...
ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪTV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
MEGAOpen BeyondΕΡΤ Sports HDΕΡΤ3NickelodeonΒΟΥΛΗ
ANT1
ANT1 - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
12:00Εκείνες Κι Εγώ (Ε)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής.
13:00Ant1 News🔍Η μαχητική δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού μεταδίδει κάθε στιγμή της ημέρας τον παλμό των εξελίξεων, με έγκυρη και ψύχραιμη ματιά. Με ένα πλήρες δίκτυο ανταποκριτών στα σημαντικότερα σημεία του πλανήτη, ο ΑΝΤ1 βρίσκεται στον πυρήνα των γεγονότων και παρακολουθεί συνεχώς όσα συμβαίνουν στον κόσμο.
14:00Κωνσταντίνου Και Ελένης (Ε) 🔍Κωμωδία, ελληνικής παραγωγής. Η συνύπαρξη δύο διαφορετικών ανθρώπων και οι αντιδράσεις στα ποικίλα γεγονότα της καθημερινής ζωής. Ο καθένας από τους ήρωες θεωρεί ότι έχει κληρονομήσει ένα παλιό αρχοντικό σπίτι, αλλά κανείς από τους δύο δεν μπορεί να αποδείξει καθαρά τους ισχυρισμούς του. Έτσι, καταφεύγουν στην δικαιοσύνη για να λύσουν την διαφορά τους, ενώ παράλληλα αποφασίζουν να συγκατοικήσουν μέχρι να αποφασιστεί επίσημα σε ποιόν ανήκει το σπίτι. Πρωταγωνιστές: Ρώμας Χάρης, Ράντου Ελένη, Κούκουρας Βασίλης, Μαρία Λεκάκη. Σενάριο: Ρώμας Χάρης, Χατζησοφιά Άννα. Σκηνοθεσία: Λυχναράς Κώστας. Παραγωγή: Χιώτης Μιχάλης.
16:00Food N' Friends🔍Εκπομπή μαγειρικής, παρουσιάζουν οι Δημήτρης Σκαρμούτσος και Ηλίας Φουντούλης. Η μαγειρική αλλάζει και γίνεται παρέα! Μία κουζίνα, ένας καταξιωμένος chef - παρουσιαστής, ένας ανατρεπτικός κωμικός - συγγραφέας, ένας απρόβλεπτος καλεσμένος, δύο συνταγές, πολλοί γαστρονομικοί πειρασμοί, πολλά γέλια και σίγουρα όχι μία ακόμα εκπομπή μαγειρικής. Στην πιο χαλαρή και διασκεδαστική παρέα του Σαββατοκύριακου, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Ηλίας Φουντούλης θα υποδέχονται, στην ειδικά διαμορφωμένη feel good κουζίνα τους, ξεχωριστά πρόσωπα από τον χώρο της πολιτικής, των επιχειρήσεων, του θεάτρου, του κινηματογράφου, της μουσικής, του αθλητισμού και της τηλεόρασης.
17:00Μια Τρελλή, Τρελλή Σαραντάρα🔍Κωμωδία, παραγωγής ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜΣ, 1970. Η Τζένη, μια εύθυμη χήρα που μόλις έκλεισε τα σαράντα, γνωρίζει σε κάποιο κέντρο έναν βιολιστή, τον Τάκη. Ο έρωτας που γεννιέται ανάμεσά τους είναι κεραυνοβόλος, αλλά ο αδελφός της Τζένης κι η μεγαλύτερη αδελφή της, η Αιμιλία, φέρνουν αντιρρήσεις καθώς θέλουν να την παντρέψουν μ΄ έναν κουφό, αλλά πάμπλουτο εφοπλιστή, τον Χατζηθωμά. Η Τζένη αρνείται και συνεχίζει να βλέπει τον Τάκη, αλλά δίνει υπόσχεση στα αδέλφια της πως θα συναντήσει τον Χατζηθωμά. Όταν όμως ο Χατζηθωμάς ζητά επίσημα το χέρι της, η Τζένη βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Παίζουν:Ρένα Βλαχοπούλου, Ανδρέας Μπάρκουλης, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Μέλπω Ζαρόκωστα, Τασσώ Καβαδία, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Γιώργος Γαβριηλίδης, Πόπη Αλβα. Σενάριο: Αλέκος Σακελλάριος. Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης. Μουσική: Μίμης Πλέσσας. Διάρκεια: 85'.
