...
ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪTV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Open BeyondΕΡΤ Sports HDΕΡΤ3NickelodeonΒΟΥΛΗ
ΕΡΤ1
ΕΡΤ1 - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
06:00Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ🔍«Οδός Σιδηροδρόμων» Ιστορία - 2009 Υποκατηγορία : ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
06:30ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ 20ο ΑΙΩΝΑ🔍H εκπομπή αναζητά και αναδεικνύει την «ιστορική ταυτότητα» κάθε ημέρας. Οσα δηλαδή συνέβησαν μια μέρα σαν κι αυτήν κατά τον αιώνα που πέρασε και επηρέασαν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τις ζωές των ανθρώπων. Ιστορία - Υποκατηγορία : ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
06:45ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ🔍
08:00ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ🔍(συνέχεια εκπομπής)
10:00ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ🔍
12:00ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΚΑΙΡΟΣ🔍
12:30ΕΠΤΑ🔍Καλεσμένος ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Καλλιάνος
13:30EUROPE🔍
15:00ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΚΑΙΡΟΣ🔍
16:00ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)🔍«Η πράσινη καρδιά των Οράνιε»
17:00ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ 20ο ΑΙΩΝΑ🔍
17:15BRUCE SPRINGSTEEN: ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ🔍Ο Μπρους Σπρίνγκστιν μιλά για τις ξεχωριστές στιγμές στη ζωή του, που αποτέλεσαν την έμπνευση για κάποια από τα πιο ωραία τραγούδια της τεράστιας καριέρας του. (BRUCE SPRINGSTEEN: IN HIS OWN WORDS) Μουσικό - 2017 Υποκατηγορία : ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
18:30Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ🔍«Μιχάλης Κακογιάννης» (Α΄ Μέρος) O κινηματογραφικός Μιχάλης Κακογιάννης στη «Μηχανή του χρόνου» με τον Χρίστο Βασιλόπουλο. Ερευνα - Υποκατηγορία : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
19:30ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ)🔍Στα Φιλιατρά, μια μισοέρημη πολίχνη της Μεσσηνίας, όσοι αγρότες έχουν απομείνει βρίσκονται σ' έναν διαρκή αγώνα για να ξεπληρώσουν τα χρέη τους στην Αγροτική Τράπεζα. ΤΑΙΝΙΕΣ - 1973 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
21:00ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ🔍Ανανεωμένο, πολυθεματικό, με τη σφραγίδα της εγκυρότητας της ΕΡΤ, το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1 με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου. Ειδήσεις - Υποκατηγορία : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
21:45ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ... ΕΡΤ🔍Ανανεωμένο, πολυθεματικό, με τη σφραγίδα της εγκυρότητας της ΕΡΤ, το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1 με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου. Ειδήσεις - Υποκατηγορία : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Καιρός - Υποκατηγορία : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
22:00ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ🔍«Αφιέρωμα στην παράδοση και το δημοτικό τραγούδι» Η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε Ναι», που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος, κάνει μια μεγάλη βόλτα στην Ελλάδα μέσα από την παράδοση και το δημοτικό τραγούδι. Εκπομπή - Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
00:00ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΚΑΙΡΟΣ🔍«Αφιέρωμα στην παράδοση και το δημοτικό τραγούδι» Η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε Ναι», που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος, κάνει μια μεγάλη βόλτα στην Ελλάδα μέσα από την παράδοση και το δημοτικό τραγούδι. Εκπομπή - Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση) Ειδήσεις - Υποκατηγορία : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
00:10ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ🔍Συνεχίζουμε και λέμε «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέμε «ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέμε «ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές! Εκπομπή - Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
01:40ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ - Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ🔍Ιούνιος 1998 και η Ρέι μαζί με την παρέα αντιμετωπίζουν το τέλος μιας εποχής. Βρίσκονται στο κατώφλι της ενηλικίωσης και ετοιμάζονται για το μέλλον. Η Ρέι μπορεί να τα έκανε θάλασσα με τη συνέντευξή της στο Πανεπιστήμιο, αλλά η ζωή στο ... (MY MAD FAT DIARY) Σειρά - Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
02:30ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ🔍Ιούνιος 1998 και η Ρέι μαζί με την παρέα αντιμετωπίζουν το τέλος μιας εποχής. Βρίσκονται στο κατώφλι της ενηλικίωσης και ετοιμάζονται για το μέλλον. Η Ρέι μπορεί να τα έκανε θάλασσα με τη συνέντευξή της στο Πανεπιστήμιο, αλλά η ζωή στο ... (MY MAD FAT DIARY) Σειρά - Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
03:30BRUCE SPRINGSTEEN: ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ🔍Ο Μπρους Σπρίνγκστιν μιλά για τις ξεχωριστές στιγμές στη ζωή του, που αποτέλεσαν την έμπνευση για κάποια από τα πιο ωραία τραγούδια της τεράστιας καριέρας του. (BRUCE SPRINGSTEEN: IN HIS OWN WORDS) Μουσικό - 2017 Υποκατηγορία : ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
04:45ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ - Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ🔍Βρισκόμαστε στον Ιούνιο 1998, 18 μήνες πέρασαν από την τελευταία συνάντησή μας με τη Ρέι και την παρέα της και τα προβλήματα της εφηβείας της ανήκουν πλέον στο παρελθόν. (MY MAD FAT DIARY) Σειρά - Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
05:35Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ🔍Με τον Χρίστο Βασιλόπουλο Ερευνα - Υποκατηγορία : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΕΡΤ2
ΕΡΤ2 - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
07:00Ο ΣΙΝΤΜΠΑΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΤΑ ΓΑΛΑΞΙΕΣ🔍Επεισόδια 25ο & 26ο
07:30ΓΙΑΚΑΡΙ🔍Επεισόδια 89ο & 90ο & 91ο
08:00ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ🔍Επεισόδια 17ο & 18ο
08:30Η ΓΟΥΑΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ🔍Επεισόδια 43ο & 44ο
09:00OLD TOM🔍Επεισόδια 43ο & 44ο
09:30Η ΟΑΣΗ ΤΟΥ ΟΣΚΑΡ🔍Επεισόδια 30ο & 31ο & 32ο & 33ο
10:00ΑΝΙΜΑΛΙΑ🔍Eπεισόδιο 30
10:301.000 ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ🔍Επεισόδια 31ο & 66ο & 68ο
12:00ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ - Z΄ ΚΥΚΛΟΣ🔍Επεισόδια 454ο & 455ο
13:00ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ (GUANGJOU)🔍«Καλλιτεχνική, τελικός σόλο, τεχνικό»
14:00Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ)🔍
15:30ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ🔍Eπεισόδιο 13
16:30ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑΣ🔍Επεισόδια 6ο & 7ο
17:30ΣΑΝ ΜΑΓΕΜΕΝΟΙ... (ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ)🔍«Λωξάντρα» της Μαρίας Ιορδανίδου
18:00Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ (ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ - 2019)🔍«Ανδρέας Κατσιγιάννης» Καλεσμένος του Ανδρέα Ροδίτη, ο σύνθετης και ιδρυτής της Εστουδιαντίνα, Ανδρέας Κατσιγιάννης. Εκπομπή - 2019 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
19:00SELFIE🔍«Ιωάννινα» Ξεκινάμε από το Ιτς Καλέ στο Κάστρο των Ιωαννίνων και επισκεπτόμαστε το Βυζαντινό Μουσείο, τον τάφο του Αλή Πασά", το Μουσείο Αργυροτεχνίας... Τηλεπαιχνίδι - 2019 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
20:00ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ🔍Η Σοφία, μια σχετικά νέα γυναίκα, γύρω στα 40, βρίσκεται στο Πήλιο γράφοντας το δεύτερο βιβλίο της νέας της καριέρας. Η Σοφία είναι φιλόλογος στη Θεσσαλονίκη, παντρεμένη με καθηγητή μαθηματικών κι έχει μια κόρη 17 χρονών. Ελληνική σειρά - 1997 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
21:00ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΡΑΧΟΥ ΤΩΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΩΝ🔍Η Γαλλίδα γκουβερνάντα βασανίζεται από τις ενοχές, γιατί ήταν αυτή υπεύθυνη για τα κορίτσια στο πικ νικ. (PICNIC AT HANGING ROCK) Ξένη σειρά - 2018 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
22:00ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ (ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑ🔍Η θέση της Βάλερι Πλέιμ, ως πράκτορα της CIA, αποκαλύπτεται από αξιωματούχους του Λευκού Οίκου, που μ' αυτόν τον τρόπο επιδιώκουν να δυσφημήσουν τον διπλωμάτη σύζυγό της, Τζόζεφ Γουίλσον. (FAIR GAME) ΤΑΙΝΙΕΣ - 2010 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
23:45VIS A VIS🔍Η Μακαρένα μιλά με την Θουλέμα και παραδέχεται ότι είπε στον φύλακα αυτό που είδε τη νύχτα του θανάτου της Γιολάντα, θέτοντας την οικογένειά της σε κίνδυνο. Ξένη σειρά - 2015 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
01:30Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ (ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ)🔍Η «Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου φιλοξενεί τη μοναδική Γιώτα Γιάννα, την αντισυμβατική ερμηνεύτρια με την εμφάνιση ροκ Πυθίας, που οι στίχοι βγαίνουν από το στόμα της σαν να ήτανε χρησμοί. Πολιτισμός - Υποκατηγορία : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
03:30ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ🔍Ενας μουσικός και μια καθηγήτρια Φιλολογίας ζουν παντρεμένοι σε διαφορετικές πόλεις, ο πρώτος στην Αθήνα και η δεύτερη στη Θεσσαλονίκη. Γνωρίζονται ύστερα από ένα τηλεφωνικό λάθος.. Ελληνική σειρά - 1997 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
04:30ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ - Z΄ ΚΥΚΛΟΣ🔍Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Ομορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες. (SEIS HERMANAS / SIX SISTERS) Ξένη σειρά - 2015 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
06:00ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ🔍Τον νέο κύκλο του μαγκαζίνο «Εδώ που τα λέμε», που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 1η Ιουνίου 2019 στην ΕΡΤ2, έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν οι τηλεθεατές κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 15:30. Ποικίλης ύλης - 2019 Υποκατηγορία : ΤΗΛΕΠΕΡΙΟΔΙΚΑ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ANT1
ANT1 - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
06:00Πάτερ Ημών (Ε)🔍Χιουμοριστική σειρά αυτοτελών επεισοδίων, παραγωγής 1995. Επεισόδιο 22o. Η Κορίνα παίρνει τον έλεγχό της από το σχολείο, αλλά επειδή οι βαθμοί της είναι χαμηλοί δεν λέει τίποτα στον πατέρα της. Η Ελένη αναλαμβάνει να πάει στην συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων για χάρη της Κορίνας. Τα πράγματα όμως μπερδεύονται γιατί η δασκάλα των θρησκευτικών πιστεύει ότι η οικογένεια του Κώστα δεν είναι ενάρετη, επειδή η Κορίνα έχει μειωμένη απόδοση στα θρησκευτικά. Έτσι αποφασίζουν να καλέσουν την δασκάλα στο σπίτι τους, αφού πρώτα προετοιμάζονται διαβάζοντας όλα τα θρησκευτικά βιβλία που έχουν. Η δασκάλα όμως ανατρέπει εντελώς την εικόνα που είχαν γι΄ αυτήν. Πρωταγωνιστές: Καρράς Κώστας, Μενεγάκη Ελένη, Δαμουλιανού Κορίνα, Τζέσυ Παπουτσή. Σενάριο: Ρήγας Αλέξανδρος. Σκηνοθεσία: Πετρινιώτης Γρηγόρης.
06:45Οι Μεν Και Οι Δεν (Ε)🔍Χιουμοριστική σειρά ελληνικής παραγωγής 1993. Ένα ζευγάρι ευκατάστατων γιάπις με συμπλέγματα κοινωνικής ανωτερότητας αναγκάζεται να γειτονεύσει με ένα νεαρό ζευγάρι απελευθερωμένων απόψεων, αλλά λαϊκών καταβολών και μικρού εισοδήματος. Η σειρά παρουσιάζει πόσο επηρεάζονται οι μεν από τους δε και αντιστρόφως. Πόσο οι σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ τους είναι σχέσεις αγάπης, φανερού ή συγκαλυμμένου μίσους. Πρωταγωνιστές: Ρώμας Χάρης, Κουρή Άννα, Ευείδη Τζόυς, Στέλιος Μάινας. Σενάριο: Ρώμας Χάρης, Χατζησοφιά Άννα. Σκηνοθεσία: Κοτρώτση Φωτεινή. Μουσική: Χατζής Χρήστος.
07:45Της Ελλάδος Τα Παιδιά (Ε)🔍Κωμική σειρά, ελληνικής παραγωγής 1993-1994. Τίτλος επεισοδίου: '' Έρχεται ο θείος". Υπόθεση: Όλα πάνε μια χαρά για τoυς τρεις σμηvίτες στo Γραφείo Εvημέρωσης. Εvτελώς απoρρoφημέvoι από τις πρoσωπικές τoυς δραστηριότητες παvικoβάλλovται όταv η Μπoυμπoύ, πoυ αvήκει στo πoλιτικό πρoσωπικό τoυ γραφείoυ, τoυς αvακoιvώvει ότι έρχεται o Κάκαλoς, o καιvoύριoς διoικητής, πoυ είvαι φίρμα στo χώρo τoυ. Η εμφάvιση τoυ Κάκαλoυ αλλάζει τo κέφι και τo πρόγραμμα τωv σμηvιτώv, oι oπoίoι δεv παύoυv να τov θεωρoύv "περαστικό" από τo Γραφείo Εvημέρωσης. Τίτλος επεισοδίου: "Δαίμονες". Υπόθεση: Ο διoικητής Κάκαλoς πρoσπαθεί vα βάλει τάξη στo Γραφείo Εvημέρωσης. Αυτό δημιoυργεί μπελάδες στoυς τρεις σμηvίτες, oι oπoίoι έχoυv απoκτήσει άλλες συvήθειες. Ετσι oι τρεις απoφασίζoυv v' αvτιδράσoυv με τo δικό τoυς τρόπo και vα σπάσoυv τα vεύρα τoυ Κάκαλoυ. Δεv θα τα καταφέρoυv, όμως, αφoύ η τύχη, όπως απoδεικvύεται, είvαι με τo μέρoς τoυ διoικητή τoυς. Πρωταγωνιστές: Μπέζος Γιάννης, Διαβάτη Χρυσούλα, Ευριπιώτης Κώστας, Γιάννης Σαββιδάκης, Γιάννης Καπετάνιος κ.α. Σενάριο: Βενιζέλος Δημήτρης. Σκηνοθεσία: Μπέζος Γιάννης.
08:15Της Ελλάδος τα Παιδιά🔍
08:45Daddy Cool - 2ος Κύκλος (Ε)🔍Κωμική σειρά, ελληνικής παραγωγής 2016. Ο Μάξιμος είναι ιδιοκτήτης ενός ρομαντικού μπιστρό. Είναι πατέρας του 16χρονου Κωστή τον οποίο έχει αποκτήσει με την πρώην γυναίκα του την Νίνα, ενώ έχει και μια νεογέννητη κόρη που την έκανε με την δεύτερη γυναίκα του Αγγέλα, η οποία όμως μια μέρα τους παρατά και εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Ο Μάξιμος καλείται να αντιμετωπίσει το προσωπικό του δράμα και παράλληλα να ανταποκριθεί στις ανάγκες της πατρότητας. Μήπως τελικά ο πόνος της εγκατάλειψης δεν τον αφήνουν να δει πως η γυναίκα της ζωής του δεν είναι η Αγγέλα αλλά η σερβιτόρα Στέλλα που τον αγαπάει τρελά; Μετά την έκρηξη στο Mamas στο φινάλε της 1ης σεζόν αρχίζουν μια σειρά από μικρές «εκρήξεις» στη ζωή του Μάξιμου και η μία ανακοίνωση σκάει μετά την άλλη. Η Στέλλα ανακοινώνει ότι φεύγει από το Μάμας. Ο Μάξιμος ανακοινώνει στην Αγγέλα ότι χωρίζουν, η Νίνα ότι του παίρνει τον Κωστή. Και ξαφνικά μια αναπάντεχη επίσκεψη θα φέρει τα πάνω κάτω. Θα συναντήσει τη μητέρα του μετά από πολλά χρόνια. Τα ερωτήματα πολλά. Θα πάρει όμως τις απαντήσεις που περιμένει; Οι γυναίκες της ζωής του Μάξιμου τον απογοητ
09:45Μια Ζωή (Kadin) - 2os Κύκλος 🔍Δραματική σειρά τουρκικής παραγωγής 2018-2019. 59ο επεισόδιο: Εξαιτίας του κρυμμένου όπλου που βρίσκεται στο καφενείο του Αρίφ, ο Αρίφ συλλαμβάνεται και δεν ξέρει τι να κάνει, καθώς βρίσκεται σε μεγάλο σοκ. Πώς θα γλυτώσει από αυτό το γεγονός ο Αρίφ, ο οποίος δεν φταίει σε τίποτα;
10:45Το Καφέ Της Χαράς (Ε) - 3ος Κύκλος🔍Κωμική σειρά, ελληνικής παραγωγής 2003. Επεισόδιο 13o. Ο καινούργιος χρόνος βρίσκει την Χαρά και τον Περίανδρο να μη μιλιούνται μετά τον τελευταίο τους καβγά. Φυσικά κανένας δεν υποχωρεί και δεν ζητάει συγγνώμη από τον άλλο. Η Γωγώ αποφασίζει να εγκαταλείψει το σχολείο οριστικά και να ανοίξει τα 'φτερά' της στο εμπόριο φτιάχνοντας και πουλώντας σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού. Ο έμπορος που της διακινεί τα προϊόντα και ταυτόχρονα προμηθευτής του καφέ, φαίνεται να γνωρίζει ένα ένοχο μυστικό από το παρελθόν της δασκάλας. Η Ελεονώρα, φοβούμενη μην ξεσπάσει σκάνδαλο, δέχεται την πρόταση γάμου του Θόδωρου. Η μητέρα της Ματούλας επισκέπτεται μέσα στη νύχτα τη Σταυρούλα. Ποιες είναι οι προθέσεις της; Επεισόδιο 14o. Σώμαινα αποκαλύπτει τα πάντα στη Σταυρούλα. Ο Φατσέας δεν αρνείται τη σχέση του με τη Ματούλα αλλά την θεωρεί κάτι φυσικό, μιας και οι περισσότεροι άντρες κάνουν το ίδιο, και της δηλώνει ότι η οικογένεια του είναι πάνω από όλα. Η Σταυρούλα, φεύγει πάλι από το σπίτι και εγκαθίσταται μαζί με το παιδί στην Χαρά. Ο Φατσέας είναι σίγουρος ότι θα ξαναγυρίσει, εκείνη, όμως, είναι
12:00Το καφέ της Χαράς🔍
13:00Ant1 News🔍Η μαχητική δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού μεταδίδει κάθε στιγμή της ημέρας τον παλμό των εξελίξεων, με έγκυρη και ψύχραιμη ματιά. Με ένα πλήρες δίκτυο ανταποκριτών στα σημαντικότερα σημεία του πλανήτη, ο ΑΝΤ1 βρίσκεται στον πυρήνα των γεγονότων και παρακολουθεί συνεχώς όσα συμβαίνουν στον κόσμο.
