...
ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪMEGAOpen Beyond
ΕΡΤ3MAK TVMADΒΟΥΛΗΕΡΤ News
MEGA
MEGA - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
05:00Στο Φως Του Φεγγαριού🔍Ελληνική σειρά. Επεισόδιο 15. O Μηνάς εγγυείται στον Σέργιο πως αν απαλλαχθεί η Μαρία από την κατηγορία αρπαγής ανηλίκου, θα τους φέρει αμέσως το μωρό. Η Στέλλα όμως είναι ανένδοτη: θέλει η Μαρία να δικαστεί, για να πάρουν πίσω το παιδί τους με απόφαση δικαστηρίου, για να απαλλαγεί μια και καλή από την απειλή της Μαρίας. Έτσι, το μωρό μένει στα χέρια του Μηνά, ενώ η Μαρία οδηγείται στη φυλακή... Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Νίκος Γαροφάλλου, Αντιγόνη Γλυκοφρύδη, Τρύφωνας Καρατζάς. Συμπρωταγωνιστούν: Ντίνα Μιχαηλίδου, Μαίρη Νάνου, Παύλος Σαχπεκίδης. Παίζουν: Αθηνά Χιλιοπούλου, Βάσω Καβαλιεράτου, Νίκος Καραπάνος, Θάλεια Παπαδάκη, Ρεγγίνα Παντελίδου, Δήμητρα Ζαχαρή. Με τους: Λίνα Σακκά, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Γωγώ Μπρέμπου, Δημήτρη Αλεξανδρή. Σενάριο: Κάκια Ιγερινού. Σκηνοθεσία: Βασίλης Ντούρος. Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Δρακουλαράκος. Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ.
05:40Κοινωνία Ώρα Μega🔍Ενημερωτική εκπομπή με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη. Η «Κοινωνία Ώρα MEGA» διατηρεί ανοιχτό τον δίαυλο επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με τους πολίτες. O Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη αναδεικνύουν τα κοινωνικά προβλήματα της εποχής με αμεσότητα και ειλικρίνεια. To επιτυχημένο ενημερωτικό δίδυμο σκιαγραφεί την εικόνα της ειδησεογραφίας συνομιλώντας με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας. Και φέτος η «Κοινωνία»... έχει τον πρώτο λόγο. Αρχισυνταξία: Βασίλης Πελέκης.
09:20Buongiorno🔍Ψυχαγωγική εκπομπή με τη Φαίη Σκορδά. Μαζί της: Δημήτρης Ουγγαρέζος, Νάνσυ Νικολαϊδου, Ευάννα Ζουμπούρογλου και Στέργιος Σαμαρτζής... Και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Στην Αστρολογία: Βίκυ Παγιατάκη. Στη μαγειρική: Δημήτρης Σκαρμούτσος. Η καλή μέρα από το «Buongiorno» φαίνεται! Η Φαίη Σκορδά καλωσορίζει καθημερινά με ένα ζεστό χαμόγελο τους τηλεθεατές στο νέο της «σπίτι». Δίπλα στη Φαίη βρίσκονται άνθρωποι που γνωρίζει καλά αλλά και νέοι συνεργάτες. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με το έξυπνο και πάντα εύστοχο χιούμορ του, η Νάνσυ Νικολαΐδου με την ευαισθησία και την ειλικρίνειά της, η Ευάννα Ζουμπούρογλου με τη νεανική της δυναμική. Ο Στέργιος Σαμαρτζής μάς ενημερώνει για όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και αφορούν τους πολίτες. Συνοδοιπόρος σε αυτό το τηλεοπτικό «ταξίδι» ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ένας άνθρωπος που αποτελεί ξεχωριστό «κεφάλαιο» στην ελληνική τηλεόραση. Φυσικά, από την εκπομπή δεν θα μπορούσε να λείπει η αστρολογία με τη Βίκυ Παγιατάκη αλλά και η μαγειρική, με τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο να προτείνει καθημερινά τα πιο νόστιμα φαγητά. Αρχισυνταξία: Κατερίνα Πόθα. Βοηθοί Αρχισυντάκτρια
12:45Mega Γεγονότα: Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων🔍Τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Όλες οι εξελίξεις στην ελληνική και διεθνή επικαιρότητα την ώρα που συμβαίνουν. Το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρας που δίνει ψύχραιμα και αντικειμενικά μια ολοκληρωμένη εικόνα όλων των σημαντικών ειδήσεων. Με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου.
