...
ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪMEGAOpen Beyond
ΕΡΤ3NickelodeonTV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑMADΒΟΥΛΗΕΡΤ News
ΣΚΑΪ
ΣΚΑΪ - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
19:50Βραδινό Δελτίο Ειδήσεων🔍Tο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ βγαίνει μπροστά στην ενημέρωση. Μπροστά στο ρεπορτάζ, με εγκυρότητα, μαχητικότητα και αστραπιαία αντανακλαστικά. Μπροστά στην ανάλυση, με αξιοπιστία, ουσία και θάρρος. Μπροστά στην τεχνολογία, με τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες εφαρμογές. Με τη Σία Κοσιώνη.
21:00Survivor🔍Ψυχαγωγική εκπομπή [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές με ακατάλληλη φρασεολογία]. Το SURVIVOR είναι για 7η χρονιά στον ΣΚΑΪ! Ο Γιώργος Λιανός παρακολουθεί από κοντά και μας μεταφέρει τις προσπάθειες των παικτών που ζουν την απόλυτη εμπειρία επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο. Διάσημοι και Μαχητές έρχονται αντιμέτωποι με πρωτόγνωρους κανόνες αλλά και ανανεωμένους στίβους μάχης σε ένα παιχνίδι που φέτος παίζεται αλλιώς!
01:00F.B.I. - 1ος Κύκλος🔍Ξένη σειρά [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές με βία]. Επεισόδιο 21: Appearances. Ένας παρασημοφορημένος πράκτορας του FBI δολοφονείται ξαφνικά, και η Μάγκι με τον Ζιντάν θα πρέπει να ανακαλύψουν τον δράστη. Στην πορεία των ερευνών όμως, αποκαλύπτεται πως ο άτυχος άνδρας ζούσε μια διπλή ζωή. Τώρα η Μάγκι θα πρέπει να αποφασίσει αν έχει νόημα να μάθει όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες η χήρα του θύματος, με την οποία μάλιστα είναι και προσωπικές φίλες [Πρόγραμμα με υπότιτλους].
02:00F.B.I. - 1ος Κύκλος🔍Ξένη σειρά [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές με βία]. Επεισόδιο 22: Closure. Η απαγωγή μιας γυναίκας που γνωρίζει λεπτομέρειες για τον θάνατο του συζύγου της Μάγκι οδηγεί την ομάδα στα ίχνη μιας εγκληματικής επιχείρησης πολύ μεγαλύτερης από όσο θα μπορούσε κανείς να φανταστεί [Πρόγραμμα με υπότιτλους].
03:00Γυναίκες Δολοφόνοι (Deadly Women) - 5ος Κύκλος🔍Ξένη σειρά, ντοκιμαντέρ [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές με βία, σεξ και χρήση ουσιών]. Επεισόδιο 08: Love To Death. Η αγάπη και τα χρήματα θεωρούνται απ' όλους απαραίτητα συστατικά για μια ευτυχισμένη ζωή. Αρκεί η αγάπη να μην είναι μόνο για τα χρήματα, και η γυναίκα να μην βλέπει τον σύντροφό της ως θύμα. Γι' αυτές τις γυναίκες δολοφόνους, οι σύζυγοί τους είναι αναλώσιμοι. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι τους αγαπούν μέχρι θανάτου: αλλά του δικού τους θανάτου [Πρόγραμμα με υπότιτλους].
04:00Happy Traveller (Ε)🔍Ψυχαγωγική εκπομπή. Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης με απίθανα ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Μοναδικοί προορισμοί στην Ελλάδα αλλά και ταξίδια ζωής στο εξωτερικό μέσα από την οπτική ματιά αληθινών ταξιδιωτών που ταξιδεύουν καταγράφοντας τις εμπειρίες τους με μοναδικό σκοπό να τις μοιραστούν μαζί σας.
05:00Πρώτη Εικόνα🔍Ενημερωτική εκπομπή. Ο Άκης Παυλόπουλος και η Μάρω Καρούση από τις 05.00 «ξεφυλλίζουν» την ατζέντα της ημέρας που ξεκινά. Η «Πρώτη εικόνα» καθημερινά στον ΣΚΑΪ με τις πρώτες ειδήσεις αλλά και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε.

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play