...
ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪOpen Beyond
ΕΡΤ Sports HDΕΡΤ3NickelodeonTV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑOne channelΒΟΥΛΗ
ΒΟΥΛΗ
ΒΟΥΛΗ - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
09:00ΣΥΝΑΥΛΙΑ🔍Διεθνές Φεστιβάλ BBC Proms 2017 Επ.2
10:30ΒΟΥΛΗ ΕΠΙ 7🔍
12:00ΣΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΤΕΤΑΡΤΟ🔍«Φοιτητής και Πρωταθλητής»
12:30ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ🔍
13:30ΑΣΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ🔍Σχέδιο Αθηνας
14:00ΒΟΥΛΗΣ ΒΗΜΑ🔍Πράσινο Φως για την Νέα Επιτροπή από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο.
15:00ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ🔍Συζήτηση με τους Γενικούς Εισηγητές για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2020.
16:30ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΖΩΓΡΑΦΩΝ🔍Η Μαρία Αντουανέτα της Λωρραίνης - Αψβούργων, Βασίλισσα της Γαλλίας και τα Παιδιά της. (1787) της Μαρί Λουίζ Ελίζαμπεθ Βίτζι - Λεμπρούν
17:00ΚΑΚΟΤΥΧΟΣ ΤΡΑΓΟΣ 🔍Αφού σκοτώνουν κατά λάθος έναν τράγο με το φορτηγό του πατέρα τους, δύο αταίριαστα έφηβα αδέρφια ξεκινούν ένα ταξίδι συμφιλίωσης. Σαμίρ Ολιβέιρος ΤΑΙΝΙΕΣ
18:30ΦΟΙΤΗΤΙΒΙΣΜΑΤΑ 🔍Συλλογικές δημιουργίες 28 φοιτητών και φοιτητριών από 11 Τμήματα Οπτικοακουστικών Σπουδών & Επικοινωνίας 7 Ελληνικών Πανεπιστημίων, στο πλαίσιο πρακτικής άσκησής τους στην Τηλεόραση της Βουλής (Πρόγραμμα «Διάπλαση»). ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Εκπομπή)
19:00ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 🔍Μια εκπομπή που ακολουθεί τα δημιουργικά βήματα και τις ιδέες ανθρώπων των γραμμάτων, των τεχνών και των επιστημών. Μια συνάντηση-αφορμή να καταθέσουν βιώματα, πρόσωπα τα οποία χαρακτηρίζουν την εποχή μας. Με την Άντζελα Τσιφτσή. Παρουσίαση: Άντζελα Τσιφτσή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Πολιτισμός)
20:00ΒΙΒΛΙΟΒΟΥΛΙΟ 🔍Το «Βιβλιοβούλιο» είναι μια παρεμβατική εκπομπή που δίνει έμφαση στην επικαιρότητα του βιβλίου προσεγγίζοντάς το με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Mέσα από τους ίδιους τους συγγραφείς οι οποίοι θα μιλούν στην κάμερα, στον Μανώλη Πιμπλή, για τα τελευταία τους βιβλία, για το θέμα που αναπτύσσουν, για τα συγγραφικά τους στοιχήματα, για τη συγγραφική μέθοδο που ακολούθησαν αλλά και για το γενικότερο λογοτεχνικό περιβάλλον, τις αντιλήψεις τους για τον κόσμο, για όσα συμβαίνουν γύρω μας.
21:00ΘΕΑΤΡΟΣΚΟΠΙΟ 🔍Μια περιήγηση στον κόσμο του Θεάτρου, στα πρόσωπα και τις παραστάσεις. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (Θέατρο)
23:00ΟΠΕΡΑ 🔍ΜΟΥΣΙΚΑ (Όπερα) ΜΟΥΣΙΚΑ (Όπερα)
01:00ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ🔍ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play