...
ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪTV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Open BeyondΕΡΤ Sports HDΕΡΤ3NickelodeonΒΟΥΛΗ
ΕΡΤ3
ΕΡΤ3 - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
06:00ΒΟΤΑΝΑ, ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ🔍Eπεισόδιο 2 - ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ
07:00ΣΟΥΚΟΥΤΟΥ του ΑΠΟΥΘΟΥ🔍Eπεισόδιο 11 - ΣΟΥΚΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ
08:00ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ🔍Eπεισόδιο 25
09:00Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ🔍Eπεισόδιο 2 - Ονδούρα, στα βήματα των Μάγια [Honduras, in the footsteps of the Maya]
10:00ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ🔍
12:00ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ🔍Eπεισόδιο 26 - ΛΙΣΑΒΟΝΑ [LISBON]
13:00ΕΙΔΗΣΕΙΣ🔍
14:00Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ🔍Eπεισόδιο 2 - Ονδούρα, στα βήματα των Μάγια [Honduras, in the footsteps of the Maya]
15:00Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ🔍Eπεισόδιο 12 - ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΑΙ ΑΛΟΓΟ [Divorce Horse]
16:00ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ🔍Eπεισόδιο 2 - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ [SINGAPORE]
16:30ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΑ🔍
18:00ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ🔍Επιμέλεια-Παρουσίαση: Σάκης Αρναούτογλου. Αναλυτική ενημέρωση για την πρόγνωση του καιρού. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή
18:15Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ🔍Καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ3. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή
18:55ΣΥΝΤΟΜΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ🔍Πεντάλεπτο δελτίο ειδήσεων ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή
19:00ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ🔍ΛΙΣΑΒΟΝΑ [LISBON]-Εντελώς μεταμορφωμένη τα τελευταία 20 χρόνια, η Λισαβόνα έχει μετατραπεί στην πιο κοσμοπολίτικη πόλη της Ευρώπης. (WATERFRONT CITIES OF THE WORLD) ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
20:00PRESS-ING🔍Παρουσίαση: Τάσος Σταμπουλης. Ο παλμός της αθλητικής επικαιρότητας χτυπά στο τρίτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
21:45ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ🔍Επιμέλεια-Παρουσίαση: Σάκης Αρναούτογλου. Αναλυτική ενημέρωση για την πρόγνωση του καιρού. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή
22:00ΕΙΔΗΣΕΙΣ🔍ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή
22:45ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ🔍ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή
23:00ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ🔍Η αμφιβολία-Ο Αμάνσιο, κλεισμένος στη φυλακή, δεν θέλει να μιλήσει. Είναι αλκοολικός και αρχίζει να νιώθει το σύνδρομο στέρησης. Υποφέρει από κρίση τρομώδους παραληρήματος. «Είναι νεκρές, όλες οι κοπέλες είναι νεκρές», φωνάζει. (PLASTIC SEA/ MAR DE PLASTICO) Σειρά - 2015 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
00:30ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ🔍Η αμφιβολία-Ο Αμάνσιο, κλεισμένος στη φυλακή, δεν θέλει να μιλήσει. Είναι αλκοολικός και αρχίζει να νιώθει το σύνδρομο στέρησης. Υποφέρει από κρίση τρομώδους παραληρήματος. «Είναι νεκρές, όλες οι κοπέλες είναι νεκρές», φωνάζει. (PLASTIC SEA/ MAR DE PLASTICO) Σειρά - 2015 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση) (WHAT TOMORROW WILL BE/ QUE SERA DEMAIN ?) ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - Υποκατηγορία : Εκπομπή
01:00Η ΛΕΥΚΗ ΣΚΛΑΒΑ🔍Η Βικτώρια είναι μια γυναίκα, που όλοι γνωρίζουν ως Μαρκησία, η οποία φτάνει στην Αμερική για να παντρευτεί έναν εύπορο έμπορο της περιοχής. Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική. (LA ESCLAVA BLANCA) ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ - 2016 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
02:00ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ🔍Καθημερινή,ζωντανή,ενημερωτική εκπομπή.Με πλούσια ειδησεογραφία,πολιτικά ρεπορτάζ και αναλύσεις,συνεντεύξεις,ζωντανές συνδέσεις και ανταποκρίσεις από όλη την Ελλάδα,έμφαση στα θέματα και τους ανθρώπους της ελληνικής περιφέρειας... ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
04:00ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΑ🔍Απογευματινό μαγκαζίνο με έμφαση στην επικαιρότητα,στο περιβάλλον,στις έξυπνες πόλεις,στους νέους,στην καλύτερη διαβίωση όλων μας. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
05:30ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ🔍ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ [SINGAPORE]-Αυτό το νησί μπορεί να θεωρείται το μικρό, κόκκινο σημείο στο χάρτη της Ασίας, αλλά, εμείς ψάχνουμε να βρούμε ατα πράσινα σημεία της Σιγκαπούρης. (EARTH TRIPPING) ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - 2014 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
06:00ΑΓΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ🔍Eπεισόδιο 2 - ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play