13:40Πάμε Δανάη!🔍Ψυχαγωγική εκπομπή με τη Δανάη Μπάρκα. Μαζί της: Άκης Καβατζίκης, Γιώργος Κρικοριάν και Μαρία Ένεζλη. Σχολιαστής: Βαγγέλης Χαρισόπουλος. Μαγειρική: Τίμος Ζαχαράτος. Η ψυχαγωγική εκπομπή «Πάμε Δανάη!» συνεχίζει για πέμπτη σεζόν να κρατάει την πιο όμορφη παρέα στους τηλεθεατές με χαμόγελο, χιούμορ και θετική ενέργεια. Η Δανάη Μπάρκα γίνεται καθημερινά η συντροφιά που βάζει χρώμα στη ζωή μας τα μεσημέρια. Δίπλα της βρίσκονται παλιοί γνώριμοι αλλά και νέοι συνεργάτες: ο Άρης Καβατζίκης, ο Γιώργος Κρικοριάν, η Μαρία Ένεζλη. Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος σχολιάζει τα lifestyle θέματα της εγχώριας showbiz. Ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος σε ένα μαγειρικό show-έκπληξη. Αρχισυντάκτρια: Δήμητρα Παλούδη. Βοηθός αρχισυντάκτη: Τάσος Βασιλειάδης. Διεύθυνση Παραγωγής: Ιωάννα Λερούνη. Βοηθός παραγωγής: Τζωρτζίνα Πέννα. Σκηνοθέτης: Νίκος Αγγελόπουλος. Βοηθός σκηνοθέτη: Βασιλική Σίμου. Ψυχαγωγία MEGA: Μαίρη Κούσουλα, Iωάννα Κομματά. Εκτέλεση παραγωγής: Barking Well. Παραγωγή: Alter Ego Media S.A.- MEGA 24-25.
15:40Live News🔍Ενημερωτική εκπομπή με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Το «Live News» ανοίγει καθημερινά πλούσια βεντάλια θεμάτων, κρατώντας το τηλεοπτικό κοινό πλήρως ενημερωμένο. Όλη η επικαιρότητα μέσα από την οξυδερκή ανάλυση του Νίκου Ευαγγελάτου και τα ευφάνταστα πρωτοποριακά γραφικά επαυξημένης πραγματικότητας (AR Graphics) του MEGA. Αρχισυνταξία: Αντώνης Τσολιάς, Σταυριανή Καραμανίδη, Άννα Μαρινάκη.
18:00Δελτίο Νοηματικής🔍Το πρόγραμμα παρέχει την επιλογή υποτίτλων. Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο στη νοηματική.
18:10Live News🔍Ενημερωτική εκπομπή με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Το «Live News» ανοίγει καθημερινά πλούσια βεντάλια θεμάτων, κρατώντας το τηλεοπτικό κοινό πλήρως ενημερωμένο. Όλη η επικαιρότητα μέσα από την οξυδερκή ανάλυση του Νίκου Ευαγγελάτου και τα ευφάνταστα πρωτοποριακά γραφικά επαυξημένης πραγματικότητας (AR Graphics) του MEGA. Αρχισυνταξία: Αντώνης Τσολιάς, Σταυριανή Καραμανίδη, Άννα Μαρινάκη.
