...
ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪMEGAOpen Beyond
ΕΡΤ3MAK TVMADΒΟΥΛΗ
ALPHA
ALPHA - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
05:15Deal (Ε)🔍Το πιο ανατρεπτικό παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει για 7η σεζόν, για να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις και να μοιράσει ακόμη περισσότερα κέρδη. Ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται κάθε απόγευμα έναν παίκτη αποφασισμένο να αντιμετωπίσει τον τραπεζίτη και να κάνει το «deal» της ζωής του, κερδίζοντας μέχρι και 60.000€!
06:15Θυρίδα Τηλεπώλησης🔍Τηλεαγορά.
06:45Αμφιβολίες (Ε)🔍Πόσο καλά νομίζεις ότι ξέρεις τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους; Πόσο σίγουρος μπορείς να είσαι γι' αυτούς; Πόσο εύκολο είναι να προσπεράσεις τα συναισθήματά σου και να δεις τα πράγματα καθαρά, με τα μάτια της αλήθειας, αλλά και να διαχειριστείς τις συνέπειες; Μετά την επιτυχία ετών που σημείωσαν οι Οικογενειακές Ιστορίες, ο Alpha μας συστήνει τις «Αμφιβολίες», τη νέα σειρά που προβάλλεται με επιτυχία σε 16 χώρες παγκοσμίως. Ιστορίες γεμάτες ένταση και συνεχείς ανατροπές, υποθέσεις αστυνομικού χαρακτήρα που σπείρουν αμφιβολίες στον πρωταγωνιστή που έρχεται αντιμέτωπος με την υποψία ότι κάποιος δικός του αγαπημένος άνθρωπος έχει διαπράξει κάποιο έγκλημα. Οι «Αμφιβολίες» έρχονται να κλονίσουν την πίστη μας, γιατί σε κάθε οικογένεια... μπορεί να συμβεί το αδιανόητο!
07:45Happy Day Στον Alpha🔍Η πιο happy παρέα της ελληνικής τηλεόρασης Καθημερινά στις 07:45 η Σταματίνα Τσιμτσιλή δίνει το σύνθημα για το ξεκίνημα μιας χαρούμενης ημέρας, μίας ακόμη Happy day! Η παρέα του Happy Day δίνει χαμόγελο, χρώμα και λάμψη στα πρωινά μας, με άποψη και απαράμιλλο στυλ: Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς παρουσιάζουν και σχολιάζουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο ό,τι συμβαίνει γύρω μας.
10:00Super Κατερίνα🔍Η «Super Κατερίνα», Κατερίνα Καινούργιου έρχεται για δεύτερη χρονιά μαζί με την παρέα της και μας κρατά καθημερινά για τρεις ώρες συντροφιά. Μαζί της είναι ο αγαπημένος Γρηγόρης Γκουντάρας, με την έμπειρη ματιά του και φυσικά το χιούμορ του καθώς και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με πλούσιο ρεπορτάζ, επικαιρότητα, σχόλια, αποκαλύψεις, αποκλειστικότητες, gossip, καλεσμένους, αλλά και ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που έχουν να μας μάθουν πολλά μέσα από τις ιστορίες τους. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα ενισχύσει και φέτος την εκπομπή, όχι μόνο με το καυστικό του σχόλιο, αλλά και με μια δική του ενότητα που θα μιλήσει στις καρδιές των τηλεθεατών!
