...
ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪMEGAOpen Beyond
ΕΡΤ3SmileMAK TVMADΒΟΥΛΗΕΡΤ News
ALPHA
ALPHA - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
05:15Το Πιο Μεγάλο Παζάρι (Ε)🔍Ο Ηλίας Βρεττός παρουσιάζει κάθε απόγευμα στις 17:45 To Πιο Μεγάλο Παζάρι στον Alpha! Το θρυλικό τηλεπαιχνίδι, που έχει προβληθεί σε πάνω από 24 χώρες παγκοσμίως και έχει μοιράσει τεράστια δώρα σε εκατοντάδες τυχερούς συμμετέχοντες. Μαζί του ο Λευτέρης Μητσόπουλος. Οι συμμετέχοντες επιλέγονται ανάμεσα από το κοινό και μέσα από διασκεδαστικές και πρωτότυπες δοκιμασίες, παίζοντας έξυπνα και ρισκάροντας, πρέπει να αποφύγουν το ΖΟΝΚ και να κάνουν το καλύτερο παζάρι που θα τους χαρίσει πλούσια δώρα και δυνατές συγκινήσεις.
06:15Θυρίδα Τηλεπώλησης🔍Τηλεαγορά.
06:45Οικογενειακές Ιστορίες (Ε)🔍Η τυπολογία του scripted reality, που πρώτος ο Αlpha «σύστησε», συνεχίζει μέσα από τα επεισόδια Οικογενειακών Ιστοριών. Η εκπομπή εστιάζει σε κοινωνικά θέματα και προβλήματα που πολλές οικογένειες καλούνται καθημερινά να επιλύσουν. Κρυμμένα μυστικά μέσα στα ζευγάρια, γονείς ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους και γονείς που τα πληγώνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν, σχέσεις που ανατρέπονται και αποφάσεις που αλλάζουν μια ζωή μέσα σε μια στιγμή. Θεματολογία που εμπνέεται από το σήμερα αλλά και ιστορίες που πατούν σε γνωστά, αληθινά περιστατικά.
07:45Happy Day Στον Alpha🔍Καθημερινά στις 07:45 π.μ., η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας λέει την πρώτη καλημέρα, με χαμόγελο, χρώμα και θετική διάθεση, συστατικά που συνθέτουν την πιο Happy Day σου! Στο πλευρό της Σταματίνας βρίσκεται η πιο happy παρέα γιατί ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει! Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς με τη δική τους ξεχωριστή ματιά παρουσιάζουν και σχολιάζουν όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα, ενημερωτικής και ψυχαγωγικής φύσεως. Η παρέα μεγαλώνει με τους Δήμο Βερύκιο, Γιώργο Σατσίδη, Όλγα Λαφαζάνη και Λευτέρη Μητσόπουλο.
10:00Super Κατερίνα🔍Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει για τρίτη χρονιά στον Alpha, με την πιο super διάθεση, μαζί με την παρέα της. Η ομάδα της Super Κατερίνα έρχεται καθημερινά, με την πιο ζεστή «καλημέρα», για να κάνει ακόμα πιο όμορφα τα πρωινά μας. Μαζί με την Κατερίνα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας καθώς και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Χάρης Λεμπιδάκης αναλύουν και σχολιάζουν όλα τα θέματα που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, από την ενημέρωση έως την ψυχαγωγία. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με το καυστικό του σχόλιο και τις καίριες παρεμβάσεις του, δίνει το δικό του, ιδιαίτερο στίγμα.
