...
ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪTV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑOpen BeyondΕΡΤ Sports HDΕΡΤ3NickelodeonΒΟΥΛΗ
ΕΡΤ2
ΕΡΤ2 - programma tv
07:00SPIRIT   (Β' ΚΥΚΛΟΣ) (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)🔍Eπεισόδιο 6
07:25ΜΑΓΙΑ   (Β' ΚΥΚΛΟΣ) (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)🔍Επεισόδια 127ο & 128ο
08:00ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (ΑΡΧΕΙΟ ΕΡΤ)🔍«Παραδοσιακή Τυπογραφία»
08:15Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ - ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ🔍«Το δεκάλεπτο του κόμματος ΛΑΟΣ»
08:30Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΕΡΤ ΑΡΧΕΙΟ)🔍«Αίσθηση ζωής»
09:00ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ (ΕΡΤ ΑΡΧΕΙΟ)🔍«Gallery»
09:30ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ (ΕΡΤ ΑΡΧΕΙΟ)🔍Επεισόδια 17ο & 18ο
10:00Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ🔍«Συνέντευξη του κόμματος ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»
10:35ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)🔍«Κύθνος» & «Σίφνος»
11:00Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ🔍«Συνέντευξη του κόμματος ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ»
11:45Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)🔍Eπεισόδιο 6 - «Ταξίδι στο χρόνο» (Time Travel) - τελευταίο
12:00Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ🔍«Συνέντευξη του κόμματος ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Κ.Δ.Ε.)»
12:30SOCIAL GROWTH🔍«Τι έχουμε να προσφέρουμε;» Η εκπομπή «Social Growth» μας ξεναγεί στο ανερχόμενο και δυναμικό οικοσύστημα κοινωνικής επιχειρηματικότητας της Ελλάδας. & «Πώς να παράγουμε;» Εκπομπή - Υποκατηγορία : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
13:00SPIRIT   (Β' ΚΥΚΛΟΣ)🔍Eπεισόδιο 5
13:301.000 ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ🔍Eπεισόδιο 29 - «Φώτης - Λίνα - Κωνσταντίνος»
14:00Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ🔍«Διακαναλική συνέντευξη Τύπου του κόμματος ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΜΗ»
14:301.000 ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ🔍«Φώτης - Λίνα - Κωνσταντίνος» ΠΑΙΔΙΚΑ-NEANIKA - 2019 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους
15:00Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ🔍«Συνέντευξη του κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ»
16:00Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ🔍«Συνέντευξη του κόμματος ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»
17:00ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΛΑΜΠΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (ΕΡΤ ΑΡΧΕΙΟ)🔍«Μιούζικαλ» - Μέρος α' & β'
18:00Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ🔍«Διακαναλική συνέντευξη Τύπου του κόμματος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ» Ευρωεκλογές - Υποκατηγορία : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
18:45Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ🔍Η Αντελαΐντε αρχίζει να απειλείται από την οικειότητα που όλο και μεγαλώνει ανάμεσα στη Μάρτα και τον Λούκα. (IL PARADISO DELLE SIGNORE) Σειρά - 2018 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
19:30GREAT MYSTERIES AND MYTHS OF THE 20th CENTURY🔍«Το μυστήριο με το μωρό των Λίντμπεργκ» Ο Τσαρλς Λίντμπεργκ απέκτησε τεράστια διασημότητα γιατί ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πέταξε πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό μόνος του. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - 1998 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
20:00Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ (ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ)🔍«Αφιέρωμα στην Ικαρία - Νίκος Φάκαρος και "Musicaroi"» Ο Δίας λέγεται ότι άφησε το γιο του Διόνυσο στην Ικαρία, για να τον σώσει από τη μανία της ζηλιάρας Ηρας. Πολιτισμός - Υποκατηγορία : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
22:0064ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ EUROVISION 2019 - Β' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ🔍Απευθείας μετάδοση από Τελ Αβίβ. Eurovision - 2019 Υποκατηγορία : ΜΟΥΣΙΚΑ
00:10Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ (ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ - 2019)🔍«Γιώργος Κιμούλης» Μια εκ βαθέων συνέντευξη με τον Γιώργο Κιμούλη. Μας ταξιδεύει σε στιγμές απ' τη ζωή του, αποδεικνύοντας γιατί αυτός ο καλλιτέχνης είναι από μόνος του μια ξεχωριστή σχολή υποκριτικής. Εκπομπή - 2019 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
01:10GREAT MYSTERIES AND MYTHS OF THE 20th CENTURY🔍Η έρευνα για την αλήθεια πίσω από τα πιο απίστευτα μυστήρια και μύθους του 20ού αιώνα είναι από τις πιο μαγευτικές διαδρομές που μπορεί κανείς να διανύσει. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - 1998 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
01:40ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ (ΕΡΤ ΑΡΧΕΙΟ)🔍Σειρά ντοκιμαντέρ 33 εκπομπών, παραγωγής 1983, η οποία προσπαθεί να ανασυνθέσει και να επαναπροβάλλει παρελθόντα γεγονότα, όπως αυτά κινηματογραφήθηκαν ή και φωτογραφήθηκαν πρωτίστως στην Ελλάδα, αλλά και στον κόσμο ολόκληρο. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
02:40ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ (ΕΡΤ ΑΡΧΕΙΟ)🔍Αποτυπώνοντας τις σύγχρονες τάσεις στην τέχνη της φωτογραφίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η σειρά ντοκιμαντέρ «Οπτική Γωνία» παρουσιάζει τις εικόνες του κόσμου μέσα από τα μάτια των φωτογράφων. (VIEWPOINT) Φωτογραφία - Υποκατηγορία : ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
03:10ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (ΑΡΧΕΙΟ ΕΡΤ)🔍Αποτυπώνοντας τις σύγχρονες τάσεις στην τέχνη της φωτογραφίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η σειρά ντοκιμαντέρ «Οπτική Γωνία» παρουσιάζει τις εικόνες του κόσμου μέσα από τα μάτια των φωτογράφων. (VIEWPOINT) Φωτογραφία - Υποκατηγορία : ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση) Τέχνες - Γράμματα - Υποκατηγορία : ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
03:40Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ (ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ - 2019)🔍Βασικός άξονας αυτής της παραγωγής είναι η ύπαρξη ενός σημαντικού προσώπου από τον καλλιτεχνικό χώρο κυρίως, που μας συστήνει συνεργάτες και φίλους και μας ταξιδεύει σε γνωστά αλλά και αθέατα μονοπάτια απ' την πορεία του. Εκπομπή - 2019 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
04:40ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ - ΣΤ΄ ΚΥΚΛΟΣ🔍Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Ομορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες. (SEIS HERMANAS / SIX SISTERS) Σειρά - 2015 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play