...
ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪMEGAOpen Beyond
ΕΡΤ3SmileKeedooMAK TVAction 24MADNaftemporiki TVOne channel
ΒΟΥΛΗΕΡΤ News
MEGA
MEGA - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
05:00Επτά Θανάσιμες Πεθερές🔍Ελληνική σειρά. Επεισόδιο 134: Η Αρβανίτισσα Πεθερά, Μέρος Β. Η Βάντα, αντί να σιχαθεί τον Αγέρτ, δένεται ακόμη περισσότερο μαζί του και αυτό αναστατώνει ακόμα πιο πολύ τη Θωμέσα. Η επιθυμία της να τους χωρίσει γίνεται εντονότερη και εκμυστηρεύεται στη Βανθιώ ότι φοβάται πως τα παιδιά μπορεί να είναι αδέλφια. Το αρβανίτικο κεφάλι της, όμως, δεν της επιτρέπει να πει την αλήθεια στα παιδιά καθώς εκείνη ευθύνεται για την τροπή που έχουν πάρει πια τα πράγματα. Παίζουν: Υρώ Μανέ (Θωμέσα), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Γάκης, Αγέρτ), Μαίρη Ραζή (Βανθιώ), Μένη Κωνσταντινίδου (Βάντα), Κώστας Καφάσης (Νονός), Μανώλης Σουρμαΐνης (Παπάς). Στο ρόλο της αφηγήτριας, η Βίκυ Σταυροπούλου. Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Πετρινιώτης. Σενάριο: Κωνσταντίνος Κατσέλης. Διεύθυνση Παραγωγής: Γιάννης Σταντζόπουλος. Μουσική Επιμέλεια: Ασημάκης Κοντογιάννης. Σκηνογραφία: Λουκία Χατζέλου. Ενδυματολογία: Κατερίνα Βαμβακά. Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αλέξης Πηλός. Μοντάζ: Πάνος Πολύζος. Εκτέλεση Παραγωγής: Sonar TV.
05:40Κοινωνία Ώρα Μega🔍Ενημερωτική εκπομπή με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη. Το σταθερό σημείο αναφοράς για την πρωινή ενημέρωση των πολιτών, εδώ και έξι σεζόν. Η «γέφυρα» ανάμεσα στην κοινωνία και την ουσιαστική πληροφόρηση. Με σταθερό προσανατολισμό στην ποιότητα και την αξιοπιστία, η εκπομπή συνεχίζει να αναδεικνύει τόσο τις προκλήσεις, όσο και τις ευκαιρίες της καθημερινότητας, επιβεβαιώνοντας τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στον τηλεοπτικό χάρτη. Με πλούσιο ρεπορτάζ, έγκαιρες αναλύσεις, ζωντανές συνδέσεις και καλεσμένους τους «διαμορφωτές» της επικαιρότητας, η «Κοινωνία Ώρα MEGA» παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας, να προβληματίζει και να κινητοποιεί. Αρχισυντάκτης: Βασίλης Πελέκης.
09:20Buongiorno🔍Ψυχαγωγική εκπομπή με τη Φαίη Σκορδά. Το «Buongiorno», η επιτυχημένη ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA, συνεχίζει για δεύτερη σεζόν. Η Φαίη Σκορδά, με την έμφυτη ζεστασιά, την ευγένεια και την ικανότητά της να συνδέεται αληθινά με το κοινό, καλωσορίζει καθημερινά τους τηλεθεατές με χαμόγελο, αισιοδοξία και ενέργεια. Μαζί της: ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με το εύστοχο σχόλιο, η Νάνσυ Νικολαΐδου με την κριτική ματιά, η Ευάννα Ζουμπούρογλου με τη φρέσκια δυναμική, η Κατερίνα Ζαρίφη με το αστείρευτο χιούμορ, ο Άρης Καβατζίκης με την ανεπιτήδευτη θετική διάθεση. Ο Ιάσονας Τσόλης μεταφέρει την τρέχουσα επικαιρότητα. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνεχίζει και φέτος, ως η φωνή που ανατρέπει τις ισορροπίες με τον ξεχωριστό, αιχμηρό λόγο του. Η Βίκυ Παγιατάκη παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, ενώ ο Δημήτρης Σκαρμούτσος προτείνει πρωτότυπες συνταγές και ιδέες για το καθημερινό τραπέζι.
