...
ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪTV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Open BeyondΕΡΤ Sports HDΕΡΤ3NickelodeonΒΟΥΛΗ
ΕΡΤ3
ΕΡΤ3 - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
06:00ΤΟ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ🔍Eπεισόδιο 5 - ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΑΦΑΛΙ [EN PAYS MAHAFALY]
06:30ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ🔍ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ STORM KING- ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΓΛΥΠΤΟ [Storm King Art Center: Landscape and Sculpture] (Gallery Tours) ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
07:00Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ🔍Eπεισόδιο 16 - Γεννημένος να Κλοτσάει [Born to buck]
07:45ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝΙΟ🔍Eπεισόδιο 2
08:30ΤΟ HOLLYWOOD ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ- ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΝΤΕΣΠΛΑ🔍
10:00ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΑΞΕΙΣ🔍Eπεισόδιο 4 - ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ
11:00ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ🔍
11:30ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΑΞΕΙΣ🔍ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ Στην τέταρτη εκπομπή συναντάμε τον Βασίλη Τερζάκη έναν νεαρό αστυνομικό ο οποίος περιπολώντας στη γειτονιά του Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα, άκουσε το συγκεντρωμένο πλήθος να φωνάζει... ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
12:10ΤΟ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ- ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ, ΤΟΠΟΣ ΜΝΗΜΗΣ🔍
12:30ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ  (Δ' ΚΥΚΛΟΣ) (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)🔍Eπεισόδιο 12 - ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ.
13:00ΕΙΔΗΣΕΙΣ🔍
13:30ΑΓΡΟWEEK🔍Eπεισόδιο 18 - ΤΟ ΚΟΥΜ-ΚΟΥΑΤ ΚΑΙ Η ΛΙΑΝΟΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
14:30ΜΙΚΡΕΣ ΦΑΡΜΕΣ  (Β' ΚΥΚΛΟΣ) (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)🔍Eπεισόδιο 6 - ΙΟΥΝΙΟΣ
15:00ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ🔍Eπεισόδιο 5 - ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
16:00ΑΓΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ🔍Eπεισόδιο 4 - Φαράγγι Βίκου - Ποταμός Βοϊδομάτης
17:00ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ🔍Eπεισόδιο 5 - ΝΑΪΤΕΣ [TEMPLARS]
18:00ALLERT3🔍Ιωάννινα-Κλείνει το αφιέρωμα στην Ηπειρο με μια εκπομπή από την πόλη των Ιωαννίνων. Περπατάμε στη λίμνη με τον προεδρο του τμηματος αρχιτεκτονων στο Παν/μιο Ιωαννινων, κ. Αγγελο Παπαγεωργίου. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
19:00ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΟ🔍Δημοσιογραφική ομάδα: Στέλιος Νικητόπουλος, Πάνος Κάσαρης. Η εκπομπή παρουσιάζει δράσεις που πραγματοποιούν από κοινού άνθρωποι για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
20:00ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ - Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ🔍Κάθε εβδομάδα ο Χάρης Αρβανιτίδης φιλοξενεί δημοφιλείς προσωπικότητες αλλά και ανθρώπους που έχουν να «αποκαλύψουν» πολλές και άγνωστες πτυχές για το έργο και την πορεία της ζωής τους. ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ - 2018 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
21:00ΤΑ ΦΟΝΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΦΙΣΕΡ🔍ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ [Dead Man's Chest] Θαμμένοι θησαυροί και θρύλοι για πειρατές ξεβράζονται στην παραλιακή, τουριστική πόλη του Κουίνσκλιφ. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Σειρά - 2013 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
22:00ΕΙΔΗΣΕΙΣ🔍ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ [Dead Man's Chest] Θαμμένοι θησαυροί και θρύλοι για πειρατές ξεβράζονται στην παραλιακή, τουριστική πόλη του Κουίνσκλιφ. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Σειρά - 2013 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή
22:30ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ🔍Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Η δολοφονία της Αϊνόα και η σύλληψη του Φερνάντο έχουν συγκλονίσει τους κατοίκους του Καμποαμάργο, αλλά ένας νέος κατά συρροή δολοφόνος γυρίζει ελεύθερος και καθένας μπορεί να είναι το επόμενο θύμα. (PLASTIC SEA/ MAR DE PLASTICO) Σειρά - 2016 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
23:45ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ🔍Δαδακαρίδης, Γαβαλά, Συναπίδου Στο επεισόδιο (Β' κύκλος), ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, αποφεύγει να αποκαλύψει στον Κωστή το τέλος της θρυλικής ταινίας «Αστραπόγιαννος», εξηγεί της αδυναμία του στην ταχύτητα και τις μηχανές ... ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
01:15ΤΑ ΦΟΝΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΦΙΣΕΡ🔍ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ [Dead Man's Chest] Θαμμένοι θησαυροί και θρύλοι για πειρατές ξεβράζονται στην παραλιακή, τουριστική πόλη του Κουίνσκλιφ. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Σειρά - 2013 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
01:45ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ🔍Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Η δολοφονία της Αϊνόα και η σύλληψη του Φερνάντο έχουν συγκλονίσει τους κατοίκους του Καμποαμάργο, αλλά ένας νέος κατά συρροή δολοφόνος γυρίζει ελεύθερος και καθένας μπορεί να είναι το επόμενο θύμα. (PLASTIC SEA/ MAR DE PLASTICO) Σειρά - 2016 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
03:00ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ - Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ🔍Κάθε εβδομάδα ο Χάρης Αρβανιτίδης φιλοξενεί δημοφιλείς προσωπικότητες αλλά και ανθρώπους που έχουν να «αποκαλύψουν» πολλές και άγνωστες πτυχές για το έργο και την πορεία της ζωής τους. ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ - 2018 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
04:00ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΟ🔍Δημοσιογραφική ομάδα: Στέλιος Νικητόπουλος, Πάνος Κάσαρης. Η εκπομπή παρουσιάζει δράσεις που πραγματοποιούν από κοινού άνθρωποι για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
05:00ALLERT3🔍Ιωάννινα-Κλείνει το αφιέρωμα στην Ηπειρο με μια εκπομπή από την πόλη των Ιωαννίνων. Περπατάμε στη λίμνη με τον προεδρο του τμηματος αρχιτεκτονων στο Παν/μιο Ιωαννινων, κ. Αγγελο Παπαγεωργίου. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
06:00ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΑΞΕΙΣ🔍Eπεισόδιο 4 - ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play