13:45Κωνσταντίνου Και Ελένης (Ε) 🔍Κωμωδία, ελληνικής παραγωγής. 31ο επεισόδιο: Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον θείο''. Υπόθεση: Ένα μήνυμα που μεταφέρει η Ματίνα στον Κωνσταντίνο και την Ελένη προκαλεί αναστάτωση στο νεοκλασικό στο Μαρούσι. Η Ματίνα θυμάται το τελευταίο πρόσωπο που είδε τον θείο του Κωνσταντίνου ζωντανό και όλοι υποψιάζονται ότι αυτός θα γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει με τις διαθήκες. Ο άνθρωπος αυτός, ο Νικηφόρος, τυγχάνει να είναι εξάδελφος του Κωνσταντίνου και προσκαλείται στο σπίτι για ν' αποκαλύψει ποιός είναι τελικά ο κληρονόμος. Έτσι αρχίζουν και οι δυο έναν αγώνα για να δελεάσουν τον Νικηφόρο ώστε να παραδεχθεί αυτό που θέλουν να ακούσουν. 32ο επεισόδιο: "Κωνσταντίνου και Ελένης Οn Τhe Rocks" Υπόθεση: Εν όψει του καλοκαιριού, όλοι προσπαθούν να προγραμματίσουν τις διακοπές τους. Ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να επισκεφτεί το όμορφο νησί της Πάτμου. Η Πέγκυ θα ταξιδέψει στην Ιταλία για να παρακολουθήσει ένα καλλιτεχνικό φεστιβάλ. Ο Μάνθος από την πλευρά του έχει κανονίσει διακοπές και με τις τέσσερις "μοναδικές του αγάπες". Η Ματίνα, όντας φιλότιμη, παραχωρεί την άδειά της στους άλλους συναδέλφου
15:00Κωνσταντίνου και Ελένης - 1ος κύκλος🔍
16:00Εκείνες Κι Εγώ (Ε)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής.
17:15Ant1 News - Δελτίο Στη Νοηματική Γλώσσα🔍Ο ANT1 παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων στη νοηματική γλώσσα για άτομα με προβλήματα ακοής και ομιλίας. Παρακολουθήστε τις τελευταίες εξελίξεις σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο και ενημερωθείτε έγκαιρα και αντικειμενικά για τα σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας.
17:30Βίβα Ρένα🔍Κωμωδία, παραγωγής Καραγιάvvη - Καρατζόπoυλoυ, 1967. Υπόθεση: Μια σειρά κωμικών παρεξηγήσεων ξεκινά από την εκπληκτική ομοιότητα της Ρένας, μιας φτωχής Ελληνίδας τραγουδίστριας, με μια διάσημη Ιταλίδα συνάδελφό της. Όταν η τελευταία δεν καταφέρνει vα παραστεί σε μια εκδήλωση που έχει ήδη αναγγελθεί, η Ρένα παίρνει τη θέση της. Ανάμεσα στα ξεκαρδιστικά επεισόδια των καλλιτεχνικών της επιδόσεων, θα βρεθεί η ευκαιρία vα χωρέσει και o έρωτας. Παίζουν: Ρέvα Βλαχoπoύλoυ, Λάμπρoς Κωvσταvτάρας, Νίκoς Ρίζoς, Αvδρέας Μπάρκoυλης , Αλέκoς Κoυρής. Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάvvης. Σενάριο: Λάκης Μιχαηλίδης. Διάρκεια: 82'.
19:30Ant1 News🔍Η μαχητική δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού μεταδίδει κάθε στιγμή της ημέρας τον παλμό των εξελίξεων, με έγκυρη και ψύχραιμη ματιά. Με ένα πλήρες δίκτυο ανταποκριτών στα σημαντικότερα σημεία του πλανήτη, ο ΑΝΤ1 βρίσκεται στον πυρήνα των γεγονότων και παρακολουθεί συνεχώς όσα συμβαίνουν στον κόσμο.
20:45Ο Ρωμιός Έχει Φιλότιμο🔍Κινηματογραφική μεταφορά της θεατρικής κωμωδίας "Δεσποινίς ετών 39", παραγωγής Καραγιάννη-Καρατζόπουλου, 1968. Υπόθεση: Ο Λάμπρος, που δεν είναι πια νέος, δέχεται πιέσεις από την αγαπημένη του, να την παντρευτεί. Όμως, για να γίνει αυτός ο γάμος, πρέπει να προηγηθεί ο γάμος της αδελφής του, που είναι 39 ετών και που του φέρνει πολλές δυσκολίες. Ο Λάμπρος σκέφτεται πως μια αγγελία στην εφημερίδα θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να βρεθεί γαμπρός για την αδελφή του, ώστε ο ίδιος να είναι ελεύθερος να παντρευτεί την κοπέλα που αγαπά.Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Καίτη Πάνου, Σταύρος Ξενίδης, Μίτση Κωνσταντάρα, Χρήστος Τσαγανέας, Καίτη Λαμπροπούλου, Νίκη Λινάρδου, Περικλής Χριστοφορίδης. Σενάριο/Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος, Χρήστος Γιαννακόπουλος. Διάρκεια: 92'.
22:45Μαχητικό Stealth: Η Αόρατη Απειλή (Stealth)🔍Περιπέτεια αμερικάνικης παραγωγής 2005. Υπόθεση: Ο Χένρι, ο Μπεν και η Κάρα είναι οι καλύτεροι πιλότοι μαχητικών του κόσμου. Αλλά στην ομάδα τους μπαίνει ένα νέο "μέλος" το οποίο είναι το υψηλής τεχνολογίας μη-επανδρωμένο μαχητικό αεροπλάνο Stealth με τεχνητή νοημοσύνη που είναι αόρατο στα ραντάρ. Με το που απογειώνεται όμως το Stealth εξαφανίζεται και αρχίζει να σπέρνει την καταστροφή για άγνωστο λόγο. Τώρα η ομάδα πρέπει να αναλάβει την πιο επικίνδυνη αποστολή της: να βρει το ανίκητο υπερηχητικό μαχητικό και να το καταρρίψει με κάθε θυσία...Παίζουν: Τζέιμι Φοξ, Σαμ Σέπαρντ, Τζος Λούκας, Τζέσικα Μπίελ. Σκηνοθέτης: Ρομπ Κοέν. Διάρκεια: 115'
01:15The 2Night Show - 3ος Κύκλος (Ε)🔍Ψυχαγωγική εκπομπή. Late night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Με χαλαρή διάθεση και άφθονο χιούμορ, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανοίγει ένα νέο κύκλο δυνατών συζητήσεων με ενδιαφέροντες καλεσμένους. Μαζί του οι The Wixers! Ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ο Θανάσης Πασσάς και ο Νίκος Ράπτης θα φέρουν την τρέλα του Netwix στο πλατό του The 2night Show! Ετοιμαστείτε λοιπόν, και για πολλά παιχνίδια τόσο εντός όσο και εκτός του στούντιο!
01:30Ρόδα Τσάντα Και Κοπάνα Νο 2🔍Κωμωδία παραγωγής Σπέντζος Φιλμ & STRATEGYCOM, 1983. Υπόθεση: Νέες περιπέτειες περιμένουν τους μαθητές στην καινούρια σχολική χρονιά. Ένας πλούσιος μπεμπές φτάνει στο λύκειο μαζί με τον υπηρέτη του και φυσικά γίνεται το επίκεντρο της πλάκας των άλλων μαθητών. Το βουτυρόπαιδο δεν τους δίνει σημασία, αλλά όταν ερωτεύεται τη Ρομίνα, αλλάζει και γίνεται ο πιο σκληρός και αδίστακτος μαθητής και ξεσπάει που αλλού, στους ταλαίπωρους καθηγητές. Ηθοποιοί: Σωτήρης Τζεβελέκος, Στηβ Ντούζος, Γιώργος Ρήγας, Τέτα Ντούζου, Μάκης Δελαπόρτας, Μίμης Φωτόπουλος, Γιάννης Γκιωνάκης, Νίκος Ρίζος, Γιάννης Βογιατζής, Μάκης Δεμίρης, Ισμήνη Καλέση, Βίνα Ασίκη, Απόστολος Σουγκλάκος, Μίνα Αντουλάκη, Μαίρη Παπανικολάου, Jacqueline Bethia, Νίκος Σταγόπουλος. Σκηνόθεσια: Όμηρος Ευστρατιάδης. Σενάριο: Γιάννης Σκλάβος. Διάρκεια: 94'
03:00Vice - 7ος Κύκλος🔍Δημοσιογραφική εκπομπή με την Δάφνη Καραβοκύρη.
03:15Κάρμα (Ε)🔍Δραματική ελληνική σειρά παραγωγής 2009.
04:00Μωβ Ροζ (Ε)🔍Δραματική ελληνική σειρά παραγωγής 2005.
04:15Μωβ Ροζ (Ε)🔍Δραματική ελληνική σειρά παραγωγής 2005.
05:00Ο Πόλεμος Των Άστρων (Ε)🔍Ερωτική κωμωδία, αυτοτελών διπλών επεισοδίων ελληνικής παραγωγής 2010.
06:00Πάτερ Ημών - 2ος Κύκλος (Ε)🔍Χιουμοριστική σειρά αυτοτελών επεισοδίων, παραγωγής 1995. Επεισόδιο 1o. Ο Κώστας και η Ελένη ερωτευμέvoι και ευτυχισμέvoι όσο ποτέ, επιστρέφουν από τη Ρόδο όπου πέρασαν μόvoι τις διακοπές τους. Στην Αθήνα πια συvεχίζoυv vα χαίρονται τov έρωτά τους προσπαθώντας, όσο αυτό είναι δυνατό, vα τov κρατήσουν κρυφό από τις πανέξυπνες κόρες του Κώστα και την αδιάκριτη γειτόνισσά του. Πρωταγωνιστές: Καρράς Κώστας, Μενεγάκη Ελένη, Δαμουλιανού Κορίνα, Τζέσυ Παπουτσή. Σενάριο: Ρήγας Αλέξανδρος. Σκηνοθεσία: Πετρινιώτης Γρηγόρης.
STAR
STAR - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
06:00Beyblade Burst🔍Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων παραγωγής 2016. Η νέα σειρά «Beyblade Burst», που ανήκει στη μεγάλη οικoγένεια Beyblade! Ο μαθητής του δημοτικού Βαλτ, είναι τρελός για τις σβούρες Beyblade! Ο καλύτερος του φίλος είναι ο Σου, ο οποίος είναι καταπληκτικός παίκτης και έχει τιμηθεί στα τέσσερα τελευταία τουρνουά του Beyblade. Εμπνευσμένος από το επίτευγμα του φίλου του, ο Βαλτ βάζει στόχο να λάβει μέρος και εκείνος στο τουρνουά. Το πρώτο βήμα στο δρόμο προς τα μεγάλα πρωταθλήματα είναι να κερδίσει το τοπικό τουρνουά της περιοχής, που περιλαμβάνει και κάποιους σκληρούς αντιπάλους. Σε αυτή την ανοδική πορεία, ο Βαλτ επεκτείνει τον κύκλο των φίλων του ενώ ονειρεύεται να γίνει ο καλύτερος Blader στον κόσμο!
06:30Sylvester And Tweety Mysteries🔍Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 1995-2000. Δυο αιώνιοι αντίπαλοι επιστρέφουν και ζουν μαζί ανεπανάληπτες περιπέτειες. Ο Σιλβέστερ και ο Τουίτι μαζί με το λαγωνικό Γκράνι και το μπουλντόγκ Εκτορα, γυρνούν σε όλο τον κόσμο, από την Ιαπωνία μέχρι την Ιρλανδία και παίρνουν μέρος σε ταυρομαχίες στην Ισπανία, ξεφεύγουν από πολεμιστές Νίντζα στην Ιαπωνία και λύνουν μυστήρια. (Μεταγλ.)
07:00Οι Περιπέτειες Των Tom & Jerry 🔍Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2005. Λένε πώς όταν λείπει ο γάτος, τα ποντίκια χορεύουν! Μόνο που ο Τζέρι δεν χρειάζεται να εκμεταλλευτεί την απουσία του Τομ για να κάνει αυτό που θέλει! Το αχτύπητο δίδυμο, που έγινε για πρώτη φορά σειρά κινουμένων σχεδίων το 1940, από τα στούντιο της Hanna-Barbera, επιστρέφει στην οθόνη του Star.
07:30Χταποδοναύτες (Octonauts)🔍Παιδική σειρά αμερικανικής, ιρλανδικής, βρετανικής συμπαραγωγής 2010 -2018 (Full HD). Οι ΧΤΑΠΟΔΟΝΑΥΤΕΣ είναι μια ομάδα, που αποτελείται από παράξενους αλλά ακραία θαρραλέους, υποθαλάσσιους τυχοδιώκτες, που είναι πάντα έτοιμοι να.. βουτήξουν στη δράση! Η αποστολή τους; Να εξερευνήσουν νέους υποβρύχιους κόσμους, να διασώσουν εκπληκτικά θαλάσσια πλάσματα και να προστατέψουν τον ωκεανό. Όταν υπάρχει πρόβλημα κάτω από τη θάλασσα, οι ΧΤΑΠΟΔΟΝΑΥΤΕΣ, με ένα στόλο υδάτινων οχημάτων, δηλώνουν πάντα έτοιμοι να ξεκινήσουν μια νέα συναρπαστική αποστολή! Ακολουθήστε τους στις υποβρύχιες περιπέτειές τους! Αν και η τεχνολογία, που παρουσιάζεται στη σειρά, είναι φανταστική, τα εξωτικά πλάσματα και οι τοποθεσίες, που συναντούν οι ΧΤΑΠΟΔΟΝΑΥΤΕΣ, βασίζονται σε πραγματικά θαλάσσια ζώα στο φυσικό τους χώρο. (Μεταγλ.).
