεση 🔍Ο Νίκος Μάνεσης φέρνει στη μικρή οθόνη τη νέα γενιά της εναλλακτικής ενημέρωσης. Το παρασκήνιο γίνεται προσκήνιο. Η κάμερα βρίσκεται παντού και καταγράφει όσα συμβαίνουν γύρω μας και ό,τι αξίζει να γνωρίζουμε. Οι ειδήσεις, οι ζωντανές συνδέσεις, τα πρόσωπα, οι ιστορίες, τα σχόλια. Όλα εναλλάσσονται με άποψη και χιούμορ. Σκοπός, η ενημέρωση και η ψυχαγωγία του τηλεθεατή. Για πρώτη φορά γίνεται παράλληλη μετάδοση ζωντανής εκπομπής, μέσα από τα social media, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.
13:00Ειδήσεις🔍Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι.
13:50Καλύτερα Δε Γίνεται!🔍Η Ναταλία Γερμανού κάνει ακόμα πιο όμορφα τα Σαββατοκύριακά μας! Η νέα ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha ρίχνει κλεφτές ματιές σε θέματα επικαιρότητας αλλά και lifestyle, παρουσιάζει ανθρώπους της καθημερινότητας και υποδέχεται ξεχωριστούς καλεσμένους.
16:50Μαλλιά Κουβάρια (Tangled)🔍Περιπέτεια φαντασίας κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2010. Ο Φλιν Ράιντερ, ο πιο καταζητούμενος αλλά και ο πιο γοητευτικός ληστής της χώρας, βρίσκει καταφύγιο σε έναν απομονωμένο πύργο μέσα στο δάσος. Ποτέ, ωστόσο, δεν θα μπορούσε να του περάσει απ' το μυαλό, ότι μέσα εκεί μπορεί να βρίσκεται μια. «φυλακισμένη» πριγκίπισσα. Η Ραπουνζέλ, όμως δεν είναι μια πριγκίπισσα, όπως οι άλλες. Τα χρυσόξανθα μαλλιά της, που διαθέτουν μαγικές ιδιότητες, έχουν μήκος 21 μέτρα! Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα, μπροστά στην ασυγκράτητη λαχτάρα της για περιπέτεια και για την ανακάλυψη του κόσμου που απλώνεται έξω από τον πύργο, μέσα στον οποίο την έκλεισε η πανούργα μητέρα Γκόθελ, αφότου την έκλεψε μωρό ακόμα από τους βασιλείς γονείς της. Ο Φλιν δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Η Ραπουνζέλ δεν έχει υπομονή να παραμένει φυλακισμένη. Σύντομα, το απίθανο δίδυμο αποφασίζει να σπάσει τους φραγμούς και τα εμπόδια. Το ταξίδι προς το άγνωστο αρχίζει. Ο δρόμος για την ελευθερία όμως, επιφυλάσσει εκπλήξεις, απρόοπτα, ατυχίες. Για το λόγο αυτό όμως επιφυλάσσει και πολύ, μα πάρα πολύ, γέλιο. Φωνές μεταγλώττισης: Ιωάννα
17:30Δελτίο Ειδήσεων Στη Νοηματική Γλώσσα🔍Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι.
17:35Μαλλιά Κουβάρια (Tangled)🔍(Συνέχεια) Περιπέτεια φαντασίας κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2010. Ο Φλιν Ράιντερ, ο πιο καταζητούμενος αλλά και ο πιο γοητευτικός ληστής της χώρας, βρίσκει καταφύγιο σε έναν απομονωμένο πύργο μέσα στο δάσος. Ποτέ, ωστόσο, δεν θα μπορούσε να του περάσει απ' το μυαλό, ότι μέσα εκεί μπορεί να βρίσκεται μια. «φυλακισμένη» πριγκίπισσα. Η Ραπουνζέλ, όμως δεν είναι μια πριγκίπισσα, όπως οι άλλες. Τα χρυσόξανθα μαλλιά της, που διαθέτουν μαγικές ιδιότητες, έχουν μήκος 21 μέτρα! Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα, μπροστά στην ασυγκράτητη λαχτάρα της για περιπέτεια και για την ανακάλυψη του κόσμου που απλώνεται έξω από τον πύργο, μέσα στον οποίο την έκλεισε η πανούργα μητέρα Γκόθελ, αφότου την έκλεψε μωρό ακόμα από τους βασιλείς γονείς της. Ο Φλιν δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Η Ραπουνζέλ δεν έχει υπομονή να παραμένει φυλακισμένη. Σύντομα, το απίθανο δίδυμο αποφασίζει να σπάσει τους φραγμούς και τα εμπόδια. Το ταξίδι προς το άγνωστο αρχίζει. Ο δρόμος για την ελευθερία όμως, επιφυλάσσει εκπλήξεις, απρόοπτα, ατυχίες. Για το λόγο αυτό όμως επιφυλάσσει και πολύ, μα πάρα πολύ, γέλιο. Φωνές μεταγλώττι
19:00Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων 🔍Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι.
