...
ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪMEGA
Open BeyondΕΡΤ Sports HDΕΡΤ3NickelodeonTV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΒΟΥΛΗ
MEGA
MEGA - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
05:30Mega Σαββατοκύριακο🔍Ενημερωτική εκπομπή με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα. Κάθε Σάββατο και Κυριακή το MEGA Σαββατοκύριακο θα δίνει με σαφήνεια και συνέπεια όλες τις πληροφορίες για τα σημαντικά θέματα της εβδομάδας που πέρασε και θα φέρνει στο προσκήνιο τα θέματα που θα μας απασχολήσουν την εβδομάδα που έρχεται. Ιδιαίτερη βαρύτητα και λόγω των εξελίξεων θα δοθεί σε θέματα υγείας, στην πορεία της πανδημίας, αλλά και στις προκλήσεις που δέχεται η χώρα μας από τον Τουρκικό παράγοντα. Αναλυτές, επιστήμονες, καθηγητές και άνθρωποι της «πρώτης γραμμής» θα δίνουν απαντήσεις στα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.Προτεραιότητα θα έχουν οι ανθρώπινες ιστορίες , τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες αλλά και οι λύσεις που απαιτούνται.
10:00Μικρομεσαίοι🔍Ελληνική σειρά. Η Μάρθα και ο Παύλος είναι συνάδελφοι σ' ένα γραφείο εισαγωγών-εξαγωγών, όπου και αντιμετωπίζουν τα στραβά και τ' ανάποδα του τόπου και του κόσμου τούτου. Οι προσπάθειές του, όπως και οι προσπάθειες των υπόλοιπων χαρακτήρων της σειράς, να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες της ζωής και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων δίνονται στους «Μικρομεσαίους» με χιούμορ και ευρηματικότητα, κάνοντας έτσι όλους τους χαρακτήρες της αντιπροσωπευτικούς τύπους της ελληνικής καθημερινότητας. Δηλαδή, χαρακτηριστικούς... μικρομεσαίους νεοέλληνες. Πρωταγωνιστούν: Μάρθα Καραγιάννη, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Ελένη Τζαβαλιά, Τζέσσυ Παπουτσή, Νατάσσα Μανίσαλη, Νεφέλη Ορφανού, Θόδωρος Συριώτης, Γιάννης Νέζης, Ντίνος Σούντης, Μαρία Παπαδοπούλου. Σενάριο-Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης.
10:40Εμείς Κι Εμείς🔍Ελληνική σειρά. Επεισόδιο 72: Επιχειρηματίας Παρθένα. Η Ελένη, η ψιλικατζού της γνωστής γειτονιάς στο Μετς, κέρδισε πολλά εκατομμύρια στο λαχείο! Γι' αυτό αποφασίζει να πουλήσει την επιχείρησή της. Το ίδιο διάστημα, η Παρθένα πλήττει θανάσιμα... Δεν μπορεί μία Παρθένα να είναι μόνο... σύζυγος και νοικοκυρά. Άρα τι πρέπει να κάνει; Να η ευκαιρία να γίνει... επιχειρηματίας! Παίζουν: Ελένη Γερασιμίδου, Γιώργος Γιαννούτσος, Σμαράγδα Διαμαντίδου, Μαρία Κανελλοπούλου, Βασίλης Κούκουρας, Νατάσσα Μανίσαλη, Στέλιος Παύλου, Μαρία Φιλίππου. Συμμετέχουν: Γιάνκα Αβαγιαννού, Ανδρέας Κούσκουρας, Γιάννης Καρακατσάνης. Σενάριο: Πάνος Αμαραντίδης, Σπύρος Μεταλληνός. Σκηνοθεσία: Φώτης Πολυχρονόπουλος. Σκηνικά: Αγνή Ντούτση.