08:00Robocar Poli🔍Παιδική σειρά νοτιοκορεάτικης παραγωγής 2011-2015 (Full HD). Η φανταστική πόλη Μπρουμ, είναι μικρή, πολύ μικρή αλλά υπάρχουν πάντα ατυχήματα και προβλήματα. Οι κάτοικοι αλλά και τα αυτοκίνητα της πόλης δεν ανησυχούν, η πόλη διαθέτει την πιο ικανή ομάδα διάσωσης σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης! Η ομάδα διάσωσης Robocar είναι εδώ για να σώσει τους γείτονες και τους φίλους μας από τους κινδύνους! Τέσσερα οχήματα, το αστυνομικό Πόλι, το ασθενοφόρο Άμπερ, το πυροσβεστικό Ρόι και το ελικόπτερο Χέλι, κάνουν τη μεγάλη διαφορά! Ο Πόλι είναι ο αρχηγός της ομάδας και ξεχωρίζει για την ταχύτητά του και το έντονο αίσθημα για δικαιοσύνη. Δεν εγκαταλείπει ποτέ την προσπάθεια του μέχρι να πετύχει και ως αστυνομικός τα καθήκοντα του περιλαμβάνουν την ασφάλεια της κυκλοφορίας στην πόλη και την προστασία όλων των αυτοκινήτων. Η ευγενική Άμπερ είναι αυτή που φτάνει πρώτη σε κάθε περιστατικό, δίνει τις πρώτες βοήθειες και παίρνει πάντα συνετές αποφάσεις, για το καλό του συνόλου. O δυναμικός Ρόι είναι ο γενναίος της ομάδας, που χαίρεται την κάθε στιγμή. Είναι υπεύθυνος για την κατάσβεση πυρκαγιών και ποτέ δεν απο
08:30Πέππα, Το Γουρουνάκι (Peppa Pig)🔍Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων βρετανικής παραγωγής 2017 (Full HD). Η Πέππα είναι το τρίτο μέλος μίας αξιολάτρευτης οικογένειας. Μιας οικογένειας όμως που δεν είναι και τόσο συνηθισμένη, πρόκειται για μία οικογένεια γουρουνιών! Η γουρουνοοικογένεια ζει σε μία κοινωνία "άγριων" ζώων. Ελέφαντες, ζέβρες λύκοι, αλεπούδες αλλά και προβατάκια, κούνελοι, ζέβρες, πόνυ, γαϊδουράκια, σκύλοι και γάτες περιτριγυρίζουν την οικογένεια και είναι όλοι πολύ καλοί φίλοι μεταξύ τους. Τέσσερα είναι συνολικά τα μέλη της οικογένειας. Ο μπαμπάς, η μαμά , η καλή μας φίλη Πέππα και ο μικρός της αδελφός Τζορτζ. Η σειρά, μας καλωσορίζει στην καθημερινή ζωή τής Πέππα, της οικογένειάς της και των φίλων της. Η Πέππα είναι πέντε χρονών και ζει με τους γονείς της και τον μικρό της αδελφό. Τον περισσότερο χρόνο της τον περνάει με την καλύτερή της φίλη, την προβατίνα Σούζι, ενώ της αρέσει πάρα πολύ να επισκέπτεται την γιαγιά και τον παππού. Διασκεδάζει να φροντίζει και να παίζει με τον μικρό της αδελφό, αλλά περισσότερο από όλα λατρεύει να διασκεδάζει, να χοροπηδάει, να τσαλαβουτάει και να κυλιέται στις λάσπες και να κάνε
08:45Οι Ευχούληδες: Το Πάρτι Συνεχίζεται (Trolls)🔍Παιδική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2018 (Full HD). Ένα ολοκαίνουριο κεφάλαιο ανοίγει στις ατέλειωτες, διασκεδαστικές περιπέτειες των Ευχούληδων, καθώς η Πόπι, ο Μπραντς και όλο το χωριό των Ευχούληδων συνεχίζουν το πάρτι στο φανταστικό τους σπίτι στο δάσος. Οι Ευχούληδες έχουν πια προσαρμοστεί στη συμβίωση με τη Μπρίτζετ, τον Βασιλιά Γκριστλ, τους αφόρητα γκρινιάρηδες Μπέργκενς και την επακόλουθη σύγκρουση πολιτισμών! Χρώμα, χαρά, τραγούδι, περιπέτεια, δράση, χορός είναι τα συστατικά της πιο χαρούμενης τηλεοπτικής παρέας! Οι Ευχούληδες σας καλούν στο πάρτι τους, αυτή την πρόσκληση όλοι την περιμένουν, κανείς δεν μπορεί να την αρνηθεί! Μην έχεις καμία αμφιβολία, η ζωή των Ευχούληδων είναι συναρπαστικά διασκεδαστική! (Μεταγλ.)
09:15Κουταβοφιλαράκια (Puppy Dog Pals)🔍Παιδική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2017 (Full HD). Ο Μπίνγκο και ο Ρόλι είναι δύο αξιαγάπητα κουταβάκια, που τυχαίνει να είναι και αδέλφια και ζουν καθημερινά τις πιο συναρπαστικές περιπέτειες στη γειτονιά τους αλλά και σε όλο τον κόσμο! Ο Μπίνγκο είναι ο ώριμος και αρχηγός στις αποστολές τους ενώ ο Ρόλι είναι λίγο πιο επιπόλαιος και έχει μια κακιά συνήθεια: μασάει ό,τι βρει μπροστά του! Είτε βοηθώντας τον ιδιοκτήτη τους, Μπομπ, είτε βοηθώντας έναν φίλο, που βρίσκεται σε ανάγκη, όπως τη μωβ γάτα Xίσι ή το ρομποτικό σκύλο ARF, το σύνθημα του Μπίνγκο και του Ρόλι είναι ότι η ζωή είναι πιο ωραία με τον καλύτερο φίλο σου πάντα δίπλα σου! Κάθε επεισόδιο περιέχει δύο ιστορίες, που παρουσιάζουν τις ομοιότητες και τις διαφορές του Μπίνγκο και του Ρόλι, ενώ παράλληλα επιδεικνύουν θετικά διδάγματα σχετικά με τη φιλία, την επίλυση προβλημάτων, τη συνεργασία, τη δημιουργικότητα και την περιπέτεια! (Mεταγλ.)
09:45Bobby And Bill🔍Νέα επεισόδια. Παιδική σειρά καναδικής και γαλλικής συμπαραγωγής 2015 (Full HD). Ο Μπόμπι και ο Μπιλ είναι η χαρούμενη ιστορία μιας ωραίας παρέας. Του Μπόμπι, ενός νεαρού αγοριού, του Μπιλ, ενός Cocker Spaniel και της Καρολίν, μιας μοντέρνας χελώνας, που λατρεύει το skateboard! Οι τρεις φίλοι είναι αχώριστοι και μαζί ζουν τις πιο τρελές και διασκεδαστικές περιπέτειες! Με τα αγαπημένα του, ασυνήθιστα κατοικίδια ζώα στο πλευρό του, ο Μπόμπι μπορεί να κάνει τα πάντα! Δηλαδή, σχεδόν τα πάντα! Ο Μπόμπι και οι πιστοί του σύντροφοι θα σας μαγέψουν και θα σας διασκεδάσουν. Μια τηλεοπτική παιδική σειρά πολύ υψηλής ποιότητας. (Mεταγλ.)
10:15PJ Masks🔍Παιδική σειρά γαλλικής και βρετανικής συμπαραγωγής 2015 (Full HD). Τρεις νέοι ήρωες, που έχουν σημειώσει παγκόσμια επιτυχία κάνουν πρεμιέρα στο Star! Ο Κόνορ, ο Γκρεγκ και η Αμάγια είναι τρία συνηθισμένα παιδιά την ημέρα, αχώριστοι φίλοι, γείτονες συμμαθητές, που όμως τους αρέσουν τα μυστήρια και η περιπέτεια! Έτσι, όταν ο ήλιος δύει και πέφτει η νύχτα, τα τρία 6χρονα παιδιά ενεργοποιούν τα βραχιόλια τους, αποκτούν υπερδυνάμεις και μεταμορφώνονται σε απίθανους υπερήρωες, τον Κάτμποϊ, τον Γκέκο και την Ολέτ, στους ατρόμητους PJ Masks!Μαζί ζουν απίθανες περιπέτειες, νικούν τους κακούς, μαθαίνουν πολύτιμα μαθήματα για τη ζωή και τους ανθρώπους και φροντίζουν μέσα στη νύχτα, η επόμενη μέρα να είναι καλύτερη από την προηγούμενη! Γιατί τελικά η ώρα του ύπνου, είναι η καλύτερη ώρα για να πολεμήσεις το έγκλημα! (Μεταγλ.)
10:45Μαλλιά Κουβάρια: Η Σειρά (Tangled)🔍Παιδική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2017 (Full HD). Η αγαπημένη πριγκίπισσα Ραπουνζέλ και οι περιπέτειες της, επιστρέφουν σε μια διασκεδαστική σειρά κινουμένων σχεδίων βασισμένη στην ταινία της Disney και στο διάσημο παραμύθι! Έχοντας απελευθερωθεί και επιστρέψει πια κοντά στους γονείς της, τον βασιλιά Φρέντερικ και τη βασίλισσα Αριάνα, η Ραπουνζέλ κάνει ό,τι μπορεί για να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή ως πριγκίπισσα της Κορόνα. Όμως όσο και αν προσπαθεί να μείνει μακριά από προβλήματα, η ασυγκράτητη λαχτάρα της για περιπέτεια και για την ανακάλυψη του κόσμου, τη φέρνει αντιμέτωπη με νέα μπερδέματα και με τα 20 μέτρα μήκους των μαλλιών της, που μεγαλώνουν μυστηριωδώς ξανά! Με τους φίλους της, Πασκάλ, Μαξ, Κασσάνδρα και Γιουτζίν, η ατρόμητη Ραπουνζέλ «λύνει τα μαλλιά» της και ζει νέες μπερδεμένες αλλά και αστείες περιπέτειες! (Μεταγλ.)
11:15Η Barbie Ως Βασιλοπούλα Και Χωριατοπούλα (Barbie As The Princess And The Pauper)🔍Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2004. Η Barbie πρωταγωνιστεί σε μία ιστορία βασισμένη στην κλασική ιστορία του Μαρκ Τουέιν, σε διπλό ρόλο, ως «βασιλοπούλα Ανελίς» και ως «χωριατοπούλα Έρικα». Δύο κοπέλες ίδιες σαν δύο σταγόνες νερό. Οι δρόμοι τους θα ενωθούν μοιραία, όταν η Ανελίς θα πέσει θύμα απαγωγής και η Έρικα θα πάρει στη θέση της στο παλάτι, για να τη σώσει. Θα μπορέσει η Έρικα να υποδυθεί τη βασιλοπούλα με επιτυχία και να ξεγελάσει τον απαγωγέα, τον κακό Πρέμιγκερ; Και τι θα γίνει, όταν ο όμορφος βασιλιάς Ντόμινικ ερωτεύεται την Έρικα, νομίζοντας πως είναι η Ανελίς; Σε αυτή τη μαγική μουσική παράσταση, που «ντύνεται» μουσικά με εφτά πρωτότυπα τραγούδια, δύο νεαρές όμορφες κοπέλες τολμούν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να αναζητήσουν το πεπρωμένο τους, ανακαλύπτοντας ότι η μοίρα των ανθρώπων είναι γραμμένη σε ένα ξεχωριστό μέρος: στην καρδιά τους. Σκηνοθέτης: Γουΐλιαμ Λο. (Μεταγλ.)
12:00Ben 10🔍Παιδική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2016-2018 (Full HD). O Ben 10 επιστρέφει ανανεωμένος, με νέα μορφή, γραφικά, εφέ αλλά με την ίδια διάθεση για δράση και περιπέτεια! Ο Ben είναι ένα συνηθισμένο 10χρονο αγόρι μέχρι τη στιγμή, που κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών ανακαλύπτει τυχαία ένα παράξενο ρολόι. Τότε όλα αλλάζουν στη ζωή του! Σύντομα μαθαίνει πως το ρολόι του δίνει τη δυνατότητα να μεταμορφώνεται σε δέκα διαφορετικά εξωγήινα όντα ενώ ταυτόχρονα να μπορεί να διατηρεί τη δική του προσωπικότητα! Καθώς παίρνει τη μορφή των παράξενων αυτών πλασμάτων ανακαλύπτει τις μοναδικές τους δυνάμεις και τις απίστευτες ικανότητες τους! Μαζί του στις φανταστικές περιπέτειες του, βρίσκεται η «φωνή της λογικής, η πανέξυπνη ξαδέλφη του Γκουέν και ο ακούραστος παππούς τους, Μαξ, ο μοναδικός άνθρωπος, που μπορεί να χειριστεί το δυναμικό αυτό δίδυμο και να τους ακολουθεί στα ατέλειωτα ταξίδια τους! (Μεταγλ.)
12:30New Looney Tunes🔍Παιδική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2015 - 2018. Ο νέος κύκλος της σειράς Wabbit έρχεται με νέο τίτλο αλλά πάντα τους ίδιους αγαπημένους, θεότρελους, κλασικούς animated ήρωες! Μια παιδική σειρά για όλη την οικογένεια! Τα New Looney Tunes επιστρέφουν με όρεξη για μεγάλες πλάκες! Κάθε επεισόδιο περιέχει δύο ιστορίες με πρωταγωνιστή τον άτακτο λαγό Μπαγκς Μπάνι και άλλους γνωστούς χαρακτήρες cartoon όπως το Κογιότ, τον Γιοσέμιτι Σαμ, τον Δαίμονα της Τασμανίας, όλοι τους με νέα εμφάνιση και συνήθειες! Στη θεότρελη παρέα, με τα απίθανα καμώματα, έχουν προστεθεί και νέοι χαρακτήρες όπως ο Squeaks, ο σκίουρος και μια παιδική έκδοση του Μεγαλοπόδαρου! Ο Μπάγκς Μπάνι, πάντα με τη βοήθεια των φίλων του, έρχεται αντιμέτωπος με καινούριους κακούς όπως πολεμοχαρή νίντζα, βάρβαρους αλλά και ένα τρομακτικό κουνέλι - σκελετό! Οι ξεκαρδιστικός και άτακτος Μπαγκς Μπάνι, που όλοι αγαπάμε επιστρέφει ανανεωμένος στην οθόνη του Star! (Μεταγλ.).
12:50Μια Σύγχρονη Σταχτοπούτα (A Cinderella Story)🔍Ρομαντική κομεντί αμερικανικής παραγωγής 2004. Σωστό «αγοροκόριτσο», η Σαμ Μοντγκόμερι όχι μόνο δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο σχολείο της, αλλά αποτελεί παράλληλα «αντικείμενο» χλευασμού και πειραγμάτων από τις συμμαθήτριές της, με πρώτη και καλύτερη την πλούσια και κακομαθημένη Σέλμπι Κάμινγκς. Παράλληλα, η προσωπική της ζωή πάει από το κακό στο χειρότερο: από τότε που πέθανε ο πατέρας της, η νεαρή κοπέλα δέχεται διαρκώς τις ταπεινωτικές επιπλήξεις της Φιόνας, της κακιάς μητριάς της και ιδιοκτήτριας ενός τοπικού εστιατορίου αλλά και τον φθόνο από τις ζηλιάρες, θετές αδελφές της. Έτσι, η Σαμ περνά τον περισσότερο χρόνο της δουλεύοντας σκληρά στο μαγαζί, πλένοντας πιάτα, σφουγγαρίζοντας, μαγειρεύοντας και σερβίροντας τους πελάτες. Μοναδική παρηγοριά στη ζωή της είναι ο ανώνυμος «πρίγκιπάς» της. Μέσω διαδικτύου, η Σαμ επικοινωνεί αρκετά συχνά μ' ένα συνεσταλμένο νεαρό, που υπογράφει ως «Νομάδας» και είναι ο μοναδικός άνθρωπος, που μπορεί να του εκμυστηρευθεί τα προβλήματά της, τα όνειρά της και τις φιλοδοξίες της. Η κατάσταση περιπλέκεται όταν τελικά ο «Νομάδας» προτείνει σ
15:00Star News🔍Διακεκριμένοι δημοσιογράφοι παρουσιάζουν και αναλύουν όλες τις εξελίξεις σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο, ενώ έμπειροι αναλυτές σχολιάζουν τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και μας ενημερώνουν για όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν. Με τη Ράνια Τραγόμαλλου.
15:30Τα Φιλαράκια (Friends) - 6ος Κύκλος🔍Κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής 1999-2000 (Full HD), που θα ολοκληρωθεί σε 25 επεισόδια. 6ος κύκλος. Επεισόδια 17+18: Ο Τζόι χρειάζεται χρήματα για να βγάλει νέες φωτογραφίες και βρίσκει έναν μάλλον πρωτότυπο τρόπο για να τα καταφέρει. Η Ρέιτσελ και η Φοίβη κάνουν μαθήματα αυτοάμυνας. Η Μόνικα και ο Τσάντλερ αποφασίζουν, για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, να χαρίσει ο ένας στον άλλο χειροποίητα δώρα. Η Μόνικα νιώθει ενοχές όταν ο Τσάντλερ της χαρίζει μια κασέτα με ερωτικά τραγούδια που έγραψε μόνος του ενώ εκείνη δεν του έχει ετοιμάσει τίποτα. Προσπαθεί να κάνει το παν για να επανορθώσει μέχρι τη στιγμή που ανακαλύπτει πως η κασέτα ήταν παλιό δώρο της πρώην αγαπημένης του, Τζάνις. Ο Ρος ανακαλύπτει πως μια φοιτήτριά του ενδιαφέρεται γι' αυτόν. Της ζητάει να βγουν, αν και ξέρει πως αυτό είναι ενάντια στην πολιτική που ακολουθεί το κολέγιο. Αποφασίζει όμως να ακολουθήσει την καρδιά του και να βγει με τη Λιζ. Κάποιοι συνάδελφοι του Ρος τους βλέπουν μαζί και τον προειδοποιούν πως μπορεί να χάσει τη δουλειά του. Ο Ρος βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα. Το διαμέρισμα της Ρέιτσελ και της Φοίβη καίγεται κ
16:00Τα φιλαράκια - 6ος κύκλος🔍
16:30Το Διαμάντι Του Νείλου (Jewel Of The Nile)🔍Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 1985. Η συνέχεια της επιτυχημένης περιπέτειας «Αναζητώντας το Πράσινο Διαμάντι» στην οποία πρωταγωνιστεί και ο Σπύρος Φωκάς στον ρόλο του Ομάρ, ενός πάμπλουτου άραβα, που φλερτάρει τη Τζόαν Γουάιλντερ. Η Τζόαν και ο Τζακ αναλαμβάνουν να βρουν το «διαμάντι του Νείλου», έναν πνευματικό ηγέτη, που η ζωή του κινδυνεύει από τον Ομάρ. Παίζουν: Μάικλ Ντάγκλας, Καθλίν Τέρνερ, Ντάνι Ντε Βίτο, Σπύρος Φωκάς. Σκηνοθεσία: Λιούις Τίγκι. Διάρκεια: 98'.
