...
ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪTV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
MEGAOpen BeyondΕΡΤ Sports HDΕΡΤ3NickelodeonΒΟΥΛΗ
ALPHA
ALPHA - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
05:20Έρωτας Με Επιδότηση Ο.Γ.Α. (Ε)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2005-2006. Επεισόδιο: 01. Ο Αντώνης Μαντούβαλος είναι ένα πλούσιο γεροντοπαλίκαρο που ζει σ' ένα χωρίο στη Στερεά Ελλάδα. Ζητά από τον αδερφό του Κώστα να του βρει μία οικιακή βοηθό για το σπίτι του διότι η προηγούμενη έφυγε. Εν τω μεταξύ η Αλίκη μία νέα κοπέλα το σκάει από το σπίτι της λίγο πριν το γάμο της. Τη μέρα που πραγματοποιείται το πανηγύρι η Αλίκη φτάνει κατά λάθος στο χωριό και στο σπίτι του Αντώνη ως.οικιακή βοηθός! Το χωριό αναστατώνεται από την άφιξη της και τ' αδέρφια του Αντώνη, Κώστας και Αριστέα, ανησυχούν για την παρουσία αυτής της όμορφής, νέας γυναίκας. Παίζουν: Γιώργος Παρτσαλάκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Τζέσυ Παπουτσή, Τάσος Παλατζίδης, Ασπασία Μηλιαράκη κ.α. Σενάριο: Λευτέρης Καπώνης. Σκηνοθεσία: Αντώνης Τέμπος. Παραγωγή: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
06:20Θυρίδα Τηλεπώλησης🔍Τηλεαγορά.
06:50Βελούδο Από Μετάξι (Ε)🔍Οικογενειακή κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2004-2005. Επεισόδια: 3+4. Ο Αλέξης , παρά την αγενή συμπεριφορά της Ρόζας, την φιλοξενεί μαζί με τα παιδιά της και τη βοηθάει να πάρει τα πράγματά της από το κατασχεθέν αυτοκίνητο της. Ο άντρας της Ρόζας, Ηλίας, θορυβείται από την απουσία της και μετά από μια συζήτηση με το φίλο του Λαυρέντη αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει. Οι υποψίες του «επιβεβαιώνονται» όταν βλέπει τη Ρόζα με τα παιδιά, μέσα στο αυτοκίνητο του Αλέξη.Ο Ηλίας πηγαίνει στο σπίτι του Αλέξη, όπου βρίσκει τη Ρόζα και τα παιδιά! Η Ρόζα, για να εκνευρίσει τον Ηλία, του λέει ότι έχει δεσμό με τον Αλέξη. Ο Αλέξης θυμώνει που η Ρόζα τον χρησιμοποίησε και τη διώχνει από το σπίτι του. Η Ρόζα, το επόμενο πρωί, ανακαλύπτει ότι ο Ηλίας πέρασε το βράδυ στο σπίτι της ερωμένης του. Φανερά θυμωμένη από τη χθεσινή συμπεριφορά του Αλέξη, η Ρόζα του ανακοινώνει ότι αποφάσισε να μη νοικιάσει το σπίτι της αλλά να μείνει η ίδια σ' αυτό. Παίζουν: Τάσος Χαλκιάς, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Σούλη Σαμπάχ. Μέλπω Ζαρόκωστα, Νίκος Σιδέρης, Τάνια Καψάλη, Αλίνα Κοτσοβούλου, Μάκης Ρευματάς, Έλλη Λορέντη, Α
09:00Μπερδέματα (Ε)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2005-2006. Επεισόδιο: 2. Ο Αλέξης μένει πια στο σπίτι της Αννίτας, αλλά το μυαλό του είναι στη Γεωργία και στο κολιέ που της έστειλε για αποχαιρετιστήριο δώρο, το ίδιο που είχε δώσει στην Αννίτα και του το έτριψε στη μούρη. Τώρα, όμως, που τα ξαναβρήκανε, η Αννίτα θέλει το κολιέ πίσω. Ο Αλέξης προσπαθεί να βρει ένα ίδιο κολιέ να της πάει αλλά είναι αδύνατον. Η Γεωργία αποφασίζει να πάει στο ιατρείο που της είπε ότι μένει μετά το χωρισμό τους ο Αλέξης και να τον πάρει πίσω. Η Αννίτα αποφασίζει να βγάλει επιτέλους το διαζύγιο του Αλέξη από την Γεωργία. Παίζουν: Θανάσης Ευθυμιάδης, Ντορέτα Παπαδημητρίου, Καλλιόπη Ευαγγελίδου, Γιάννης Ζουγανέλης, Φαίδρα Δρούκα, Σπύρος Πούλης, Κώστας Κρομμύδας, Ντορίνα Θεοχαρίδου κ.α. Σκηνοθεσία: Άκης Σταματιάδης. Σενάριο: Ρένα Ρίγγα. Παραγωγή: ΑΝΩΣΗ
10:00Πες Μου Ναι (Ε)🔍Αισθηματική κομεντί ελληνικής παραγωγής 2005 - 2006. Επεισόδιο: 2. Η Βίκυ πηγαίνει στο γραφείο του Νίκου και του ζητά να βρει τους δολοφόνους του άντρα της. Ο Μπίλ αρχίζει να βρίσκει ενδιαφέρουσα την παρέα της Κορίνας, ενώ το βράδυ συναντά ένα από τα υποψήφια θύματα τους. Η Βίκυ καλεί το βράδυ στο σπίτι της το Νίκο και χρησιμοποιώντας τη γοητεία της, τον πείθει να αναλάβει την υπόθεση της. Εκείνος γοητευμένος από την ομορφιά της, λέει ψέμματα ακόμη και στον Μπίλ, για τη συνάντηση τους..Παίζουν: Απόστολος Γκλέτσος, Κατερίνα Λέχου, Αλέκος Συσσοβίτης, Μαρίνα Ασλάνογλου, Μαρία Σάλλιαρη. Σενάριο: Λευτέρης Καπώνης. Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος. Παραγωγή: PLD PRODUCTION.