11:00Εμείς Κι Εμείς🔍Ελληνική σειρά. Επεισόδιο 73: Ο νέος είναι ωραίος. Ένα ξενοίκιαστο δυαράκι της παρέας μας γίνεται αφορμή για κόντρες ανάμεσα στους άνδρες και στις γυναίκες. Εκείνοι θέλουν να δοθεί το δυαράκι σε μια όμορφη και νέα κοπέλα! Και εκείνες... σε έναν όμορφο νεαρό... Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο κύριος Αγαμέμνων, αναθέτει στην Παρθένα να κάνει "οντισιόν" για την ανεύρεση του νέου ενοικιαστή. Ποιοι θα πείσουν τελικά την Παρθένα, οι άνδρες ή οι γυναίκες; Παίζουν: Ελένη Γερασιμίδου, Γιώργος Γιαννούτσος, Σμαράγδα Διαμαντίδου, Μαρία Κανελλοπούλου, Βασίλης Κούκουρας, Νατάσσα Μανίσαλη, Στέλιος Παύλου, Μαρία Φιλίππου. Συμμετέχουν: Γιάνκα Αβαγιαννού, Ανδρέας Κούσκουρας, Γιάννης Καρακατσάνης. Σενάριο: Πάνος Αμαραντίδης, Σπύρος Μεταλληνός. Σκηνοθεσία: Φώτης Πολυχρονόπουλος. Σκηνικά: Αγνή Ντούτση.
11:30Εμείς Κι Εμείς🔍Ελληνική σειρά. Επεισόδιο 74: Απιστία με αξιοπιστία. Στη γειτονιά μας ένα νέο πρόσωπο, έρχεται να αναταράξει τα ήσυχα νερά στη ζωή της παρέας μας. Η Νανά! Όπου Νανά εστί... μια όμορφη τσακπίνα ζωντοχήρα, που φλερτάρει κάθε αρσενικό της αρεσκείας της. Πολύ σύντομα, στο στόχαστρο της Νανάς μπαίνει ο Στέλιος... Θα πιαστεί άραγε στα δίχτυα της; Και... θα προλάβουν η Μαρία και οι υπόλοιπες γυναίκες της παρέας να εμποδίσουν αυτή την άνομη σχέση; Παίζουν: Ελένη Γερασιμίδου, Γιώργος Γιαννούτσος, Σμαράγδα Διαμαντίδου, Μαρία Κανελλοπούλου, Βασίλης Κούκουρας, Νατάσσα Μανίσαλη, Στέλιος Παύλου, Μαρία Φιλίππου. Συμμετέχουν: Γιάνκα Αβαγιαννού, Ανδρέας Κούσκουρας, Γιάννης Καρακατσάνης. Σενάριο: Πάνος Αμαραντίδης, Σπύρος Μεταλληνός. Σκηνοθεσία: Φώτης Πολυχρονόπουλος. Σκηνικά: Αγνή Ντούτση.
11:59Μονόλεπτο Δελτίο Ειδήσεων🔍Μονόλεπτο δελτίο ειδήσεων.
12:00Το Ρετιρέ🔍Ελληνική σειρά. Ευάερο, ευήλιο και άκρως θερινό! Σ' ένα ρετιρέ μιας μικροαστικής γειτονιάς της Αθήνας, ζουν η Κατερίνα, η μητέρα της και η ανιψιά της. Η Κατερίνα είναι μια γυναίκα υπερκινητική, δραστήρια και ελαφρώς νευρωτική. Εργάζεται στην εταιρία «COSMOS ΕΠΕ - Διαφημίσεις-Τηλεοπτικές Εκπομπές-Δημόσιες Σχέσεις». Η Κατερίνα αντιμετωπίζει προβλήματα γενικά στις σχέσεις της με τους ανθρώπους, που τα δημιουργεί, κυρίως, ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας της. "Τρελή" την αποκαλούν οι φίλοι της, κάποιες μικροεκρήξεις όμως είναι μάλλον δικαιολογημένες από τα παράλογα της καθημερινότητας. Οι κυριότερες αιτίες που ταράζουν τα νεύρα της Κατερίνας είναι οι αντιδράσεις της μητέρας της και της ανιψιάς της στη σχέση της με τον φαρμακοποιό Χρήστο και η αρνητική στάση της αδερφής του στο ίδιο θέμα. Στην COSMOS εργάζεται και η Ελένη, ένα νέο και ωραίο κορίτσι που γνωρίζει τον Ιάσονα και ερωτεύονται. Οι χαρακτήρες που πλαισιώνουν την ιστορία είναι η "κλασική ελληνίδα" μάνα του Ιάσονα, η φίλη της Ελένης, Χαρούλα, ο μέσα σ' όλα καφετζής Φοίβος αλλά και πολλοί άλλοι απλοί καθημερινοί ήρωες. Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα
13:00Μega Γεγονότα: Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων🔍Τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Όλες οι εξελίξεις στην ελληνική και διεθνή επικαιρότητα την ώρα που συμβαίνουν. Το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρας που δίνει ψύχραιμα και αντικειμενικά μια ολοκληρωμένη εικόνα όλων των σημαντικών ειδήσεων. Με τη Μαριλένα Γεραντώνη.
