...
ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪMEGA
Open BeyondΕΡΤ Sports HDΕΡΤ3NickelodeonTV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΒΟΥΛΗ
MEGA
MEGA - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
05:30Mega Σαββατοκύριακο🔍Ενημερωτική εκπομπή με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα. Κάθε Σάββατο και Κυριακή το MEGA Σαββατοκύριακο θα δίνει με σαφήνεια και συνέπεια όλες τις πληροφορίες για τα σημαντικά θέματα της εβδομάδας που πέρασε και θα φέρνει στο προσκήνιο τα θέματα που θα μας απασχολήσουν την εβδομάδα που έρχεται. Ιδιαίτερη βαρύτητα και λόγω των εξελίξεων θα δοθεί σε θέματα υγείας, στην πορεία της πανδημίας, αλλά και στις προκλήσεις που δέχεται η χώρα μας από τον Τουρκικό παράγοντα. Αναλυτές, επιστήμονες, καθηγητές και άνθρωποι της «πρώτης γραμμής» θα δίνουν απαντήσεις στα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.Προτεραιότητα θα έχουν οι ανθρώπινες ιστορίες , τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες αλλά και οι λύσεις που απαιτούνται.
10:00Autohub🔍Πρεμιέρα. Εκπομπή για το αυτοκίνητο με τον Βαγγέλη Κιούση. Ο Βαγγέλης Κιούσης οδηγεί και παρουσιάζει τα νέα αυτοκίνητα, παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ εστιάζει στην πρόοδο της Αυτοκινητοβιομηχανίας. Η εκπομπή προωθεί την ασφαλή οδική συμπεριφορά, φιλοξενεί ειδικούς από διαφορετικούς τομείς που άπτονται χρηστικών θεμάτων, αναδεικνύει τις νέες τάσεις και τις συναισθηματικές σταθερές τη αυτοκίνησης και ξαφνιάζει με τις lifestyle επιλογές της.
10:40Εμείς Κι Εμείς🔍Ελληνική σειρά. Επεισόδιο 75: Χτυποκάρδια στο σχολείο. Νανά ο Στέλιος; Γιάννη η Μαρία! Η κυρία καθηγήτρια πήρε απόφαση να πληρώσει τον Στέλιο με το ίδιο νόμισμα και ένας νέος συνάδελφος της στο σχολείο, ο Γιάννης, είναι το ιδανικό "θύμα"! Είναι ικανή η Μαρία να δημιουργήσει σχέση με κάποιον άλλο; Το νέο μαθαίνει φυσικά όλη η παρέα, αλλά η Παρθένα είναι εκείνη που θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους! Έκτακτη συμμετοχή: Τάσος Περζικιανίδης. Παίζουν: Ελένη Γερασιμίδου, Γιώργος Γιαννούτσος, Σμαράγδα Διαμαντίδου, Μαρία Κανελλοπούλου, Βασίλης Κούκουρας, Νατάσσα Μανίσαλη, Στέλιος Παύλου, Μαρία Φιλίππου. Συμμετέχουν: Γιάνκα Αβαγιαννού, Ανδρέας Κούσκουρας, Γιάννης Καρακατσάνης. Σενάριο: Πάνος Αμαραντίδης, Σπύρος Μεταλληνός. Σκηνοθεσία: Φώτης Πολυχρονόπουλος. Σκηνικά: Αγνή Ντούτση.
11:00Εμείς Κι Εμείς🔍Ελληνική σειρά. Επεισόδιο 76: Η μοιρασιά. Ο Χάμπος θέλει να παντρευτεί και έρχεται από το Κιλκίς στην Αθήνα, για να γνωρίσει στην Παρθένα τη νύφη! Εκείνη, η Συμέλα, θέλει οπωσδήποτε να μοιράσουν την οικογενειακή περιουσία και να πάρει ο Χάμπος το σπίτι στο Κιλκίς. Από τη μια πλευρά, η Παρθένα είναι πολύ αναστατωμένη, ενώ από την άλλη η Συμέλα, που είναι "αρπακτικό", είναι διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα. Παίζουν: Ελένη Γερασιμίδου, Γιώργος Γιαννούτσος, Σμαράγδα Διαμαντίδου, Μαρία Κανελλοπούλου, Βασίλης Κούκουρας, Νατάσσα Μανίσαλη, Στέλιος Παύλου, Μαρία Φιλίππου. Συμμετέχουν: Γιάνκα Αβαγιαννού, Ανδρέας Κούσκουρας, Γιάννης Καρακατσάνης. Σενάριο: Πάνος Αμαραντίδης, Σπύρος Μεταλληνός. Σκηνοθεσία: Φώτης Πολυχρονόπουλος. Σκηνικά: Αγνή Ντούτση.