12:45Mega Γεγονότα: Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων🔍Τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Όλες οι εξελίξεις στην ελληνική και διεθνή επικαιρότητα την ώρα που συμβαίνουν. Το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρας που δίνει ψύχραιμα και αντικειμενικά μια ολοκληρωμένη εικόνα όλων των σημαντικών ειδήσεων. Με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου.
13:45Δελτίο Νοηματικής🔍Το πρόγραμμα παρέχει την επιλογή υποτίτλων. Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο στη νοηματική. Με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου.
14:00Ντόλτσε Βίτα (Ε)🔍Το πρόγραμμα παρέχει την επιλογή υποτίτλων. Ελληνική σειρά. Επεισόδιο 42. Η κατάσταση στο στρατόπεδο γίνεται όλο και πιο ανυπόφορη για τον Αντώνη, αφού οι ερωτικές πιέσεις της Αμαλίας Πισπιρίγγου συνεχίζονται... τολμηρότερες - σύμφωνα πάντα με τις παραινέσεις της Σάσας. Από την άλλη πλευρά, η Χριστίνα αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει ενώ η Σάσα τής λέει ότι είναι σίγουρο πως ο Αντώνης την απατάει. Έτσι, η Χριστίνα αποφασίζει να πάει στο στρατόπεδο μαζί με τη Σάσα για να διαμαρτυρηθούν για την "κακομεταχείριση" του Αντώνη. Εκεί η Χριστίνα, η Σάσα και η Αμαλία έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο και... αποκαλύπτονται όλα... Έκτακτη συμμετοχή: Σοφία Φιλιππίδου (Αμαλία Πισπιρίγγου). Παίζουν: Άννα Παναγιωτοπούλου (Χριστίνα Μαρκάτου), Κατιάνα Μπαλανίκα (Σάσα), Μαρία Καβογιάννη (Ασπασία), Παύλος Ορκόπουλος (Λουκάς), Κατερίνα Ζιώγου (Ντορίτα), Θανάσης Ευθυμιάδης (Αντώνης), Μαρία Φωκά (Όλγα). Σενάριο-σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας. Σκηνικά: Ντίνος Πετράτος. Ενδυματολόγος: Έβελυν Σιούπη, Νανά Σμυρνή. Διευθυντής φωτογραφίας: Σάκης Τσάκωνας. Τηλεσκηνοθεσία: Παναγιώτης Κούτρας. Παραγωγή: LTV International-Λιάν
14:40Ντόλτσε Βίτα (Ε)🔍Το πρόγραμμα παρέχει την επιλογή υποτίτλων. Ελληνική σειρά. Επεισόδιο 43. Η Ντορίτα ανακαλύπτει, εντελώς ξαφνικά, ότι είναι... έγκυος!.. Φυσικά πανικοβάλλεται... Εξομολογείται μεν το γεγονός στην Ασπασία, αλλά προσπαθεί με κάθε τρόπο να το κρύψει από τη Χριστίνα και την Όλγα. Παράλληλα, η Χριστίνα παίρνει τη μεγάλη απόφαση να ανακοινώσει στη Ντορίτα τη σχέση της με τον Αντώνη! Έτσι η κάθε μια τους καλεί την άλλη σε ένα μπαρ, για να εξομολογηθούν σαν μάνα και κόρη τα μυστικά τους.... Έκτακτη συμμετοχή: Σοφία Φιλιππίδου (Αμαλία Πισπιρίγγου). Παίζουν: Άννα Παναγιωτοπούλου (Χριστίνα Μαρκάτου), Κατιάνα Μπαλανίκα (Σάσα), Μαρία Καβογιάννη (Ασπασία), Παύλος Ορκόπουλος (Λουκάς), Κατερίνα Ζιώγου (Ντορίτα), Θανάσης Ευθυμιάδης (Αντώνης), Μαρία Φωκά (Όλγα). Σενάριο-σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας. Σκηνικά: Ντίνος Πετράτος. Ενδυματολόγος: Έβελυν Σιούπη, Νανά Σμυρνή. Διευθυντής φωτογραφίας: Σάκης Τσάκωνας. Τηλεσκηνοθεσία: Παναγιώτης Κούτρας. Παραγωγή: LTV International-Λιάνα Πατέρα.  