14:00Η Κόμισσα Της Φάμπρικας🔍Κωμωδία ελληνικής παραγωγής του 1969. Σε μια μεγάλη αυλή κατοικούν τρία πρώτα ξαδέλφια, που έχουν το ίδιο όνομα και το ίδιο επώνυμο. Ο πρώτος είναι αστυφύλακας, ο δεύτερος επαγγελματίας άνεργος και ο τρίτος άνθρωπος του "εύκολου κέρδους". Η διαφορετική τους πολιτική τοποθέτηση, όμως, καθώς και η συνωνυμία τους, γίνονται αφετηρία για μια σειρά παρεξηγήσεων. Μετά από την παρολίγο "σύλληψη" μίας όμορφης πλούσιας κοπέλας από τον νεαρό αστυνομικό τα μπερδέμετα, αισθηματικά και μη, θα είναι πράγματι ξεκαρδιστικά.Εκείνος επειδή τη νομίζει φτωχή και "κατατρεγμένη", θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει. Πρώτο του μέλημα η "κόμισσα" να πιάσει δουλειά στη φάμπρικα για να βγάζει τίμια το ψωμάκι της. Μέχρι την αποκάλυψη της αλήθειας και το happy end πολλά κωμικά θα συμβούν. Παίζουν: 'Αννα Φόνσου, Στέφανος Ληναίος, Νίκος Ρίζος, Μαρίκα Κρεβατά, Γιώργος Γαβριηλίδης, Μέλπω Ζαρόκωστα, Μαρία Φωκά, Νίκος Τσούκας. Σκηνοθεσία: Ντίμης Δαδήρας. Σενάριο: Ασημάκης Γιαλαμάς - Κώστας Πρετεντέρης. Διάρκεια: 88'.
15:49Μονόλεπτο Δελτίο Ειδήσεων🔍Μονόλεπτο δελτίο ειδήσεων.
15:50Baywatch🔍Ξένη σειρά. Επεισόδιο 48: «Rookie of the Year» - Ο πρωτάρης της χρονιάς. Η Σάμερ και ο Ματ ξεκινούν μαθήματα διάσωσης για να αποδείξουν την αξία τους, αλλά τα προβλήματα δεν αργούν να κάνουν την εμφάνιση τους, όταν η Σάμερ φοβάται να κάνει άλμα από την προβλήτα και ο Ματ αμφισβητεί τις ικανότητες του. Εν τω μεταξύ, η Σι Τζέι και η Στέφανι, παρά τις διαφορές τους, καταλήγουν να συγκατοικούν, αλλά ο διαφορετικός τρόπος ζωής τους, θα οδηγήσει σε παρεξηγήσεις.
16:50Dina's Bakery🔍Εκπομπή μαγειρικής με τη Ντίνα Νικολάου. Επεισόδιο 13. Αυτό το Σάββατο η Chef Ντίνα Νικολάου προτείνει υπέροχες συνταγές από το Dina's Bakery. Απολαύστε τη συνταγή για το γευστικό γλυκό με κόκκινα φρούτα, τυρί κρέμα και κραμπλ και για την δελεαστική κιμαδόπιτα με τυριά. Δείτε επίσης τη στήλη του Σαββάτου με τα special tips που αφορούν τεχνικές για αρτοζαχαροπλαστική για να μάθετε τα μυστικά για το κουλούρι Θεσσαλονίκης - cheesecake από τον ευφάνταστο master baker των «Κουλουράδων» Δημήτρη Γρίβα (ΤΠ).