13:00Το Σόι Σου, III (Ε)🔍Κωμική σειρά, ελληνικής παραγωγής 2016-2017. Επεισόδιο 21: «Σπίτι μου, σπιτάκι μου». Ο Διονύσης μετά τον χωρισμό του με την Αλίνα στενοχωριέται να ζει στο σπίτι που έμεναν μαζί και έπειτα από μερικούς μήνες που κοιμάται στον καναπέ των γονιών του, αποφασίζει να αφήσει το σπίτι του και να μετακομίσει μόνιμα μαζί τους. Η συγκατοίκηση όμως δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Επιμένει να επιβάλλει στον Βαγγέλη και την Χαρούλα έναν πιο οικολογικό τρόπο ζωής. Οι συνεχείς τσακωμοί του με τον Βαγγέλη τους φέρνουν όλους στα όρια τους και η Μπέλα του προτείνει να μετακομίσει μαζί της. Άραγε αυτή η συγκατοίκηση θα πετύχει; Που θα μείνει τελικά ο Διονύσης και γιατί ο Σάββας και η Λυδία διακοσμούν το σπίτι τους με ινδιάνικες μάσκες και τοτέμ; Παίζουν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ιωάννα Ασημακοπούλου. Σενάριο: Δήμητρα Τσόλκα. Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός.
14:00Δελτίο Ειδήσεων🔍Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι.
14:50Τ-Live🔍Η εκπομπή επικαιρότητας με τη σύγχρονη αισθητική και τη μοναδική οπτική της Τατιάνας Στεφανίδου, επιστρέφει στον Alpha για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Οι υποθέσεις που συγκλονίζουν, οι δράσεις που συγκινούν, οι άνθρωποι πίσω από τα γεγονότα, παρουσιάζονται και αναλύονται, με ντοκουμέντα και αποδείξεις, από την έμπειρη δημοσιογράφο και τους συνεργάτες της, με την υποστήριξη του δημοσιογραφικού επιτελείου του Alpha. Μέσα από μία κοινωνική προσέγγιση, με επίκεντρο τον άνθρωπο και τα καθημερινά του προβλήματα, η Τατιάνα Στεφανίδου και το Tlive προσφέρουν διαδραστικές ειδήσεις, ζωντανές συνδέσεις, έρευνα και αποκλειστικά ρεπορτάζ, προσωπικές συνεντεύξεις και τετ-α-τετ εξομολογήσεις από πρόσωπα της επικαιρότητας, για όλα όσα μας απασχολούν.
16:35Δελτίο Ειδήσεων Στη Νοηματική Γλώσσα [Ν/Γ]🔍Δελτίο ειδήσεων στη νοηματική γλώσσα. Με ταυτόχρονη αναγραφή υποτίτλων [Ν/Γ].
16:45Αμφιβολίες (Ε)🔍Πόσο καλά νομίζεις ότι ξέρεις τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους; Πόσο σίγουρος μπορείς να είσαι γι' αυτούς; Πόσο εύκολο είναι να προσπεράσεις τα συναισθήματά σου και να δεις τα πράγματα καθαρά, με τα μάτια της αλήθειας, αλλά και να διαχειριστείς τις συνέπειες; Μετά την επιτυχία ετών που σημείωσαν οι Οικογενειακές Ιστορίες, ο Alpha μας συστήνει τις «Αμφιβολίες», τη νέα σειρά που προβάλλεται με επιτυχία σε 16 χώρες παγκοσμίως. Ιστορίες γεμάτες ένταση και συνεχείς ανατροπές, υποθέσεις αστυνομικού χαρακτήρα που σπείρουν αμφιβολίες στον πρωταγωνιστή που έρχεται αντιμέτωπος με την υποψία ότι κάποιος δικός του αγαπημένος άνθρωπος έχει διαπράξει κάποιο έγκλημα. Οι «Αμφιβολίες» έρχονται να κλονίσουν την πίστη μας, γιατί σε κάθε οικογένεια... μπορεί να συμβεί το αδιανόητο!
17:45Deal🔍Το πιο ανατρεπτικό παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει για 7η σεζόν, για να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις και να μοιράσει ακόμη περισσότερα κέρδη. Ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται κάθε απόγευμα έναν παίκτη αποφασισμένο να αντιμετωπίσει τον τραπεζίτη και να κάνει το «deal» της ζωής του, κερδίζοντας μέχρι και 60.000€!
18:50Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων🔍Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι. Με κυλιόμενους τίτλους ειδήσεων.