15:40Live News🔍Ενημερωτική εκπομπή με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Το «Live News» ανοίγει παράθυρο στον κόσμο, φιλτράροντας τις εξελίξεις με τη ματιά της εμπειρίας και της ευθύνης. Με τα πρωτοποριακά AR και AI γραφικά -σήμα κατατεθέν της- η εκπομπή ενισχύει την παρουσίαση της είδησης, καθιστώντας την πιο κατανοητή, άμεση και οπτικά καθηλωτική για τον τηλεθεατή. Το «Live News» δεν ακολουθεί την επικαιρότητα, δίνει τον ρυθμό στις εξελίξεις. Αρχισυνταξία: Αντώνης Τσολιάς, Σταυριανή Καραμανίδη, Άννα Μαρινάκη.
18:30The Chase🔍Ψυχαγωγική εκπομπή με τη Μαρία Μπεκατώρου. Το «The Chase» επιστρέφει για 5η σεζόν στο MEGA. Η Μαρία Μπεκατώρου δίνει ξανά το σύνθημα για την πιο ανατρεπτική καταδίωξη γνώσεων και υποδέχεται παίκτες και Chasers σε νέες, επικές μονομαχίες. «Το Γεράκι», «Το Βουνό», «Η Γυναίκα με τα Μαύρα», «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» και το «Σούπερ Αγόρι»δείχνουν ανίκητοι. Είναι όμως; Οι παίκτες καλούνται να επιστρατεύσουν, και φέτος, ταχύτητα, στρατηγική και, φυσικά, γνώσεις. Στόχος τους; Να ξεφύγουν από τους Chasers και να διεκδικήσουν περισσότερα από 10.000 ευρώ. Παραγωγός: Αντώνης Μάτσος. Creative Producer: Γιάννης Μπίτσικας. Σκηνοθέτης: Πάνος Γεωργίου. Project Manager: Βασίλης Μεγκλίδης. Αρχισυνταξία: Δήμητρα Πασσά. Οργάνωση Παραγωγής: Σταμάτης Τσάκωνας.
19:45Mega Γεγονότα: Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων🔍Κάθε σημαντικό γεγονός που ενδιαφέρει τους πολίτες από την Ελλάδα και τον κόσμο κάθε βράδυ είναι MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Η δημοσιογραφική ομάδα του MEGA ερευνά, παρουσιάζει, αναλύει και σχολιάζει την πραγματικότητα με αμεσότητα, αξιοπιστία, εγκυρότητα, χωρίς εντυπωσιασμούς. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA έχουν θέση όλες οι απόψεις. Με τη Ράνια Τζίμα.
20:40Mega Αθλητικά Powered by Stoiximan🔍Αθλητική εκπομπή.
20:45Δελτίο Καιρού🔍Δελτίο καιρού.
20:50Έχω Παιδιά - 2ος Κύκλος (Ε)🔍Το πρόγραμμα μεταδίδεται με υπότιτλους. Ελληνική σειρά. Επεισόδιο 17: «Στερεότυπα». Μπορεί ένα χρώμα να προκαλέσει οικογενειακή κρίση; Όταν ο κυρ-Στέλιος πείθει τον Τάσο να απαρνηθεί την αγαπημένη του μπλούζα επειδή είναι ροζ, η Σάρα και ο Μιχάλης αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο να καταρρίψουν τα έμφυλα στερεότυπα. Παράλληλα, ο Έκτορας εφαρμόζει τις πιο προχωρημένες τεχνικές αυτοβελτίωσης για να απαλλάξει τον Σταύρο από το εργασιακό άγχος, ενώ οι νέοι γείτονες της οικογένειας συστήνονται με τον πιο θορυβώδη τρόπο: ως αδιόρθωτα «party animals». Πρωταγωνιστούν: Ευγενία Σαμαρά, Βασίλης Μαυρογεωργίου, Αθηνά Οικονομάκου, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Λάμπρος Φισφής, Μάκης Παπασημακόπουλος, Ανθή Ευστρατιάδου, Θεανώ Κλάδη, Γιάννης Τσουμαράκης. Στον ρόλο της Αντιγόνης, Μπέσσυ Μάλφα. Στον ρόλο του κυρ-Στέλιου, Ερρίκος Λίτσης... Και τα παιδιά: Αμαρυλλίς Καπίρη, Κωνσταντίνος Κουρογένης - Κόλτσης, Νικόλας Αλαφάκης. Σενάριο: Λάμπρος Φισφής. Σκηνοθεσία: Διονύσης Φερεντίνος. Διευθυντής Φωτογραφίας: Άκης Γεωργίου. Ενδυματολόγος: Κατερίνα Τσακότα. Σκηνογράφος: Τζoβάνι Τζανετής. Executive producers: Παναγιώτης Παπαχατ