11:0060' Ελλάδα (Ε)🔍Με πυξίδα τον άνθρωπο και προορισμό την ελληνική περιφέρεια, ο Νίκος Μάνεσης μέσα από ένα οδοιπορικό καταγράφει την καθημερινότητα, ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της χώρας, αλλά και του μηνύματος ότι η ζωή μακριά από τα αστικά κέντρα χτίζεται με τόλμη και έμπνευση. Σταθμοί της διαδρομής του όλα τα μέρη όπου οι ανθρώπινες ιστορίες έχουν σαν λέξεις - κλειδιά τη δύναμη, τη δημιουργία, την αισιοδοξία, το χαμόγελο.
13:00Ειδήσεις🔍Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι.
13:50Εντιμότατοι Κερατάδες (Ε)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2006 - 2007. Τίτλος επεισοδίου: «Το μέντιουμ κερατάς». Η Μαρίνα, υποτιθέμενο μέντιουμ και ο Παύλος, ασφαλιστής, είναι ένα πάρα πολύ συνηθισμένο ζευγάρι. Εκείνη τον αγαπάει κι εκείνος την απατάει. Όταν η Μαρίνα το ανακαλύπτει αποφασίζει να τον ξεσκεπάσει με τη βοήθεια ενός άλλου απατημένου, του Άλκη. Όμως, τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα περίμενε γιατί τελικά άλλος έχει το όνομα και άλλος έχει. το χάρισμα! Παίζουν: Αντώνης Λουδάρος, Μπέτυ Μαγγίρα, Ρένια Λουιζίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Σενάριο: Ρένα Ρίγγα. Σκηνοθεσία: Κατερίνα Αθανασίου. Παραγωγή: STUDIO ATA.
14:45Ο Τελευταίος Άντρας🔍Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1981. Ο Κοσμάς ζει προστάζοντας συνεχώς την πειθήνια σύζυγό του, Λούλα. Όταν θα φιλοξενήσουν σπίτι τους ένα νιόπαντρο ζευγάρι, θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα διαφορετικό τρόπο ζωής. Η Λούλα θα παρακινηθεί από την νιόπαντρη φίλη της και θα ξεσηκωθεί, διεκδικώντας τα δικαιώματά της...Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Νίκος Δαδινόπουλος, Καίτη Παπανίκα, Τέτη Σχοινάκη, Βίλμα Τσακίρη. Σενάριο: Νίκος Καμπάνης, Βύρων Μακρίδης. Σκηνοθεσία: Όμηρος Ευστραυιάδης. Διάρκεια: 86'.
16:40Kitchen Lab, II (Ε)🔍Η αγαπημένη εκπομπή μαγειρικής γεμίζει τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου με χρώματα, αρώματα και γεύσεις από τον πιο αγαπητό Έλληνα σεφ. Συνταγές που «βγαίνουν» και πετυχαίνουν, απλές οδηγίες και τα μυστικά που ο Άκης μοιράζεται μαζί μας συνθέτουν ένα σύγχρονο, μοντέρνο cooking show.
17:40Δελτίο Ειδήσεων Στη Νοηματική Γλώσσα🔍Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι.
17:50Οικογενειακές Ιστορίες (Ε)🔍Η σειρά εστιάζει σε κοινωνικά θέματα και ζητήματα που πολλές οικογένειες καθημερινά καλούνται να επιλύσουν. Κρυμμένα μυστικά μέσα στα ζευγάρια, γονείς ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους και γονείς που τα πληγώνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν, ζωές που ανατρέπονται λόγω ανεργίας και ερωτικές αποφάσεις που αλλάζουν μια ζωή μέσα σε μια στιγμή.
19:00Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων 🔍Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι.