11:30Εμείς Κι Εμείς🔍Ελληνική σειρά. Επεισόδιο 77: Όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα. Η Νατάσσα θέτει σε ενέργεια ένα... "σατανικό" σχέδιο για να χωρίσει τη Συμέλα από τον Χάμπο και να σταματήσουν τα προβλήματα της Παρθένας. Η Συμέλα πέφτει στην παγίδα και έτσι η μοιρασιά "αλά Ποντιακά" ίσως τελικά να μην λάβει χώρα. Παίζουν: Ελένη Γερασιμίδου, Γιώργος Γιαννούτσος, Σμαράγδα Διαμαντίδου, Μαρία Κανελλοπούλου, Βασίλης Κούκουρας, Νατάσσα Μανίσαλη, Στέλιος Παύλου, Μαρία Φιλίππου. Συμμετέχουν: Γιάνκα Αβαγιαννού, Ανδρέας Κούσκουρας, Γιάννης Καρακατσάνης. Σενάριο: Πάνος Αμαραντίδης, Σπύρος Μεταλληνός. Σκηνοθεσία: Φώτης Πολυχρονόπουλος. Σκηνικά: Αγνή Ντούτση.
11:59Μονόλεπτο Δελτίο Ειδήσεων🔍Μονόλεπτο δελτίο ειδήσεων.
12:00Το Ρετιρέ🔍Ελληνική σειρά. Ευάερο, ευήλιο και άκρως θερινό! Σ' ένα ρετιρέ μιας μικροαστικής γειτονιάς της Αθήνας, ζουν η Κατερίνα, η μητέρα της και η ανιψιά της. Η Κατερίνα είναι μια γυναίκα υπερκινητική, δραστήρια και ελαφρώς νευρωτική. Εργάζεται στην εταιρία «COSMOS ΕΠΕ - Διαφημίσεις-Τηλεοπτικές Εκπομπές-Δημόσιες Σχέσεις». Η Κατερίνα αντιμετωπίζει προβλήματα γενικά στις σχέσεις της με τους ανθρώπους, που τα δημιουργεί, κυρίως, ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας της. "Τρελή" την αποκαλούν οι φίλοι της, κάποιες μικροεκρήξεις όμως είναι μάλλον δικαιολογημένες από τα παράλογα της καθημερινότητας. Οι κυριότερες αιτίες που ταράζουν τα νεύρα της Κατερίνας είναι οι αντιδράσεις της μητέρας της και της ανιψιάς της στη σχέση της με τον φαρμακοποιό Χρήστο και η αρνητική στάση της αδερφής του στο ίδιο θέμα. Στην COSMOS εργάζεται και η Ελένη, ένα νέο και ωραίο κορίτσι που γνωρίζει τον Ιάσονα και ερωτεύονται. Οι χαρακτήρες που πλαισιώνουν την ιστορία είναι η "κλασική ελληνίδα" μάνα του Ιάσονα, η φίλη της Ελένης, Χαρούλα, ο μέσα σ' όλα καφετζής Φοίβος αλλά και πολλοί άλλοι απλοί καθημερινοί ήρωες. Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα
13:00Μega Γεγονότα: Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων🔍Τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Όλες οι εξελίξεις στην ελληνική και διεθνή επικαιρότητα την ώρα που συμβαίνουν. Το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρας που δίνει ψύχραιμα και αντικειμενικά μια ολοκληρωμένη εικόνα όλων των σημαντικών ειδήσεων. Με τη Μαριλένα Γεραντώνη.