20:00Ελληνικό Πρόγραμμα (Ε)🔍Ελληνικό Πρόγραμμα
21:00Bake Off Greece 🔍Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου υποδέχεται ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες που παίζουν τη ζύμη στα δάχτυλα και δεν διστάζουν να βρεθούν αντιμέτωποι με τους κριτές. Ο Άκης Πετρετζίκης, o Νικόλας Στράγγας και ο Δημήτρης Χρονόπουλος τους υποβάλλουν σε δοκιμασίες. Ποιος θα καταφέρει να αποκτήσει τα πιο γλυκά 50.000 ευρώ της ζωής του;
23:00Snake Eyes🔍Περιπέτεια αμερικανικής και καναδικής συμπαραγωγής 1998.Ο Ρικ Σαντόρο είναι ένας αστυνομικός στο Ατλάντικ Σίτυ, που η ζωή του αλλάζει όταν βρεθεί αυτόπτης μάρτυρας, μαζί με ένα ολόκληρο γήπεδο θεατών, μιας αιφνίδιας πολιτικής δολοφονίας. Καθώς το αστυνομικό καθήκον τον καλεί να αναλάβει δράση, αποφασίζει να αναλάβει κεντρικό ρόλο στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Μια σειρά εντατικών ανακρίσεων ξεκινά, σύντομα όμως διαπιστώνει ότι κάθε μικρό βήμα που καταφέρνει τον οδηγεί σε ένα όλο και πιο μεγάλο παζλ μυστηρίου, συνομωσίας και διαφθοράς. Όταν, όμως καταλάβει ότι έχει ανοίξει την πόρτα μιας πλεκτάνης που δεν έχει προηγούμενο, η ζωή του θα έχει ήδη μπει σε θανάσιμο κίνδυνο.Ηθοποιοί: Νίκολας Κέιτζ, Γκάρι Σινίζ, Κάρλα Γκουτζίνο, Τζον Χερντ, Σταν Σόου. Σενάριο: Ντέιβιντ Λόεπ, Μπράιαν Ντε Πάλμα. Σκηνοθεσία: Μπράιαν Ντε Πάλμα. Διάρκεια: 90'.
00:10Deja Vu: 4 Ημέρες, 6 Ώρες Πίσω🔍Ταινία δράσης και επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής και αγγλικής συμπαραγωγής 2006. Η έρευνα για την εξιχνίαση μιας δολοφονίας οδηγεί τον αξιωματικό του FBI Νταγκ Κάρλιν στην απόρρητη κυβερνητική συσκευή «Παράθυρο του Χρόνου», που του δίνει τη δυνατότητα να δει τα γεγονότα που συνέβησαν 4 ημέρες και 6 ώρες στο παρελθόν. Αυτή φαίνεται να είναι και η μόνη περίπτωση για να ταξιδέψει κάποιος πίσω στο χρόνο, και στη συγκεκριμένη περίπτωση, να αποτρέψει τη δολοφονία, αλλά και μια μεγάλη τρομοκρατική επιχείρηση, με διεθνή αντίκτυπο. Πόσο εφικτό μπορεί να είναι όμως στην πραγματικότητα για κάποιον να εμποδίσει το παρελθόν για να προστατέψει το μέλλον; Ηθοποιοί: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Βαλ Κίλμερ, Πόλλα Πάττον, Μπρους Γρίνγουντ, Άνταμ Γκόλντμπεργκ, Τζιμ Καβίζελ. Σκηνοθεσία: Τόνυ Σκοτ. Σενάριο: Μπιλ Μαρσιλάι, Τέρι Ρόσιο. Διάρκεια: 114'.
01:00Η Αρχόντισσα Και Ο Αλήτης 🔍Αισθηματική κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1968. Η κόρη ενός πλούσιου Κερκυραίου το σκάει από το σπίτι της ντυμένη αγόρι για να αποφύγει το γάμο με το γιο ενός εφοπλιστή. Στο δρόμο όμως προς τα Γιάννενα συναντάει και ερωτεύεται ένα φτωχόπαιδο, που πηγαίνει να εργαστεί και να μαζέψει χρήματα προκειμένου να παντρέψει την αδελφή του. Η αρχική συμπάθεια μετατρέπεται σε έρωτα όταν το φτωχόπαιδο καταλαβαίνει ότι το αγόρι είναι κορίτσι και ο 'Πίπης'.Ρένα. Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Φλωρέττα Ζάννα, Λαυρέντης Διανέλλος, Γιώργος Τσιτσόπουλος, Πέτρος Λοχαϊτης, Ελένη Ζαφειρίου, Τζόλυ Γαρμπή. Σενάριο: Λάκης Μιχαηλίδης. Σκηνοθεσία: Ντίνος Δημόπουλος. Διάρκεια: 104'.