21:40Μια Νύχτα Μόνο🔍Το πρόγραμμα μεταδίδεται με υπότιτλους. Ελληνική σειρά. Επεισόδιο 68. Τα εξώδικα συνεχίζονται, το δημοσίευμα για την ΕΡΓΚΑΝ ρίχνει λάδι στη φωτιά και ο Οδυσσέας είναι πεπεισμένος πως πίσω απ΄όλα κρύβεται η Αρετή. Αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους, στρέφεται στον Μπακύρα, ζητώντας πληροφορίες για τους κρυφούς εταίρους της Triton. Την ίδια ώρα, ο Άλκης μπλέκεται όλο και πιο βαθιά σε μια επικίνδυνη ιστορία. Ο Σταύρος αρχίζει να αγγίζει τη σκληρή αλήθεια για την καταγωγή του, με την Αννέζα και την Κατερίνη να πανικοβάλλονται μήπως αποκαλυφθούν όσα έκρυβαν τόσα χρόνια. Οι ισορροπίες απειλούνται επικίνδυνα. Η Αρετή καταρρέει σωματικά και ψυχικά. Η ένταση, η εξάντληση και μια αδιόρατη ανησυχία τη φέρνουν αντιμέτωπη με κάτι που δεν είχε υπολογίσει. Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Λάλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Τάσος Ιορδανίδης, Γιάννης Βούρος, Φιλαρέτη Κομνηνού, Λυδία Φωτοπούλου, Μαρία Ζορμπά, Εριέττα Μανούρη, Μαριάννα Πουρέγκα, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Αλέξανδρος Σιάτρας, Ντέμη Παπαδέα, Ηλιάννα Μαυρομάτη, Φωτεινή Ντεμίρη, Σταύρος Καραγιάννης, Φοίβος Παπακώστας, Κυριάκος Σαλής, Παύλος Πιέρρ
23:00Η Γη της Ελιάς - 5ος Κύκλος🔍Το πρόγραμμα μεταδίδεται με υπότιτλους. Ελληνική σειρά [Περιέχει σκηνές βίας, σεξουαλικές σκηνές και σκηνές ακατάλληλης φρασεολογίας]. Επεισόδιο 111. Ο εκβιασμός της Ισμήνης αφήνει άφωνο τον Κωνσταντίνο, ο οποίος αναγκάζεται να υποκύψει φοβούμενος μην κάνει πάλι κακό στον εαυτό της. Η Φρύνη, από την άλλη, απογοητεύεται, γιατί θεωρεί πως ο Κωνσταντίνος θα κάνει πίσω και δεν θα είναι ποτέ μαζί της. Οι ξεναγήσεις της Αθηνάς και του Μιχάλη στους Δανούς προκαλούν την έντονη ζήλια του Τζον και της Χριστιάνας, με την τελευταία να τον παρακολουθεί και να πυροδοτεί έναν μεγάλο καβγά μεταξύ τους. Ο Στέφανος κι η Βασιλική επιστρέφουν στη Μάνη κι ανακοινώνουν πως δεν θα μετακομίσουν τελικά στο Μόναχο. Ο Μανώλης εξομολογείται τον έρωτά του στην Αμαλία, αλλά εκείνη δεν τολμά να αφεθεί στα συναισθήματά της. Η Αλεξάνδρα στέλνει τα δείγματα σε γραφολόγο στην Αθήνα. Ο Παυλής εμποδίζει την επέμβαση της Δάφνης, που είχε κανονιστεί ερήμην του. Η Ασπασία εμφανίζεται στην τελευταία παράσταση της δίκης με κακή ψυχολογία κι ενοχλήσεις στην καρδιά. Τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα για εκείνη όταν το δικαστή
00:50L.A.P.D.🔍Ελληνική σειρά [Περιέχει σκηνές βίας και ακατάλληλη φρασεολογία]. Επεισόδιο 44. Η Όλγα καταλήγει στη φυλακή και ο Προκόπης προσπαθεί να τη σώσει με κάθε τρόπο. Στο μεταξύ, ο Λάμπρος ζητά απ' τον Θωμά να διαλέξει ποιος από τους Φρανκ, Ζήση, Μελέτη και Ρίτα θα μετατεθεί σε άλλο αστυνομικό τμήμα. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ρίτα πέφτει θύμα ομηρίας, ο Μελέτης καλείται να τη σώσει κι ο Λουκάς ανακαλύπτει ένα στοιχείο που τον κάνει να αναθεωρήσει τη γνώμη του για το ποιος πραγματικά είναι ο Προκόπης... Πρωταγωνιστούν: Ιεροκλής Μιχαηλίδης (Προκόπης), Κρατερός Κατσούλης (Θωμάς), Γιώργος Χρυσοστόμου (Λουκάς), Βάνα Ραμπότα (Όλγα), Άλκης Παναγιωτίδης (Λάμπρος), Βίκυ Παπαδοπούλου (Αθηνά), Κωνσταντία Χριστοφορίδου (Λίτσα), Χριστίνα Μαντέση (Ζωή), Στέφη Πουλοπούλου (Ρίτα), Αστέριος Πελτέκης (Αστέριος), Βαγγέλης Τάκος (Φρανκ), Δημοσθένης Φίλιππας (Μελέτης), Δημήτρης Λιόλιος (Ζήσης), Αντιγόνη Κουλουκάκου (Χριστίνα), Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου (υπάλληλος εσωτερικών υποθέσεων), Νίκος Ιωαννίδης (υπάλληλος εσωτερικών υποθέσεων), Νίκος Νικολάου (πατέρας Λουκά). Στο ρόλο του Γαληνού, ο Απόστολος Σοφιανός. Απόδοση σενα
02:00Απόσταση Αναπνοής🔍Ελληνική σειρά [Περιέχει σεξουαλικές σκηνές και σκηνές ακατάλληλης φρασεολογίας]. Επεισόδιο 7. Ο Λουκάς δέχεται με ενθουσιασμό την πρόταση γάμου της Αφροδίτης και όταν βλέπει τον Άρη και τη Χριστίνα, τους προσκαλεί να το γιορτάσουν όλοι μαζί. Ο Άρης και η Αφροδίτη αναστατώνονται, αλλά πρέπει να το κρύψουν. Ο Θεόφιλος ανακοινώνει στον Μάρκο ότι σταματά τον αθλητισμό. Ο Άρης αρχίζει τις προπονήσεις, αλλά οι πρώτες προσπάθειες είναι κατώτερες των προσδοκιών του και απογοητεύεται. Ο Λουκάς, η Αφροδίτη, ο Άρης και η Χριστίνα συναντιούνται στην παραλία και εκεί, οι δύο πρώην εραστές, δεν μπορούν να κρύψουν την ένταση, που αιωρείται ανάμεσά τους. Ο Λουκάς αρχίζει να υποψιάζεται και ζητά να μάθει... Πρωταγωνιστούν: Κώστας Σόμμερ (Άρης), Λήδα Ματσάγγου (Εύα), Μάριος Αθανασίου (Λουκάς), Βίκυ Μαραγκάκη (Αφροδίτη), Δημήτρης Σιακάρας (Τόλης), Μαρία Σολωμού (Χριστίνα), Χάρης Εμμανουήλ (Γιώργος), Λυδία Λένωση (Στέλλα), Τάκης Σπυριδάκης (Μάρκος), Άνθιμος Ανανιάδης (Θεόφιλος), Πάνος Κρανιδιώτης (Στέφανος), Κωνσταντίνα Τζώρτζη (Σοφία), Αθηνά Δρακουλαράκου (Αθηνά, κόρη Εύας). Σενάριο: Κώστας Βαζάκας. Σκηνοθεσί
03:10Ποιος μας Πιάνει!🔍Ελληνική σειρά. Επεισόδιο 14. Για πρώτη φορά οι τέσσερις γυναίκες σταματούν να είναι μόνες μέσα σ' αυτήν την περιπέτεια, αφού τρεις άντρες εμφανίζονται ξαφνικά να είναι κι αυτοί κληρονόμοι του Βασίλη Παπαδόπουλου και να έχουν διαγράψει, παράλληλα με τις γυναίκες, τη δική τους πορεία σ' αυτό το παιχνίδι. Οι γυναίκες θα προσπαθήσουν μαζί με τους τρεις άντρες πλέον να προχωρήσουν στον επόμενο γρίφο, κάτι που μοιάζει ακατόρθωτο αν δεν πάρουν τη βοήθεια της Δάφνης προκειμένου να μπουν μέσα στο strip show... Guest: Μαρία Ανδρούτσου, Γρηγόρης Σταμούλης, Δημήτρης Καϊκής, Γιάννης Σαρακατσάνης, Αντώνης Μπαμπούνης, Σωτήρης Δημικιούνης, Γιώργος Κουλουράκης, Κέλλυ Καϊμάκη. Πρωταγωνιστούν: Τάνια Τρύπη, Ελισάβετ Μουτάφη, Μαρία Αντουλινάκη, Τζένη Θεωνά, Γιάννης Στάνκογλου. Παίζουν: Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Νίκος Χύτας, Γιώργος Γιαννόπουλος, Άγης Εμμανουήλ, Άσπα Μηλιαράκη, Βαγγέλης Νάσης, Γιάννης Διακάκης, Βενετία Κόντου, Σοφοκλής Κωστούλας, Κωνσταντίνα Χαχλάκη. Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος. Σενάριο: Γιάννης Διακάκης. Εταιρία Παραγωγής: On Productions.