18:40Ειδήσεις Στη Νοηματική Γλώσσα🔍Με τον Κώστα Χριστοδουλάκο.
18:50House - 2ος Κύκλος🔍Ιατρική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2005-2006, που θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια. 2ος Κύκλος (Full HD). Επεισόδιο 07. Ένας ομοφυλόφιλος, φορέας του AIDS, καταρρέει μπροστά στο σπίτι του γιατρού Χάουζ. Ο πατέρας του νεαρού υποφέρει από τα ίδια συμπτώματα και ο γιατρός προσπαθεί να ανακαλύψει αν τα δύο περιστατικά συνδέονται. Εντωμεταξύ η Κάμερον αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα υγείας, που μπορεί να αποβεί μοιραίο για τη ζωή της. Παίζουν: Χιου Λόρι, Λίζα Έντελσταϊν, Ομάρ Επς, Ρόμπερτ Σον Λέοναρντ.
19:50Star News🔍Διακεκριμένοι δημοσιογράφοι παρουσιάζουν και αναλύουν όλες τις εξελίξεις σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο, ενώ έμπειροι αναλυτές σχολιάζουν τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και μας ενημερώνουν για όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν. Με τη Ράνια Τραγόμαλλου.
21:00Μαζί Με Το Ζόρι (Blended)🔍Ρομαντική κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2014. Η ιστορία ξεκινάει όταν ύστερα από ένα καταστροφικό ραντεβού στα τυφλά, οι ανύπαντροι γονείς Λόρεν και Τζιμ, συμφωνούν σε ένα μόνο πράγμα: δεν θέλουν να ξαναϊδωθούν ποτέ! Όταν όμως οργανώσουν και οι δύο, εντελώς τυχαία, τις ίδιες οικογενειακές διακοπές με τα παιδιά τους, θα οδηγηθούν μοιραία στο να μοιραστούν μία σουίτα σε ένα πολυτελές θέρετρο για μία εβδομάδα. Παίζουν: Άνταμ Σάντλερ, Ντρου Μπάριμορ, Τζεν ΜακΧέιλ, Γουέντι ΜακΛέντον-Κόβεϊ, Τζόελ ΜακΧέιλ, Κέβιν Νίλον, Τζέσικα Λόου, Τέρι Κρους, Μπέλα Θορν, Ζαν Χενρί, Μπράξτον Μπέκαμ. Σκηνοθεσία: Φρανκ Κοράτσι. Διάρκεια: 106'.
23:30Ανυπόφοροι Γείτονες (Neighbors)🔍Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2014. Ο Μακ, ένας συντηρητικός οικογενειάρχης, και η γυναίκα του Κέλι, μεγαλώνουν ήσυχα και ωραία το μωρό τους. Όλα αυτά ισχύουν μέχρι τη μοιραία μέρα, που αποκτούν νέους γείτονες, τα μέλη μιας ανεξέλεγκτα φασαριόζικης φοιτητικής αδελφότητας με αρχηγό τον ατίθασο και προκλητικό, Τέντι Σάντερς. Πολύ σύντομα ξεκινάει ένας ανελέητος πόλεμος ανάμεσα στους θερμόαιμους φοιτητές και το φιλήσυχο ζευγάρι.Παίζουν: Σεθ Ρόγκεν, Ρόουζ Μπερν, Ζακ Εφρον, Ντέιβ Φράνκο. Σκηνοθεσία: Νίκολας Στόλερ. Διάρκεια: 88'.
01:00Μα Πως Τα Καταφέρνει! (I Don’t Know How She Does It)🔍Κομεντί αμερικανικής παραγωγής 2011 (Full HD). Η Κέιτ αφιερώνει με πάθος τις μέρες της στην καριέρα της, δουλεύοντας σε μια εταιρεία οικονομικής διαχείρισης στη Βοστώνη. Το βράδυ επιστρέφει σπίτι, στον σύζυγό της Ρίτσαρντ που είναι αρχιτέκτονας, και στα δύο μικρά τους παιδιά. Η ζωή τους μοιάζει ειδυλλιακή, μέχρι τη στιγμή, που όλα αλλάζουν. Όταν η Κέιτ θα αναλάβει ένα νέο πρότζεκτ, το οποίο απαιτεί συχνά ταξίδια στη Νέα Υόρκη, ο Ρίτσαρντ, επίσης βρίσκει μια νέα δουλειά, για την οποία είχε παλέψει πολύ, και αναπόφευκτα ο χρόνος τους πλέον είναι ελάχιστος. Η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο, όταν ο νέος συνέταιρος της Κέιτ, ο Τζακ, αρχίζει να εκφράζει ένα ενδιαφέρον γι' αυτήν, με αποτέλεσμα ο γάμος και η ευτυχία του ζευγαριού να κινδυνεύουν σοβαρά. Παίζουν: Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Πιρς Μπρόσναν, Γκρεγκ Κίνερ, Κριστίνα Χέντριξ. Διάρκεια: 81’
01:45Joe: Μια Δυνατή Φιλία (Joe)🔍Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής 2013. Ο Τζο, ένας πρώην κατάδικος με σκοτεινό και βίαιο παρελθόν, που δυσκολεύεται να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους, προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή, με μόνη συντροφιά τον σκύλο του. Μία μέρα, ένας έφηβος, ο Γκάρι, ζητάει εργασία και εντυπωσιασμένος από την ισχυρή θέλησή του, ο Τζο πράγματι τον προσλαμβάνει. Μια δυνατή φιλία αναπτύσσεται μεταξύ τους και όταν ο Τζο ανακαλύπτει ότι ο μικρός ζει σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι με τη μητέρα, την αδελφή του και τον αλκοολικό πατέρα του, ο οποίος του αποσπά το μισθό του με βίαιο τρόπο, αποφασίζει να αποδώσει δικαιοσύνη με τον δικό του τρόπο. Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Τάι Σέρινταν, Γκάρι Πούλτερ, Ρόνι Τζιν Μπλέβις. Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν. Διάρκεια: 107'.
03:00Traction (Ε)🔍Εκπομπή με θέματα, που αφορούν στο αυτοκίνητο, στη μοτοσικλέτα, στην τεχνολογία με τους Κώστα και Μάνο Στεφανή. H εκπομπή Traction, με «αγωνιστικό πλήρωμα» τους Κώστα και Μάνο Στεφανή, συνεχίζει την τηλεοπτική της παρουσία για 20η χρονιά! Η μοναδική εκπομπή με θέματα, που αφορούν στο αυτοκίνητο, στη μοτοσικλέτα, στην τεχνολογία σάς θέλει συνοδηγούς! Σε κάθε εκπομπή ο Κώστας Στεφανής “πατάει γκάζι” και φιλοξενεί ξεχωριστούς καλεσμένους σε δυνατά test drive με χιουμοριστικά απρόοπτα, που όλοι έχουμε αγαπήσει. Παράλληλα ο Μάνος Στεφανής συμμετέχει σε πολλές και ενδιαφέρουσες αποστολές στο εξωτερικό και όχι μόνο, οδηγώντας με διαφορετικό τρόπο ξεχωριστά μοντέλα από το μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου. Πρακτικές συμβουλές και διαπαιδαγώγηση για καλύτερη οδική συμπεριφορά, πάντα με μια διαφορετική προσέγγιση. Traction, η πρωτοποριακή εκπομπή για το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα και όχι μόνο, με ανανεωμένο περιεχόμενο στη συχνότητα του Star! Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής. Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής. Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή, Νώντας Δουζίνας. Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς. Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Κουτσουράς. Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης. Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας. Εταιρία Παραγωγής: Flunet Productions
03:45Ηρακλής (Hercules: Τhe Legendary Journeys) - 4ος Κύκλος🔍Περιπετειώδης σειρά, αμερικανικής παραγωγής. 4ος Κύκλος. H σειρά "Hercules: The Legendary Journeys", που γνώρισε τεράστια επιτυχία στις ΗΠΑ συναρπάζει μικρούς και μεγάλους. Οι άθλοι του ήρωα της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας καταγράφονται με χιούμορ, χρησιμοποιούνται σύγχρονες εκφράσεις και ο Ηρακλής κατατροπώνει τους εχθρούς με θεαματικό καράτε. Τον Ηρακλή ερμηνεύει ο Κέβιν Σόρμπο, ένας ηθοποιός με εντυπωσιακά σωματικά προσόντα. Η σειρά γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στη Νέα Ζηλανδία και προσπαθεί να συνδυάσει την ατμόσφαιρα της αρχαίας εποχής, όπως τη δίνει η μυθολογία, με σύγχρονα στοιχεία. Ο Ηρακλής φοράει σανδάλια και ταξιδεύει με άρμα, αλλά μιλάει άπταιστα τη σύγχρονη αμερικανική αργκό. Είναι ειδικός στο καράτε, αλλά και στο φλερτ. Ο Κέβιν Σόρμπο είχε πει για το ρόλο του: "Δεν είναι εύκολο να είσαι Έλληνας. Ο μύθος του Ηρακλή και των άθλων του είναι απ' τους πιο συναρπαστικούς της ελληνικής μυθολογίας. Είναι ένας ρόλος που πάντα ήθελα να παίξω". Η σειρά τιμήθηκε με τα βραβεία Ascap, Monitor και Golden Reel το 1998 και το 1999. Παίζουν: Κέβιν Σόρμπο, Μάικλ Χερστ.
04:15Ηρακλής (Hercules: Τhe Legendary Journeys) - 4ος Κύκλος🔍Περιπετειώδης σειρά, αμερικανικής παραγωγής. 4ος Κύκλος. H σειρά "Hercules: The Legendary Journeys", που γνώρισε τεράστια επιτυχία στις ΗΠΑ συναρπάζει μικρούς και μεγάλους. Οι άθλοι του ήρωα της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας καταγράφονται με χιούμορ, χρησιμοποιούνται σύγχρονες εκφράσεις και ο Ηρακλής κατατροπώνει τους εχθρούς με θεαματικό καράτε. Τον Ηρακλή ερμηνεύει ο Κέβιν Σόρμπο, ένας ηθοποιός με εντυπωσιακά σωματικά προσόντα. Η σειρά γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στη Νέα Ζηλανδία και προσπαθεί να συνδυάσει την ατμόσφαιρα της αρχαίας εποχής, όπως τη δίνει η μυθολογία, με σύγχρονα στοιχεία. Ο Ηρακλής φοράει σανδάλια και ταξιδεύει με άρμα, αλλά μιλάει άπταιστα τη σύγχρονη αμερικανική αργκό. Είναι ειδικός στο καράτε, αλλά και στο φλερτ. Ο Κέβιν Σόρμπο είχε πει για το ρόλο του: "Δεν είναι εύκολο να είσαι Έλληνας. Ο μύθος του Ηρακλή και των άθλων του είναι απ' τους πιο συναρπαστικούς της ελληνικής μυθολογίας. Είναι ένας ρόλος που πάντα ήθελα να παίξω". Η σειρά τιμήθηκε με τα βραβεία Ascap, Monitor και Golden Reel το 1998 και το 1999. Παίζουν: Κέβιν Σόρμπο, Μάικλ Χερστ.
06:00Beyblade Burst🔍Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων παραγωγής 2016. Η νέα σειρά «Beyblade Burst», που ανήκει στη μεγάλη οικoγένεια Beyblade! Ο μαθητής του δημοτικού Βαλτ, είναι τρελός για τις σβούρες Beyblade! Ο καλύτερος του φίλος είναι ο Σου, ο οποίος είναι καταπληκτικός παίκτης και έχει τιμηθεί στα τέσσερα τελευταία τουρνουά του Beyblade. Εμπνευσμένος από το επίτευγμα του φίλου του, ο Βαλτ βάζει στόχο να λάβει μέρος και εκείνος στο τουρνουά. Το πρώτο βήμα στο δρόμο προς τα μεγάλα πρωταθλήματα είναι να κερδίσει το τοπικό τουρνουά της περιοχής, που περιλαμβάνει και κάποιους σκληρούς αντιπάλους. Σε αυτή την ανοδική πορεία, ο Βαλτ επεκτείνει τον κύκλο των φίλων του ενώ ονειρεύεται να γίνει ο καλύτερος Blader στον κόσμο!
ALPHA
ALPHA - προγραμμα τηλεορασης
...προηγούμενες εκπομπές...
06:00Θυρίδα Τηλεπώλησης🔍Τηλεαγορά
06:30Σοφία Η Πριγκίπισσα (Sofia The First)🔍Οι νέες περιπέτειες και οι εκπλήξεις δεν έχουν τελειωμό στον συναρπαστικό κόσμο της Σοφίας. Καθώς αναλαμβάνει νέα αποστολή από τη Μυστική Βιβλιοθήκη να εξερευνήσει τον μύθο της Αιώνιας Φλόγας, η Σοφία θα πρέπει να βρει τους πραγματικούς συμμάχους και φίλους της που θα τη βοηθήσουν να τα βγάλει πέρα στο νέο της ταξίδι. Ένας μαγικός κήπος, το στέμμα με τα άνθη, το νησί των δράκων και η παρέα των πειρατών είναι κάποιοι μόνο από τους σταθμούς της θαρραλέας πριγκίπισσας στην κατάκτηση του νέου στόχου.
08:00Νόστιμη Γη🔍Ο chef, συγγραφέας, δημοσιογράφος και ερευνητής γεύσεων, Βασίλης Καλλίδης θα μας ταξιδεύει στις πιο νόστιμες και φιλόξενες γωνιές της χώρας μας, με αφορμή θεματικές γιορτές τοπικών προϊόντων, φεστιβάλ αλλά και πανηγύρια.
09:00Βελούδο Από Μετάξι (Ε)🔍Οικογενειακή κωμική σειρά. Ελληνική παραγωγή 2004-2005. Επεισόδιο: 25. Το βιβλίο του Αλέξη εκδίδεται και σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Ο Αλέξης είναι αναγκασμένος να απασχολείται με την προώθηση του βιβλίου του και ο χρόνος που διαθέτει στη Ρόζα είναι ελάχιστος. Όταν η Ρόζα ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος, βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, γιατί πιστεύει ότι ο Αλέξης δεν την αγαπά πια, αλλά νοιάζεται μόνο για τη δουλειά του. Guest: Λίλα Καφαντάρη. Παίζουν: Τάσος Χαλκιάς, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Σούλη Σαμπάχ. Μέλπω Ζαρόκωστα, Νίκος Σιδέρης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Μάκης Ρευματάς, Έλλη Λορέντη, Αντώνης Καριστινός, Βασίλης Βασιλάκης, οι μικρές Νεφέλη Κανάκη, Αναστασία Φωστιέρη και Φαίη Δαχτυλίδη κ.α. Σενάριο: Τίνα Καμπίτση. Σκηνοθεσία: Κώστας Κιμούλης. Παραγωγή: ΑΝΩΣΗ.
10:00Οδηγός Καλής Ζωής (Ε)🔍Ο «Οδηγός καλής ζωής» μας δείχνει τον τρόπο να αγαπάμε τον εαυτό μας, και μας καλεί να δούμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Η εκπομπή εστιάζει στην υγεία, τη διατροφή, την ψυχολογία, την ευεξία. Παρουσιάζει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.
11:00Μου Το Κρατάς Μανιάτικο (Ε)🔍Ελληνική παραγωγή 2007-2008. Κωμωδία. Επεισόδιο: 01. Μία σύγχρονη ιστορία «Ρωμαίου και Ιουλιέτας» στη Μάνη. Η Αλίκη Καμουλάκου επιστρέφει στο πατρικό της στη Μάνη, από την Αθήνα όπου σπουδάζει. Στη διαδρομή έρχεται σε σύγκρουση μ΄ ένα νεαρό μηχανόβιο. Αργότερα, θα ανακαλύψει ότι είναι ο Γιάννης Εξαρχέας. Η βεντέτα καλά κρατεί μεταξύ των δύο οικογενειών, παρόλο που όλοι έχουν σχεδόν ξεχάσει από πού ξεκίνησε. Όμως, τα πράγματα μπερδεύονται ακόμη περισσότερο, όταν ο Γιάννης δείχνει να ενδιαφέρεται για την όμορφη Αλίκη. Παίζουν: Γιώργος Παρτσαλάκης, Χάρης Σώζος, Ζωή Καραβασίλη,Ορέστης Τζιόβας, Φωτεινή Ντεμίρη, Κοσμάς Ζαχάρωφ, Νικολέτα Βλαβιανού, Στέλιος Καλαθάς, Γιάννης Ράμος κ.ά. Σενάριο: Λευτέρης Καπώνης. Σκηνοθεσία: Σπύρος Καπώνης. Εκτέλεση Παραγωγής: JK PRODUCTIONS.