14:00Μικρός Στο Μάτι (Little Man)🔍Ξένη ταινία. Κωμωδία. Αμερικανική παραγωγή του 2006. Άλλη μια ξεκαρδιστική κωμωδία από τους δημιουργούς της ταινίας "Ξανθιές γκόμενοι", τους αδελφούς Γουέιανς. Όταν η ληστεία του περίφημου διαμαντιού της βασίλισσας από κοσμηματοπωλείο πάει στραβά, ο νάνος κλέφτης κοσμημάτων Κάλβιν Σιμς και ο χαζοβιόλης συνεργάτης του Πέρσι, αναγκάζονται να κρύψουν το πετράδι μέσα στην τσάντα της Βανέσα 'Εντουαρντς που βρισκόταν εκεί. Και όταν ο μικρόσωμος Κάλβιν ανακαλύπτει ότι ο σύζυγος της Βανέσα θέλει απεγνωσμένα μωρό, αποφασίζει να βάλει πάνες και να κάνει ο ίδιος το εγκαταλελειμένο μωρό στα σκαλοπάτια του σπιτιού τους! Ακολουθούν τρελές και ξεκαρδιστικές περιπέτειες, με τον Κάλβιν ως το μωρό της οικογένειας να προσπαθεί την ίδια ώρα να πάρει πίσω το διαμάντι, πριν το ζευγάρι ανακαλύψει το κόλπο. Παίζουν: Μάρλον Γουέιανς, Σον Γουέιανς, Κέρι Γουάσινγκτον, Τζον Γουίδερσπουν. Σκηνοθεσία: Κίναν 'Αιβορι Γουέιανς. Διάρκεια: 98'.
15:49Μονόλεπτο Δελτίο Ειδήσεων🔍Μονόλεπτο δελτίο ειδήσεων.
15:50Baywatch🔍Ξένη σειρά. Επεισόδιο 49: «Pier Pressure» - Μέρες γεμάτες πίεση. Ο Χόμπι έρχεται αντιμέτωπος με την πίεση των συμμαθητών του, καθώς προσπαθεί να εντυπωσιάσει την Χέδερ και σύντομα προσγειώνεται σε ζεστό νερό, αφού θα γίνει μάρτυρας του καυγά δύο εκφοβιστών της γειτονιάς. Εν τω μεταξύ η Σάμερ αντιμετωπίζει κι εκείνη μεγάλη πίεση κατά τη διάρκεια της πρώτης της εβδομάδας στην παραλία ως πλήρως καταρτισμένη ναυαγοσώστης. Προσπαθεί να εντυπωσιάσει τον Τζίμι κατά τη διάρκεια ενός διαγωνισμού για σέρφινγκ, αλλά και να αντιμετωπίσει μια ομάδα πλούσιων κοριτσιών από το Λύκειο που πηγαίνει.
16:50Dina's Bakery🔍Εκπομπή μαγειρικής με τη Ντίνα Νικολάου. Επεισόδιο 14. Αυτή την Κυριακή η Chef Ντίνα Νικολάου προτείνει υπέροχες συνταγές από το Dina's Bakery. Απολαύστε τη συνταγή για τη ξεχωριστή δαμασκηνόπιτα με σφολιάτα και για τον παραδοσιακό πλαστό. Δείτε επίσης τη στήλη της Κυριακής με τα special tips που αφορούν τεχνικές για αρτοζαχαροπλαστική για να γεμίσετε γνώσεις πάνω στην pizza inpala από τον καθηγητή και chef Angelo Genovese (ΤΠ).
17:30Δελτίο Νοηματικής🔍Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
17:40Επτά Θανάσιμες Πεθερές🔍Τίτλος επεισοδίου: Η Μοντέρνα Πεθερά, Τηλεταινία. Η Μαρία, μια νέα και μοντέρνα γυναίκα, είναι παντρεμένη με τον Κώστα. Έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Αλέξανδρο που σπουδάζει στην Πάτρα. Όλα θα κυλούσαν ήρεμα στη ζωή της αν δεν υπήρχε η Ελένη, η πεθερά της. Το μόνιμο και μοναδικό της πρόβλημα. Έτσι τουλάχιστον πιστεύει. Ούτε που περνάει από το μυαλό της ότι ο Κώστας διατηρεί κρυφό δεσμό κι ότι ο Αλέξανδρος αντί για πτυχίο θα της φέρει νύφη! Η Μαρία θα λουστεί όλα αυτά που κορόιδευε τόσα χρόνια! Πρωταγωνιστούν: Ρένια Λουιζίδου (Μαρία), Σούλα Αθανασιάδου (Ελένη), Ρένος Χαραλαμπίδης (Κώστας), Δημήτρης Πουλικάκος (Βασίλης), Ντόρα Ζαχαροπούλου (Ελπίδα), Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου (Αλέξανδρος), Σταυρούλα Κουναδέα (Λιάνα), Μαρίνα Ταβουλάρη (Φιλίτσα), Ερασμία Κρητικού (Βίκυ). Στο ρόλο της αφηγήτριας, η Βίκυ Σταυροπούλου. Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή. Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Πετρινιώτης. Διεύθυνση Παραγωγής: Γιάννης Σταντζόπουλος. Σκηνογραφία: Γιάννης Τζανετής. Μουσική Επιμέλεια: Ασημάκης Κοντογιάννης. Ενδυματολόγος: Δομνίκη Βασιαγεώργη. Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αλέξης Πηλός. Εκτέλεση Παραγ
18:29Mega🔍Mega
18:30Μονόλεπτο Δελτίο Ειδήσεων🔍Μονόλεπτο δελτίο ειδήσεων.