02:30Αληθινοί Έρωτες, Ι (Ε)🔍Ερωτική σειρά. Ελληνική παραγωγή 2007-2008. Τίτλος επεισοδίου «Οι Τρεις Φίλοι». Τρεις φίλοι κολλητοί, ο Τάσος, ο Σπύρος και ο Γιώργος, έχουν ένα μπαράκι. Πολλές φορές τα βράδια, φλερτάρουν όμορφα κορίτσια ή τις γκαρσόνες του μαγαζιού. Τα πράγματα όμως αλλάζουν όταν ο Γιώργος ερωτεύεται τη Μαρία, την καινούργια κοπέλα του μαγαζιού και αποφασίζουν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή.. Ένα βράδυ που ο Γιώργος πρέπει να λείψει εκτός Αθηνών, οι άλλοι δύο, αποπλανούν τη Μαρία παρά τη θέλησή της. Την επομένη, εκείνη τρομαγμένη, τους αποκαλύπτει τη σχέση της με τον Γιώργο και οι δύο φίλοι αποφασίζουν να «ξεχάσουν» ό,τι έγινε, να μην πουν τίποτα στο Γιώργο και η Μαρία να συνεχίσει κανονικά τη σχέση της μαζί του, σαν να μην έγινε τίποτα… Όμως δύο μήνες μετά η Μαρία ανακαλύπτει ότι έχει μείνει έγκυος... Παίζουν: Γιάννης Αϊβάζης, Προμηθέας Αλιφερόπουλος, Γιώργος Ρουσάκης, Ελευθερία Γεροφωκά κ.ά. Σενάριο: Βασίλης Σπηλιόπουλος. Σκηνοθεσία: Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος. Παραγωγή: PLD Production.
03:15Μετά Τα Μεσάνυχτα (Ε)🔍Το ρολόι δείχνει μετά τα μεσάνυχτα και η Ελεονώρα Μελέτη, με την ιδιαίτερη ματιά και την ανατρεπτική της άποψη, υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής της, πρόσωπα της επικαιρότητας για να ξεδιπλώσουν τη νύχτα τις ιστορίες που δεν ακούστηκαν το πρωί.
03:30Αυτές Είναι Οι Kardashians, ΙX (Keeping Up With The Kardashians, IX)🔍Τηλεοπτική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2007 – 2017. Επεισόδιο: 12. «Playing Dirty». Κιμ και Κλόι θα βρεθούν να… πιάνονται στα χέρια σε έναν αγώνα πάλης σε λάσπη, όπου η απόφαση να «παίξουν βρόμικα» θα αποκτήσει ένα κυριολεκτικό νόημα. Στο μεταξύ, η Κρις ενθαρρύνει την Κόρτνεϊ να σταθεί εμπόδιο στα φιλόδοξα σχέδια του Σκοτ για ένα ελικοδρόμιο στο νέο τους σπίτι…Πρωταγωνιστούν: Κίμπερλι «Κιμ» Καρντάσιαν Γουέστ, Κλόι Αλεξάντερ Καρντάσιαν, Κόρτνεϊ Μαίρη Καρντάσιαν, Κένταλ Τζένερ, Κάιλι Τζένερ, Κρίστεν «Κρις» Μαίρη Τζένερ, Ρομπ Καρντάσιαν, Μπρους Τζένερ κ.α.
04:30Θυρίδα Τηλεπώλησης🔍Τηλεαγορά
05:00Θυρίδα Τηλεπώλησης🔍Τηλεαγορά
05:15Καλά Να Πάθεις (Ε)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2003-2004. Eπεισόδιο: 6. Ο Λάμπης ολοκληρώνει τη σχέση του με την Αφροδίτη. Οι ενοχές και των δυο θα δυσκολέψουν τις επαφές τους. Η Μαίρη προσκαλεί την Αφροδίτη στα γενέθλιά της, για να βοηθήσει τον Αρίστο να ξαναδεί τη Μπέλα. Ο Λάμπης αγοράζει στην Μαίρη ένα δαχτυλίδι, χωρίς να υποπτευθεί ότι εκείνη περιμένει μ' αυτό μια καθυστερημένη πρόταση γάμου.Παίζουν: Πέτρος Φιλιππίδης (Λάμπρος), Τζένη Ιωακειμίδου (Αφροδίτη), Ηλίας Λογοθέτης (Αρίστος), Μαρία Γεωργιάδου (Μάιρη), Βίλμα Τσακίρη (Μπέλα), Νίκος Αλεξίου (Φώτης), Φαίδρα Δρούκα (Άντα), Γιώργος Ηλιόπουλος (Τζώρτζης), Άννα Κουτσαφτίκη (Χριστίνα), Πέτρος Μπουσουλόπουλος (Στάθης), Αλίκη Κουκουνάκη (Αννούλα). Σενάριο: Γιάννης Σκαραγκάς. Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος. Επιμέλεια Σεναρίου: Ντίνα Κάσσου. Παραγωγή: STUDIO ATA
06:00TV Mall🔍Τηλεαγορά

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play