17:30Ant1 News - Δελτίο Στη Νοηματική Γλώσσα🔍Ο ANT1 παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων στη νοηματική γλώσσα για άτομα με προβλήματα ακοής και ομιλίας. Παρακολουθήστε τις τελευταίες εξελίξεις σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο και ενημερωθείτε έγκαιρα και αντικειμενικά για τα σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας.
17:45Μια Τρελλή, Τρελλή Σαραντάρα🔍(Συνέχεια) Κωμωδία, παραγωγής ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜΣ, 1970. Η Τζένη, μια εύθυμη χήρα που μόλις έκλεισε τα σαράντα, γνωρίζει σε κάποιο κέντρο έναν βιολιστή, τον Τάκη. Ο έρωτας που γεννιέται ανάμεσά τους είναι κεραυνοβόλος, αλλά ο αδελφός της Τζένης κι η μεγαλύτερη αδελφή της, η Αιμιλία, φέρνουν αντιρρήσεις καθώς θέλουν να την παντρέψουν μ΄ έναν κουφό, αλλά πάμπλουτο εφοπλιστή, τον Χατζηθωμά. Η Τζένη αρνείται και συνεχίζει να βλέπει τον Τάκη, αλλά δίνει υπόσχεση στα αδέλφια της πως θα συναντήσει τον Χατζηθωμά. Όταν όμως ο Χατζηθωμάς ζητά επίσημα το χέρι της, η Τζένη βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Παίζουν:Ρένα Βλαχοπούλου, Ανδρέας Μπάρκουλης, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Μέλπω Ζαρόκωστα, Τασσώ Καβαδία, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Γιώργος Γαβριηλίδης, Πόπη Αλβα. Σενάριο: Αλέκος Σακελλάριος. Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης. Μουσική: Μίμης Πλέσσας. Διάρκεια: 85'.
19:30Ant1 News🔍Σημαντικές, ουσιαστικές, αποκλειστικές, ολοκληρωμένες και αληθινές ειδήσεις καθημερινά στις 19:30! Με τη Ρίτσα Μπιζόγλη. Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 μεταφέρει με εγκυρότητα και αξιοπιστία όλες τις τελευταίες εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Καθημερινά στις 19:30, με επίκεντρο τον πολίτη και με σεβασμό στην αξία της ενημέρωσης, η Ρίτσα Μπιζόγλη, έμπειροι ρεπόρτερ, έγκριτοι αναλυτές και καλεσμένοι θα μας ενημερώνουν με σοβαρότητα και αμεσότητα. Γρήγορα και έγκυρα, με ήθος και αξιοπιστία ο ΑΝΤ1 επενδύει στην ενημέρωση, διαβάζει σε βάθος τα γεγονότα, εξηγεί την είδηση και συνεχίζει δυναμικά να παρεμβαίνει για τα σημαντικά θέματα που μας επηρεάζουν καθημερινά. ΑΝΤ1 News: Γιατί η ενημέρωση είναι η δύναμη του πολίτη! Όλα τα δελτία ειδήσεων με τα νέα της ημέρας και την επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο είναι διαθέσιμα στο επίσημο mini site του ANT1 News: https://www.antenna.gr/ant1news.
20:45Το Καφέ Της Χαράς - 4ος Κύκλος (Ε)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2019-2020. Δεκαπέντε χρόνια μετά την τεράστια τηλεοπτική επιτυχία του, το «ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ» επιστρέφει στις οθόνες μας! Ο Περίανδρος Πώποτας και οι μοναδικοί χαρακτήρες του μικρού αρκαδικού χωριού θα είναι και πάλι στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η αγαπημένη σειρά ανανεώνεται με την «εισβολή» νέων χαρακτήρων, αλλά και με την εξέλιξη πολλών γνωστών Κολοκοτρωνιτσιωτών. Από την τελευταία φορά που αφήσαμε τους ήρωες μας, έχουν συμβεί πολλά και σημαντικά. Το καφέ της Χαράς (Ρένια Λουιζίδου), που αναστάτωσε την ήρεμη ζωή του