...
ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪMEGAOpen Beyond
ΕΡΤ3SmileMADΒΟΥΛΗ
ALPHA
ALPHA - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
06:15Θυρίδα Τηλεπώλησης🔍Τηλεαγορά.
06:45Θα Σε Δω Στο Πλοίο (Ε)🔍Αισθηματική κωμωδία, ελληνικής παραγωγής. Επεισόδιο 27. Ο Πήτερ, ελληνογερμανός φωτογράφος, παρολίγο να χτυπήσει με το αυτοκινητό του την ΄Αντζυ που αφηρημένη περνούσε τον δρόμο. ΄Οταν εκείνη καταλαβαίνει ποιός είναι, τα χάνει και νομίζοντας πως δε θα τον ξαναδεί του συστήνεται σαν Μυρτώ Μαυρογυαλούρου. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται όταν ο Πήτερ ανεβαίνει στο κρουαζιερόπλοιο και την ψάχνει... Πρωταγωνιστούν: Τάσος Χαλκιάς, Γιώργος Παρτσαλάκης, Χριστίνα Θεοδωροπούλου, Μπέσση Μάλφα. Γιάννης Καπετάνιος, Αντώνης Τρικαμηνάς, Θεώνη Σκαλέρη, Κατερίνα Λυπηρίδου, Βασίλης Νικολαϊδης, Φώτης Σπύρος, Κατερίνα Μουτσάτσου, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Τάκης Παπαματθαίου. Guest stars: Χρήστος Γιάνναρης. Σενάριο: Τίνα Καμπίτση. Σκηνοθεσία: Κων/νος Κιμούλης. Σκηνικά: Ν. Κασαπάκης.
07:45Εντιμότατοι Κερατάδες (Ε)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2006 - 2007. Επεισόδιο 07: «Ο αγαθιάρης κερατάς». Ο Αγαθοκλής είναι παντρεμένος με την Ελπίδα και έχουν τρία παιδιά. Ζει μια ήρεμη και φυσιολογική ζωή, μέχρι που κάποιες ενοχλήσεις τον οδηγούν στο γιατρό, όπου μαθαίνει ότι δυστυχώς πάσχει από υπερπλασία του προστάτη. Δυστυχώς όμως τον περιμένουν πολύ πιο δυσάρεστα νέα. Ανακαλύπτει ότι είναι στείρος εκ γενετής. Αντιλαμβάνεται ότι όλα αυτά τα χρόνια ζει μέσα σ' ένα ψέμα. Δεν ξέρει τι να κάνει. Κρύβει από την γυναίκα του ότι γνωρίζει και ξεκινάει ένα κυνήγι για να ανακαλύψει τον πατέρα ή τους πατεράδες των παιδιών του! Όλοι γύρω του φαντάζουν ύποπτοι. Από τον ναυτικό κουμπάρο του, τον κολλητό του, μέχρι και τον gay ξάδερφο του... Παίζουν: Αντώνης Λουδάρος, Μπέτυ Μαγγίρα, Ταξιάρχης Χάνος, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Γιώργος Λιάντος, Γιώργος Μιχαλάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη. Σενάριο: Έλενα Σολωμού. Σκηνοθεσία: Νίκος Κουτελιδάκης. Παραγωγή: STUDIO ATA.
08:45Οικογενειακές Ιστορίες (Ε)🔍Η τυπολογία του scripted reality, που πρώτος ο Αlpha «σύστησε», συνεχίζει μέσα από τα επεισόδια Οικογενειακών Ιστοριών. Η εκπομπή εστιάζει σε κοινωνικά θέματα και προβλήματα που πολλές οικογένειες καλούνται καθημερινά να επιλύσουν. Κρυμμένα μυστικά μέσα στα ζευγάρια, γονείς ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους και γονείς που τα πληγώνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν, σχέσεις που ανατρέπονται και αποφάσεις που αλλάζουν μια ζωή μέσα σε μια στιγμή. Θεματολογία που εμπνέεται από το σήμερα αλλά και ιστορίες που πατούν σε γνωστά, αληθινά περιστατικά.