17:30Δελτίο Νοηματικής🔍Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
17:40Επτά Θανάσιμες Πεθερές🔍Τίτλος επεισοδίου: Η Πεθερά Θύμα, Τηλεταινία. Σ' αυτή τη ζωή υπάρχουν και καλές πεθερές... Καλές και γλυκές, όπως ακριβώς είναι η κυρά Βασιλική... Μια τέτοια πεθερά θα 'θελαν κοντά τους όλες οι νύφες. Όλες, εκτός από τη δική της νύφη. Η Θάλεια βάζει στόχο να της φάει σπίτι και χωράφια έτσι ώστε να αποκτήσει της δική της θεατρική στέγη. Ο Μίλτος, ο γιος της κυρά Βασιλικής, τη λατρεύει κι ούτε του περνούν από το μυαλό τα διαβολικά σχέδια της αγαπημένης του. Πρωταγωνιστούν: Υβόννη Μαλτέζου (Βασιλική), Άρης Σερβετάλης (Μίλτος), Παναγιώτα Βλαντή (Θάλεια), Στράτος Χρήστου (Παπαδάκης), Μάνος Πίντζης (Τάσος), Νικολέτα Βλαβιανού (Μαρούσκα), Αρετή Ζαχαριάδου (Σουζάνα). Στο ρόλο της αφηγήτριας, η Βίκυ Σταυροπούλου. Σενάριο: Ε. Λευθεριώτη, Νικολέττα Μαρκέτου. Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Πετρινιώτης. Διεύθυνση Παραγωγής: Γιάννης Σταντζόπουλος. Σκηνογραφία: Γιάννης Τζανετής. Μουσική Επιμέλεια: Ασημάκης Κοντογιάννης. Ενδυματολόγος: Δομνίκη Βασιαγεώργη. Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αλέξης Πηλός. Μοντάζ: Θοδωρής Μάτσκας. Εκτέλεση Παραγωγής: Sonar TV.
18:30Μονόλεπτο Δελτίο Ειδήσεων🔍Μονόλεπτο δελτίο ειδήσεων.
18:31Επτά Θανάσιμες Πεθερές🔍(Συνέχεια) Τίτλος επεισοδίου: Η Πεθερά Θύμα, Τηλεταινία. Σ' αυτή τη ζωή υπάρχουν και καλές πεθερές... Καλές και γλυκές, όπως ακριβώς είναι η κυρά Βασιλική... Μια τέτοια πεθερά θα 'θελαν κοντά τους όλες οι νύφες. Όλες, εκτός από τη δική της νύφη. Η Θάλεια βάζει στόχο να της φάει σπίτι και χωράφια έτσι ώστε να αποκτήσει της δική της θεατρική στέγη. Ο Μίλτος, ο γιος της κυρά Βασιλικής, τη λατρεύει κι ούτε του περνούν από το μυαλό τα διαβολικά σχέδια της αγαπημένης του. Πρωταγωνιστούν: Υβόννη Μαλτέζου (Βασιλική), Άρης Σερβετάλης (Μίλτος), Παναγιώτα Βλαντή (Θάλεια), Στράτος Χρήστου (Παπαδάκης), Μάνος Πίντζης (Τάσος), Νικολέτα Βλαβιανού (Μαρούσκα), Αρετή Ζαχαριάδου (Σουζάνα). Στο ρόλο της αφηγήτριας, η Βίκυ Σταυροπούλου. Σενάριο: Ε. Λευθεριώτη, Νικολέττα Μαρκέτου. Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Πετρινιώτης. Διεύθυνση Παραγωγής: Γιάννης Σταντζόπουλος. Σκηνογραφία: Γιάννης Τζανετής. Μουσική Επιμέλεια: Ασημάκης Κοντογιάννης. Ενδυματολόγος: Δομνίκη Βασιαγεώργη. Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αλέξης Πηλός. Μοντάζ: Θοδωρής Μάτσκας. Εκτέλεση Παραγωγής: Sonar TV.