13:00Το Σόι Σου, III (Ε)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2016. Επεισόδιο 13: «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουν ποτέ». Η Αλίνα χώρισε τον Διονύση μέσω skype κι εκείνος σέρνεται από καναπέ σε καναπέ, ακούγοντας λυπητερά τραγούδια, μια και δεν μπορεί να πάει σπίτι του αφού όλα του θυμίζουν την Αλίνα. Η οικογένεια Χαμπέα φτάνει στα άκρα για να του ανεβάσει την διάθεση και να τον κάνει να ξεχαστεί αλλά αυτός δείχνει να είναι κολλημένος. Άραγε ισχύει η πεποίθηση της Μπέλας ότι ο έρωτας με έρωτας περνάει; Ποια γυναίκα θα τον κάνει να το ξανασταθεί στα πόδια του; Παίζουν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Ευθύμης Ζησάκης. Σενάριο: Δήμητρα Τσόλκα. Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός.
14:00Δελτίο Ειδήσεων🔍Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι.
14:50Τ-Live🔍Η εκπομπή επικαιρότητας, που αναδεικνύει ό,τι συμβαίνει γύρω μας τη στιγμή που συμβαίνει, επιστρέφει στον Alpha για 4η συνεχόμενη σεζόν, με την υπογραφή της Τατιάνας Στεφανίδου. Με φρέσκια αισθητική, μοντέρνα ματιά, νέα τρισδιάστατα γραφικά (AR Graphics) όλα στην υπηρεσία της είδησης.
16:35Δελτίο Ειδήσεων Στη Νοηματική Γλώσσα [Ν/Γ]🔍Δελτίο ειδήσεων στη νοηματική γλώσσα. Με ταυτόχρονη αναγραφή υποτίτλων [Ν/Γ].
16:45Οικογενειακές Ιστορίες🔍Η τυπολογία του scripted reality, που πρώτος ο Αlpha «σύστησε», συνεχίζει μέσα από τα επεισόδια Οικογενειακών Ιστοριών. Η εκπομπή εστιάζει σε κοινωνικά θέματα και προβλήματα που πολλές οικογένειες καλούνται καθημερινά να επιλύσουν. Κρυμμένα μυστικά μέσα στα ζευγάρια, γονείς ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους και γονείς που τα πληγώνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν, σχέσεις που ανατρέπονται και αποφάσεις που αλλάζουν μια ζωή μέσα σε μια στιγμή. Θεματολογία που εμπνέεται από το σήμερα αλλά και ιστορίες που πατούν σε γνωστά, αληθινά περιστατικά.
17:45Το Πιο Μεγάλο Παζάρι🔍Ο Ηλίας Βρεττός παρουσιάζει κάθε απόγευμα στις 17:45 To Πιο Μεγάλο Παζάρι στον Alpha! Το θρυλικό τηλεπαιχνίδι, που έχει προβληθεί σε πάνω από 24 χώρες παγκοσμίως και έχει μοιράσει τεράστια δώρα σε εκατοντάδες τυχερούς συμμετέχοντες. Μαζί του ο Λευτέρης Μητσόπουλος. Οι συμμετέχοντες επιλέγονται ανάμεσα από το κοινό και μέσα από διασκεδαστικές και πρωτότυπες δοκιμασίες, παίζοντας έξυπνα και ρισκάροντας, πρέπει να αποφύγουν το ΖΟΝΚ και να κάνουν το καλύτερο παζάρι που θα τους χαρίσει πλούσια δώρα και δυνατές συγκινήσεις.
18:50Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων🔍Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι. Με κυλιόμενους τίτλους ειδήσεων.