09:45Alpha Τώρα🔍Η Βίκυ Χαντζή και ο Σταύρος Μονεμβασιώτης καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, μας μεταφέρουν όλες τις σημαντικές ειδήσεις και την έκτακτη επικαιρότητα. Η ενημερωτική εκπομπή «Alpha τώρα», έρχεται με όλες τις πληροφορίες για την καθημερινότητά μας, με τα κυριότερα θέματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με πρόσωπα που προκάλεσαν συζητήσεις, με ειδήσεις από τον χώρο της πολιτικής, της επιστήμης και των τεχνών. Οι παρουσιαστές, αλλά και ολόκληρη η δημοσιογραφική ομάδα της ενημέρωσης του Alpha, θα εστιάζουν στα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας που αφορούν την κοινωνία και θα αναζητούν λύσεις.
12:00Μην Είδατε Τον Παναή🔍Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1962. Ο Παναής και ο Φάνης εργάζονται σε ένα εστιατόριο και όταν μένουν άνεργοι αναζητούν την τύχη και τον έρωτα στη Χαλκίδα. Μέσα από μια σειρά περιπετειών, γνωρίζουν και παντρεύονται τα κορίτσια τους. Μόνο που για τον Παναή ο γάμος επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη... τη γυναίκα του με νυχτικιά. Παίζουν: Θανάσης Βέγγος, Ανδρέας Μπάρκουλης, Κώστας Δούκας, Νίτσα Μαρούδα, Χριστίνα Αποστόλου, Αννα Μερτίρη. Σενάριο: Ναπολέων Ελευθερίου. Σκηνοθεσία: Ορέστης Λάσκος. Διάρκεια: 75'
14:00Δελτίο Ειδήσεων🔍Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι.
14:50Το Σόι Σου, II (Ε)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2015-2016. Επεισόδιo 45: «Ο ψευτοθόδωρος». Θόδωρος και Μαρίκα ή αλλιώς οι «πέτρες του σκανδάλου» έρχονται να ταράξουν τα νερά στο Χαμπέϊκο απόψε. Ο παιδικός φίλος του Βαγγέλη από τη Μεσσήνη φέρνει τη γυναίκα του και τον «τέλειο γάμο» τους στην Αθήνα για δουλειές και...ξύνει πληγές. Η Χαρούλα προσπαθεί να μεταμορφώσει τον Βαγγέλη σε ρομαντικό ιππέα, η Λυδία τα βάζει με τη παλιά ξεχειλωμένη φόρμα του Σάββα και ο Διονύσης ανακαλύπτει πως η αντισυμβατική του σχέση με την Αλίνα κρύβει πολλές συμβάσεις. Κι ενώ ανάμεσα στους φίλους και χασάπηδες θα βγουν μαχαίρια, τη μεγάλη έκπληξη κάνουν η Όλγα με τον Μιχάλη! Ποιος έχει την πιο τέλεια σχέση τελικά; Σενάριο: Γεωργία Φώτου. Επεισόδιο 46: «21 γραμμάρια». Τσεκ απ, αποτελέσματα, ουρικό οξύ. Μια αλληλουχία γεγονότων που δεν έχει παρά να καταλήξει στη γνωστή σε όλους μας δίαιτα! Κάπως έτσι λοιπόν βάζει κι η Αλεξάνδρα το γνωστό χαρτάκι πάνω στο ψυγείο και αρχίζει να τρέφεται αποκλειστικά με όσπρια και λαχανικά. Όλοι ανησυχούν αν θα τα καταφέρει, η ίδια όμως τους διαβεβαιώνει πως είναι αρκετά πειθαρχημένη και θα αντέξει. Όλ
16:40Δελτίο Ειδήσεων Στη Νοηματική Γλώσσα [Ν/Γ]🔍Δελτίο ειδήσεων στη νοηματική γλώσσα. Με ταυτόχρονη αναγραφή υποτίτλων [Ν/Γ].
