...
ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪMEGAOpen Beyond
ΕΡΤ3SmileMAK TVMADΒΟΥΛΗ
ALPHA
ALPHA - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
06:10Θυρίδα Τηλεπώλησης🔍Τηλεαγορά.
06:45Οικογενειακές Ιστορίες (Ε)🔍Η τυπολογία του scripted reality, που πρώτος ο Αlpha «σύστησε», συνεχίζει μέσα από τα επεισόδια Οικογενειακών Ιστοριών. Η εκπομπή εστιάζει σε κοινωνικά θέματα και προβλήματα που πολλές οικογένειες καλούνται καθημερινά να επιλύσουν. Κρυμμένα μυστικά μέσα στα ζευγάρια, γονείς ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους και γονείς που τα πληγώνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν, σχέσεις που ανατρέπονται και αποφάσεις που αλλάζουν μια ζωή μέσα σε μια στιγμή. Θεματολογία που εμπνέεται από το σήμερα αλλά και ιστορίες που πατούν σε γνωστά, αληθινά περιστατικά.
07:45Happy Day Στον Alpha🔍Η πιο happy παρέα της ελληνικής τηλεόρασης Καθημερινά στις 07:45 η Σταματίνα Τσιμτσιλή δίνει το σύνθημα για το ξεκίνημα μιας χαρούμενης ημέρας, μίας ακόμη Happy day! Η παρέα του Happy Day δίνει χαμόγελο, χρώμα και λάμψη στα πρωινά μας, με άποψη και απαράμιλλο στυλ: Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς παρουσιάζουν και σχολιάζουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο ό,τι συμβαίνει γύρω μας.
10:00Super Κατερίνα🔍Η «Super Κατερίνα», Κατερίνα Καινούργιου έρχεται για δεύτερη χρονιά μαζί με την παρέα της και μας κρατά καθημερινά για τρεις ώρες συντροφιά. Μαζί της είναι ο αγαπημένος Γρηγόρης Γκουντάρας, με την έμπειρη ματιά του και φυσικά το χιούμορ του καθώς και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με πλούσιο ρεπορτάζ, επικαιρότητα, σχόλια, αποκαλύψεις, αποκλειστικότητες, gossip, καλεσμένους, αλλά και ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που έχουν να μας μάθουν πολλά μέσα από τις ιστορίες τους. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα ενισχύσει και φέτος την εκπομπή, όχι μόνο με το καυστικό του σχόλιο, αλλά και με μια δική του ενότητα που θα μιλήσει στις καρδιές των τηλεθεατών!
13:00Το Σόι Σου, III (Ε)🔍Κωμική σειρά, ελληνικής παραγωγής 2016-2017. Επεισόδιο 20: «Επαναστάτης χωρίς αιτία». Ένας φίλος ήρθε απόψε απ' τα παλιά. Ο Δημοσθένης, φίλος και συναγωνιστής του Μενέλαου από την εποχή του Πολυτεχνείου, ξαναβρίσκεται τυχαία μαζί του και έτσι ο Μενέλαος έχει την ευκαιρία να κάνει πράγματα που αγαπάει και που, λόγω των "αριστοκρατικών" γούστων της Αλεξάνδρας, έχει στερηθεί -να βγει σε ένα κουτουκάκι, να πάει σε μια μπουάτ ή σε ένα ρεμπετάδικο και να γυρίσει σπίτι ξημερώματα. Την πρώτη φορά η Αλεξάνδρα το δέχεται αδιαμαρτύρητα, τη δεύτερη το ίδιο, όταν όμως αυτό αρχίζει να επαναλαμβάνεται, αντιδρά και του απαγορεύει να το ξανακάνει. Κι αυτή η απαγόρευση είναι που κάνει τον αριστερών πεποιθήσεων Μενέλαο να επαναστατήσει και να διεκδικήσει το δικαίωμά του στη διασκέδαση ελεύθερα, ακόμα κι αν η Αλεξάνδρα δε συμφωνεί καθόλου με τα γούστα του. Θα καταφέρει να περάσει το δικό του ή η Αλεξάνδρα δε θα τον αφήσει σε ησυχία; Μάλλον όμως χορεύει καλύτερα όποιος χορεύει τελευταίος... Στο ρόλο του Δημοσθένη, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος. Παίζουν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώ
14:00Δελτίο Ειδήσεων🔍Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι.
