...
ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪTV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑOpen BeyondΕΡΤ Sports HDΕΡΤ3NickelodeonΒΟΥΛΗ
ΕΡΤ3
ΕΡΤ3 - programma tv
06:00ΑΓΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ🔍Eπεισόδιο 2 - ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ
07:00Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ🔍Eπεισόδιο 12 - ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΑΙ ΑΛΟΓΟ [Divorce Horse]
08:00ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ🔍Eπεισόδιο 26
09:00ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ🔍Eπεισόδιο 12 - Ιαπωνία [Japan]
10:00ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ🔍
12:00ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ🔍Eπεισόδιο 27 - ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ [MONTEVIDEO]
13:00ΕΙΔΗΣΕΙΣ🔍
14:00ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ🔍Eπεισόδιο 12 - Ιαπωνία [Japan]
15:00Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ🔍Eπεισόδιο 13 - ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΙΣ [Seismic Shifts]
16:00ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ🔍Eπεισόδιο 3 - ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ- ΜΑΛΑΙΣΙΑ [KUALA LUMPUR]
16:30ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΑ🔍
18:00ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ🔍Επιμέλεια-Παρουσίαση: Σάκης Αρναούτογλου. Αναλυτική ενημέρωση για την πρόγνωση του καιρού. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή
18:15Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ🔍Καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ3. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή
18:55ΣΥΝΤΟΜΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ🔍Πεντάλεπτο δελτίο ειδήσεων ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή
19:00ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ🔍ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ [MONTEVIDEO]-Ενα καλά κρατημένο μυστικό, γύρω στα 225 χλμ μακριά από την αδελφή-πόλη, το Μπουένος Αιρες, η πρωτεύουσα της Ουρουγουάης είναι μια πόλη διακριτική και, ταυτόχρονα, πολυσύχναστη. (WATERFRONT CITIES OF THE WORLD) ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
20:00ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ ΖΩΗΣ🔍ΜΑΡΟΚΟ-Στο Μαρόκο ο Philippe Desrosiers ανακαλύπτει πως η Ισλαμική θρησκεία επηρεάζει τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής των ανθρώπων εκεί. (LIFE RITUALS/ LA VIE EN QUATRE TEMPS) ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - 2017 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
21:00ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ🔍ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ- ΜΑΛΑΙΣΙΑ [KUALA LUMPUR]-Βόρεια του Ισημερινού, η πόλη αυτή φέρει, υπερήφανα τον τίτλο της πόλης με τα ψηλότερα κτήρια, αλλά και τα γηραιότερα δάση βροχής στον κόσμο. Αυτή είναι η Κουάλα Λουμπούρ, στη Μαλαισία. (EARTH TRIPPING) ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - 2014 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
21:45ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ🔍Επιμέλεια-Παρουσίαση: Σάκης Αρναούτογλου. Αναλυτική ενημέρωση για την πρόγνωση του καιρού. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή
22:00ΕΙΔΗΣΕΙΣ🔍Επιμέλεια-Παρουσίαση: Σάκης Αρναούτογλου. Αναλυτική ενημέρωση για την πρόγνωση του καιρού. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή
22:45ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ🔍Επιμέλεια-Παρουσίαση: Σάκης Αρναούτογλου. Αναλυτική ενημέρωση για την πρόγνωση του καιρού. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή
23:00ΣΟΦΙΑ🔍Ο πρίγκιπας Ιβάν αποφασίζει να αρραβωνιάσει τον διοικητή του με την κόρη του πιστού υπηκόου του Γκριγκόρ. (SOPHIA) Σειρά - 2016 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
00:00ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ ΖΩΗΣ🔍ΜΑΡΟΚΟ-Στο Μαρόκο ο Philippe Desrosiers ανακαλύπτει πως η Ισλαμική θρησκεία επηρεάζει τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής των ανθρώπων εκεί. (LIFE RITUALS/ LA VIE EN QUATRE TEMPS) ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - 2017 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
01:00Η ΛΕΥΚΗ ΣΚΛΑΒΑ🔍Η Βικτώρια είναι μια γυναίκα, που όλοι γνωρίζουν ως Μαρκησία, η οποία φτάνει στην Αμερική για να παντρευτεί έναν εύπορο έμπορο της περιοχής. Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική. (LA ESCLAVA BLANCA) ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ - 2016 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
02:00ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ🔍Καθημερινή,ζωντανή,ενημερωτική εκπομπή.Με πλούσια ειδησεογραφία,πολιτικά ρεπορτάζ και αναλύσεις,συνεντεύξεις,ζωντανές συνδέσεις και ανταποκρίσεις από όλη την Ελλάδα,έμφαση στα θέματα και τους ανθρώπους της ελληνικής περιφέρειας... ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
04:00ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΑ🔍Απογευματινό μαγκαζίνο με έμφαση στην επικαιρότητα,στο περιβάλλον,στις έξυπνες πόλεις,στους νέους,στην καλύτερη διαβίωση όλων μας. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
05:30ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ🔍ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ- ΜΑΛΑΙΣΙΑ [KUALA LUMPUR]-Βόρεια του Ισημερινού, η πόλη αυτή φέρει, υπερήφανα τον τίτλο της πόλης με τα ψηλότερα κτήρια, αλλά και τα γηραιότερα δάση βροχής στον κόσμο. Αυτή είναι η Κουάλα Λουμπούρ, στη Μαλαισία. (EARTH TRIPPING) ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - 2014 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
06:0024 ΩΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑ🔍Eπεισόδιο 2 - Καρπενήσι

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play