20:00Διακοπές Στην Αίγινα🔍Αισθηματική κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1958. Ο Τζώνης, ένας χήρος δημοσιογράφος, αλλά και γνωστός γυναικοθήρας, πηγαίνει μαζί με την κόρη του Αλίκη για παραθερισμό στην Αίγινα. Στο λιμάνι, η Αλίκη ξεκινά ένα φλερτ με τον γοητευτικό Ζαν που τον νομίζει για αχθοφόρο, χωρίς να ξέρει ότι είναι γόνος αρχοντικής οικογένειας του νησιού. Την ίδια στιγμή, ο Τζώνης ενθουσιάζεται με την πληθωρική Νένε, που βρίσκεται κι αυτή στο νησί για να παραθερίσει με τον σύζυγό της Θόδωρο. Το σχέδιό του, όμως, να την ξεμοναχιάσει δε πάει όπως θα ήθελε. Αυτό τους αναγκάζει να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για αναχώρηση, όμως ο έρωτας του Ζαν και της Αλίκης θα δώσει μιαν άλλη τροπή στα πράγματα.Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Ανδρέας Μπάρκουλης, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μιχάλης Καλογιάννης, Τασσώ Καββαδία, Θανάσης Βέγγος, κ.α. Σκηνοθεσία: Ανδρέας Λαμπρινός. Σενάριο: Ανδρέας Λαμπρινός. Διάρκεια: 86'.
22:00Get Smart🔍Κωμική περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2008 [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας, απρεπή εκφορά λόγου]. Μετά την υποκλοπή των ταυτοτήτων όλων των πρακτόρων της αμερικανικής κατασκοπευτικής υπηρεσίας, ο Αρχηγός δεν έχει άλλη επιλογή από το να δώσει προαγωγή στον πάντα πρόθυμο για περιπέτειες Μάξγουελ Σμαρτ. Αποστολή του είναι να ανατρέψει την τελευταία προσπάθεια για παγκόσμια κυριαρχία της εγκληματικής οργάνωσης με την ονομασία «ΧΑΟΣ». Συνεργάτης του Σμαρτ θα είναι η πανέμορφη αλλά και "θανάσιμη" Πράκτορας 99, αλλά και ο διάσημος Πράκτορας 23. Μπορεί ο Σμαρτ να μην έχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση, μπορεί το οπλοστάσιό του να μη διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έχει όμως ενθουσιασμό και πάθος, που επιφυλάσσουν απίστευτες καταστάσεις.Ηθοποιοί: Στιβ Καρέλ, Αν Χάθαγουεϊ, Ντιουέιν Τζόνσον, Μπιλ Μάρεϊ, Άλαν Άρκιν. Σκηνοθεσία: Πίτερ Σίγκαλ. Σενάριο: Τομ Αστλ, Ματ Έμπερ. Διάρκεια: 101'.
00:30Quiz Show🔍Κοινωνικό δράμα/Βιογραφία αμερικανικής παραγωγής 1994 [Το πρόγραμμα περιέχει απρεπή εκφορά λόγου]. Ο Ντικ Γκούντγουιν, ένας νεαρός δικηγόρος με ιδεαλιστικά κίνητρα, αποφασίζει να διερευνήσει τις φήμες για στημένα τηλεοπτικά παιχνίδια, στις πρώτες δεκαετίες της τηλεόρασης στην Αμερική. Αφορμή στέκεται ο διάσημος πλέον παίκτης του πιο πετυχημένου παιχνιδιού στο κανάλι NBC, που μια σειρά από νίκες τον έχουν καταστήσει θρύλο στην αμερικανική κοινή γνώμη. Σύντομα, ο Ντικ θα έρθει αντιμέτωπος με μια περίπλοκη υπόθεση, που θα τον οδηγήσει σε ένα από τα πιο μεγάλα διλήμματα της καριέρας του...Ηθοποιοί: Τζον Τορτούρο, Ρομπ Μόροου, Ραλφ Φάινς, Ντέιβιντ Πέιμερ, Πολ Σκόφιλντ. Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Σενάριο: Πολ Ατανάσιο (βασισμένο σε μυθιστόρημα του Ρίτσαρντ Γκούντγουιν). Διάρκεια: 126'.
03:00Ένας Τρελός Τρελός Ροβινσώνας (The Last Flight Of Noah's Ark)🔍Disney Cinema. Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 1980. Ένας γκαντέμης πιλότος με πολλά χρέη, μια αυστηρή ιεραπόστολος και δυο παιδιά από το ορφανοτροφείο πέφτουν με το αεροπλάνο, που μεταφέρει μαζί και κάποια ζώα, σε ένα αχαρτογράφητο όσο και έρημο νησί του Ειρηνικού. Συνειδητοποιώντας το γύρισμα της τύχης που τους έχει εγκλωβίσει σε μια κατάσταση ασυνεννοησίας, αφού είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους, ψάχνουν τρόπο να επιστρέψουν. Σύντομα, όμως διαπιστώνουν ότι το νησί δεν είναι τελικά και τόσο έρημο, όπως αρχικά πίστευαν...Ηθοποιοί: Έλλιοτ Γκουλντ, Ζενεβιέβ Μπιζόλντ, Ρίκυ Σρόντερ, Βίνσεντ Γκαρντένια, Τάμμυ Λόρεν. Σκηνοθεσία: Τσαρλς Τζάροτ. Σενάριο: Ρον Μίλλερ, Ζαν Γουίλιαμς. Διάρκεια: 93'.
04:50Θυρίδα Τηλεπώλησης🔍Τηλεαγορά.

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play