14:50Τ-Live🔍Η εκπομπή επικαιρότητας με τη σύγχρονη αισθητική και τη μοναδική οπτική της Τατιάνας Στεφανίδου, επιστρέφει στον Alpha για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Οι υποθέσεις που συγκλονίζουν, οι δράσεις που συγκινούν, οι άνθρωποι πίσω από τα γεγονότα, παρουσιάζονται και αναλύονται, με ντοκουμέντα και αποδείξεις, από την έμπειρη δημοσιογράφο και τους συνεργάτες της, με την υποστήριξη του δημοσιογραφικού επιτελείου του Alpha. Μέσα από μία κοινωνική προσέγγιση, με επίκεντρο τον άνθρωπο και τα καθημερινά του προβλήματα, η Τατιάνα Στεφανίδου και το Tlive προσφέρουν διαδραστικές ειδήσεις, ζωντανές συνδέσεις, έρευνα και αποκλειστικά ρεπορτάζ, προσωπικές συνεντεύξεις και τετ-α-τετ εξομολογήσεις από πρόσωπα της επικαιρότητας, για όλα όσα μας απασχολούν.
16:35Δελτίο Ειδήσεων Στη Νοηματική Γλώσσα [Ν/Γ]🔍Δελτίο ειδήσεων στη νοηματική γλώσσα. Με ταυτόχρονη αναγραφή υποτίτλων [Ν/Γ].
16:45Οικογενειακές Ιστορίες (Ε)🔍Η τυπολογία του scripted reality, που πρώτος ο Αlpha «σύστησε», συνεχίζει μέσα από τα επεισόδια Οικογενειακών Ιστοριών. Η εκπομπή εστιάζει σε κοινωνικά θέματα και προβλήματα που πολλές οικογένειες καλούνται καθημερινά να επιλύσουν. Κρυμμένα μυστικά μέσα στα ζευγάρια, γονείς ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους και γονείς που τα πληγώνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν, σχέσεις που ανατρέπονται και αποφάσεις που αλλάζουν μια ζωή μέσα σε μια στιγμή. Θεματολογία που εμπνέεται από το σήμερα αλλά και ιστορίες που πατούν σε γνωστά, αληθινά περιστατικά.
17:45Deal🔍Το πιο ανατρεπτικό παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει για 7η σεζόν, για να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις και να μοιράσει ακόμη περισσότερα κέρδη. Ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται κάθε απόγευμα έναν παίκτη αποφασισμένο να αντιμετωπίσει τον τραπεζίτη και να κάνει το «deal» της ζωής του, κερδίζοντας μέχρι και 60.000€!
18:50Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων🔍Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι. Με κυλιόμενους τίτλους ειδήσεων.
20:00Το Σόι Σου, III (Ε)🔍Κωμική σειρά, ελληνικής παραγωγής 2016-2017. Επεισόδιο 21: «Σπίτι μου, σπιτάκι μου». Ο Διονύσης μετά τον χωρισμό του με την Αλίνα στενοχωριέται να ζει στο σπίτι που έμεναν μαζί και έπειτα από μερικούς μήνες που κοιμάται στον καναπέ των γονιών του, αποφασίζει να αφήσει το σπίτι του και να μετακομίσει μόνιμα μαζί τους. Η συγκατοίκηση όμως δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Επιμένει να επιβάλλει στον Βαγγέλη και την Χαρούλα έναν πιο οικολογικό τρόπο ζωής. Οι συνεχείς τσακωμοί του με τον Βαγγέλη τους φέρνουν όλους στα όρια τους και η Μπέλα του προτείνει να μετακομίσει μαζί της. Άραγε αυτή η συγκατοίκηση θα πετύχει; Που θα μείνει τελικά ο Διονύσης και γιατί ο Σάββας και η Λυδία διακοσμούν το σπίτι τους με ινδιάνικες μάσκες και τοτέμ; Παίζουν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Ευθύμης Ζησάκης. Σενάριο: Δήμητρα Τσόλκα. Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός.