18:31Επτά Θανάσιμες Πεθερές🔍(Συνέχεια) Τίτλος επεισοδίου: Η Μοντέρνα Πεθερά, Τηλεταινία. Η Μαρία, μια νέα και μοντέρνα γυναίκα, είναι παντρεμένη με τον Κώστα. Έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Αλέξανδρο που σπουδάζει στην Πάτρα. Όλα θα κυλούσαν ήρεμα στη ζωή της αν δεν υπήρχε η Ελένη, η πεθερά της. Το μόνιμο και μοναδικό της πρόβλημα. Έτσι τουλάχιστον πιστεύει. Ούτε που περνάει από το μυαλό της ότι ο Κώστας διατηρεί κρυφό δεσμό κι ότι ο Αλέξανδρος αντί για πτυχίο θα της φέρει νύφη! Η Μαρία θα λουστεί όλα αυτά που κορόιδευε τόσα χρόνια! Πρωταγωνιστούν: Ρένια Λουιζίδου (Μαρία), Σούλα Αθανασιάδου (Ελένη), Ρένος Χαραλαμπίδης (Κώστας), Δημήτρης Πουλικάκος (Βασίλης), Ντόρα Ζαχαροπούλου (Ελπίδα), Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου (Αλέξανδρος), Σταυρούλα Κουναδέα (Λιάνα), Μαρίνα Ταβουλάρη (Φιλίτσα), Ερασμία Κρητικού (Βίκυ). Στο ρόλο της αφηγήτριας, η Βίκυ Σταυροπούλου. Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή. Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Πετρινιώτης. Διεύθυνση Παραγωγής: Γιάννης Σταντζόπουλος. Σκηνογραφία: Γιάννης Τζανετής. Μουσική Επιμέλεια: Ασημάκης Κοντογιάννης. Ενδυματολόγος: Δομνίκη Βασιαγεώργη. Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αλέξης Πηλός. Εκτέ
19:45Μega Γεγονότα: Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων🔍Κάθε σημαντικό γεγονός που ενδιαφέρει τους πολίτες από την Ελλάδα και τον κόσμο κάθε βράδυ είναι MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Η δημοσιογραφική ομάδα του MEGA ερευνά, παρουσιάζει, αναλύει και σχολιάζει την πραγματικότητα με αμεσότητα, αξιοπιστία, εγκυρότητα, χωρίς εντυπωσιασμούς. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA έχουν θέση όλες οι απόψεις. Με την Κατερίνα Παναγοπούλου.
21:00Inferno🔍A' Mετάδοση. Περιπέτεια. Αμερικανική παραγωγή του 2016 [Περιέχει σκηνές βίας]. Ο καθηγητής Λάνγκτον (Τομ Χάνκς) ξυπνά τραυματισμένος και με μερική αμνησία σε ένα νοσοκομείο της Φλωρεντίας. Έπειτα από μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του τρέπεται σε φυγή με τη νεαρή γιατρό της βάρδιας (Φελίσιτι Τζόουνς), η οποία θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει να ανακτήσει τη μνήμη του. Μαζί θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη και ενάντια στον χρόνο θα βάλουν τα δυνατά τους για να σταματήσουν έναν ιό, που είναι ικανός να εξοντώσει τον μισό παγκόσμιο πληθυσμό. Ένα ακόμα μπεστ σέλερ του Νταν Μπράουν, συγγραφέα και του «Κώδικα Ντα Βίντσι» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνιστή τον γνωστό για τους αναγνώστες του καθηγητή Λάνγκτον. Παίζουν: Τομ Χάνκς, Φελίσιτι Τζόουνς, Ίρφαν Καν, Ομάρ Σι, Μπεν Φόστερ. Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ. Διάρκεια: 121'.
23:29Μονόλεπτο Δελτίο Ειδήσεων🔍Μονόλεπτο δελτίο ειδήσεων.