16:50Οικογενειακές Ιστορίες (Ε)🔍Η τυπολογία του scripted reality, που πρώτος ο Αlpha «σύστησε», συνεχίζει μέσα από τα επεισόδια Οικογενειακών Ιστοριών. Η εκπομπή εστιάζει σε κοινωνικά θέματα και προβλήματα που πολλές οικογένειες καλούνται καθημερινά να επιλύσουν. Κρυμμένα μυστικά μέσα στα ζευγάρια, γονείς ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους και γονείς που τα πληγώνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν, σχέσεις που ανατρέπονται και αποφάσεις που αλλάζουν μια ζωή μέσα σε μια στιγμή. Θεματολογία που εμπνέεται από το σήμερα αλλά και ιστορίες που πατούν σε γνωστά, αληθινά περιστατικά.
18:50Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων🔍Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι. Με κυλιόμενους τίτλους ειδήσεων.
20:00Το Σόι Σου, III (Ε)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2016. Επεισόδιο 59: «Αυτός, αυτή και τα μυστήρια». Ο Σάββας και η Λυδία θα βρεθούν και πάλι αυτήν την εβδομάδα ανάμεσα στα δύο σόγια. Γιατί την Κυριακή οι μεν Τριαντάφυλλοι έχουν γάμο, οι δε Χαμπέοι έχουν μνημόσυνο. Και φυσικά καμία απ' τις δύο οικογένειες δεν το διαπραγματεύεται να λείψουν. Ο Βαγγέλης σκέφτεται τη Μεσσήνη που θα κουτσομπολεύει σύσσωμη και η Αλεξάνδρα δε θέλει ούτε να διανοηθεί ότι ο γιος της θα πάει με τα πεθερικά του κι όχι με τους δικούς του. Μετά λοιπόν από αλλεπάλληλα πηγαινέλα και συνεννοήσεις, ο Σάββας και η Λυδία βρίσκουν επιτέλους το τέλειο κόλπο για να γλιτώσουν κι απ' τους δυο! Υπάρχει όμως τέλειο κόλπο για να γλιτώσει κάποιος από τους γονείς του; Στην προκειμένη περίπτωση αποδεικνύεται πως μάλλον όχι... Παίζουν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Ευθύμης Ζησάκης. Σενάριο: Νίκος Μήτσας. Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος.
20:30Το Σόι Σου, IV (Ε)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2017. Επεισόδιο 30: «Κάποτε στα Μάταλα...». Καλοκαίρι του '72 και ο Μενέλαος με την Αλεξάνδρα επισκέπτονται τα Μάταλα όπως όλοι οι επαναστατημένοι νέοι της εποχής. Η Αλεξάνδρα δεν αντέχει φυσικά την ελευθεριότητα που επικρατεί και φεύγει αφήνοντας μόνο τον Μενέλαο. Ή μάλλον όχι εντελώς μόνο, αφού στη μεγάλη παρέα μέσα στις σπηλιές βρίσκονται διάφοροι φίλοι, μεταξύ των οποίων και η Ντόροθι. 45 χρόνια μετά λοιπόν, ο γιος της, Τζέισον, στέλνει γράμμα στον Μενέλαο που του λέει πως είναι δικό του παιδί και έρχεται να τον γνωρίσει. Πώς θα αντιδράσει άραγε ο Μενέλαος στο άκουσμα ενός τέταρτου παιδιού, πώς σκέφτονται τα αγόρια ότι θα μοιραστεί η περιουσία τώρα και κυρίως πού εξαφανίστηκε η Αλεξάνδρα; Σε 3 μέρες ο Τζέισον φτάνει και μάλλον δε θα αντικρίσει την ευτυχισμένη οικογένεια που του περιέγραψε ο Μενέλαος...! Παίζουν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Ευθύμης Ζησάκη
