...
ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪTV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑOpen BeyondΕΡΤ Sports HDΕΡΤ3NickelodeonΒΟΥΛΗ
ΒΟΥΛΗ
ΒΟΥΛΗ - programma tv
09:00ΣΥΝΑΥΛΙΑ🔍Συμφωνία Σοστάκοβιτς Αρ.8
10:30ΒΟΥΛΗ ΕΠΙ 7🔍
12:00ΑΠΟ ΤΟΠΟ ΣΕ ΤΟΠΟ🔍Σαλαμίνα Β' Μέρος (Αφιέρωμα στον Γιώργο Παπασιδέρη)
14:00ΜΟΥΣΕΙΑ - Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ🔍Λονδίνο, Αυτοκρατορικό - Πολεμικό Μουσείο
15:00ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ🔍Συζήτηση με τον Υπουργό Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη. Στο Επίκεντρο της Συζήτησης θα Βρεθούν οι Πρόσφατες Ρυθμίσεις για την Ανάπλαση των Πυρόπληκτων Περιοχών των Δήμων Μαραθώνος και Ραφήνας - Πικερμίου.
16:30ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ🔍Αρχέλαος Αντώναρος
17:00ΒΟΗΘΕΙΑ, ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΑ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΟΥ🔍Ο εντεκάχρονος Φέλιξ δυσκολεύεται να προσαρμοσθεί στο καινούριο του σχολείο. Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα όταν, κατά λάθος, συρρικνώνει την αυστηρή διευθύντρια. Θα μπορέσει, άραγε, να την επαναφέρει στις φυσικές της δι ΤΑΙΝΙΕΣ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
18:30ΦΟΙΤΗΤΙΒΙΣΜΑΤΑ🔍Η μποξέρ - Μνήμες του Πόντου Εκπομπή - Υποκατηγορία : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Κατάλληλο για όλους
19:00ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ🔍Με τον Λεωνίδα Καβάκο - Μέρος Α' Πολιτισμός - Υποκατηγορία : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
20:30ΘΕΑΤΡΟΣΚΟΠΙΟ🔍"Φαρενάιτ 451" Του Ρέι Μπράντμπερι στο θέατρο Πόρτα , σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου, με τους Αλ. Λογοθέτη, Αν. Μάσχα, Ευδ. Ρουμελιώτη, Ξ. Καλογεροπούλου, Κ. Παϊταζόγλου. Θέατρο - 2014 Υποκατηγορία : ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση) Σκηνοθέτης: Σωκράτης Σπανός.
21:00Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ🔍Η ζωή της Αυτοκράτειρας της Ρωσίας Αικατερίνης της Β', μιας πριγκίπισσας γερμανικής καταγωγής, που έφτασε στη Ρωσία ως νύφη του διαδόχου του Ρωσικού Θρόνου Πέτρου του Γ' και μεταμόρφωσε τη Ρωσική Αυτοκρατορία. (Ekaterina) Σειρά - Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους
22:00ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ, ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ🔍Στη Φωλιά του Κούκου Σειρά - Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
23:30ΟΠΕΡΑ🔍Γουλιέλμος Τέλλος Οπερα - Υποκατηγορία : ΜΟΥΣΙΚΑ Κατάλληλο για όλους
01:00ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ🔍ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ - Υποκατηγορία : Εκπομπή

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play