20:00Το Σόι Σου, V (Ε)🔍Κωμική σειρά, ελληνικής παραγωγής 2018-2019. Επεισόδιο 39: «Πόσο χαμηλά θα πέσεις». Σε περίπου έναν μήνα έχουμε Πάσχα και όλοι σκέφτονται πού θα ψήσουνε τον οβελία. Ο Σάββας κι η Λυδία αποφάσισαν ότι φέτος θα πάνε στη Μεσσήνη παρέα με τους Χαμπέους. Να όμως που ο Άρης ειδοποιεί τους Τριαντάφυλλους ότι θα κάνει Πάσχα στην Ελλάδα κι έτσι εκείνοι ζητάνε απ' τον Σάββα να έρθει με τη Λυδία στην Πορταριά για να γιορτάσει παρέα με τον ξενιτεμένο αδερφό του. Οι Χαμπέοι βέβαια περιμένουν για Πάσχα την επίσης ξενιτεμένη Μαρίζα και δεν δέχονται να αλλάξει το ζευγάρι την απόφασή του. Η ένταση ανάμεσα στα σόγια δεν αργεί να φουντώσει για ακόμα μια φορά και η λύση θα δοθεί μια μέρα με πολλή βροχή, πολλές αναποδιές και με τις συμπεθέρες να πέφτουν χαμηλά για να διεκδικήσουν τα παιδιά τους...Πολύ χαμηλά! Παίζουν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ιωάννα Ασημακοπούλου. Σενάριο: Νίκος Μήτσας. Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης. Σκηνοθετική επ
21:00Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα, X (E)🔍Κωμική σειρά, ελληνικής παραγωγής 2021-2022. Επεισόδιο 04. Ο Μηνάς-ανησυχεί με την-εξαφάνιση του Βαγγέλη, αλλά εκείνος εμφανίζεται μόνο στη-Βούλα-και-προσπαθεί να την πείσει να μη του φανερώσει ότι τον είδε... Η Μένη επιστρέφει από Ιταλία και βλέπει μεγάλες αλλαγές στη συμπεριφορά του Ηλία σε σχέση με τα ιταλικά και τον Δημήτρη. Αλλά και η ίδια ανακοινώνει στην Καίτη μια μεγάλη αλλαγή... Ο Μπάμπης, για να μην βγάλουν το παιδί της Σοφούλας Ωρίων, δέχεται να το πούνε Δημήτρης, που είναι το όνομα του Όιλ και μπαμπά του Χάρη. Αλλά και του πατέρα του Μπάμπη. Μόνο που κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται... Η Βέλη και ο Άγγελος ετοιμάζουν το παιδικό δωμάτιο, αλλά ο Κανάτης έχει τις ενστάσεις του, καθώς θα πρέπει να μοιραστεί το δωμάτιό του με το παιδί... Επεισόδιο 05. Ο Κανάτης προσπαθεί να πείσει τον Άγγελο και τη Βέλη να πάνε το παιδί σε διαγωνισμό ομορφιάς... Ο Μηνάς πεπεισμένος για τις «αγνές» προθέσεις της Μπέμπας, σιγοντάρει στην επανασύνδεση με τον Βαγγέλη. Η Βούλα όμως είναι σίγουρη πως τον έχει πάρει στο λαιμό του... Η Καίτη δε μπορεί να χωνέψει με τίποτα την απόφαση της Μένης να φύγει από το μα
23:00Ο Γλυκοψεύτης🔍Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1983. Ο Μήτσος και ο Σπίνος παρέμειναν οι καλύτεροι φίλοι, παρόλο που οι μητέρες τους ήταν αντίπαλες καφετζούδες στο μαχαλά. Μεγαλώνοντας απέτυχαν ως νονοί της νύχτας και αποφάσισαν να ανοίξουν ένα γραφείο συνοικεσίων. Ο Μήτσος, που λέγεται πια Τάκης, για να ευχαριστήσει τις πελάτισσες, μεταμφιέζεται ανάλογα με τις επιθυμίες τους, και παρουσιάζεται ως υποψήφιος γαμπρός. Όλα πάνε καλά, μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει την Εύα, την κόρη του ιδιοκτήτη του γραφείου του και πελάτη του, και η καρδιά του χτυπά σαν τρελή από έρωτα. Τότε αποφασίζει να εξαφανιστεί από τους πελάτες αλλά αυτοί απειλούν με φυλακή και αποζημιώσεις. Ηθοποιοί: Σωτήρης Μουστάκας, Μίμης Φωτόπουλος, Νίκος Ρίζος, Θάνος Παπαδόπουλος, Νίνα Παπαζαφειροπούλου, Βασίλης Μαλούχος, Γκέλυ Γαβριήλ, Στέλλα Κωνσταντινίδου, Ηλίας Κακλαμάνης, Σπεράντζα Βρανά, Λάκης Ξάνθης. Σκηνοθεσία: Όμηρος Ευστρατιάδης. Σενάριο: Γιάννης Σκλάβος. Διάρκεια: 84'.