χωριού, δεν υπάρχει πια. Κάηκε ολοσχερώς σε μια ύποπτη πυρκαγιά που χαρακτηρίστηκε ως εμπρησμός. Οι αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη. Η Βάλια (Έφη Ρασσιά) - δικηγόρος πια - επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι για να ερευνήσει τον εμπρησμό που κατέστρεψε το καφέ της μητέρας της. Εκεί, ξαναβρίσκει τον παιδικό της φίλο Εμμανουήλ (Μάνο πλέον) (Πάρις Σκαρτσολιάς) και η παλιά τους φιλία μεταμορφώνεται σε έναν μεγάλο έρωτα. Στον έρωτα αυτό, όμως, εναντιώνεται όχι μόνο ο αυστηρός πατέρας, Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), αλλά και η φιλελεύθερη Χαρ
21:45Eat Pray Love🔍Δραματική ταινία αμερικάνικης παραγωγής 2010. Καταλαβαίνοντας ότι έχει εγκλωβιστεί σε έναν τυπικό γάμο, η Λιζ αποφασίζει να χωρίσει και να ξεκινήσει από τη Νέα Υόρκη ένα ταξίδι στον κόσμο, προκειμένου να βρει την εσωτερική ισορροπία και τον πραγματικό εαυτό της. Ταξιδεύει αρχικά στην πρωτεύουσα της ανεμελιάς την Ιταλία, ύστερα στην πνευματικότητα της Ινδικής κουλτούρας και καταλήγει στο Μπαλί. Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει την πηγή της αυθεντικότητάς της, γίνεται μάρτυρας διαφόρων θεωριών και πράξεων που θα την οδηγήσουν στην επίγνωση. Παίζουν: Τζούλια Ρόμπερτς, Χαβιέ Μπαρδέμ, Τζέιμς Φράνκο, Ρίτσαρντ Τζένκινς. Σκηνοθεσία: Ράιαν Μέρφι. Διάρκεια: 136'. [Το πρόγραμμα ακατάλληλη φρασεολογία].
00:45Οι Θαλασσιές Οι Χάντρες🔍Μιούζικαλ, παραγωγής ΦIΝΟΣ ΦIΛΜΣ 1966. Ο Ελληvoαμερικαvός Τζιμ έρχεται στην Ελλάδα, με σκοπό vα φτιάξει ένα vυχτεριvό κέντρο για τουρίστες. O Κώστας, ένας πλανόδιος πωλητής, τov συστήνει στov αδελφό της αρραβωνιαστικιάς του, Ελένης, τov Φώτη. Πρόκειται για έναν λαϊκό καλλιτέχνη που παίζει μπουζούκι στου "Αποστόλη", μαζί με τov Μεμά και τις τραγουδίστριες Σοφία και Μαρκησία, οι οποίες είναι ερωτευμένες μαζί του. Εκείvoς όμως ερωτεύεται τη Μαίρη, την όμορφη τραγουδίστρια μιας καιvoύριας μπουάτ με μovτέρvo πρόγραμμα. Τυφλός από το πάθος του για τη Μαίρη, o Φώτης δεν θα διστάσει vα μεταμορφωθεί κυριολεκτικά, προκειμένου vα γίνει αποδεκτός από την αγαπημένη του. Παίζουν: Ζωή Λάσκαρη, Φαίδων Γεωργίτσης, Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάvvη, Μαίρη Χρovoπoύλoυ, Γιάvvης Βογιατζής, Γιώργος Τσιτσόπουλος, Νίκος Φέρμας, Νανά Σκιαδά, Άρης Μαλλιαγρός, Αλέκα Μαβίλη, Γιώργος Βρασιβαvόπoυλoς, Γιάvvης Πoυλόπoυλoς. Σενάριο - Σκηνοθεσία: Γιάvvης Δαλιανίδης. Μουσική: Μίμης Πλέσσας. Διάρκεια: 91'.
02:45Vice - 8ος Κύκλος🔍Δημοσιογραφική εκπομπή, παρουσιάζει η Φωτεινή Κορρέ. Η Φωτεινή Κορρέ μας ξεναγεί στον κόσμο του Vice και μας παρουσιάζει τα πιο ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό. [Το πρόγραμμα περιέχει χρήση ουσιών].
03:30Ιστορίες Μυστηρίου (Ε)🔍Σειρά μυστηρίου, ελληνικής παραγωγής 2007 [Το πρόγραμμα περιέχει βία, σεξ, ακατάλληλη φρασεολογία, χρήση ουσιών].
04:15Έρωτας (Ε)🔍Δραματική ελληνική σειρά παραγωγής 2005 [Το πρόγραμμα περιέχει σεξ].
05:00Ιδιαιτέρα Για Κλάματα (Ε)🔍Κωμική σειρά, ελληνικής παραγωγής 2000.
06:00Πάτερ Ημών (Ε)🔍Χιουμοριστική σειρά αυτοτελών επεισοδίων, παραγωγής 1995.

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play