12:00Πήρα Κόκκινα Γυαλιά (Ε)🔍Εβδομαδιαία αισθηματική κομεντί. Ελληνική παραγωγή 2006 - 2007. Επεισόδιο: 01. Η Μαριάννα μόλις έχασε τη δουλειά της και ξέρει ότι είναι δύσκολο να βρει μια θέση τόσο καλή χωρίς να έχει τα τυπικά προσόντα, δηλαδή ένα πτυχίο. Αποφασίζει λοιπόν στα 35 της να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και δώσει εξετάσεις στο πανεπιστήμιο. Μπροστά της όμως βρίσκονται μια σειρά από εμπόδια που πρέπει να υπερπηδήσει. Ένα από αυτά είναι η κόρη της, τη Σάντυ, που είναι 17 χρονών και δίνει κι αυτή εξετάσεις, ένα δεύτερο η μητέρα της που θέλει να τη δει να ξαναπαντρεύεται κι όχι να χάνει το χρόνο της με πανεπιστήμια κι ένα τρίτο ο φίλος της ο Μάρκος, που δεν καταλαβαίνει το λόγο που η Μαριάννα θέλει να πάρει ένα πτυχίο. Στην ιστορία μπαίνει ο Δημήτρης, ένα νεαρός καθηγητής που τυχαία τη σώζει από ένα ατύχημα και την ίδια στιγμή που η Μαριάννα ανακαλύπτει ότι ο Μάρκος δεν είναι σε διάσταση, όπως της έλεγε, αλλά πολύ παντρεμένος. Παίζουν: Εβελίνα Παπούλια, Χρυσούλα Διαβάτη,Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Πομόνη, Γιώργος Λέφας,Κατερίνα Ζιώγου, Γιώργος Τσαμπουράκης, Νίκη Παλληκαράκη, Αννέτα Κορτσαρίδου, Χρήστος Τριπό
13:00Ειδήσεις🔍Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι.
13:5060' Ελλάδα III (Ε)🔍Με πυξίδα τον άνθρωπο και προορισμό την ελληνική περιφέρεια, ο Νίκος Μάνεσης συνεχίζει για τέταρτη χρονιά το οδοιπορικό του. Στόχος του η καταγραφή της καθημερινότητας, ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της χώρας, αλλά και του μηνύματος ότι η ζωή μακριά από τα αστικά κέντρα χτίζεται με τόλμη και έμπνευση. Σταθμοί και της φετινής διαδρομής του όλα τα μέρη όπου οι ανθρώπινες ιστορίες έχουν σαν λέξεις - κλειδιά τη δύναμη, τη δημιουργία, την αισιοδοξία, το χαμόγελο.
15:50Εγώ Και Το Πουλί Μου🔍Ελληνική ταινία. Κωμωδία 1982. Ο Κοκός είναι ένας φωτορεπόρτερ της συμφοράς, ο οποίος αναλαμβάνει να φωτογραφίσει ένα παράνομο ζεύγος που χαίρεται τον ερωτά του στη Λεμεσό. Ετοιμάζεται να μεταβεί στην Κύπρο, μαζί με τον ανεκδιήγητο βοηθό του Θανάση Κεκέ. Χωρίς να το καλοκαταλάβει, μπερδεύεται σε μια διακεκριμένη κλοπή, της χρυσής γλαύκας της Αθηνάς, από το αρχαιολογικό μουσείο της Αθήνας. Η σπείρα των αρχαιοκαπήλων που διέπραξε την κλοπή, με αρχηγό τον Τζίμη και υπαρχηγό τη Μάγια, ακολουθεί τον Κοκό στην Κύπρο, για να πάρει πίσω τη γλαύκα. Φυσικά, όχι μόνο δεν θα τα καταφέρουν, αλλά θα πέσουν όλοι τους, εκτός της Μάγιας που είναι μυστική αστυνομικός, στην παγίδα της αστυνομίας. Μαζί τους συλλαμβάνονται ο Μάθιους και η Ρόζα, ο ελληνο-αμερικανός αρχαιοκάπηλος και η διευθύντρια του ινστιτούτου μασάζ που αποτελούσε και το κέντρο διακίνησης των κλεμμένων αρχαιοτήτων. Ηθοποιοί: Σωτήρης Μουστάκας, Μαρία Μπονέλου, Θάνος Παπαδόπουλος, Κώστας Καραγιώργης, Πάνος Κορκοτάς, Μιχάλης Μουστάκας, Κώστας Παληός, Νίκος Τσαχιρίδης, Βίνα Ασίκη, Τάσος Ψωμόπουλος, Κώστας Μπακάλης, Γιώργος Λώρης, Μήδεια Χά
16:50Εγώ και το... πουλί μου🔍
17:50Δελτίο Ειδήσεων Στη Νοηματική Γλώσσα🔍Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι.
18:00Οικογενειακές Ιστορίες (Ε)🔍Τίτλος Επεισοδίου: Ο αδερφος του γαμπρου μου. Η σειρά εστιάζει σε κοινωνικά θέματα και ζητήματα που πολλές οικογένειες καθημερινά καλούνται να επιλύσουν. Κρυμμένα μυστικά μέσα στα ζευγάρια, γονείς ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους και γονείς που τα πληγώνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν, ζωές που ανατρέπονται λόγω ανεργίας και ερωτικές αποφάσεις που αλλάζουν μια ζωή μέσα σε μια στιγμή.
19:00Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων 🔍Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι.
20:00Το Σόι Σου, I (Ε)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2014-2015. Επεισόδιο: 01. Ο Βαγγέλης και η Χαρούλα έχουν την επέτειό τους και τα παιδιά πηγαίνουν σπίτι τους για να το γιορτάσουν όλοι μαζί όπως κάνουν κάθε χρόνο. Καλεσμένοι είναι ακόμα και οι συμπέθεροι, ο Μενέλαος με την Αλεξάνδρα μαζί με τα δικά τους παιδιά. Έτσι αυτή η επέτειος είναι μια από τις λίγες φορές που τα δυο σόγια βρίσκονται σε μαζί και σε πλήρη απαρτία. Η ατμόσφαιρα είναι πραγματικά χαρούμενη, το κλίμα εορταστικό και όλοι κάνουν προσπάθεια να περάσουν καλά παρά τις φανερές διαφορές και αντιθέσεις που έχουν οι δύο οικογένειες. Και τα καταφέρνουν μια χαρά μέχρι τη στιγμή που εμφανίζονται ο Σάββας με την Λυδία φέρνοντας μαζί τους ένα μικρό προσωπικό τους πρόβλημα: πως θέλουν να χωρίσουν. Παίζουν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Γωγώ Καρτσάνα. Σενάριο: Αποστόλης Τσαούσογλου - Νίκος Μήτσας. Σκηνοθεσία: Νίκος Ζαπατίνας.
21:00Ο Γεροντοκόρος 🔍Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1967. Ο Λάμπρος είναι εκ πεποιθήσεως γεροντοπαλίκαρο. Μόλις ακούει για γάμο ανατριχιάζει. Οι δικοί του όμως θέλουν να τον παντρέψουν, πάση θυσία γιατί πιστεύουν ότι μόνο έτσι θα βρει την ηρεμία και την ψυχική του γαλήνη. Τη στιγμή αυτή παρουσιάζεται η Μάρω, η οποία παριστάνει με πειστικό τρόπο την ακόμα πιο σκληρή εκπρόσωπο αυτών που είναι εναντίoν του γάμου. Θα πέσει στη παγίδα της ο γεροντοκόρος; Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρω Κοντού, Γιώργος Μούτσιος, Πόπη Λάζου, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Σταύρος Ξενίδης, Κώστας Πρέκας, Ορφέας Ζάχος. Σκηνοθεσία: Ορέστης Λάσκος. Διάρκεια: 87'.
23:00Η Μαγεμένη (Enchanted)🔍Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2007. Η πανέμορφη πριγκίπισσα Ζιζέλ ετοιμάζεται να παντρευτεί τον άντρα τον ονείρων της. Δε γνωρίζει όμως, ότι η σατανική και φθονερή βασίλισσα Ναρίσσα έχει άλλα σχέδια στο μυαλό της. Θα εξορίσει την πριγκίπισσα Ζιζέλ από το μαγικό βασίλειο και θα τη στείλει στην πολύβουη και πεζή πραγματικότητα του σύγχρονου Μανχάταν. Σαστισμένη από αυτό το καινούριο και παράξενο περιβάλλον, που δεν θυμίζει σε τίποτα τον χαμένο πια παράδεισό της, η Ζιζέλ περιφέρεται άσκοπα αναζητώντας απεγνωσμένα λίγη μαγεία και αστερόσκονη. Όταν αυτή η μαγεία εμφανιστεί μέσω του έρωτα στο πρόσωπο ενός γοητευτικού δικηγόρου, αναπόφευκτα στο μυαλό της έρχεται ο άντρας των ονείρων της στο μακρινό βασίλειο, που τόσο άδικα έχασε. Πόσο εύκολο είναι άραγε να τυλίξει με λίγη μαγεία στο τώρα έναν υπερδραστήριο και απασχολημένο δικηγόρο που δεν μπορεί να δει πέρα από τα όρια της πεζής καθημερινότητάς του και της καριέρας του; Ηθοποιοί: Έιμι Άνταμς, Σούζαν Σάραντον, Τζέιμς Μάρσντεν, Πάτρικ Ντέμπσεϊ, Τζούλι Άντριους. Σκηνοθεσία: Κέβιν Λίμα. Σενάριο: Μπιλ Κέλι. Διάρκεια: 95'.
01:00Mad Video Music Awards 2019 (Backstage) 🔍Mad Video Music Awards 2019 (Backstage).
01:15Η Εξαφάνιση Του Μικρού Τζο (The Way Home)🔍Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής 2010. Όταν ο μικρός Τζο, ο δίχρονος γιος του Ράντυ Σίμπκινς εξαφανίζεται αφήνοντας πίσω του μόνο το ποδήλατο με το οποίο έπαιζε, όλη η οικογένειά του θα μπει σε μια οδύσσεια περιπέτειας και αγωνίας. Όμως, η εκστρατεία αναζήτησης που ξεκινά, δεν κινητοποιεί μόνο τις αστυνομικές αρχές, αλλά και όλη σχεδόν την αγροτική κοινότητα, που θα βάλουν στην άκρη τις όποιες διαφορές υπάρχουν μεταξύ τους, απέναντι σε έναν κοινό σκοπό: να βρουν παιδί που χάθηκε και να αποτρέψουν τον κίνδυνο που μπορεί να διατρέχουν και τα δικά τους παιδιά. Πρώτα, όμως, πρέπει να δουν πού βρίσκεται ο μικρός Τζο και τι μπορεί να του έχει συμβεί. Ηθοποιοί: Ντιν Κέιν, Πιρς Γκάνον, Ματ Λιντζ, Μπρετ Ράις, κ.α. Σκηνοθεσία: Λέινς Γ. Ντρίσσεν. Σενάριο: Λέινς Γ. Ντρίσσεν. Διάρκεια: 81'.
02:00Οικογενειακές Ανισορροπίες (Infinitely Polar Bear)🔍Οικογενειακή κομεντί αμερικανικής παραγωγής 2014. Στη Βοστόνη της δεκαετίας του '70 η οικογένεια του Καμ και της Μάγκι με τις δύο κόρες τους, δεν είναι ακριβώς αυτό που θα έλεγε κανείς «τυπική οικογένεια». Ο Καμ, από εύπορη οικογένεια και μανιοκαταθλιπτικός, έχει απολυθεί πρόσφατα από την εργασία του, μεταφέροντας έτσι στη γυναίκα του την ευθύνη για την οικονομική στήριξη της οικογένειας. Καθώς η Μάγκι ξεκινά σπουδές μαζί με εργασία στο πλαίσιο των νέων καθηκόντων της, ο Καμ αναλαμβάνει να μεγαλώσει τις δύο κόρες τους με τον δικό του τρόπο - ανάμεσα στις κρίσεις πανικού, τη βαθειά κατάθλιψη, αλλά και τον παιδικό ενθουσιασμό με την πραγματική αγάπη. Ηθοποιοί: Μαρκ Ράφαλο, Ζόε Σαλντάνα, Ιμοτζίν Βολοντάρσκι, Άσλεϊ Οφντερχάιντε, Κίερ Ντάλεϊ. Σκηνοθεσία: Μάγια Φορμπς. Σενάριο: Μάγια Φορμπς. Διάρκεια: 79'.
03:10World Party (Ε)🔍Γυρίζουν τον κόσμο, κάνουν τρέλες που κάθε ανήσυχη ψυχή θα ζήλευε, αψηφούν τον κίνδυνο, ζουν στα άκρα! Λάτρεις των ταξιδιών και της αδρεναλίνης, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης δεν σταματούν να κάνουν εξορμήσεις σε γωνιές των πέντε ηπείρων και να οργανώνουν ένα ατελείωτο party ένα «World Party»!
04:00Θυρίδα Τηλεπώλησης🔍Τηλεαγορά
04:30Οδός Παραδείσου, 7 (Ε)🔍Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 2005-2006. Επεισόδιο: 10. Ο Βύρων Πολίτης αποφασίζει να στήσει την προτομή του Γιώργου Οικονόμου, ευεργέτη της Παραδείσου στην Πλατεία. Ερήμην του Γιώργου τον πάει στο ατελιέ και τον στήνει μπροστά σε έναν τρελό γλύπτη, τον ΤΕΟ, για να του πάρει το καλούπι. Όταν η Ελένη το μαθαίνει, παίρνει δυο τομάτες κι αποφασίζει να πάει κι εκείνη να στηθεί για την προτομή γιατί είναι η αδελφή του ευεργέτη! Παίζουν: Γιώργος Κωνσταντίνου, Κώστας Σπυρόπουλος, Ελένη Γερασιμίδου, Καίτη Παπανίκα, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Νεφέλη Ορφανού, Μαρία Γεωργιάδου, Σπεράντζα Βρανά, Αλίνα Κοτσοβούλου, Ισίδωρος Σταμούλης, Νίκος Παπαδάκης, Ευτυχία Μοσχάκη, Νίκος Τσούκας, Περικλής Αλμπάνης, Γιάννης Παπαθανάσης, Έφη Παπαθεοδώρου, Τιτίκα Σαριγκούλη, Ντόρα Σιμοπούλου, Πάνος Σταθακόπουλος. Σενάριο: Τίνα Καμπίτση. Σκηνοθεσία: Δημήτρης Παπακωνσταντής, Δημήτρης Σοφιανόπουλος. Επιμέλεια σεναρίου: Βάσω Χεκίμογλου. Διάλογοι: Γιώργος Κωνσταντίνου, Κώστας Σπυρόπουλος, Μαρία Γεωργιάδου, Πάνος Έξαρχος, Γιάννης Μαρούδας.
05:00Πες Μου Ναι (Ε)🔍Αισθηματική κομεντί ελληνικής παραγωγής 2005 - 2006. Επεισόδιο: 3. Η Βίκη επισκέπτεται τον Νίκο πολύ ταραγμένη, επειδή δήθεν την κυνηγούν και την εκβιάζουν. Ζητάει για άλλη μια φορά την προστασία του. Εκεί γνωρίζει και την αγαπημένη γιαγιά του Νίκου και τον Μπιλ ο οποίος υποψιάζεται ότι κάτι τρέχει με το Νίκο και τη Βίκη και θέλει να τους τη σπάσει. Τσακώνεται με τη Βίκη, αλλά μετά πάει και τη βρίσκει στο σπίτι της για να της ζητήσει συγνώμη. Δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστος από τη γοητεία της. Παίζουν: Απόστολος Γκλέτσος, Κατερίνα Λέχου, Αλέκος Συσσοβίτης, Μαρίνα Ασλάνογλου, Μαρία Σάλλιαρη. Σενάριο: Λευτέρης Καπώνης. Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος. Παραγωγή: PLD PRODUCTION.
06:00Θυρίδα Τηλεπώλησης🔍Τηλεαγορά
ΣΚΑΪ
ΣΚΑΪ - προγραμμα τηλεορασης
...προηγούμενες εκπομπές...
06:00Καλημέρα🔍Ενημερωτική εκπομπή. Η οικονομία, η κοινωνία, οι πρωταγωνιστές τους και όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες. «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με ειδήσεις και ρεπορτάζ για όλα όσα διαδραματίζονται και όλα όσα πρέπει να ξέρουμε. Με συνεχείς απευθείας συνδέσεις στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα η εκπομπή ακολουθεί το σφυγμό της καθημερινότητας. Ειδικοί θα απαντούν στα ερωτήματα των τηλεθεατών για θέματα που αφορούν στην καθημερινή τους ζωή. Όλες οι πληροφορίες που χρειάζονται για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά». Κάθε Σάββατο και Κυριακή, με τον Γιώργο Αυτιά!