01:00Αίσθημα Μετ' Εμποδίων (The Object Of My Affection)🔍Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 1998. Η Νίνα, κοινωνική λειτουργός στην πόλη της Νέας Υόρκης, συγκατοικεί με τον γκέι φίλο της Τζορτζ. Ζουν μαζί μια πολύ όμορφη καθημερινότητα, καθώς δείχνουν να ταιριάζουν σε όλα. Όταν όμως η Νίνα ανακαλύπτει πως είναι έγκυος τα πράγματα γίνονται ιδιαίτερα περίπλοκα, καθώς προτιμά να μεγαλώσει το παιδί της με τον Τζορτζ, τον οποίο έχει αρχίσει να ερωτεύεται, παρά με τον πραγματικό πατέρα. Ηθοποιοί: Τζένιφερ Άνιστον, Πολ Ραντ, Κάλι Ρότσα, Λένα Γκάρντγουελ. Σκηνοθεσία: Νικολας Χίτνερ. Σενάριο: Στέφεν ΜακΚόλεϊ, Γουέντι. Διάρκεια: 104'.
03:15Αγγελική (Ε)🔍Ερωτικό δράμα, ελληνικής παραγωγής 2020-2021 [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας, σεξ, χρήσης ναρκωτικών κι άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών κι απρεπή εκφορά λόγου]. Επεισόδιο 95. Η Αθηνά διώχνει την Ελένη από το σπίτι αμφισβητώντας την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων του τεστ DNA και ξεσπάει στον Στέφανο που δέχτηκε να κάνει την εξέταση πίσω από την πλάτη της. Ο Μιχάλης μην μπορώντας να αντέξει το ότι είναι βιολογικός γιος του Γιώργου Αργυρού το ρίχνει στο ποτό, προκαλώντας την ανησυχία του Θωμά. Ο Νικόλας μαθαίνει από την Ιωάννα ότι ο Παύλος παραλίγο να την πνίξει και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει πράγμα που έχει όμως απρόσμενες συνέπειες. Ο Στέφανος πιεσμένος από παντού, αποκαλύπτει στην Αγγελική την αλήθεια για την Ασπασία και ζητάει τη συμβουλή της ως προς τι να κάνει με τη Δανάη. Τέλος, ο Αποστόλης και η Άννα έρχονται αρκετά κοντά, πράγμα που κάνει την Ιωάννα να ζηλέψει. Επεισόδιο 96. Ο Θωμάς ζητάει εξηγήσεις από τον Μιχάλη για τη στάση του, αλλά εκείνος εξαφανίζεται μην μπορώντας να του πει την αλήθεια. Η Ελένη δεν μπορεί να εξηγήσει την συμπεριφορά του Μιχάλη και ζητάει απαντήσεις ενώ την
04:45Θυρίδα Τηλεπώλησης🔍Τηλεαγορά.

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play