...
ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪTV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
MEGAOpen BeyondΕΡΤ Sports HDΕΡΤ3NickelodeonΒΟΥΛΗ
ΒΟΥΛΗ
ΒΟΥΛΗ - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
08:55ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ🔍
09:00ΑΣΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ🔍Πύργος Αθηνών
10:00ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ🔍
11:00ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ🔍Ζωντανεύοντας το Παρελθόν Μέρος Γ'
12:00ΑΠΟ ΤΟΠΟ ΣΕ ΤΟΠΟ 🔍Σειρά εκπομπών που προβάλουν τα ήθη, τα έθιμα και την πολιτιστική κληρονομιά μας, ταξιδεύοντας στην ελληνική περιφέρεια. Παρουσίαση-Αρχισυνταξία: Xρήστος Μυλωνάς Καλεσμένοι: η Νάντια Καραγιάννη, ο Θανάσης Μαγουλιανίτης, το χορευτικο συγκρότημα της Δημητσάνας, η χορευτική ομάδα της Βυτίνας και η χορωδία του Μουσείου Υδροκίνησης Δημητσάνας και ορχήστρα με ντόπιους μουσικούς από τους αριστείς του είδους Παρουσίαση: Χρήστος Μυλωνάς ΜΟΥΣΙΚΑ «Δημητσάνα»
14:00Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΙΙ 🔍Σειρά ντοκιμαντέρ για το βιβλίο και την ανάγνωση, που φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα διαχρονικό λογοτεχνικό αρχείο Ελλήνων πεζογράφων και ποιητών.Σενάριο-Σκηνοθεσία Μιχάλης Αναστασίου ΠΑΙΔΙΚΑ-NEANIKA (Ντοκιμαντέρ) Σταύρος Ζουμπουλάκης
15:00ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΕΙΝΑΥΤΕΣ 🔍Έτος παραγωγής: 2016 Η ιστορία, η πορεία και η εξέλιξη της ελληνικής ναυτιλίας σ' όλες της τις μορφές. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (Ιστορία) «Γιώργος Δαλακούρας» - «Καδιώ Σιγάλα, η Καραβοκύρισσα της Πάνω Μεριάς»
16:00ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ 🔍Τεκμηριωμένα γεγονότα της νεότερης και σύγχρονης ιστορίας από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους ως σήμερα, που διαδραματίστηκαν στο χώρο του Κοινοβουλίου. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ «Οι Άγνωστες Πτυχές του 1821»
17:00ΩΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 🔍Έτος παραγωγής: 2011 Παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα, αναφορικά με την Επέτειο της Εθνεργεσίας. Επιμέλεια: Χρήστος Μυλωνάς. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (Παράδοση)
18:00"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΕΚΛΗΤΑΙ" 🔍«200 χρόνια Εθνικών Συνελεύσεων, Συνταγματικής και Κοινοβουλευτικής Αντιπροσώπευσης»Ιστορικό Ντοκυμαντέρ. Μέσα από το κάθε επεισόδιο καταγράφεται η ιστορική πορεία του Έθνους, αναδεικνύεται η διαχρονική αξία του κοινοβουλευτισμού στη χώρα μας, ο ρόλος και ο ιστορικός πλούτος των βουλευτηρίων και των εθνοσυνελεύσεων και προβάλλονται οι χώροι που διαδραματίστηκαν τα γεγονότα της Νεότερης Ιστορίας μας. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (Ιστορία) 1.Εισαγωγικό 2.Εθνοσυνελεύσεις 3.Αίγινα - Ναύπλιο
22:00ΒΙΒΛΙΟΒΟΥΛΙΟ (E) 🔍Το «Βιβλιοβούλιο» είναι μια παρεμβατική εκπομπή που δίνει έμφαση στην επικαιρότητα του βιβλίου προσεγγίζοντάς το με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Mέσα από τους ίδιους τους συγγραφείς οι οποίοι θα μιλούν στην κάμερα, στον Μανώλη Πιμπλή, για τα τελευταία τους βιβλία, για το θέμα που αναπτύσσουν, για τα συγγραφικά τους στοιχήματα, για τη συγγραφική μέθοδο που ακολούθησαν αλλά και για το γενικότερο λογοτεχνικό περιβάλλον, τις αντιλήψεις τους για τον κόσμο, για όσα συμβαίνουν γύρω μας. Νέες Εκδόσεις για το 21.
23:00ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΗΛΙΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ 🔍Έτος παραγωγής: 2008 Έργα: «Ωδαί» Ανδρέα Κάλβου, «Αργοναύτες» Γ. Σεφέρη και Ν. Γκάτσου, «Γράμματα στο Μακρυγιάννη» Μ. Ελευθερίου και Μιχ. Μπουρμούλη.Από το Ανοιχτό Θέατρο της Αρχαίας Ολυμπίας. Συνθέτης: Ηλίας Ανδριόπουλος.Ερμηνευτές: Μανώλης Μητσιάς, Θεοδώρα Μπάκα, Τάσης Χριστογιαννόπουλος. Τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ διευθύνει ο Ανδρέας Πυλαρινός.Τη συναυλία παρουσιάζει ο Αλέξης Κωστάλας. ΜΟΥΣΙΚΑ (Συναυλία)
01:00ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 🔍Έτος παραγωγής: 2019 Κάθε Μεσάνυχτα Τετάρτης φιλοξενούμενη στήν Τηλεόραση της Βουλής η Ελληνική Jazz σκηνή. Ο οικοδεσπότης της σειράς, μουσικός Αλέξανδρος - Δράκος Κτι­στάκης, θα σκιαγραφεί τις προσωπικότητες των μουσικών της Ελληνικής τζαζ σκηνής μέσα από μια δημιουργική αλλά και βιωματική σκοπιά. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (Μουσικό) Σάμι Αμίρης
02:00ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ🔍ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play