10:00Ακραία Φαινόμενα🔍Ενημερωτική εκπομπή. Ηθικοί αυτουργοί των φαινομένων ο Τάκης Χατζής και ο Δημήτρης Καμπουράκης. Η επικαιρότητα με άλλο πρόσωπο, οι ειδήσεις με φιλοσοφική διάθεση, η πολιτική στο ντιβάνι και τα "ακραία φαινόμενα" της χώρας μέσα από ζωντανές συνδέσεις από όλη την Ελλάδα.
12:30Eco News🔍Το «Εco news» ανοίγει παράθυρο στον κόσμο μεταφέροντας περιβαλλοντικές ειδήσεις, παρουσιάζοντας πράσινες καινοτομίες, καλές πρακτικές, αλλά και αναδεικνύοντας πρωτοβουλίες πολιτών. Ένα οικολογικό δελτίο Ειδήσεων με την Κατερίνα Χριστοφιλίδου.
13:00The Tourίστες (Ε)🔍Ψυχαγωγική εκπομπή. Οι TOURΙΣΤΕΣ, Χρήστος Ανθόπουλος και Ελένη Βαΐτσου, προτείνουν διαφορετικούς τρόπους οργάνωσης και απόλαυσης ενός ταξιδιού και μας καλούν να τους ακολουθήσουμε σε διασκεδαστικές περιπέτειες ανά τον κόσμο.
14:00Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων 🔍Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας.
15:00Θαλασσόλυκοι (Ε)🔍Ταξιδιωτική εκπομπή. Οι Θαλασσόλυκοι επιστρέφουν, ανοίγουν πανιά και μας ταξιδεύουν στην πιο όμορφη θάλασσα του κόσμου! Μετά το πρώτο τους ταξίδι, ανεβαίνουν και πάλι στο σκάφος τους, με προορισμό τις Σποράδες και το Βόρειο Αιγαίο. Ο Γιάννης Αποστολάκης, η Κάλια Ελευθερίου και ο Γιάννης Δρυμωνάκος αυτό το καλοκαίρι φέρνουν τη θάλασσα στο σαλόνι μας!
16:00Happy Traveller 🔍Ψυχαγωγική εκπομπή. Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με απίθανα ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Μοναδικοί προορισμοί στην Ελλάδα αλλά και ταξίδια ζωής στο εξωτερικό μέσα από την οπτική ματιά δύο αληθινών ταξιδιωτών που ταξιδεύουν καταγράφοντας τις εμπειρίες τους με μοναδικό σκοπό να τις μοιραστούν μαζί σας. Happy Traveller με τον Ευτύχη Μπλέτσα.
17:00Δελτίο Στη Νοηματική🔍Δελτίο ειδήσεων στη νοηματική.
17:15Dot. 🔍Ψυχαγωγική εκπομπή. Dream it. Do it! Το motto που θα ακολουθήσουμε πιστά. Η αγαπημένη παρέα της ελληνικής τηλεόρασης συναντιέται ξανά και θα την απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο και Κυριακή. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, μαζί με μια ανανεωμένη ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων παρουσιάζουν ένα τηλεοπτικό «περιοδικό», πλούσιο σε θέματα. Ένα μαγκαζίνο που τα έχει όλα: μόδα, μαγειρική, fitness, pets, celebrity life και βεβαίως συνεντεύξεις με πρόσωπα που απασχολούν κάθε εβδομάδα την επικαιρότητα της τηλεόρασης.
18:30Food Ν' Friends🔍Μαγειρικό σόου. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Ηλίας Φουντούλης είναι δύο φίλοι που ξέρουν να τρώνε καλά. Φτάνει αυτό; Ξέρουν και να μαγειρεύουν καλά. Μόνο που δεν τους αρκεί αυτό. Ξέρουν να απολαμβάνουν το φαγητό με φίλους, να δοκιμάζουν νέες γεύσεις, να πειραματίζονται, να τολμούν. Βλέπουν το μαγείρεμα με χιούμορ και το χιούμορ χωρίς μαγειρέματα.
19:30Βραδινό Δελτίο Ειδήσεων🔍Δελτίο ειδήσεων με όλα τα νέα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με την Εύα Αντωνοπούλου.
20:50Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά! (Ε)🔍Οι παρέες γράφουν ιστορία. Και όταν περνάνε καλά γράφουν μουσική. Η μεγαλύτερη παρέα και φέτος είναι στον ΣΚΑΪ. Με τα τραγούδια που μας ενώνουν. Τις μελωδίες που μας ταξιδεύουν. Τους στίχους που μπαίνουν στα χείλη όλων μας. Στην υγειά μας ρε παιδιά! με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.
00:20WWE Raw🔍Το κορυφαίο αθλητικό show του WWE σε ένα δίωρο πρόγραμμα με ελληνικό σχολιασμό. Οι Superstars του RAW με τις εξαιρετικές αθλητικές δεξιότητές τους προσφέρουν ένα συναρπαστικό θέαμα ψυχαγωγίας και διασκέδασης με εντυπωσιακή δράση και κίνηση.
01:30Deadly Women🔍Ντοκιμαντέρ. Γνωρίστε ορισμένες από τις πιο τρομακτικές και επικίνδυνες γυναίκες της ιστορίας. Το ντοκιμαντέρ ερευνά τα ψυχολογικά κίνητρα που οδήγησαν αυτές τις γυναίκες στο έγκλημα. Σε αντίθεση με τους άνδρες, οι οποίοι παρασύρονται κατά κύριο λόγο από θυμό και ένταση, η αιτία στις γυναίκες είναι συνήθως πιο περίπλοκη. Παραγωγή: BEYOND.
02:30Deadly Women 🔍Ντοκιμαντέρ. Γνωρίστε ορισμένες από τις πιο τρομακτικές και επικίνδυνες γυναίκες της ιστορίας. Το ντοκιμαντέρ ερευνά τα ψυχολογικά κίνητρα που οδήγησαν αυτές τις γυναίκες στο έγκλημα. Σε αντίθεση με τους άνδρες, οι οποίοι παρασύρονται κατά κύριο λόγο από θυμό και ένταση, η αιτία στις γυναίκες είναι συνήθως πιο περίπλοκη. Παραγωγή: BEYOND.
03:30Dark Minds🔍Ξένη σειρά. Όταν οι αρχές αποτυγχάνουν να εξιχνιάσουν κάποιο έγκλημα, η υπόθεση μπαίνει στο συρτάρι. Τώρα, η σειρά ντοκιμαντέρ «Dark Minds» ανοίγει ξανά τις πιο ενδιαφέρουσες άλυτες δολοφονίες. Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος M. Γουίλιαμ Φελπς, μαζί με τον εγκληματολόγο Τζον Κέλι φέρνουν μια διαφορετική οπτική σε κάθε υπόθεση, αξιοποιώντας το δημοσιογραφικό ένστικτο σε συνδυασμό με την ψυχολογική ανάλυση αλλά και πληροφορίες από μια ανώνυμη πηγή: έναν καταδικασμένο δολοφόνο με το κωδικό όνομα «13». Οι δύο ερευνητές μελετούν ξανά όλα τα στοιχεία, μιλούν με αστυνομικούς, αυτόπτες μάρτυρες αλλά και ειδικούς επιστήμονες, και επιχειρούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του δολοφόνου, με την ελπίδα να τον εντοπίσουν προτού χτυπήσει ξανά.
04:15Dot. (Ε)🔍Ψυχαγωγική εκπομπή. Dream it. Do it! Το motto που θα ακολουθήσουμε πιστά. Η αγαπημένη παρέα της ελληνικής τηλεόρασης συναντιέται ξανά και θα την απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο και Κυριακή. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, μαζί με μια ανανεωμένη ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων παρουσιάζουν ένα τηλεοπτικό «περιοδικό», πλούσιο σε θέματα. Ένα μαγκαζίνο που τα έχει όλα: μόδα, μαγειρική, fitness, pets, celebrity life και βεβαίως συνεντεύξεις με πρόσωπα που απασχολούν κάθε εβδομάδα την επικαιρότητα της τηλεόρασης.
05:00Happy Traveller (Ε)🔍Ψυχαγωγική εκπομπή. Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με απίθανα ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Μοναδικοί προορισμοί στην Ελλάδα αλλά και ταξίδια ζωής στο εξωτερικό μέσα από την οπτική ματιά δύο αληθινών ταξιδιωτών που ταξιδεύουν καταγράφοντας τις εμπειρίες τους με μοναδικό σκοπό να τις μοιραστούν μαζί σας. Happy Traveller με τον Ευτύχη Μπλέτσα.
06:00Καλημέρα🔍Ενημερωτική εκπομπή. Η οικονομία, η κοινωνία, οι πρωταγωνιστές τους και όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες. «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με ειδήσεις και ρεπορτάζ για όλα όσα διαδραματίζονται και όλα όσα πρέπει να ξέρουμε. Με συνεχείς απευθείας συνδέσεις στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα η εκπομπή ακολουθεί το σφυγμό της καθημερινότητας. Ειδικοί θα απαντούν στα ερωτήματα των τηλεθεατών για θέματα που αφορούν στην καθημερινή τους ζωή. Όλες οι πληροφορίες που χρειάζονται για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά». Κάθε Σάββατο και Κυριακή, με τον Γιώργο Αυτιά!
TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - προγραμμα τηλεορασης
...προηγούμενες εκπομπές...
06:00La Dona (Ε)🔍Ξένη σειρά. Δραματική 2016. Η Altagracia είναι μια κακοποιημένη γυναίκα που αντιπροσωπεύει τις εκατοντάδες χιλιάδες Μεξικάνες γυναίκες - θύματα βίας από άνδρες που προστατεύονται από την ατιμωρησία της πατριαρχικής κουλτούρας. Στην περίπτωση της Altagracia, αυτοί οι άνδρες είναι πέντε έφηβοι από εξέχουσες οικογένειες που τη βιάζουν ως παιδί και δολοφονούν τους γονείς της. To θύμα θα αναγεννηθεί από τις στάχτες του και θα μετατραπεί σε μια αδίστακτη εκδικήτρια που είναι αδύνατο της αντισταθεί οποιοσδήποτε άντρας. Θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους με δικαιοσύνη! Παίζουν: Aracely Arambula, David Chocarro, Danna Paola.
07:00Scandal (E)🔍Δραματική σειρά / Πολιτικό Θρίλερ 2012. Η Olivia Pope έχει αφιερώσει τη ζωή της στην προστασία της εικόνας δημοσίων προσώπων, εξασφαλίζοντας πως τα μυστικά τους θα παραμείνουν για πάντα κρυμμένα! Πρώην σύμβουλος επικοινωνίας του Προέδρου των ΗΠΑ, εγκατέλειψε τη θέση της στο Λευκό Οίκο για να ηγηθεί της δικής της εταιρείας διαχείρισης κρίσεων, θέλοντας να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Η Olivia και η ομάδα της είναι οι πιο αποτελεσματικοί στον τομέα τους και τρομερά αποτελεσματικοί στις υποθέσεις των πελατών τους! Μπορεί οι «gladiators in suits» όπως αποκαλούνται, να ειδικεύονται στον καθορισμό της ζωής των άλλων ανθρώπων, όταν όμως πρόκειται για υποθέσεις που αφορούν την προσωπική τους ζωή, τίποτα δεν είναι σίγουρο! Δημιουργός: Shonda Rhimes. Παίζουν: Kerry Washington, Darby Stanchfield, Katie Lowes.
08:00Η Αγορά Σήμερα 🔍Ενημερωτική εκπομπή και τηλεπωλήσεις. Παρακολουθήστε τον πιο έγκυρο και αναλυτικό τηλεοπτικό οδηγό αγορών. Πρωτοποριακά, καινοτόμα προϊόντα οικιακής χρήσης και προσωπικής φροντίδας, στις πιο προσιτές τιμές, υπόσχονται να αλλάξουν τη ζωή σας.
09:00Η αγορά σήμερα🔍
10:00Η αγορά σήμερα🔍
11:00Η αγορά σήμερα🔍
13:00Η αγορά σήμερα🔍
14:00La Dona (Ε)🔍Ξένη σειρά. Δραματική 2016. Η Altagracia είναι μια κακοποιημένη γυναίκα που αντιπροσωπεύει τις εκατοντάδες χιλιάδες Μεξικάνες γυναίκες - θύματα βίας από άνδρες που προστατεύονται από την ατιμωρησία της πατριαρχικής κουλτούρας. Στην περίπτωση της Altagracia, αυτοί οι άνδρες είναι πέντε έφηβοι από εξέχουσες οικογένειες που τη βιάζουν ως παιδί και δολοφονούν τους γονείς της. To θύμα θα αναγεννηθεί από τις στάχτες του και θα μετατραπεί σε μια αδίστακτη εκδικήτρια που είναι αδύνατο της αντισταθεί οποιοσδήποτε άντρας. Θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους με δικαιοσύνη! Παίζουν: Aracely Arambula, David Chocarro, Danna Paola.
15:00Η Βασίλισσα Της Καρδιάς (Ε)🔍Ξένη σειρά. Δραματική 2014. Η Reina Ortiz θα υποστεί ένα ατύχημα που θα την αναγκάσει να ξεχάσει τα τελευταία οκτώ χρόνια της ζωής της, όπου έγινε σύζυγος του μεγιστάνα Victor de Rosas, μητέρα της Clara και ιδιοκτήτρια του πιο διάσημου ατελιέ νυφικών στο Λας Βέγκας. Δεν θυμάται καν την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, όταν ερωτεύτηκε τον Nicolas Nunez. Τώρα η Reina, που αισθάνεται ότι δεν ανήκει στον κόσμο της πολυτέλειας και της εξουσίας, θα προσπαθήσει να ανακαλύψει την αλήθεια της. Παίζουν: Paola Nunez, Eugenio Siller, Juan Soler.
15:50Η Βασίλισσα της Καρδιάς🔍
16:45Chicago Fire (Ε)🔍Ξένη σειρά. Δράσης/Δραματική 2012. Η ιστορία των πυροσβεστών του Σικάγο, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η σειρά ακολουθεί τους πυροσβέστες και τους νοσοκόμους των Πρώτων Βοηθειών που εργάζονται στο Firehouse 51 του Πυροσβεστικού Σώματος του Σικάγου, της ομάδας 3 και του ασθενοφόρου 61, καθώς διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να σώσουν και να προστατεύσουν τους πολίτες του Σικάγο. Παίζουν: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund. Δημιουργοί: Michael Brandt, Derek Haas.
17:30Saving Hope (Ε)🔍Δραματική σειρά / Σειρά Φαντασίας 2012. Ένα υπερφυσικό ιατρικό δράμα που επικεντρώνεται στη ζωή των γιατρών και των νοσοκόμων του Νοσοκομείου Hope Zion. Η χειρουργός Alex Reid μένει άναυδη όταν μαθαίνει ότι ο χαρισματικός αρραβωνιαστικός της και διευθυντής της χειρουργικής, Charlie Harris, καταλήγει σε κώμα. Όσο εκείνη και ένας νεοαφιχθείς χειρουργός από νοσοκομείο του Τορόντο προσπαθούν να σώσουν τη ζωή του Dr. Harris, ο ασθενής αφήνει το σώμα του και περιφέρεται σε άυλη υπόσταση μέσα στο νοσοκομείο. Ο Charlie συλλογίζεται τη φύση της εμπειρίας του, ενώ οι υπόλοιποι γιατροί έρχονται αντιμέτωποι με νέα περιστατικά που απαιτούν δύσκολες αποφάσεις. Παίζουν: Erica Durance, Michael Shanks, Benjamin Ayres
18:15Castle (Ε)🔍Κωμική / Δραματική / Αστυνομική Σειρά 2009 -2016. Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τον Richard Castle, ένα διάσημο συγγραφέα μυστηρίου που όταν εμφανίζεται ένας δολοφόνος ο οποίος σκηνοθετεί τα εγκλήματά του σύμφωνα με την περιγραφή που έχει κάνει ο Richard στα βιβλία του, η ντετέκτιβ Beckett τον καλεί για βοήθεια. Αν και τυπικά θεωρείται δραματική σειρά, διαθέτει επίσης ρομαντική νότα και πλούσια κωμικά στοιχεία. Η σειρά βρίσκεται ήδη στον 8ο κύκλο! Παίζουν: Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan. Δημιουργός: Andrew W. Marlowe.
20:05Mafia Only Kills In Summer🔍Δραματική κωμική σειρά 2016 - 2018. Ο Salvatore Giammarresi μας διηγείται την ιστορία της οικογένειας τους, μιας συνηθισμένης ιταλικής οικογένειας του Παλέρμου της δεκαετίας του 1970. Αληθινά γεγονότα από τη Σικελία, όταν η πόλη ήταν συνώνυμη με την Cosa Nostra και εκείνος ήταν ένα μικρό αγόρι. Παίζουν: Claudio Gioe, Anna Foglietta, Francesco Scianna. Δημιουργός: Pierfrancesco Diliberto.