19:45Μega Γεγονότα: Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων🔍Κάθε σημαντικό γεγονός που ενδιαφέρει τους πολίτες από την Ελλάδα και τον κόσμο κάθε βράδυ είναι MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Η δημοσιογραφική ομάδα του MEGA ερευνά, παρουσιάζει, αναλύει και σχολιάζει την πραγματικότητα με αμεσότητα, αξιοπιστία, εγκυρότητα, χωρίς εντυπωσιασμούς. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA έχουν θέση όλες οι απόψεις. Με την Κατερίνα Παναγοπούλου.
21:00Μια Ζωή Την Έχουμε🔍Κομεντί ελληνικής παραγωγής του 1958. Ο Κλέων, ταμίας σε κάποια τράπεζα, κάνει αιματηρές οικονομίες. Παρόλο που από τα χέρια του περνούν καθημερινά εκατομμύρια, αυτός προσέχει ακόμα και πόσα τσιγάρα θα καπνίσει. Επιπλέον έχει πάνω από το κεφάλι του τον διευθυντή του, ο οποίος τον προσβάλλει συνεχώς, και μάλιστα μπροστά σε όλους. Ένας άλλος κρυφός καημός του είναι ο ξαφνικός και κεραυνοβόλος έρωτας για την φιλενάδα του διευθυντή του, την Μπιμπή. Κάποια μέρα, κάνοντας ταμείο, βρίσκει περίσσευμα περισσότερο από ένα εκατομμύριο. Μετά από ολονύχτια πάλη με την συνείδησή του, αποφασίζει να αναφέρει το γεγονός στον διευθυντή του. Εκείνος όμως τον ειρωνεύεται μπροστά στην Μπιμπή και δεν τον αφήνει ούτε να μιλήσει. Και ο Κλέων παίρνει την μεγάλη απόφαση: θα κρατήσει το ποσό, θα φύγει από την τράπεζα και θα κάνει φιλενάδα του την Μπιμπή. Παίζουν: Δημήτρης Χορν, Υβόν Σανσόν, Βασίλης Αυλωνίτης, Χρήστος Τσαγανέας, Περικλής Χριστοφορίδης, Λαυρέντης Διανέλλος, Κούλης Στολίγκας, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Τζόλυ Γαρμπή. Σενάριο - Σκηνοθεσία: Γιώργος Τζαβέλλας. Φωτογραφία: Ντίνος Κατσουρίδης. Μουσική
23:29Μονόλεπτο Δελτίο Ειδήσεων🔍Μονόλεπτο δελτίο ειδήσεων.
23:30Gothika🔍Ξένη ταινία. Ψυχολογικό θρίλερ. Αμερικανική παραγωγή του 2004 [Περιέχει σκηνές βίας, σεξ, ακατάλληλη φρασεολογία και σκηνές χρήσης ναρκωτικών και άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών]. Η ψυχίατρος Μιράντα Γκρέι, ειδικευμένη στην παθολογία των εγκληματιών, ξυπνάει μέσα σ' έναν αληθινό εφιάλτη: βρίσκεται έγκλειστη στο ίδρυμα όπου εργάζεται και κατηγορείται για τον φόνο του άντρα της, ενώ δεν θυμάται τίποτα. Προσπαθώντας να ξαναβρεί την μνήμη της και να αποδείξει την αθωότητά της, θα γίνει υποχείριο ενός εκδικητικού πνεύματος και θα αγγίξει την παράνοια. 'Ενας συνάδελφος γιατρός και μία εύθραυστή τρόφιμος πλαισιώνουν τη δραματική δοκιμασία της. Ο Γάλλος ηθοποιός και σκηνοθέτης Ματιέ Κασοβίτς κάνει το ντεμπούτο του στο Χόλιγουντ και η Χάλι Μπέρι παίρνει το βάπτισμα του πυρός ως «screen queen», με μια ατμοσφαιρική ιστορία τρόμου που αμφισβητεί την κυριαρχία της λογικής και μας καλεί να επιχειρήσουμε ένα πέρασμα στην «άλλη όχθη». Παίζουν: Χάλι Μπέρι, Πενέλοπε Κρουζ, Ρόμπερτ Ντάουνι τζ. Σκηνοθεσία: Ματιέ Κασοβίτς. Διάρκεια: 95'.