21:00Το Σόι Σου, IV (Ε)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2017. Επεισόδιο 31: «Πού ‘σαι Θανάση...;». Η Όλγα ειδοποιεί ότι πρέπει για ακόμη μια φορά να μείνει 3 μέρες παραπάνω στο Νευροκόπι λόγω μιας συνάντησης του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και η οικογένεια Χαμπέα αντιδράει ως συνήθως υπερβολικά στο άκουσμα της είδησης με πρώτη και καλύτερη την Χαρούλα, η οποία φοβάται ότι με την συνεχή της απουσία βάζει σε κίνδυνο τον γάμο της. Έχουν όμως βάση οι υποψίες της; Ποιος είναι ο Θανάσης που κανείς δεν έχει ξανακούσει την ύπαρξή του και γιατί η Μαρίζα έρχεται από την Γερμανία για μια μέρα; Τα φαινόμενα απατούν και μία μεγάλη παρεξήγηση θα τους οδηγήσει όλους σε λάθος μέρη και σε λάθος συμπεράσματα. Παίζουν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Ευθύμης Ζησάκης. Σενάριο: Δήμητρα Τσόλκα. Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος. Το πρόγραμμα παρέχεται με δυνατότητα επιλογής ειδικών υποτίτλων για άτομα με προβλήματα ακοής [CC].
21:45Ρόδα, Τσάντα Και Κοπάνα Νο3🔍Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1984. Οι καθηγητές του σχολείου πιστεύουν ότι γλίτωσαν από τη φουρνιά των ατίθασων μαθητών, οι οποίοι τους ταλαιπώρησαν τόσο πολύ. Όμως οι μαθητές θα επιστρέψουν στις τάξεις, αξιώνοντας να πάρουν το απολυτήριο χωρίς χατίρια. Αρχηγός τους τώρα θα είναι ο Μπίλιας και οι πλάκες θα μπουν ξανά στην ημερήσια διάταξη. Παίζουν: Σωτήρης Τζεβελέκος, Γιώργος Ρήγας, Στηβ Ντούζος, Τέτα Ντούζου, Μίμης Φωτόπουλος, Νίκος Ρίζος, Γιάννης Γκιωνάκης. Σενάριο: Γιάννης Σκλάβος. Σκηνοθεσία: Όμηρος Ευστρατιάδης.
23:45Τ! Φάση; (Ε)🔍«Τι Φάση;» Ένα παιχνίδι με φάρσες που χαρίζει γέλιο!!! Φίλοι, ζευγάρια, συνεργάτες, συγγενείς γίνονται πρωταγωνιστές στις πιο ξεκαρδιστικές φάρσες και βιώνουν μια απίστευτη εμπειρία! Αν δε χάσουν την ψυχραιμία τους και ολοκληρώσουν τις δοκιμασίες μπορούν να κερδίσουν έως 3.000 ευρώ. Παρουσιάζουν: ο Γιώργος Τσαλίκης και η Εβελίνα Νικόλιζα.
01:00Αμφιβολίες (Ε)🔍Πόσο καλά νομίζεις ότι ξέρεις τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους; Πόσο σίγουρος μπορείς να είσαι γι' αυτούς; Πόσο εύκολο είναι να προσπεράσεις τα συναισθήματά σου και να δεις τα πράγματα καθαρά, με τα μάτια της αλήθειας, αλλά και να διαχειριστείς τις συνέπειες; Ιστορίες γεμάτες ένταση και συνεχείς ανατροπές, υποθέσεις αστυνομικού χαρακτήρα που σπείρουν αμφιβολίες στον πρωταγωνιστή που έρχεται αντιμέτωπος με την υποψία ότι κάποιος δικός του αγαπημένος άνθρωπος έχει διαπράξει κάποιο έγκλημα. Οι «Αμφιβολίες» έρχονται να κλονίσουν την πίστη μας, γιατί σε κάθε οικογένεια... μπορεί να συμβεί το αδιανόητο!