18:30The Chase🔍Ψυχαγωγική εκπομπή. Παρουσίαση: Μαρία Μπεκατώρου. Το «The Chase» με τη Μαρία Μπεκατώρου προσφέρει κάθε απόγευμα αδρεναλίνη γνώσεων με τις πιο συναρπαστικές καταδιώξεις ανάμεσα σε παίκτες και Chasers. «Το Γεράκι», «Το Βουνό», «Η Γυναίκα με τα Μαύρα», «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» και το «Σούπερ Αγόρι», παίρνουν θέση στον «θρόνο» της γνώσης και δηλώνουν έτοιμοι για το πιο απαιτητικό κυνηγητό γνώσεων. Ποιος θα καταφέρει να... κρατήσει απόσταση ασφαλείας και να φύγει από το «The Chase» με ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο; Head of Productions: Αντώνης Μάτσος. Contact Director: Γιάννης Μπίτσικας. Σκηνοθέτης: Πάνος Γεωργίου. Project Manager: Βασίλης Μεγκλίδης. Αρχισυνταξία: Δήμητρα Πασσά. Οργάνωση Παραγωγής: Σταμάτης Τσάκωνας.
19:45Mega Γεγονότα: Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων🔍Κάθε σημαντικό γεγονός που ενδιαφέρει τους πολίτες από την Ελλάδα και τον κόσμο κάθε βράδυ είναι MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Η δημοσιογραφική ομάδα του MEGA ερευνά, παρουσιάζει, αναλύει και σχολιάζει την πραγματικότητα με αμεσότητα, αξιοπιστία, εγκυρότητα, χωρίς εντυπωσιασμούς. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA έχουν θέση όλες οι απόψεις. Mε τη Ράνια Τζίμα.
20:40Mega Αθλητικά Powered By Stoiximan🔍Αθλητική εκπομπή.
20:50Δελτίο Καιρού🔍Δελτίο καιρού.
21:00Έχω Παιδιά🔍Το πρόγραμμα μεταδίδεται με υπότιτλους. Ελληνική σειρά. Επεισόδιο 30: Βαλεντίνος. Η νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου βρίσκει τον Μιχάλη και τη Σάρα να μην έχουν θέμα συζήτησης, τον Έκτορα και την Ιωάννα να διαφωνούν και τον Σταύρο με τη Στέλλα να έχουν ένα πολύ περίεργο ραντεβού που εξελίσσεται αναπάντεχα. Πρωταγωνιστούν: Ευγενία Σαμαρά, Βασίλης Μαυρογεωργίου, Αθηνά Οικονομάκου, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Λάμπρος Φισφής, Μάκης Παπασημακόπουλος, Ανθή Ευστρατιάδου, Θεανώ Κλάδη, Γιάννης Τσουμαράκης. Στον ρόλο της Αντιγόνης, Μπέσσυ Μάλφα. Στον ρόλο του κυρ-Στέλιου, Ερρίκος Λίτσης. Και τα παιδιά: Αμαρυλλίς Καπίρη, Κωνσταντίνος Κουρογένης - Κολτσής, Νικόλας Αλαφάκης. Σενάριο: Λάμπρος Φισφής. Σκηνοθεσία: Διονύσης Φερεντίνος. Διευθυντής Φωτογραφίας: Άκης Γεωργίου. Ενδυματολόγος: Κατερίνα Τσακότα. Σκηνογράφος: Τζοβάνι Τζανετής. Executive producers: Παναγιώτης Παπαχατζής-Κώστας Σάκκαρης. Εκτέλεση Παραγωγής: Αργοναύτες Α.Ε. Παραγωγή: ALTER EGO MEDIA- MEGA 2024-2025.