20:00Ο Παράδεισος Των Κυριών🔍Δραματική σειρά εποχής ελληνικής παραγωγής 2023-2024. Επεισόδιο 27. Η Σύρμω αποφασισμένη να πείσει τον Μεμά να επιστρέψει, βάζει τον Πασχάλη να κάνει κάτι που δεν του αρέσει καθόλου. Η απρόσμενη επίσκεψη που δέχεται η Δωροθέα την ταράζει, όμως στην συνέχεια ανακαλύπτει κάτι που μπορεί να τη βάλει σε θέση ισχύος. Η Όλγα έχει μία σημαντική και ευχάριστη εξέλιξη στην ζωή της. Ο Σίμος κάνοντας μία κουβέντα με τον Μάρκο τον φέρνει σε δύσκολη θέση σε σχέση με την Δωροθέα. Η Πιπίτσα απ' την άλλη προσπαθεί να βοηθήσει τη Γεωργία και το μωρό, όμως η Γεωργία μετά την ανακοίνωση που της έκανε ο Πάρης, φαίνεται σα να έχει παραιτηθεί. Η Ζηνοβία επιπλήττει την Στέλλα για τις συνεχόμενες καθυστερήσεις, εκείνη όμως ρίχνει το βάρος στην Αμαλία. Πώς θα αντιδράσει η Αμαλία όταν ακούσει ότι την κατηγορεί πίσω απ' την πλάτη της; Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Γιάννης Νταλιάνης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης. Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γ
21:00Σασμός, III🔍Ερωτική δραματική σειρά ελληνικής παραγωγής 2023-2024 [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας, σεξ και απρεπή εκφορά λόγου]. Επεισόδιο 22. Ο φόνος του Νικηφόρου από το χέρι του Λάζαρου, καθώς και το μήνυμα που κατηγορεί τον Παύλο για τον θάνατο του Βασίλη 22 χρόνια πριν, δημιουργεί πάλι σχίσμα ανάμεσα στις δύο οικογένειες και ο σασμός φαίνεται να ματαιώνεται πλέον οριστικά. Όλο το χωριό θρηνεί για τον άδικο θάνατο του Νικηφόρου, ενώ όλοι βλέπουν με τρόμο, να ανοίγει ένας νέος κύκλος αίματος. Η Βασιλική κατηγορεί την Καλλιόπη για τον θάνατο του γιου της, ενώ η Μαρίνα, προτρέπει τον Αστέρη και την Αργυρώ να φύγουν, καθώς η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου και κανείς δεν ξέρει, ποιος θα είναι το επόμενο θύμα. Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη. Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη. Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Γι
22:40Ταξίδι Στα Αστέρια🔍Α' προβολή. Κοινωνική - δραματική ταινία, ελληνικής παραγωγής 2022. Οι Έλληνες επιχειρηματίες Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος αποφασίζουν το 1987 να αναλάβουν τα ηνία του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Μια απόφαση που έμελλε να οδηγήσει την ομάδα σε στιγμές δόξας, νίκες, ήττες, ενθουσιασμό, θλίψη, αλλά και έξι ευρωπαϊκά τρόπαια. Μια ιστορική αναδρομή από την ίδρυση του ανδρικού τμήματος το 1919, έως και το σήμερα. Ηθοποιοί: Δάνης Κατρανίδης, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Αργύρης Πανταζάρας, Ζέτα Μακρυπούλια, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Μουρίκης, Θέμης Πάνου, Γιώργος Γάλλος, Μάρκος Λεζές, Τάσος Ιορδανίδης, Νίκος Αρβανίτης, Ιωάννα Πηλιχού, Κώστας Αποστολάκης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γιώργος Γεροντιδάκης, Gilles Touchais. Σενάριο - Σκηνοθεσία: Χρήστος Δήμας. Διάρκεια: 101'.