21:0016 And Missing🔍Ξένη ταινία. Θρίλερ 2015. Η δεκαεξάχρονη Abbey είναι δυστυχισμένη που ζει στο σπίτι με τη μαμά της Julia, τον νέο της πατριό και τον ετεροθαλή αδελφό της. Μετά από μια νύχτα έντονης οικογενειακής διαφωνίας, η Abbey το σκάει και κατευθύνεται προς την Αριζόνα για να συναντήσει τον Gavin, τον 23χρονο όμορφο νεαρό άντρα που γνώρισε μέσω μιας ιστοσελίδας συνομιλίας. Όταν συναντάει τον Gavin, διαπιστώνει αμέσως ότι είναι πολύ μεγαλύτερος από ό, τι φαίνεται online. Όταν η Τζούλια καταλαβαίνει ότι έχει φύγει, αποκτά πρόσβαση στα προφίλ όλων των κοινωνικών δικτύων της Abbey για να την εντοπίσει και να τη σώσει πριν ο Gavin αποκαλύψει τις αληθινές του προθέσεις! Παίζουν: Ashley Scott, Lizze Broadway, Mark Hapka. Σκηνοθεσία: Michael Feifer.
22:00Κλήρωση ΛΟΤΤΟ🔍Σύνδεση με τα γραφεία του ΟΠΑΠ για την κλήρωση ΛΟΤΤΟ.
22:1016 And Missing🔍(Συνέχεια ταινίας) Ξένη ταινία. Θρίλερ 2015. Η δεκαεξάχρονη Abbey είναι δυστυχισμένη που ζει στο σπίτι με τη μαμά της Julia, τον νέο της πατριό και τον ετεροθαλή αδελφό της. Μετά από μια νύχτα έντονης οικογενειακής διαφωνίας, η Abbey το σκάει και κατευθύνεται προς την Αριζόνα για να συναντήσει τον Gavin, τον 23χρονο όμορφο νεαρό άντρα που γνώρισε μέσω μιας ιστοσελίδας συνομιλίας. Όταν συναντάει τον Gavin, διαπιστώνει αμέσως ότι είναι πολύ μεγαλύτερος από ό, τι φαίνεται online. Όταν η Τζούλια καταλαβαίνει ότι έχει φύγει, αποκτά πρόσβαση στα προφίλ όλων των κοινωνικών δικτύων της Abbey για να την εντοπίσει και να τη σώσει πριν ο Gavin αποκαλύψει τις αληθινές του προθέσεις! Παίζουν: Ashley Scott, Lizze Broadway, Mark Hapka. Σκηνοθεσία: Michael Feifer.
23:00Aquarius🔍Σειρά Δράσης / Δραματική 2015 - 2016. Η δράση του διαβόητου Charles Manson, την δεκαετία του '60, γίνεται αντικείμενο έρευνας του ντετέκτιβ Sam Hodiak και του ασκούμενου του Brian Shafe. Ο Sam πρέπει να ασχοληθεί με συμμορίες, βίαια εγκλήματα, μεταβαλλόμενους χρόνους, οικογενειακές κρίσεις καθώς ο Charles Manson καλλιεργεί λατρεία γύρω από το πρόσωπο του! Παίζουν: David Duchovny, Grey Damon, Gethin Anthony. Δημιουργός: John McNamara.
00:00Castle (Ε)🔍Κωμική / Δραματική / Αστυνομική Σειρά 2009 -2016. Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τον Richard Castle, ένα διάσημο συγγραφέα μυστηρίου που όταν εμφανίζεται ένας δολοφόνος ο οποίος σκηνοθετεί τα εγκλήματά του σύμφωνα με την περιγραφή που έχει κάνει ο Richard στα βιβλία του, η ντετέκτιβ Beckett τον καλεί για βοήθεια. Αν και τυπικά θεωρείται δραματική σειρά, διαθέτει επίσης ρομαντική νότα και πλούσια κωμικά στοιχεία. Η σειρά βρίσκεται ήδη στον 8ο κύκλο! Παίζουν: Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan. Δημιουργός: Andrew W. Marlowe.
01:00Saving Hope (Ε)🔍Δραματική σειρά / Σειρά Φαντασίας 2012. Ένα υπερφυσικό ιατρικό δράμα που επικεντρώνεται στη ζωή των γιατρών και των νοσοκόμων του Νοσοκομείου Hope Zion. Η χειρουργός Alex Reid μένει άναυδη όταν μαθαίνει ότι ο χαρισματικός αρραβωνιαστικός της και διευθυντής της χειρουργικής, Charlie Harris, καταλήγει σε κώμα. Όσο εκείνη και ένας νεοαφιχθείς χειρουργός από νοσοκομείο του Τορόντο προσπαθούν να σώσουν τη ζωή του Dr. Harris, ο ασθενής αφήνει το σώμα του και περιφέρεται σε άυλη υπόσταση μέσα στο νοσοκομείο. Ο Charlie συλλογίζεται τη φύση της εμπειρίας του, ενώ οι υπόλοιποι γιατροί έρχονται αντιμέτωποι με νέα περιστατικά που απαιτούν δύσκολες αποφάσεις. Παίζουν: Erica Durance, Michael Shanks, Benjamin Ayres
02:00Agents Of S.H.I.E.L.D. (Ε)🔍Αστυνομική Σειρά/ Σειρά Δράσης 2013. Ο Phil Coulson είναι ο επικεφαλής μιας επίλεκτης ομάδας πρακτόρων που επιβάλλουν το νόμο σε περίεργα περιστατικά σε όλο τον κόσμο. Τα μέλη της - που το καθένα έχει και μια ξεχωριστή ικανότητα - δουλεύουν με τον Coulson για να προστατεύσουν εκείνους που δεν μπορούν να προστατευθούν από έκτακτες καταστροφές και αδιανόητες απειλές, συμπεριλαμβανομένης μιας τρομερής ομάδας γνωστής ως Ύδρα. Δημιουργοί: Maurissa Tancharoen, Jed Whedon, Joss Whedon. Παίζουν: Clark Gregg, Ming-Na Wen, Brett Dalton.
03:00Vice (Ε)🔍Ενημερωτική εκπομπή που μας εισάγει στο συναρπαστικό, άγριο κόσμο του VICE, της εναλλακτικής δημοσιογραφίας. Σε ένα κόσμο όπου η πραγματικότητα καταγράφεται, όπως είναι, σε μερικά από τα πιο ανατρεπτικά και ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ ελληνικής και διεθνούς παραγωγής. Παρουσίαση: Δάφνη Καραβοκύρη.
04:00Mayday (Ε)🔍Το Mayday ερευνά τις υψηλού κινδύνου και άγνωστες στο ευρύ κοινό καταστροφές στον αέρα για να αποκαλύψει πώς και γιατί συνέβησαν. Παρακολουθήστε δραματοποιημένες αναπαραστάσεις από πραγματικές αεροπορικές τραγωδίες, σε συνδυασμό με συνεντεύξεις με ειδικούς της αεροναυπηγικής και αυτόπτες μάρτυρες.
05:00Φυγόκεντρος (Ε)🔍Μυστήριο, παραφυσικά φαινόμενα, δοξασίες και θεωρίες συνωμοσίας, ερωτήματα και σενάρια. Η εκπομπή επιχειρεί να ρίξει φως σε θέματα που δυσκολεύεται να εξηγήσει μέχρι σήμερα ακόμη και η επιστήμη. Παρουσίαση: Δέσποινα Μποτίτση.
06:00La Dona (Ε)🔍Ξένη σειρά. Δραματική 2016. Η Altagracia είναι μια κακοποιημένη γυναίκα που αντιπροσωπεύει τις εκατοντάδες χιλιάδες Μεξικάνες γυναίκες - θύματα βίας από άνδρες που προστατεύονται από την ατιμωρησία της πατριαρχικής κουλτούρας. Στην περίπτωση της Altagracia, αυτοί οι άνδρες είναι πέντε έφηβοι από εξέχουσες οικογένειες που τη βιάζουν ως παιδί και δολοφονούν τους γονείς της. To θύμα θα αναγεννηθεί από τις στάχτες του και θα μετατραπεί σε μια αδίστακτη εκδικήτρια που είναι αδύνατο της αντισταθεί οποιοσδήποτε άντρας. Θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους με δικαιοσύνη! Παίζουν: Aracely Arambula, David Chocarro, Danna Paola.
Open Beyond
Open Beyond - προγραμμα τηλεορασης
...προηγούμενες εκπομπές...
10:00Μονά Ζυγά Δικά Μου🔍Ελληνική ταινία. Κωμωδία του 1979. Η Δέσποινα εγκαταλείπει τον αρραβωνιαστικό της όταν μαθαίνει ότι έπαιξε τις βέρες τους στον τζόγο, εκείνος προσπαθεί να την ξανακερδίσει μέσα από μια σειρά παρεξηγήσεων. Mε τους: Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Μάκη Δεμιρή, Μανώλη Δεστούνη. Σκηνοθεσία Χρήστος Κυριακόπουλος.
11:45Passenger (Ε)🔍Η περιπέτεια για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και το Passenger ξεκινά με πρώτο προορισμό το νησί της Σρι Λάνκα στον Iνδικό ωκεανό. Στο "ευλογημένο νησί" τον περιμένουν συναρπαστικές εμπειρίες σε ένα εξωτικό σκηνικό με υπέροχες εικόνες. Ο Μάριος Πρίαμος θα κάνει σαφάρι με ελέφαντες στη ζούγκλα, θα επιχειρήσει μια δύσκολη ανάβαση στον πελώριο βράχο Lions Rock κάτω από αντίξοες συνθήκες, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο κανό, θα πάρει μέρος σε μια τοπική γιορτή που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στον πολιτισμό του τόπου και θα γευτεί τις ξεχωριστές τοπικές λιχουδιές.
12:50Open Sport🔍Αθλητική εκπομπή ενημερωτικού αλλά και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, με έμφαση στο ποδοσφαιρικό θέαμα, που θα περιλαμβάνει ρεπορτάζ από τις μεγάλες ομάδες της Super League, αποκλειστικές συνεντεύξεις αθλητών, highlights και δηλώσεις από τους αγώνες της Euroleague μπάσκετ, μεγάλα αφιερώματα σε σταρ του αθλητισμού, μόνιμες εβδομαδιαίες στήλες. Παρουσιάζει ο Μανώλης Σφακάκης. Αρχισυνταξία: Άγγελος Τόμπρος.
14:00Open News🔍Παρουσιαστές: Ματίνα Παπαδέα, Καμούδη Μαρίτα, Βασίλης Τσεκούρας. Αρχισυνταξία: Γιώργος Πολύμερος. Σκηνοθεσία: Θανάσης Γκραβέας.
14:30Όλα Λάθος🔍Ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Όταν η άποψη συναντά το χιούμορ στο «μαγικό κόσμο» της showbiz αλλά και της τηλεόρασης, που γίνονται όλα λάθος! Μετράμε αντίστροφα τα τελευταία «καυτά» νέα, ενώ σατιρίζουμε αλλά και κουβεντιάζουμε με τους πρωταγωνιστές. Όχι μόνο τους «λαμπερούς» αλλά και τους άλλους, τους «αθέατους».
17:40Open News Στη Νοηματική🔍Δελτίο ειδήσεων στη νοηματική γλώσσα.
17:50Celebrity Travel (Ε)🔍Ανακαλύπτει τις πιο ξεχωριστές γωνιές του πλανήτη. Βρίσκει πάντα τον τρόπο, οι διάσημοι που τον ακολουθούν στα ταξίδια του να αποκαλύπτονται και να του αποκαλύπτουν τα μυστικά τους! Ο Mr. Travel Νίκος Κοκλωνης βγάζει ένα open εισιτήριο και δε θα επιστρέψει στη βάση του, αν δεν φέρει στις αποσκευές του ξεχωριστές αναμνήσεις για τον ίδιο και τους celebrity καλεσμένους του -με συνεντεύξεις που θα γίνουν και πάλι θέμα συζήτησης.
18:55Open News🔍Τα δελτία του Σαββατοκύριακου για μας αντιμετωπίζονται όπως τα δελτία των καθημερινών. Με το ίδιο δυναμικό δημοσιογράφων και τεχνικών, με πηγές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και το ίδιο αίσθημα ευθύνης για την ταχύτερη και συγχρόνως αξιόπιστη και διασταυρωμένη ενημέρωση. Παρουσιαστής: Στέλλα Γκαντώνα. Σκηνοθέτης: Θανάσης Γκαβέας.
20:00Εικόνες🔍Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση έρχεται στο OPEN._x000D_ Η εκπομπή μας ταξιδεύει σε λαμπερές πόλεις, σε ερήμους, σε τόπους μαγικούς. Ο παρουσιαστής Τάσος Δούσης συνδυάζει το ταξίδι με το ρεπορτάζ και μας παρουσιάζει τον τρόπο ζωής κάθε χώρας, την κουλτούρα, τη γνωστή αλλά και την άγνωστη ιστορία της._x000D_
21:00Ποιος Θανάσης🔍Ελληνική ταινία. Κωμωδία του 1969. Ο Θανάσης έχει ένα κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει, επιμένει να βοηθά τον κόσμο, δανείζοντας φίλους και γνωστούς, και θέλοντας να διευκολύνει τους κακοπληρωτές πελάτες του. Η κατάσταση θα αλλάξει με την εμφάνιση μιας νεαρής υπαλλήλου. Με τους: Θανάση Βέγγο, Άννα Φόνσου, Τάκη Μηλιάδη, Νίτσα Μαρούδα. Σκηνοθεσία: Θανάσης Βέγγος. Διάρκεια: 82'
23:0021 Jump Street🔍Αμερικάνικη ταινία. Κωμωδία του 2012. Μια μυστική αστυνομική μονάδα που αποτελείται από εμφανισιακά νέους αστυνομικούς, εισχωρούν σε λύκεια για να ελέγξουν την παραβατικότητα των νέων. Σκηνοθεσία Φίλ Λόρντ, Κρίς Μίλερ, με τους: Τζό Χρέστ, Λούις Ντα Σίλβα Τζ. ΝτεΡέι Ντέιβις, Τζόνι Ντέπ, Ντέιβ Φράνκο, Τζόνα Χίλ, Άις Κιούμπ, Ντακότα Τζόνσον, Τζέικ Μ. Τζόνσον, Μπρί Λάρσον, Τζόνι Πέμπερτον, Ράνταλ Ρίντερ, Ρόμπ Ρίγκλ, Τζόνι Σίμμονς, Τσάνινγκ Τέιτουμ. Διάρκεια: 99'
01:15In The Blood🔍Αμερικάνικη/Βρετανική ταινία. Δράσης του 2014. Μετά την εξαφάνιση του συζύγου της σε διακοπές τους στην Καραϊβική, μια γυναίκα ξεκινά να βρει τους άντρες που θεωρεί υπεύθυνους για αυτό. Πρωταγωνιστούν: Τζίνα Καράνο, Καμ Τζιγκάντετ, Ίσμαελ Κρουζ Κορντόβα. Σκηνοθεσία: Τζον Στόκουελ. Διάρκεια: 98'
01:45Scary Movie🔍Αμερικανική ταινία. Κωμωδία του 2000. Ένα χρόνο αφού ξεφορτώθηκαν το πτώμα ενός άντρα που σκότωσαν κατά λάθος, μια ομάδα ανόητων εφήβων καταδιώκεται από έναν αδέξιο κατά συρροή δολοφόνο. Με τους: Άννα Φάρις, Τζόν Άμπραμς, Μάρλον Γουέινς. Σκηνοθεσία Κίναν Άιβορι Γουέιανς. Διάρκεια: 78'
03:00Οι Λέξεις (The Words)🔍Αμερικάνικη ταινία. Δραματική του 2012. Όταν ο Ρόρι Γιάνσεν (Μπράντλεϊ Κούπερ) κυκλοφορεί το πρώτο του βιβλίο, χαίρει μιας σπάνιας αποδοχής από κοινό και κριτικούς. Χαρισματικός, ταλαντούχος, έξυπνος, ο νεαρός συγγραφέας μοιάζει να έχει όλα όσα θα μπορούσε να επιθυμήσει ένας άνθρωπος: μια όμορφη ζωή, μια γυναίκα που τον αγαπά (Ζόι Σαλντάνα), ολόκληρο τον κόσμο στα χέρια του - και όλα αυτά χάρη στις λέξεις του. Είναι όμως αυτές οι λέξεις πραγματικά δικές του; Και σε ποιον ανήκει όλη αυτή η ιστορία τελικά; Στο απόγειο της δόξας του Ρόρι, ένας Ηλικιωμένος άντρας (Τζέρεμι Άιρονς) εμφανίζεται στη ζωή του και διεκδικεί τα πνευματικά δικαιώματα του βιβλίου, προκαλώντας τη φιλοδοξία αλλά και την ηθική του. Στην πραγματικότητα όμως, τόσο ο Ρόρι όσο και ο Ηλικιωμένος είναι δημιουργήματα του συγγραφέα Κλέι Χάμοντ (Ντένις Κουέιντ), που κι αυτός με τη σειρά του έχει αρκετά. Με τους Μπράντλει Κούπερ, Ζόι Σαλντάνα, Τζέρεμι Άιρονς, Τζόν Χάνα, Ολίβια Γουάιλντ. Σκηνοθεσία: Μπράιαν Κλούγκμαν. Διάρκεια: 92'
03:15Το Κόλπο (Heist)🔍Αμερικάνικη ταινία. Περιπέτεια του 2001. Να πάρεις τα κλοπιμαία; Εύκολο. Να ξεφύγεις μετά την ληστεία; Ο βετεράνος κλέφτης Τζόι Μούρ ξέρει ότι αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι. Αλλά σύντομα θα ανακαλύψει ότι το να ξεφύγεις από μια ζωή εγκληματικότητας είναι η πιο δύσκολη απόδραση από όλες. Με τους: Τζήν Χάκμαν, Ρεμπέκα Πίντζεον, Ντάνι ΝτεΒίτο. Σκηνοθεσία Ντέιβιντ Μάμετ. Διάρκεια: 99'.