21:50Η Γη Της Ελιάς🔍Το πρόγραμμα μεταδίδεται με υπότιτλους. Ελληνική σειρά [Περιέχει σκηνές βίας, σεξουαλικές σκηνές και σκηνές ακατάλληλης φρασεολογίας]. Επεισόδιο 90. Η Αφροδίτη και ο Χρήστος μεταφέρονται στο νοσοκομείο. Η Αφροδίτη χάνει το μωρό, ενώ παράλληλα κινδυνεύει και η ζωή της. Στο μεταξύ, η Αρεόπολη έχει διχαστεί με το θέμα του σούπερ μάρκετ. Η Χάιδω κάνει μια συζήτηση με τον Στάθη για τη σχέση του Κουράκου με την Αριάδνη και του λέει ανοιχτά τη γνώμη της. Ο Κουράκος συναντιέται στον δρόμο με τον παπα-Τιμόθεο και τσακώνονται άσχημα, ενώ στον καβγά ανακατεύεται και η Κούλα. Ο Λυκούργος ζητά από τον Στάθη και την Αναστασία να παραστούν ως μάρτυρες στο δικαστήριο για την επιμέλεια της Αγγελικής. Όλοι οι καταστηματάρχες μαζεύονται στο μαγαζί της Αρετής και αποφασίζουν να ξεκινήσουν απεργία πείνας. Η Αφροδίτη κατηγορεί ευθέως τον Χρήστο για το γεγονός ότι έχασε το παιδί. Με τον Γιώργο Παρτσαλάκη. Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντω
00:20Mega Stories🔍Με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου. Σημείο των καιρών ή αχαρτογράφητη απειλή για την ψυχική και την πνευματική υγεία; Το 2024 ήταν σύμφωνα με το λεξικό της Οξφόρδης η χρονιά του Brain Rot. Το MEGA Stories αναζητά τις απαντήσεις για το πολυσυζητημένο «σάπισμα του εγκεφάλου», μέσα από συζητήσεις με ειδικούς, χρήστες των κοινωνικών δικτύων, social media influencers, αλλά και ανθρώπους που εθίστηκαν στην οθόνη. Η Δώρα Αναγνωστοπούλου πιάνει το νήμα του Brain Rot από την πηγή του, συνομιλώντας με την Kathrerine Martin, Product Director του λεξικού της Οξφόρδης, και συζητά για τις επιπτώσεις των κοινωνικών δικτύων, του ίντερνετ και της υπερπροσφοράς πληροφορίας στον ανθρώπινο εγκέφαλο με τον Επίκουρο Καθηγητή Νευροψυχολογίας, Δημήτρη Κασελίμη. Ο εκπαιδευτικός Βασίλης Γαρουφαλάκης μιλά για τον αγώνα που έδωσε ως έφηβος, προκειμένου να ξεπεράσει τον εθισμό του από την οθόνη, η μουσικός- ερμηνεύτρια Καίτη Κουλλιά περιγράφει, πώς έζησε και αντιμετώπισε ως μητέρα τον εθισμό του γιου της στο ίντερνετ και τα video games και η Επίκουρη Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής, Άρτεμις Τσίτσικα εξηγεί τους σύγχρονους τρόπους και τις νέες μεθόδου
01:30Μαύρο Ρόδο🔍Το πρόγραμμα μεταδίδεται με υπότιτλους. Ελληνική σειρά [Περιέχει σκηνές ακατάλληλης φρασεολογίας και σεξουαλικές σκηνές]. Επεισόδιο 51. Η πόρτα της αποθήκης που βρίσκονται φυλακισμένοι η Ελισάβετ και ο Πέτρος, επιτέλους ανοίγει. Η κατάσταση της υγείας του Πέτρου έχει επιδεινωθεί. Σε μια άλλη αποθήκη, ο Θέμης αδημονεί για να βρεθεί επιτέλους με τον απαγωγέα. Ο Βίκος καταφτάνει πρώτος, με σκοπό να πάρει την εκδίκησή του. Η Ηγουμένη αποφασίζει να μιλήσει στην Αυξεντία για την προηγούμενη ζωή της. Θα αποφασίσει στη συνέχεια να αντιμετωπίσει την Κασσιανή, πρόσωπο με πρόσωπο. Στο νοσοκομείο όλη η οικογένεια Καστρινού ανησυχεί για τον Πέτρο. Η Ελισάβετ δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του. Ο Γεράσιμος θα πάει στην Πάτρα για να τη συναντήσει και να τη φέρει πίσω. Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκά
02:40Μαύρο Ρόδο🔍Το πρόγραμμα μεταδίδεται με υπότιτλους. Ελληνική σειρά [Περιέχει σκηνές ακατάλληλης φρασεολογίας και σεξουαλικές σκηνές]. Επεισόδιο 52. Ο Γεράσιμος γίνεται έξαλλος με τους δημοσιογράφους που βρίσκονται έξω από το αστυνομικό τμήμα και έχουν βάλει στο στόχαστρο την Ελισάβετ. Δεν καταφέρνει να τους απομακρύνει. Ένας δημοσιογράφος ακολουθεί την Ελισάβετ ως το νοσοκομείο που πηγαίνει να επισκεφτεί τον Πέτρο και τραβάει μια φωτογραφία των δύο τους που θα γίνει viral στο διαδίκτυο. To γεγονός αυτό προκαλεί αναταραχή στο μοναστήρι και η Κασσιανή σπεύδει να το εκμεταλλευτεί. Ο Γεράσιμος γυρίζει την Ελισάβετ στο μοναστήρι, αλλά εκεί υπάρχουν κι άλλοι δημοσιογράφοι. Ο Πέτρος χειρουργείται στην Πάτρα. Η Πολυξένη προσπαθεί να φέρει τον Θέμη με τα νερά της, ενώ η Αλεξία βρίσκει έναν φάκελο που είχε αφήσει η Αγγελική ειδικά για εκείνη. Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγ
04:00Βέρα Στο Δεξί🔍Ελληνική σειρά. Επεισόδιο 30. Η Ρεγγίνα πανικοβάλλεται με τη μουσική. Ο Στράτος προσπαθεί να την ηρεμήσει. Η Κλαίρη θέλει να μάθει από τον Βλάση περισσότερες πληροφορίες για τον Λάμπη. Ο Αμιράς υπόσχεται, για μια ακόμα φορά, στον Στέφανο ότι θα φροντίσει για την αποφυλάκιση της Έλσας την ώρα που η Ρεγγίνα μαθαίνει ότι η αίτηση απορρίφθηκε. Η Έλσα, με αφορμή τον γάμο της Κλαίρης, κατηγορεί τις φίλες της ότι την πούλησαν. Αυτές αναστατώνονται. Πρωταγωνιστούν: Κάτια Δανδουλάκη (Κλαίρη Μελά), Κώστας Καζάκος (Διαμαντής Αμιράς), Μαριάννα Τουμασάτου (Ρεγγίνα Καμπά), Ελισάβετ Μουτάφη (Έλσα Σαραντή), Ηρώ Λούπη (Δώρα Αγγελίδου), Αλέξανδρος Σταύρου (Στράτος Αντύπας), Κωνσταντίνος Καζάκος (Στέφανος Αμιράς), Άννα Γεραλή (Γαλάτεια Αγγελίδου), Γιάννης Δρίτσας (Λάμπης Καρυπίδης), Δήμητρα Παπαδήμα (Ράνια), Στάθης Κακαβάς (Άρης Μοσχονάς), Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος (Αντώνης Σαρρής). Στον ρόλο του Βλάση, ο Παύλος Κοντογιαννίδης. Σενάριο: Έλενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης. Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Κώστας Κωστόπουλος, Ευγενία Οικονόμου, Σπύρος Μιχαλόπουλος. Οργάνωση Εκτέλεσης Παραγωγής: Θοδωρής Κόντο
05:00Στο Φως Του Φεγγαριού🔍Ελληνική σειρά. Επεισόδιο 16. Η Μαρία συλλαμβάνεται για απαγωγή ανηλίκου. Ο Μηνάς ζητάει από τον Σέργιο να αποσύρει τη μήνυση εναντίον της για να του επιστρέψει το παιδί που έχει στα χέρια του. Η Στέλλα επιμένει να δικαστεί η Μαρία. Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Νίκος Γαροφάλλου, Αντιγόνη Γλυκοφρύδη, Τρύφωνας Καρατζάς. Συμπρωταγωνιστούν: Ντίνα Μιχαηλίδου, Μαίρη Νάνου, Παύλος Σαχπεκίδης. Παίζουν: Αθηνά Χιλιοπούλου, Βάσω Καβαλιεράτου, Νίκος Καραπάνος, Θάλεια Παπαδάκη, Ρεγγίνα Παντελίδου, Δήμητρα Ζαχαρή. Με τους: Λίνα Σακκά, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Γωγώ Μπρέμπου, Δημήτρη Αλεξανδρή. Σενάριο: Κάκια Ιγερινού. Σκηνοθεσία: Βασίλης Ντούρος. Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Δρακουλαράκος. Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ.

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play