...
ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪMEGA
Open BeyondΕΡΤ3NickelodeonΒΟΥΛΗ
ΒΟΥΛΗ
ΒΟΥΛΗ - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
08:30ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΕΙΝΑΥΤΕΣ🔍«Στράτης Στρατήγης»
08:55ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ🔍
09:00ΠΡΩΙΝΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ🔍
10:00ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ 🔍ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Βουλή) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Βουλή)
21:00ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (E) 🔍Αυτή την εβδομάδα, μεταξύ άλλων, παρουσιάζονται: η κατάληψη του Πολυτεχνείου, οι εορτασμοί την επό¬μενη χρονιά αλλά και το 1981 με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, η παραχώρηση των Επτανήσων από την Αγγλία το 1863 στην Ελλάδα και τα επεισόδια του... Με τον Γιώργο Γαβαλά ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Εκπομπή)
22:00ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ (E) 🔍Στο Α΄ Μέρος της Συνάντησης με τον διαπρεπή ακαδημαϊκό στην έδρα της Πειραματικής Φυσικής, Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών για το 2021, Λουκά Χριστοφόρου, η Άντζελα Τσιφτσή συνομιλεί μαζί του, μεταξύ άλλων, για: - Τα νέα ζητήματα ηθ... Με την Άντζελα Τσιφτσή. Παρουσίαση: Άντζελα Τσιφτσή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Πολιτισμός) Συνάντηση με τον Λουκά Χριστοφόρου (Α' Μέρος)
23:00Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ 🔍[THE SILENCE OF OTHERS] Έτος παραγωγής: 2018 Ένα ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει τον αγώνα των θυμάτων της Δικτατορίας του Φράνκο στην Ισπανία, που εξακολουθούν και αναζητούν τη δικαίωση μέχρι και τις μέρες μας.... Σκηνοθεσία: Robert Bahar & Almudena Carracedo Χώρα Παραγωγής: Ισπανία ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
00:30ΜΑΓΙΚΟΣ ΦΑΝΟΣ 🔍Έτος παραγωγής: 2014 Σειρά εκπομπών.... ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Συνέντευξη) Ηλιάνα Κερεστετζή - Αντιγόνη Φρυδά
01:00ΠΡΩΙΝΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ (E) 🔍Καθημερινή ενημερωτική εκπομπή με τους δημοσιογράφους Λάμπρο Πέγκο και Λουκία Γκάτσου. Η εκπομπή, με ψύχραιμη και υπεύθυνη ματιά απέναντι στα γεγονότα, ενημερώνει και μεταδίδει τις κοινοβουλευτικές εξελίξεις, μέσα από ρεπορτάζ ... Παρουσίαση: Λάμπρος Πέγκος, Λουκία Γκάτσου Αρχισυνταξία: Έλενα Κωνσταντή Παραγωγή : Βουλή Τηλεόραση ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Ειδήσεις)
02:00ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ🔍ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
05:00ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ🔍ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play