ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪTV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑOpen BeyondΕΡΤ Sports HDΕΡΤ3NickelodeonΒΟΥΛΗ
ΕΡΤ3
ΕΡΤ3 - programma tv
06:00ΒΟΤΑΝΑ, ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣEπεισόδιο 2 - ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ
07:00ΣΟΥΚΟΥΤΟΥ του ΑΠΟΥΘΟΥEπεισόδιο 11 - ΣΟΥΚΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ
08:00ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣEπεισόδιο 25
09:00Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣEπεισόδιο 2 - Ονδούρα, στα βήματα των Μάγια [Honduras, in the footsteps of the Maya]
10:00ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
12:00ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥEπεισόδιο 26 - ΛΙΣΑΒΟΝΑ [LISBON]
13:00ΕΙΔΗΣΕΙΣ
14:00Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣEπεισόδιο 2 - Ονδούρα, στα βήματα των Μάγια [Honduras, in the footsteps of the Maya]
15:00Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣEπεισόδιο 12 - ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΑΙ ΑΛΟΓΟ [Divorce Horse]
16:00ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣEπεισόδιο 2 - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ [SINGAPORE]
16:30ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΑ
18:00ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥΕπιμέλεια-Παρουσίαση: Σάκης Αρναούτογλου. Αναλυτική ενημέρωση για την πρόγνωση του καιρού. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή
18:15Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡΚαθημερινή ενημερωτική εκπομπή του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ3. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή
18:55ΣΥΝΤΟΜΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝΠεντάλεπτο δελτίο ειδήσεων ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή
19:00ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥΛΙΣΑΒΟΝΑ [LISBON]-Εντελώς μεταμορφωμένη τα τελευταία 20 χρόνια, η Λισαβόνα έχει μετατραπεί στην πιο κοσμοπολίτικη πόλη της Ευρώπης. (WATERFRONT CITIES OF THE WORLD) ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
20:00PRESS-INGΠαρουσίαση: Τάσος Σταμπουλης. Ο παλμός της αθλητικής επικαιρότητας χτυπά στο τρίτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
21:45ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥΕπιμέλεια-Παρουσίαση: Σάκης Αρναούτογλου. Αναλυτική ενημέρωση για την πρόγνωση του καιρού. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή
22:00ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή
22:45ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή
23:00ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟΗ αμφιβολία-Ο Αμάνσιο, κλεισμένος στη φυλακή, δεν θέλει να μιλήσει. Είναι αλκοολικός και αρχίζει να νιώθει το σύνδρομο στέρησης. Υποφέρει από κρίση τρομώδους παραληρήματος. «Είναι νεκρές, όλες οι κοπέλες είναι νεκρές», φωνάζει. (PLASTIC SEA/ MAR DE PLASTICO) Σειρά - 2015 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
00:30ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΗ αμφιβολία-Ο Αμάνσιο, κλεισμένος στη φυλακή, δεν θέλει να μιλήσει. Είναι αλκοολικός και αρχίζει να νιώθει το σύνδρομο στέρησης. Υποφέρει από κρίση τρομώδους παραληρήματος. «Είναι νεκρές, όλες οι κοπέλες είναι νεκρές», φωνάζει. (PLASTIC SEA/ MAR DE PLASTICO) Σειρά - 2015 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση) (WHAT TOMORROW WILL BE/ QUE SERA DEMAIN ?) ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - Υποκατηγορία : Εκπομπή
01:00Η ΛΕΥΚΗ ΣΚΛΑΒΑΗ Βικτώρια είναι μια γυναίκα, που όλοι γνωρίζουν ως Μαρκησία, η οποία φτάνει στην Αμερική για να παντρευτεί έναν εύπορο έμπορο της περιοχής. Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική. (LA ESCLAVA BLANCA) ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ - 2016 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
02:00ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚαθημερινή,ζωντανή,ενημερωτική εκπομπή.Με πλούσια ειδησεογραφία,πολιτικά ρεπορτάζ και αναλύσεις,συνεντεύξεις,ζωντανές συνδέσεις και ανταποκρίσεις από όλη την Ελλάδα,έμφαση στα θέματα και τους ανθρώπους της ελληνικής περιφέρειας... ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
04:00ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΑΑπογευματινό μαγκαζίνο με έμφαση στην επικαιρότητα,στο περιβάλλον,στις έξυπνες πόλεις,στους νέους,στην καλύτερη διαβίωση όλων μας. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
05:30ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ [SINGAPORE]-Αυτό το νησί μπορεί να θεωρείται το μικρό, κόκκινο σημείο στο χάρτη της Ασίας, αλλά, εμείς ψάχνουμε να βρούμε ατα πράσινα σημεία της Σιγκαπούρης. (EARTH TRIPPING) ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - 2014 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
06:00ΑΓΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑEπεισόδιο 2 - ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play