01:00Το Προξενιό Της Ιουλίας (E)🔍Δραματική σειρά εποχής, ελληνικής παραγωγής 2023 - 2024 [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές σεξ, βίας και χρήσης ναρκωτικών και άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών]. Επεισόδιο 11. Ο Γρηγόρης γνωρίζοντας ότι ο Προβιός έστειλε προξενιό στην Ιουλία, πηγαίνει στο νοσοκομείο να μάθει τι θα γίνει. Η Ιουλία λέει ότι είναι εντελώς αδιάφορη για το προξενιό και παραμένει ερωτευμένη μαζί του. Την ίδια στιγμή ο Στασινόπουλος δέχεται πιέσεις από παντού για ν' αφήσει τον Στράτο ελεύθερο, πράγμα που όχι μόνο δεν κάνει, αλλά συλλαμβάνει τον Ζαφείρη, τον επιστάτη του Στράτου, προκειμένου να ομολογήσει ότι τον φόνο τον έκανε ο Στράτος. Ο Ζαφείρης, παρόλο που βασανίζεται πολύ, δεν ομολογεί και αφήνεται ελεύθερος. Αμέσως μετά, φυγαδεύει τον Φώτη, το βοηθό του, που ξέρει κι αυτός την αλήθεια. Κι ενώ η εγκυμοσύνη που αγνοεί ο Γρηγόρης προχωράει, η Ιουλία, αρνείται να πει όσα ξέρει για τον φόνο, περιμένοντας ότι την πρωτοβουλία θα την πάρει ο Γρηγόρης. Η άρνησή του, δημιουργεί στην Ιουλία μεγάλες αμφιβολίες και βάζει στη ζυγαριά την σχέση της με τον Γρηγόρη. Που θα γύρει η πλάστιγγα, κανείς δεν το γνωρίζει... Παίζουν: Μελέτης Ηλί
02:15Ο Λυκάνθρωπος (The Wolfman)🔍Δράμα φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής 2010 [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας]. Η παιδική ηλικία του Λόρενς Τάλμποτ έλαβε τέλος με το θάνατο της μητέρας του. Προσπαθώντας να ξεπεράσει το χαμό της και να ξεχάσει, εγκαταλείπει την οικογένειά του και για δεκαετίες κόβει κάθε σχέση με το παρελθόν. Όταν η αρραβωνιαστικιά του αδερφού του ζητά τη βοήθειά του προκειμένου να βρεθεί ο καλός της που εξαφανίστηκε, ο Λόρενς αναγκάζεται να επιστρέψει στους δικούς του και να συμφιλιωθεί με τον πατέρα του. Κατά την επιστροφή του ανακαλύπτει πως ο αδερφός του είναι νεκρός και πως αποτρόπαια εγκλήματα διαδραματίζονται στη γενέτειρά του. Ενώ ξεκινά να βρει τον δολοφόνο του αδερφού του και το τέρας που σκορπίζει τον θάνατο, ανακαλύπτει μια τρομακτική μοίρα για τον εαυτό του. Πλησιάζοντας στην αλήθεια, αποκαλύπτεται μια σκοτεινή πλευρά του, την οποία σφραγίζει ένα τρομακτικό πεπρωμένο που δεν μπορούσε ποτέ του να φανταστεί. Ηθοποιοί: Μπενίτσιο Ντελ Τόρο, Άντονι Χόπκινς, Έμιλι Μπλαντ, Σάιμον Μέρελς. Σκηνοθεσία: Τζόε Τζόνσον. Σενάριο: Άντριου Κέβιν Γουόκερ, Ντέιβιντ Σελφ, Κερκ Σιοντμακ. Διάρκεια: 92'.
04:15Σασμός, III (E)🔍Ερωτική δραματική σειρά ελληνικής παραγωγής 2023-2024 [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας, σεξ και απρεπή εκφορά λόγου]. Επεισόδιο 21. Ο Νικηφόρος μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ψυχορραγώντας, χτυπημένος από τον Λάζαρο. Ο Μαθιός τρέχει να βρει τη Βασιλική σε έξαλλη κατάσταση, την ίδια ώρα που ο Αντώνης αρχίζει τις ανακρίσεις, για να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη. Ο Αντρέας φυγαδεύει τον Λάζαρο και του λέει να μείνει κρυμμένος, μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Η Βασιλική σπεύδει στο νοσοκομείο. Εκεί, θα προλάβει να τον δει, πριν ξεψυχήσει στα χέρια της. Η οικογένεια των Σταματάκηδων βυθίζεται στο πένθος. Η βεντέτα ανοίγει ξανά και η Άνω Ποριά μετατρέπεται σε έναν τόπο, όπου το μίσος και η δίψα για αίμα κυριαρχεί. Καθώς η πρώτη νύχτα πέφτει, κανείς πια δεν είναι ασφαλής. Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη. Στο ρόλο τ

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play