02:00Οι Ιστορίες Του Αστυνόμου Μπέκα (Ε)🔍Ελληνική παραγωγή του 2007 [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας]. Επεισόδιο 04: «Αύριο και για πάντα» (Β΄μέρος). Ένα επεισόδιο με πολύ συναίσθημα και συγκίνηση. Αγωνία και ένταση μέχρι να αποκαλυφθεί ο πραγματικός δολοφόνος. Απρόβλεπτες εξελίξεις που τους σοκάρουν όλους και που δίνουν όμως μαθήματα πραγματικής αγάπης. Ο αστυνόμος Μπέκας αυτή τη φορά δεν έχει να κάνει με αδίστακτους εγκληματίες αλλά με πολύ ευαίσθητους ανθρώπους και αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο από τις περίπλοκες και επικίνδυνες υποθέσεις που συνήθως αναλαμβάνει. Παίζουν: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Λίλλη Τσεσματζόγλου, Κλέων Γρηγοριάδης, Μάνος Παπαγιάννης, Αντιγόνη Αλικάκου, Χρήστος Πάρλας, κ.ά Σενάριο: Στέλλα Βασιλαντωνάκη. Σκηνοθεσία: Νίκος Κρητικός. Παραγωγή: PLD PRODUCTION.
03:00Αληθινοί Έρωτες (Ε)🔍Ερωτική σειρά, ελληνικής παραγωγής 2008 [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας, σεξ και απρεπή εκφορά λόγου]. Επεισόδιο 02: «Τελευταία φορά». Ο Νίκος (Νίκος Γεωργάκης) κάνει μια σκηνή ζήλιας στη γυναίκα του Θάλεια (Αλεξία Καλτσίκη), γιατί ένας συνάδελφος του την είδε να πίνει καφέ μ΄ έναν άγνωστο. Η Θάλεια του εξηγεί, ότι τυχαία συνάντησε έναν παλιό της έρωτα, ήπιαν ένα καφέ και τίποτα παραπάνω. Ο Νίκος εξακολουθεί να αμφιβάλει και επιπλέον ο συνάδελφος του, που ζήλευε από την αρχή το γάμο του με τη Θάλεια, ενισχύει τις αμφιβολίες του με ψέματα. Έτσι ο Νίκος θα αναθέσει την παρακολούθηση της γυναίκας του σε έναν ντετέκτιβ (Δημήτρης Λάλος). Η κατάσταση όμως θα πάρει διαφορετική τροπή, όταν ο ντετέκτιβ ερωτευθεί τη γυναίκα του! Παίζουν: Αλεξία Καλτσίκη, Δημήτρης Λάλος, Νίκος Γεωργάκης, Γεωργία Τσαγκαράκη, Σπύρος Τσεκούρας κ.ά. Σενάριο: Αντώνης Χαϊμαλίδης. Σκηνοθεσία: Στρατούλα Θεοδωράτου. Παραγωγή: PLD Production.
03:4510η Εντολή (Ε)🔍Αστυνομική σειρά ελληνικής παραγωγής 2004 [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας, σεξ, χρήσης ναρκωτικών κι άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών κι απρεπή εκφορά λόγου]. Επεισόδιο 05: «Μεσοτοιχία». Η Δάφνη συζεί με τον Τάκη, έναν τύπο χωμένο ως το λαιμό σε ύποπτα κυκλώματα. Μια «μπούκα» της συμμορίας του σε παράνομη λέσχη χαρτοπαιξίας αντίπαλης συμμορίας αποφέρει ένα τεράστιο ποσό, το οποίο, όμως, εξαφανίζεται εκ των έσω ως δια μαγείας... Στο μεταξύ, η γνωριμία της Δάφνης με τον Αργύρη, τον καινούργιο τους γείτονα, δρομολογεί εξελίξεις που καταλήγουν σε περίεργες καταστάσεις. Παίζουν: Ναταλία Δραγούμη (Δάφνη), Γιάννης Στάνκογλου (Αργύρης), Κωνσταντίνος Μάνος (Τάκης), Γιώργος Αρμένης (Βλάσης), Χρήστος Τριπόδης (Κανέλλος). Σενάριο: Χρίστος Γεωργίου. Σκηνοθεσία: Πάνος Κοκκινόπουλος. Παραγωγή: Frenzy Film.