01:20Άλυτα Μυστήρια (A Kind Of Murder)🔍Ξένη ταινία. Θρίλερ. Αμερικάνικη παραγωγή του 2016 [Περιέχει σκηνές βίας]. Στη Νέα Υόρκη του '60, ο αρχιτέκτονας Γουόλτερ Στάκχαουζ, συγγραφέας αστυνομικών ιστοριών, δεν είναι ευχαριστημένος από τον γάμο του με την Κλάρα, μια πετυχημένη μεσίτρια ακινήτων. Καθώς ο Γουόλτερ παθιάζεται με την υπόθεση του Μελχιόρ Κίμελ, ενός βιβλιοπώλη από το Νιου Τζέρσεϊ που είναι ύποπτος για τη δολοφονία της συζύγου του, Έλεν, ξεκινάει ο ίδιος να φαντάζεται πώς θα ήταν να δολοφονήσει τη δική του σύζυγο. Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο της Πατρίτσια Χάισμιθ «Τhe blunderer"(Θανάσιμα Λάθη). Παίζουν: Χάιλυ Μπένετ, Πάτρικ Γουίλσον, Τζέσικα Μπίελ, Έντι Μάρσαν, Βίνσεντ Καρθάϊσερ. Σκηνοθεσία: Άντυ Γκόνταρντ. Διάρκεια: 95'.
03:20When Calls The Heart🔍Ξένη σειρά. Επεισόδιο 12. «Prelude to a Kiss» - Πριν από ένα φιλί. Οι φήμες είναι ένα συχνό φαινόμενο στο Coal Valley. Μια από αυτές είναι πιθανή αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Θάτσερ. Η φήμη έχει φτάσει και στα αυτιά του Τζακ Θόρτον. Συναισθηματικά συγκλονισμένος, ο Τζακ καταφέρνει να τη ρωτήσει αν θα αποδεχθεί τη νέα θέση που της έχει προταθεί για διδασκαλία. Η Ελίζαμπεθ δεν αρνείται ότι της προσφέρθηκε η θέση, αλλά προκαλεί τον Τζακ να αντιμετωπίσει τα συναισθήματα του. Ο Τζακ συμφωνεί να αφιερώσει λίγο χρόνο για να σκεφτεί τα αληθινά του συναισθήματα, αλλά φαίνεται πιο σίγουρος από ποτέ ότι η Ελίζαμπεθ έχει κλέψει την καρδιά του. Εντωμεταξύ, ο Μπιλ Έιβερι συνεχίζει την έρευνά του για την έκρηξη με τη βοήθεια του Τζακ. Ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο μεγαλώνει μεταξύ του Μπιλ και της Άμπιγκεϊλ.
04:20I Love You, But I Lied🔍Ξένη σειρά. Δραματική σειρά ντοκιμαντέρ. Αμερικάνικη παραγωγή του 2015 [Περιέχει απρεπή εκφορά λόγου]. Το κάθε επεισόδιο αυτής σειράς, εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αποκαλύπτει δύο ιστορίες εξαπάτησης. Σε κάθε ιστορία, τα ψέματα ξετυλίγονται, οι αντιπαραθέσεις ξεσπούν και τα «θύματα» ζητούν απόδοση ευθυνών. Οικογενειακά μυστικά, σκάνδαλα, εγκυμοσύνες, ομολογίες για διπλή ζωή, έρχονται στο φως, φέροντας τα πάνω κάτω στη ζωή των πρωταγωνιστών. Μέσα από αναπαραστάσεις των γεγονότων, η ιστορία ξετυλίγεται σε μορφή ντοκιμαντέρ. Βασίζεται στην επιτυχημένη ολλανδική σειρά «Πίσω από κλειστές πόρτες» ("Behind Closed Doors"). Σκηνοθεσία: Μίχαελ Σέλντιτς.

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play