21:00Σασμός, II🔍Ερωτική δραματική σειρά, ελληνικής παραγωγής 2022-2023 [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας, σεξ και απρεπή εκφορά λόγου]. Επεισόδιο 165. Όλη η οικογένεια πιέζει την Άσπα να μη φύγει για την Αυστραλία αλλά εκείνη το έχει πάρει απόφαση. Ο Τόλης όμως βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να την αποτρέψει. Ο Βαγγέλης φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί ότι αυτός σκότωσε τον Ξαξίρη. Ο Ευθύμης τον καθησυχάζει και του αναθέτει νέα αποστολή. Η Σοφία ανακοινώνει ότι θα πάει τελικά στη Μασσαλία ενώ ο Τάσος αρνείται να την ακολουθήσει. Ο Λευτέρης επισκέπτεται τον Ευθύμη και τον κατηγορεί ανοιχτά για τον φόνο του Ξαξίρη. Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής. Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη. Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη. Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Γιώργος Αμούτζας, Δημήτρης Γεωργαλάς, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημή
22:40Αυτή Η Νύχτα Μένει🔍Δραματική σειρά, ελληνικής παραγωγής 2022 - 2023 [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές σεξ, βία, απρεπή εκφορά λόγου, χρήση ναρκωτικών κι άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών]. Επεισόδιo 106. Η Ζέτα αντικρίζει το τοπίο των παιδικών της χρόνων αλλά πολύ γρήγορα και έναν γνώριμο επισκέπτη. Ο Στέλιος, έχοντας στα χέρια του το φάκελο του Διαγόρα, είναι έτοιμος να λύσει το βραχνά για τον Άλκη και την Εύη υπογράφοντας ταυτόχρονα και μία καταδίκη. Ο Χρήστος εξακολουθεί να αγνοεί την αλήθεια , αλλά έχει να αντιμετωπίσει και την απόφαση της κόρης του που του ανοίγει ακόμα μια πληγή. Η Σοφία Τάμπουρα ανοίγει την πόρτα που θα φέρει τον ανύποπτο Γιώργη και τη Νίτσα ξανά μπροστά στον εφιάλτη. Παίζουν: Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Αινείας Τσαμάτης, Τάσος Λέκκας, Νίκος Αλεξίου, Δημήτρης Πλειώνης, Ιωάννης Α
00:15Οι Δώδεκα Πίθηκοι (Twelve Monkeys)🔍Ταινία επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής 1995 [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές με βία και απρεπή εκφορά λόγου]. Το 2035 οι άνθρωποι ζουν κάτω από τη γη και σε σπηλιές, μετά την εξάπλωση ενός φονικό ιού που αποδεκάτισε ολόκληρο τον πλανήτη. Οι επιστήμονες αποφασίζουν, με την βοήθεια μιας χρονομηχανής, να στείλουν έναν κατάδικο στον 1996, όταν αρχικά εξαπλώθηκε ο ιός, ώστε να βρει τα αίτια της διάδοσής του. Ηθοποιοί: Μπρους Γουίλις, Μαντλίν Στόου, Μπραντ Πιτ, Τζόζεφ Μελίτο, Κρίστοφερ Πλάμερ, Τζον Σέντα. Σκηνοθεσία: Τέρι Γκίλιαμ. Σενάριο: Κρις Μάρκερ, Ντέιβιντ Γουέμπ Πίπολς, Τζάνετ Πίπολς. Διάρκεια: 120'.