04:3010η Εντολή (Ε)🔍Αστυνομική σειρά ελληνικής παραγωγής 2004 [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας, σεξ, χρήσης ναρκωτικών κι άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών κι απρεπή εκφορά λόγου]. Επεισόδιο 06: «Ατύχημα». Ο Μανόλης, ένας 35χρονος άνδρας, αποφυλακίζεται και γυρίζει στο πατρικό του σπίτι. Έχει καταδικαστεί γιατί, πριν τρία χρόνια, οδηγώντας μεθυσμένος, σκότωσε έναν γείτονά του, τον Θοδωρή, γιο του Στέλιου και της Βασιλικής. Πριν το ατύχημα, ο Θοδωρής ετοιμαζόταν να παντρευτεί την Κατερίνα. Η οικογένεια του Θοδωρή δεν μπορεί να δεχθεί το γεγονός ότι ο άνθρωπος τους έφερε τόση δυστυχία είναι πια ελεύθερος. Ο Μανόλης αποφασίζει ότι πρέπει να τους μιλήσει, να τους πει ότι ήταν ατύχημα και να καταλάβουν ότι κι αυτόν τον πνίγουν οι τύψεις. Δεν φαντάζεται, όμως, ότι η απόφασή του αυτή θα έχει τραγική κατάληξη... Παίζουν: Γιώργος Αρμένης (Στέλιος), Ειρήνη Μπαλτά (Κατερίνα), Πέτρος Λαγούτης (Μανόλης), Μαίρη Χήναρη (Βασιλική), Θάλεια Αργυρίου (Χρυσούλα), Γρηγόρης Σταμούλης (Θοδωρής), Ιωσήφ Μαρινάκης (Δημήτρης), Ερρίκος Λίτσης (Κυριάκος). Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή. Σκηνοθεσία: Άρης Μπαφαλούκας. Σκηνοθετική επιμέλε
05:15Βελούδο Από Μετάξι (Ε)🔍Οικογενειακή κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2004-2005. Επεισόδιο 16. Ο Στράτος μιλάει με τον Λασκαριώτη για το ταλέντο της Ρόζας και τον πείθει να τη δεχτεί στο γραφείο του. Η Ρόζα, συναντά τον Λασκαριώτη στον εκδοτικό οίκο και του δείχνει τα σχέδιά της. Διεκδικεί και παίρνει τη δουλειά δοκιμαστικά.. Ο Ηλίας περνά δύσκολες ώρες και ο Λαυρέντης τον συμβουλεύει να κάνει προσπάθειες να γυρίσει πίσω τη Ρόζα. Ο Αλέξης και τα παιδιά αποφασίζουν να κάνουν πάρτι-έκπληξη στη Ρόζα για την καινούργια της δουλειά. Παίζουν: Τάσος Χαλκιάς, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Σούλη Σαμπάχ, Μέλπω Ζαρόκωστα, Νίκος Σιδέρης, Τάνια Καψάλη, Αλίνα Κοτσοβούλου, Μάκης Ρευματάς, Έλλη Λορέντη, Αντώνης Καριστινός, Βασίλης Βασιλάκης, οι μικρές Νεφέλη Κανάκη, Αναστασία Φωστιέρη και Φαίη Δαχτυλίδη κ.α. Σενάριο: Τίνα Καμπίτση. Σκηνοθεσία: Ερρίκος Ανδρέου. Παραγωγή: ΑΝΩΣΗ.

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play