04:10Βέρα στο Δεξί🔍Ελληνική σειρά. Επεισόδιο 558. Ο Ιατροδικαστής επιβεβαιώνει στον Αχιλλέα ότι ο Θωμάς δολοφονήθηκε. Η πρώτη σκιά αμφιβολίας αρχίζει να δημιουργείται στη συνείδηση του Στράτου. Αντίθετα η Έλσα πνίγοντας τα προσωπικά της προβλήματα με τον Αντρέα του συμπαραστέκεται λέγοντάς του ότι και ο Θωμάς να σηκωνόταν απ' τον τάφο και να της έλεγε ότι τον σκότωσε ο Αντρέας, δεν θα το πίστευε. Ο Αχιλλέας αποφασίζει να συναντήσει τον συνταξιούχο τώρα αστυνόμο που είχε αναλάβει τότε την υπόθεση του Θωμά. Αυτό είναι το τελευταίο του χαρτί και απ' την απάντηση του αστυνόμου θα εξαρτηθεί η πορεία όλων... Πρωταγωνιστούν: Κάτια Δανδουλάκη, Κώστας Καζάκος, Κώστας Αρζόγλου, Μαριάννα Τουμασάτου, Ελισάβετ Μουτάφη, Αλέξανδρος Σταύρου, Μάντυ Λάμπου, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Βίκυ Μαραγκάκη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Γρηγόρης Σταμούλης, Μαρίνα Ασλάνογλου, Κωσταντίνος Μάνος, Γιώργος Δεπάστας, Δήμητρα Δουμένη, Χριστίνα Διαμαντή. Χρήστος ο Νίκος Σεργιανόπουλος. Αντώνης ο Κωσταντίνος Κωσταντόπουλος. Στον ρόλο του Άγγελου, ο Δάνης Κατρανίδης Θεόφιλος, ο Παύλος Χαϊκάλης. Σενάριο: Έλενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης. Σκηνοθ
05:00Επτά Θανάσιμες Πεθερές🔍Ελληνική σειρά. Επεισόδιο 135: Η Αρβανίτισσα Πεθερά, Μέρος Γ. Εκεί που νομίζει ότι αρχίζει να κερδίζει τη μάχη, ένα δεύτερο χτύπημα έρχεται να αναστατώσει τη Θωμέσα. Η Βάντα είναι έγκυος και η Θωμέσα, όσο και αν δεν της αρέσει, έχει πια την υποχρέωση να πει όλη την αλήθεια. Ποια είναι, όμως, η αλήθεια τελικά; Παίζουν: Υρώ Μανέ (Θωμέσα), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Γάκης, Αγέρτ), Μαίρη Ραζή (Βανθιώ), Μένη Κωνσταντινίδου (Βάντα), Κώστας Καφάσης (Νονός), Μανώλης Σουρμαΐνης (Παπάς). Στο ρόλο της αφηγήτριας, η Βίκυ Σταυροπούλου. Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Πετρινιώτης. Σενάριο: Κωνσταντίνος Κατσέλης. Διεύθυνση Παραγωγής: Γιάννης Σταντζόπουλος. Μουσική Επιμέλεια: Ασημάκης Κοντογιάννης. Σκηνογραφία: Λουκία Χατζέλου. Ενδυματολογία: Κατερίνα Βαμβακά. Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αλέξης Πηλός. Μοντάζ: Πάνος Πολύζος. Εκτέλεση Παραγωγής: Sonar TV.

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play