...
ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪTV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Open BeyondΕΡΤ Sports HDΕΡΤ3NickelodeonΒΟΥΛΗ
ΕΡΤ3
ΕΡΤ3 - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
06:00ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΑΞΕΙΣ🔍Eπεισόδιο 4 - ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ
07:00ΜΙΚΡΕΣ ΦΑΡΜΕΣ  (Β' ΚΥΚΛΟΣ)🔍Eπεισόδιο 6 - ΙΟΥΝΙΟΣ
07:30ΑΓΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ🔍Eπεισόδιο 4 - Φαράγγι Βίκου - Ποταμός Βοϊδομάτης
08:20CHRISTIAN THIELEMANN- ΚΥΚΛΟΣ ΜΠΡΑΜΣ🔍
08:30ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖ ΓΚΕΡΣΟΥΙΝ🔍Ο Gustavo Dudamel,μουσικός διευθυντής της Φιλαρμονικής του Λ.Αντζελες,συνάντησε το σούπερ σταρ μουσικό της τζαζ Herbie Hancock σε ένα αξέχαστο κοντσέρτο αφιερωμένο στον George Gershwin,στο Συναυλιακό Χώρο Walt Disney το Σεπτέμβριο του ... (HERBIE HANCOCK, GUSTAVO DUDAMEL AND THE LA PHIL CELEBRATE GERSHWIN) ΜΟΥΣΙΚΑ - Υποκατηγορία : Εκπομπή
10:00ΧΑΡΑ ΘΕΟΥ🔍Eπεισόδιο 3 - Εξάπλωση της Ορθοδοξίας στη Ρωσία
11:00ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ🔍ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (Μέρος Α & Β)
11:30ΧΑΡΑ ΘΕΟΥ🔍Εξάπλωση της Ορθοδοξίας στη Ρωσία - Η Χαρά Θεού ερευνά την εξάπλωση του Χριστιανισμού στην Ρωσία από το Βυζάντιο έως σήμερα. Οι ιστορικοί λόγοι και ο ρόλος των Ελλήνων Βυζαντινών στην Ορθοδοξία του Κιέβου . ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
12:30Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ🔍Eπεισόδιο 4 - Tuamotu - Απόλυτο αρχιπέλαγος [Tuamotu - Absolute archipelago]
13:00ΕΙΔΗΣΕΙΣ🔍
13:30ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ🔍Eπεισόδιο 5 - Κρωβύλη Ροδόπης
15:00ΑΓΡΟWEEK🔍Eπεισόδιο 15 - Τριανταφυλλιά
16:0024 ΩΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑ🔍Eπεισόδιο 4 - Κατερίνη-Πιερία
17:00ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜ ΝΙΛ🔍ΤΟ ENDEAVOUR ΚΑΙ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ [ENDEAVOUR AND AUSTRALIA] Στο 3ο επεισόδιο της σειράς, ο Σαμ Νιλ ταξιδεύει στην Αυστραλία, τον τελευταίο σταθμό του, πριν επιστρέψει με το καράβι του στην Αγγλία. (PACIFIC WITH SAM NEIL) ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - 2018 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
18:04ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ🔍Ρομαντική ταινία αυστραλιανής παραγωγής 2017. (Rip tide) ΤΑΙΝΙΕΣ - 2017 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
19:30Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ🔍Tuamotu - Απόλυτο αρχιπέλαγος [Tuamotu - Absolute archipelago] Ο πίνακας δεν είναι μόνο όμορφος, είναι βαθιά ζωντανός. Σε αυτές τις σχεδίες κοραλλιών εγκαταλελειμμένες από τα ηφαίστεια, η ζωή έχει επανεμφανιστεί. (Explorers: Grand Inventaire) ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
20:00ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ - Α' Τηλεοπτική Μετάδοση🔍ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗΣ-ΜΕΙΜΑΡΙΔΗΣ-ΑΛΕΞΑΝΙΑΝ Η «Μάγισσα της Σμύρνης», Μάρα Μεϊμαρίδη προτείνει το δικό της οδηγό επιβίωσης, μιλάει για τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα και για τις προηγούμενες ζωές της. ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
21:00ΤΑ ΦΟΝΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΦΙΣΕΡ🔍ΤΟ ΡΙΝΓΚ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ[Deadweight] Η ησυχία του περίφημου παραλιακού δρόμου της Σέιντ Κίλντα διαταράσσεται από τις συγκρούσεις μεταξύ συμμοριών και αστυνομίας για το ποιος θα πάρει τον έλεγχο. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Σειρά - 2015 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