23:30Super Μπάλα Live🔍Αθλητική εκπομπή με τον Παύλο Παπαδημητρίου και τον Αντώνη Κατσαρό. Δύο δημοσιογράφοι που έχουν σφραγίσει με την παρουσία τους τα βράδια των αθλητικών Κυριακών μας, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και - ανανεωμένοι- παίζουν SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE. Με καλεσμένους στο στούντιο, πλούσιο ρεπορτάζ, ειδήσεις, πρωτοποριακή ανάλυση των φάσεων και κυρίως άποψη για όλα όσα γίνονται εντός και εκτός γηπέδων. Μία διαφορετική SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE με πολλές εκπλήξεις και πλούσιο θέαμα.
01:40Μικρός Στο Μάτι (Little Man)🔍Ξένη ταινία. Κωμωδία. Αμερικανική παραγωγή του 2006. Περιγραφή: Άλλη μια ξεκαρδιστική κωμωδία από τους δημιουργούς της ταινίας "Ξανθιές γκόμενοι", τους αδελφούς Γουέιανς. Όταν η ληστεία του περίφημου διαμαντιού της βασίλισσας από κοσμηματοπωλείο πάει στραβά, ο νάνος κλέφτης κοσμημάτων Κάλβιν Σιμς και ο χαζοβιόλης συνεργάτης του Πέρσι, αναγκάζονται να κρύψουν το πετράδι μέσα στην τσάντα της Βανέσα 'Εντουαρντς που βρισκόταν εκεί. Και όταν ο μικρόσωμος Κάλβιν ανακαλύπτει ότι ο σύζυγος της Βανέσα θέλει απεγνωσμένα μωρό, αποφασίζει να βάλει πάνες και να κάνει ο ίδιος το εγκαταλελειμένο μωρό στα σκαλοπάτια του σπιτιού τους! Ακολουθούν τρελές και ξεκαρδιστικές περιπέτειες, με τον Κάλβιν ως το μωρό της οικογένειας να προσπαθεί την ίδια ώρα να πάρει πίσω το διαμάντι, πριν το ζευγάρι ανακαλύψει το κόλπο. Παίζουν: Μάρλον Γουέιανς, Σον Γουέιανς, Κέρι Γουάσινγκτον, Τζον Γουίδερσπουν. Σκηνοθεσία: Κίναν 'Αιβορι Γουέιανς. Διάρκεια: 98'.
03:40When Calls The Heart🔍Ξένη σειρά. Επεισόδιο 13. «Trials of the Heart» - Η καρδιά δοκιμάζεται. Μια νέα εποχή ξεκινά, φέρνοντας ελπίδα και αισιοδοξία στην Coal Valley. Τα παιδιά παίζουν στον δρόμο, η Άμπιγκεϊλ ετοιμάζει το καφέ της για να υποδεχθεί τους πελάτες της και η Ελίζαμπεθ φτάνει για το πρώτο της μάθημα ιππασίας με τον Τζακ. Οι δύο τους είναι πιο κοντά από ποτέ μετά το πρώτο τους φιλί, ένα όμως τηλεγράφημα από την οικογένεια της Ελίζαμπεθ θα τα αλλάξει όλα. Η Άμπιγκεϊλ έρχεται αντιμέτωπη με μια συγκλονιστική αποκάλυψη, που αφορά τον Μπιλ και ίσως καθυστερήσει την ρομαντική τους ιστορία. Εν τω μεταξύ η δίκη για τα ατύχημα στο ορυχείο θα πάρει μια νέα τροπή, καθώς μια νέα μάρτυρας καλείται για κατάθεση.
04:40I Love You, But I Lied🔍Ξένη σειρά. Δραματική σειρά ντοκιμαντέρ. Αμερικάνικη παραγωγή του 2015 [Περιέχει απρεπή εκφορά λόγου]. Το κάθε επεισόδιο αυτής σειράς, εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αποκαλύπτει δύο ιστορίες εξαπάτησης. Σε κάθε ιστορία, τα ψέματα ξετυλίγονται, οι αντιπαραθέσεις ξεσπούν και τα «θύματα» ζητούν απόδοση ευθυνών. Οικογενειακά μυστικά, σκάνδαλα, εγκυμοσύνες, ομολογίες για διπλή ζωή, έρχονται στο φως, φέροντας τα πάνω κάτω στη ζωή των πρωταγωνιστών. Μέσα από αναπαραστάσεις των γεγονότων, η ιστορία ξετυλίγεται σε μορφή ντοκιμαντέρ. Βασίζεται στην επιτυχημένη ολλανδική σειρά «Πίσω από κλειστές πόρτες» ("Behind Closed Doors"). Σκηνοθεσία: Μίχαελ Σέλντιτς.

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play