02:45America's Funniest Home Videos🔍Κωμικό εκπομπή, αμερικανικής παραγωγής 2017. Εμπνευσμένη από μια σειρά τηλεοπτικών αφιερωμάτων, η αμερικανική εκπομπή «Funniest Videos» φέρνει στις οθόνες μας τα πιο ξεκαρδιστικά και αστεία βίντεο. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας, σε όλη την Αμερική καταγράφουν στιγμές με τα παιδιά, τα κατοικίδια, τους φίλους και τις οικογένειές τους σε αστείες και συχνά ενοχλητικές καταστάσεις. Στο στούντιο της εκπομπής βρίσκεται μαζί με τον παρουσιαστή, Αλφόνσο Ριβέιρο, ζωντανό κοινό, το οποίο στο τέλος της κάθε εβδομάδας ψηφίζει το καλύτερο βίντεο και του χαρίζει το έπαθλο των 10.000 δολαρίων! Σπαρταριστικά στιγμιότυπα από τις γκάφες της καθημερινότητας προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους άφθονο γέλιο. Παρουσιαστής: Αλφόνσο Ριβέιρο.
03:45Parenthood, II🔍Δραματική κομεντί, αμερικανικής παραγωγής 2010-2015 [Το πρόγραμμα περιέχει χρήση ουσιών]. Επεισόδιο 19: «Taking the Leap». Ο Άνταμ και η Κριστίνα έχουν μια απρόσμενη συνάντηση με τον διευθυντή του σχολείου του Μαξ. Ο Τζαμπάρ επιλέγεται «Αστέρι της Εβδομάδας» από το δημοτικό του σχολείο, με αποτέλεσμα ο Κρόσμπι και η Τζάσμιν να συνεργαστούν, νοσταλγώντας έτσι το παρελθόν τους. Εν τω μεταξύ, ο Τζόελ και η Τζούλια λαμβάνουν ανησυχητικά νέα μετά από μια σειρά ιατρικών εξετάσεων. Ηθοποιοί: Πίτερ Κράουζε, Λόρεν Γκράχαμ, Νταξ Σέπερντ, Μόνικα Πότερ, Έρικα Κρίστενσεν, Σαμ Τζέγκερ, Σαβάννα Πέιτζ Ρέι, Μαξ Μπουρκχόλντερ. Δημιουργός: Τζέισον Κάτιμς. Διάρκεια: 45'.
04:30Κόκκινος Κύκλος, I (Ε)🔍Αστυνομική σειρά με αυτοτελή επεισόδια, ελληνική παραγωγή του 2000 [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας, σεξ, χρήσης ναρκωτικών κι άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών κι απρεπή εκφορά λόγου]. Επεισόδιο 19.
05:15Έρωτας Με Επιδότηση Ο.Γ.Α., I (Ε)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2005-2006. Επεισόδιο 29. Η Αλίκη αποφασίζει να πάει στο χωριό για λίγες μέρες ώστε να συναντήσει τον Αντώνη και να του εξηγήσει γιατί αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα. Όταν τον καλεί στο τηλέφωνο ο Αντώνης της το κλείνει και θυμώνει έντονα με την απόφασή της να έρθει στο χωρίο. Εν τω μεταξύ, ο Κώστας και ο Αντώνης στήνουν μία «φάρσα» σύλληψη στο Νίκο με τη συναίνεση της γυναίκας του Αριστέας. Παράλληλα, ο Πέτρος συναντά κρυφά - από το θείο του - την Αλίκη. Είναι θυμωμένος μαζί της και της λέει ότι δεν πιστεύει ότι αγαπά το θείο του, απλά παίζει μαζί του. Παίζουν: Γιώργος Παρτσαλάκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Τζέσυ Παπουτσή, Τάσος Παλατζίδης, Ασπασία Μηλιαράκη κ.α. Σενάριο: Λευτέρης Καπώνης. Σκηνοθεσία: Αντώνης Τέμπος. Παραγωγή: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ.

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play