04:45Ελληνικό Πρόγραμμα🔍Ελληνικό Πρόγραμμα
05:30Τώρα Ό,τι Συμβαίνει🔍Επειδή η ενημέρωση δεν τελειώνει την Παρασκευή. Η πολιτική, η οικονομία, η διεθνής επικαιρότητα, και οι αγωνίες των πολιτών είναι "Τώρα ότι συμβαίνει" σε Αθήνα, επαρχία και εξωτερικό. Με ρεπορτάζ που παρουσιάζουν τις πραγματικές ανάγκες από τον ίδιο τον τηλεθεατή και καλεσμένους που θα απαντούν στα ερωτήματα των πολιτών η εκπομπή παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για την επόμενη μέρα. Παρουσιαστής: Φαίη Μαυραγάνη. Αρχισυντάκτης: Αχουλιά Μαρία. Σκηνοθέτης: Νεκτάριος Δεληγιάνης.
ΕΡΤ Sports HD
ΕΡΤ Sports HD - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
06:00Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ🔍«Η ΑΕΚ της σεζόν 1992-1993»
07:00ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ (GUANGJOU)🔍«Καταδύσεις, 10μ. Τελικός»
08:30ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ🔍«στιγμιότυπα υγρού στίβου»
09:30ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ (GUANGJOU)🔍«Καταδύσεις γυναικών 10μ. Τελικός»
10:45ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΗΠΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ🔍«τελικός»
12:0030 FOR 30🔍
13:00FORMULA 1 - ΣΙΛΒΕΡΣΤΟΟΥΝ🔍«Ελεύθερα δοκιμαστικά 3»
14:00ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ🔍«Στιγμιότυπα υγρόυ στίβου»
14:45ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ (GUANGJOU)🔍«Καταδύσεις 3μ.»
16:00FORMULA 1 - ΣΙΛΒΕΡΣΤΟΟΥΝ🔍«Κατατακτήριες δοκιμές»
17:3030 FOR 30🔍«Once brothers»
19:00ΣΤΙΒΟΣ DIAMOND LEAGUE - ΜΟΝΑΚΟ🔍
21:00ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ🔍«Φιλικός αγώνας»
23:00ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ U19 (ΗΡΑΚΛΕΙΟ): ΣΕΝΕΓΑΛΗ - ΕΛΛΑΔΑ🔍
01:00ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ U19 (ΗΡΑΚΛΕΙΟ): ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΕΛΛΑΔΑ🔍
03:00ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ U19 (ΗΡΑΚΛΕΙΟ): ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ🔍
05:0030 FOR 30🔍«Derrick Thomas»
06:00ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΑΓΓΛΙΑ - ΚΑΜΕΡΟΥΝ🔍«φάση των 16»
ΕΡΤ3
ΕΡΤ3 - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
06:00ΕΝΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ🔍Eπεισόδιο 5 - Θερμοπίδακες [Geysers], Βράχια Πάνκεϊκ[Pancake Rocks], Χριστουγεννιάτικα Καβούρια[Christmas Crabs]
07:00ΦΩΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΕΛΕΝΙΤΑ ΒΑΡΓΚΑΣ🔍Eπεισόδιο 5
08:00ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ  (Α' ΚΥΚΛΟΣ)🔍Eπεισόδιο 20 - ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝIΟ[COLOMBIA - FROM CARABEAN TO THE AMAZON ]
08:30ESA-PEKKA SALONEN ΚΑΙ DAVID FRAY- ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ🔍
10:00Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ  (Α' ΚΥΚΛΟΣ)🔍Eπεισόδιο 1 - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [ Coming Home]
11:00Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ  (Α' ΚΥΚΛΟΣ)🔍Eπεισόδιο 2 - ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ [After The Storm]
12:00ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ🔍Eπεισόδιο 5 - Σκανδιναβία
13:00ΕΙΔΗΣΕΙΣ🔍
13:30ΑΓΡΟWEEK🔍Eπεισόδιο 2 - Ελληνικός μαύρος χοίρος
14:30ΜΙΚΡΕΣ ΦΑΡΜΕΣ  (Β' ΚΥΚΛΟΣ) (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)🔍Eπεισόδιο 11 - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
15:00ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ🔍Eπεισόδιο 12 - H Mηλιά των Λαζαίων
16:00ΑΓΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ🔍Eπεισόδιο 9 - ΟΛΥΜΠΟΣ
17:00ΒΟΤΑΝΑ, ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ🔍Eπεισόδιο 1 - Εν αρχή ην ο ... Σπόρος
18:00ALLERT3🔍Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ Τις διάφορες εκφάνσεις της τέχνης στη Ρουμανία διερευνά αυτό το επεισόδιο του αλερτ. Από το Εθνικό Μουσείο στο Βουκουρέστι, εστιάζει στην Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
19:00ΕΙΔΗΣΕΙΣ🔍Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ Τις διάφορες εκφάνσεις της τέχνης στη Ρουμανία διερευνά αυτό το επεισόδιο του αλερτ. Από το Εθνικό Μουσείο στο Βουκουρέστι, εστιάζει στην Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή
19:30ΜΙΚΡΕΣ ΦΑΡΜΕΣ🔍ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ Ερχεται ο χειμώνας. Στο Μόιρα, η μέρα ξεκινάει νωρίς για τον Τζον Τέιτ, που φορτώνει τα γουρούνια του για να τα πάει στο εργοστάσιο. Το ίδιο κάνει και ο Πολ Τέρλι στο Στρούελ Γουέλς κοντά στο Νταουνπάτρικ... (RARE BREED- A FARMING YEAR) ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - 2013 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
20:00ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ - Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ🔍ΚΑΛΗ ΚΑΛΟΗ Καλή Καλό, είναι μία από τις ελάχιστες εν ζωή προπολεμικές θεατρίνες η οποία βγήκε στη σκηνή σε ηλικία τριών ετών, με την Μαρίκα Κοτοπούλη να αποφασίζει να της δώσει το «βάπτισμα του θεατρικού πυρός»... ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ - 2018 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
21:00ΤΑ ΦΟΝΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΦΙΣΕΡ🔍ΦΟΝΟΣ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΑ [ Dead Air] Το σπίτι της Φίσερ διαθέτει καινούργιο ραδιόφωνο, αλλά γίνεται ένας φόνος στα ραδιοκύματα όταν η αγαπημένη εκπομπή της Ντοτ διακόπτεται από πανικό στον αέρα. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Ξένη σειρά - 2015 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
22:00ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ🔍Cabaret Voltaire Το Cabaret Voltaire έμελλε να γίνει το Σημείο Μηδέν του Dada. Ελβετία, Ζυρίχη, 5 Φεβρουαρίου 1916, στα μέσα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, μια ομάδα αυτοεξόριστων καλλιτεχνών μαζεύεται... ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
22:30ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ🔍«Ομολογώ» Οι αστυνομικοί εξετάζουν τις φωτογραφίες που βρήκαν στο USB και διακρίνουν μια σιλουέτα που μοιάζει με ποδήλατο. Η δολοφονία της Μάρτα φαίνεται να διαφέρει από τις άλλες: η επιστολή «Μάρτα 5» είναι η μοναδική ... (PLASTIC SEA/ MAR DE PLASTICO) Ξένη σειρά - 2016 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
23:45ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ🔍ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗΣ-ΜΕΙΜΑΡΙΔΗ-ΑΛΕΞΑΝΙΑΝ Η «Μάγισσα της Σμύρνης», Μάρα Μεϊμαρίδη προτείνει το δικό της οδηγό επιβίωσης, μιλάει για τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα και για τις προηγούμενες ζωές της. ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
00:45ΤΑ ΦΟΝΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΦΙΣΕΡ🔍ΦΟΝΟΣ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΑ [ Dead Air] Το σπίτι της Φίσερ διαθέτει καινούργιο ραδιόφωνο, αλλά γίνεται ένας φόνος στα ραδιοκύματα όταν η αγαπημένη εκπομπή της Ντοτ διακόπτεται από πανικό στον αέρα. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Ξένη σειρά - 2015 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
01:45ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ🔍«Ομολογώ» Οι αστυνομικοί εξετάζουν τις φωτογραφίες που βρήκαν στο USB και διακρίνουν μια σιλουέτα που μοιάζει με ποδήλατο. Η δολοφονία της Μάρτα φαίνεται να διαφέρει από τις άλλες: η επιστολή «Μάρτα 5» είναι η μοναδική ... (PLASTIC SEA/ MAR DE PLASTICO) Ξένη σειρά - 2016 Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
03:00ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ - Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ🔍ΚΑΛΗ ΚΑΛΟ Η Καλή Καλό, είναι μία από τις ελάχιστες εν ζωή προπολεμικές θεατρίνες η οποία βγήκε στη σκηνή σε ηλικία τριών ετών, με την Μαρίκα Κοτοπούλη να αποφασίζει να της δώσει το «βάπτισμα του θεατρικού πυρός», αφού η μητέρα της ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ - 2018 Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
04:00ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ🔍H Mηλιά των Λαζαίων Σκοποί, χοροί και τραγούδια από το περιώνυμο κλεφταρματολίκι του Ολύμπου με τους οπλαρχηγούς Λαζαίους θα ακουστούν για πρώτη φορά από την Εκπομπή Κάθε τόπος και Τραγούδι με τον Γιώργη Μελίκη. ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
05:00ALLERT3🔍Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ Τις διάφορες εκφάνσεις της τέχνης στη Ρουμανία διερευνά αυτό το επεισόδιο του αλερτ. Από το Εθνικό Μουσείο στο Βουκουρέστι, εστιάζει στην Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
06:00ΒΟΤΑΝΑ, ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ🔍Eπεισόδιο 1 - Εν αρχή ην ο ... Σπόρος
Nickelodeon
Nickelodeon - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
06:00DRAKE AND JOSH🔍Κωμική σειρά
06:30DRAKE AND JOSH🔍Κωμική σειρά
07:00WALLYKAZAM!🔍Παιδική εκπομπή
07:30ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΧΕΝΡΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ🔍Παιδική σειρά
08:00BECCA'S BUNCH🔍Παιδική σειρά
08:30EVERYTHING'S ROSIE🔍Παιδική σειρά
09:00TOP WING🔍Παιδική σειρά
09:30ΝΤΟΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ🔍Παιδική σειρά
10:00PAW PATROL🔍Παιδική σειρά
10:3044 ΓΑΤΕΣ🔍Παιδική σειρά
11:00BUTTERBEAN'S CAFE🔍Παιδική σειρά
11:30ΣΙΜΕΡ ΚΑΙ ΣΑΪΝ🔍Παιδική σειρά
12:00LEGO FRIENDS🔍Παιδική σειρά
12:30Ο ΑΛΒΙΝΝΝ!!! ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ🔍Παιδική σειρά
13:00ΜΠΟΜΠ Ο ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ🔍Παιδική σειρά
13:30ΤΟ ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ🔍Παιδική σειρά
14:00WINX🔍Παιδική σειρά
14:30REGAL ACADEMY🔍Παιδική σειρά
15:00MAGGIE & BIANCA🔍Κωμική σειρά
15:30ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΖΙ🔍Παιδική σειρά
16:00ΟΜΑΔΑ ΙΠΠΟΤΩΝ🔍Παιδική σειρά
16:30KUU KUU HARAJUKU🔍Παιδική σειρά
17:00PAW PATROL🔍Παιδική σειρά
17:30RUSTY RIVETS🔍Παιδική σειρά
18:00Ο ΜΠΛΕΪΖ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ🔍Παιδική σειρά
18:30ΜΠΟΜΠ Ο ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ🔍Οι καλύτερες στιγμές του Μπομπ
22:00RAINBOW BUTTERFLY UNICORN KITTY🔍Παιδική σειρά
22:30ΧΕΝΡΙ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ🔍Οικογενειακή σειρά
23:00GAME SHAKERS🔍Παιδική σειρά
23:30DRAKE AND JOSH🔍Κωμική σειρά
00:00DRAKE AND JOSH🔍Κωμική σειρά
00:30VICTORIOUS🔍Κωμική σειρά
01:00ΟΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟΙ ΧΑΘΑΓΟΥΕΪΣ🔍Οικογενειακή σειρά
01:25ΟΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟΙ ΧΑΘΑΓΟΥΕΪΣ🔍Οικογενειακή σειρά
01:50THE THUNDERMANS🔍Οικογενειακή σειρά
02:15THE THUNDERMANS🔍Οικογενειακή σειρά
02:40ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΛΥ ΡΟΚ🔍Οικογενειακή σειρά
03:05ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΛΥ ΡΟΚ🔍Οικογενειακή σειρά
03:30HUNTER STREET🔍Κωμική σειρά
03:55HUNTER STREET🔍Κωμική σειρά
04:20BIG TIME RUSH🔍Κωμική σειρά
04:45BIG TIME RUSH🔍Κωμική σειρά
05:10TRUE JACKSON🔍Κωμική σειρά
05:35TRUE JACKSON🔍Κωμική σειρά
06:00DRAKE AND JOSH🔍Κωμική σειρά
ΒΟΥΛΗ
ΒΟΥΛΗ - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
09:00ΒΙΒΛΙΟΒΟΥΛΙΟ🔍Αμάντα Μιχαλοπούλου
09:30ΑΣΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ🔍Ελευσίνα Εργοστάσιο Χρωμάτων Iris
10:00ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ🔍Ν. Αιγαίο και Φέρουσα Ικανότητα σε Μέρες Υπερτουρισμού
11:30ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΕΙΝΑΥΤΕΣ🔍"Καδιώ Σιγάλα, η καραβοκύρισσα της Πάνω Μεριάς"
12:00ΚΑΜΕΡΑ ΖΙΖΑΝΙΟ🔍
13:00ΣΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΤΕΤΑΡΤΟ🔍«Φοιτητές με Αναπηρία Ι»
13:30ΜΑΓΙΚΟΣ ΦΑΝΟΣ🔍Γιάννης Σελιμιώτης
14:00ΧΑΡΙΝ ΕΥΦΩΝΙΑΣ🔍Αφιέρωμα στον Γιάννη Μωραΐτη
15:30ΑΣΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ🔍«Το Τσάι»
16:00ΘΕΑΤΡΟΣΚΟΠΙΟ🔍«Ικέτιδες» του Ευρυπίδη, στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
16:30ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ🔍Τεχνολογίες Πληροφορίας Επικοινωνιών
17:00ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ🔍Πρόσφυγες
18:00Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΙΙ🔍Φίλιππος Δρακονταειδής Ντοκιμαντέρ - Υποκατηγορία : ΠΑΙΔΙΚΑ-NEANIKA Κατάλληλο για όλους
19:00ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΕ ΑΣΠΡΟ - ΜΑΥΡΟ🔍Ο Πλανόδιος Οπερατέρ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους
20:00ΤΑ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΟΥΝ🔍Ντοκιμαντέρ του Ροβήρου Μανθούλη, για τη Γαλλική Τηλεόραση. Παραγωγή: 1986. Η Τζόαν Μπαέζ, η Ρόζα Μπαλιστιέρι, η Μάριον Ουίλιαμς τραγουδούν μπλουζ που ξυπνούν τις συνειδήσεις... ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους
20:15ΛΕΥΚΑ ΜΠΛΟΥΖ🔍Ντοκιμαντέρ του Ροβήρου Μανθούλη, για τη Γαλλική Τηλεόραση. Παραγωγή: 1986. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους
20:30ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΗΣ🔍Βασίλης Κεκάτος: Μικρή Ιστορία με Παγκόσμια Ακτινοβολία Τέχνες - Γράμματα - 2016 Υποκατηγορία : ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
21:00Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ🔍Η ζωή της Αυτοκράτειρας της Ρωσίας Αικατερίνης της Β', μιας πριγκίπισσας γερμανικής καταγωγής, που έφτασε στη Ρωσία ως νύφη του διαδόχου του Ρωσικού Θρόνου Πέτρου του Γ' και μεταμόρφωσε τη Ρωσική Αυτοκρατορία. (Ekaterina) Σειρά - Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους
22:00ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ🔍Η ζωή της Αυτοκράτειρας της Ρωσίας Αικατερίνης της Β', μιας πριγκίπισσας γερμανικής καταγωγής, που έφτασε στη Ρωσία ως νύφη του διαδόχου του Ρωσικού Θρόνου Πέτρου του Γ' και μεταμόρφωσε τη Ρωσική Αυτοκρατορία. (Ekaterina) Σειρά - Υποκατηγορία : ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Κατάλληλο για όλους ΤΑΙΝΙΕΣ - Υποκατηγορία : Εκπομπή Κατάλληλο για όλους
23:30ΣΥΝΑΥΛΙΑ🔍«Η Ενατη Συμφωνία σε Χορογραφία Μωρίς Μπεζάρ» Συναυλία - Υποκατηγορία : ΜΟΥΣΙΚΑ Κατάλληλο για όλους
01:00ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ🔍ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ - Υποκατηγορία : Εκπομπή

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play