22:00ΕΙΔΗΣΕΙΣ🔍ΤΟ ΡΙΝΓΚ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ[Deadweight] Η ησυχία του περίφημου παραλιακού δρόμου της Σέιντ Κίλντα διαταράσσεται από τις συγκρούσεις μεταξύ συμμοριών και αστυνομίας για το ποιος θα πάρει τον έλεγχο. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Σειρά - 2015 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή
22:30ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ🔍Μπαρισλάβ 4 Μετά τον θάνατο του Μπαρισλάβ, το πιο ανησυχητικό είναι ότι δεν υπάρχουν ίχνη, ούτε γενετικό υλικό, όπως συνέβη και με τη Μάρτα. (PLASTIC SEA/ MAR DE PLASTICO) Σειρά - 2016 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
23:45ΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ🔍Θρίλερ βρετανικής παραγωγής 2015. Η Kate & ο Justin ζουν μια ήσυχη ζωή στο διαμέρισμά τους στο Λονδίνο, περιμένοντας μάλιστα το πρώτο τους παιδί.Οταν στο από κάτω διαμέρισμα θα μετακομίσουν οι καινούργιοι γείτονες,όλα θα αλλάξουν. (THE ONE'S BELOW) ΤΑΙΝΙΕΣ - 2015 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για ανήλικους (για άνω των 15)
00:30Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΟΟΥΛ🔍Η μουσική σόουλ αναπτύχθηκε κάτω από πολύ ιδιαίτερες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες και το ιστορικό υπόβαθρο της μουσικής αυτής χαρακτηρίστηκε από πολύ σημαντικά- μέχρι και σήμερα- γεγονότα. (SOUL POWER) ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - 2013 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
01:15ΤΑ ΦΟΝΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΦΙΣΕΡ🔍ΤΟ ΡΙΝΓΚ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ[Deadweight] Η ησυχία του περίφημου παραλιακού δρόμου της Σέιντ Κίλντα διαταράσσεται από τις συγκρούσεις μεταξύ συμμοριών και αστυνομίας για το ποιος θα πάρει τον έλεγχο. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Σειρά - 2015 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
02:15ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ🔍Μπαρισλάβ 4 Μετά τον θάνατο του Μπαρισλάβ, το πιο ανησυχητικό είναι ότι δεν υπάρχουν ίχνη, ούτε γενετικό υλικό, όπως συνέβη και με τη Μάρτα. (PLASTIC SEA/ MAR DE PLASTICO) Σειρά - 2016 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
02:30ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ - Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ🔍Κάθε εβδομάδα ο Χάρης Αρβανιτίδης φιλοξενεί δημοφιλείς προσωπικότητες αλλά και ανθρώπους που έχουν να «αποκαλύψουν» πολλές και άγνωστες πτυχές για το έργο και την πορεία της ζωής τους. ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ - 2018 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
03:30ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ🔍Κρωβύλη Ροδόπης Θράκη! Χίλιες και μία εικόνες, γεμάτες χρώματα και μουσικές, αρώματα και παραδόσεις, μνήμες του χθες, που ζωντανεύουν στην Κρωβύλη Ροδόπης! Ενα χωριό με πλούσια λαογραφία και παράδοση... ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ - 2019 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
05:00ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜ ΝΙΛ🔍ΤΟ ENDEAVOUR ΚΑΙ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ [ENDEAVOUR AND AUSTRALIA] Στο 3ο επεισόδιο της σειράς, ο Σαμ Νιλ ταξιδεύει στην Αυστραλία, τον τελευταίο σταθμό του, πριν επιστρέψει με το καράβι του στην Αγγλία. (PACIFIC WITH SAM NEIL) ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - 2018 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
06:00ΧΑΡΑ ΘΕΟΥ🔍Eπεισόδιο 3 - Εξάπλωση της Ορθοδοξίας στη Ρωσία

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play