...
ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪMEGAOpen Beyond
ΕΡΤ3MAK TVMADΒΟΥΛΗΕΡΤ News
ALPHA
ALPHA - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
05:30Για Πάντα Φίλες, II (E)🔍Κομεντί ελληνικής παραγωγής 2003-2004. Επεισόδιο 08. Οι δικηγόροι της Νίκης καταφέρνουν να αφεθεί ελεύθερη η Γεωργία και η Πόπη, σε αντίθεση με τον Αλέξη που οδηγείται στην φυλακή, πράγμα το οποίο δεν μπορεί να αντέξει η Γεωργία. Η Νίκη πηγαίνει στο σπίτι για να δει την κόρη της και βρίσκει τον Κώστα να συμμετέχει σε διαφήμιση για προφυλακτικά και οι παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Τέλος, η Μίνα πηγαίνει να δει τον Αλέξανδρο μετά από προτροπή της Μόνικα, αλλά ο ‘αιώνιος'...Αλέξανδρος την απογοητεύει για μια ακόμη φορά. Παίζουν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου (Γεωργία), Χριστίνα Αλεξανιάν (Νίκη), Μαρία Πρωτόπαππα (Μίνα), Αγγελική Δημητρακοπούλου (Νατάσσα), Ντενίζ Μπαλτσαβιά, Νίκος Γεωργάκης (Αλέξανδρος), Νίκος Χύτας (Κώστας), Γιώργος Παντελεάκης (Αλέξης), Αφροδίτη Φωτάκου (Μόνικα), Ερασμία Κρητικού (Πόπη), Αντώνης Λαζάρου (Πάρης) κ.α. Σενάριο - σκηνοθεσία: Βασίλης Νεμέας. Παραγωγή: PLD Productions.
06:00Θυρίδα Τηλεπώλησης🔍Τηλεαγορά.
06:30Kitchen Lab (E)🔍Η αγαπημένη εκπομπή μαγειρικής γεμίζει τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου με χρώματα, αρώματα και γεύσεις από τον πιο αγαπητό Έλληνα σεφ. Συνταγές που «βγαίνουν» και πετυχαίνουν, απλές οδηγίες και τα μυστικά που ο Άκης μοιράζεται μαζί μας συνθέτουν ένα σύγχρονο, μοντέρνο cooking show.
07:30Αστέρας Ραχούλας (E)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2016-2017. Επεισόδιο 15. Η Γιώτα προσπαθεί να αποσπάσει με κάθε τρόπο το κομμάτι του χάρτη από τη Μπιρμπίλω χωρίς αποτέλεσμα. Ο Άρης συζητά με τον Ανδρονίκου το συστήματα που θα ακολουθήσει στον επόμενο αγώνα, γεγονός που δημιουργεί αναταράξεις ανάμεσα στους παίκτες. Η Σαββούλα επεμβαίνει για μία ακόμη φορά στη ζωή του Αγγελή, με δυσάρεστα γι' αυτήν αποτελέσματα. Η Μπιρμπίλω με δόλιο τρόπο, στέλνει με τον ανυποψίαστο Ανέστη, τον χάρτη στα ασφαλή χέρια της Βαγγελιώς. Παράλληλα, ο Τατούης εν όψει του αγώνα με το Παραδείσι, γυρίζει βίντεο με τη συμμετοχή όλης της ομάδας για να το στείλουν στην Ομοσπονδία. Πριν την τελευταία προπόνηση του Αστέρα, η Μαργαρίτα επισκέπτεται τον Άρη στο γήπεδο και τον ταράζει με μια αυθόρμητη εξομολόγηση. Επεισόδιο 16. Ο Άρης είναι ταραγμένος και αμήχανος μετά την εξομολόγηση της Μαργαρίτας. Ο Ανδρονίκου βάζει φιτιλιές στους παίκτες την ώρα της προπόνησης, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μεγάλος καβγάς μεταξύ τους και ο Άρης να φύγει από το γήπεδο. Το κλίμα στον Αστέρα πριν τον κρίσιμο αγώνα με το Παραδείσι είναι τεταμένο. Η Γιώτα
09:00Εντιμότατοι Κερατάδες (Ε)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2006 - 2007. Επεισόδιο 23: «Ο χαλβάς κερατάς». Ο Λάκης Χατζηαλεύρης είναι ένας εργοστασιάρχης χαλβάδων, παντρεμένος με την όμορφη, πλην όμως νυμφομανή Τερέζα, που δεν χάνει ευκαιρία να τον απατάει με το παραμικρό. Εκείνος, όντας γλυκός και αφελής, είναι σαν το προϊόν που παράγει. Ένας πραγματικός «χαλβάς» που πιστεύει ότι έχει παντρευτεί την πιο πιστή γυναίκα του κόσμου. Εντελώς αντίθετη γνώμη έχει η μητέρα του η Βαρβάρα. Μια δυναμική και ξύπνια γυναίκα που έχει πάρει χαμπάρι από την αρχή τι κουμάσι είναι η νύφη της και προσπαθεί να του ανοίξει τα μάτια. Η τύχη όμως παίζει τα δικά της παιχνίδια... Παίζουν: Αντώνης Λουδάρος, Μπέτυ Μαγγίρα, Στέλιος Μάινας, Θεοφανία Παπαθωμά, Σοφία Μυρμιγκίδου, Κατερίνα Μπιλαλή. Σενάριο: Έλενα Σολωμού. Σκηνοθεσία: Νίκος Κουτελιδάκης. Παραγωγή: STUDIO ATA.
10:00Οικογενειακές Ιστορίες (Ε)🔍Η τυπολογία του scripted reality, που πρώτος ο Αlpha «σύστησε», συνεχίζει μέσα από τα επεισόδια Οικογενειακών Ιστοριών. Η εκπομπή εστιάζει σε κοινωνικά θέματα και προβλήματα που πολλές οικογένειες καλούνται καθημερινά να επιλύσουν. Κρυμμένα μυστικά μέσα στα ζευγάρια, γονείς ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους και γονείς που τα πληγώνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν, σχέσεις που ανατρέπονται και αποφάσεις που αλλάζουν μια ζωή μέσα σε μια στιγμή. Θεματολογία που εμπνέεται από το σήμερα αλλά και ιστορίες που πατούν σε γνωστά, αληθινά περιστατικά.
12:00Το Σόι Σου, III (Ε)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2016-2017. Επεισόδιο 29: «Ραντεβού στα τυφλά». Η Μπέλα μπαίνει σε μια εφαρμογή γνωριμιών και αποφασίζει να συναντήσει έναν άγνωστο άντρα που μιλάνε το τελευταίο διάστημα. Η Όλγα όμως τη συμβουλεύει να μη βρεθεί μόνη μαζί του, αλλά να του δώσει ραντεβού στο σπίτι των γονιών τους. Η Μπέλα φοβάται μη την καταλάβει ο Βαγγέλης και καταστρώνουν με την Όλγα και τον Διονύση ένα σχέδιο αντιπερισπασμού. Παράλληλα, η Χαρούλα προσπαθεί να πείσει τον Βαγγέλη να βάψουν το σπίτι και κανονίζουν να έρθει ένας μάστορας για να το δει. Την Κυριακή η οικογένεια μαζεύεται για το οικογενειακό τραπέζι, αλλά τα πράγματα δε θα κυλήσουν τόσο ομαλά όσο σχεδίαζαν μιας και θα γίνουν συναντήσεις που δεν περίμεναν... Στο ρόλο του Κρις, ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς. Στο ρόλο του Χρυσόστομου, ο Θοδωρής Προκοπίου. Παίζουν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Ευθύμης Ζησάκης. Σενάριο: Γιάννης Διακάκης. Σκη
13:00Δελτίο Ειδήσεων🔍Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι.
13:45Αμφιβολίες (Ε)🔍Πόσο καλά νομίζεις ότι ξέρεις τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους; Πόσο σίγουρος μπορείς να είσαι γι' αυτούς; Πόσο εύκολο είναι να προσπεράσεις τα συναισθήματά σου και να δεις τα πράγματα καθαρά, με τα μάτια της αλήθειας, αλλά και να διαχειριστείς τις συνέπειες; Μετά την επιτυχία ετών που σημείωσαν οι Οικογενειακές Ιστορίες, ο Alpha μας συστήνει τις «Αμφιβολίες», τη νέα σειρά που προβάλλεται με επιτυχία σε 16 χώρες παγκοσμίως. Ιστορίες γεμάτες ένταση και συνεχείς ανατροπές, υποθέσεις αστυνομικού χαρακτήρα που σπείρουν αμφιβολίες στον πρωταγωνιστή που έρχεται αντιμέτωπος με την υποψία ότι κάποιος δικός του αγαπημένος άνθρωπος έχει διαπράξει κάποιο έγκλημα. Οι «Αμφιβολίες» έρχονται να κλονίσουν την πίστη μας, γιατί σε κάθε οικογένεια... μπορεί να συμβεί το αδιανόητο!
14:45Τροχονόμος Βαρβάρα🔍Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1981. Ο Αχιλλέας, μένει στις Εργατικές πολυκατοικίες και μην μπορώντας να βρει δουλειά, αποφασίζει να υποδυθεί την αδελφή του, Βαρβάρα, παίρνοντας τη θέση της στη σχολή τροχονόμων. Εκεί αρχίζουν οι περιπέτειες για τον Αχιλλέα, καθώς ερωτεύεται την Κάτια, ένα πλουσιοκόριτσο που πηγαίνει στη σχολή από ανία. Η «Βαρβάρα» εν τω μεταξύ γίνεται η αγαπημένη μαθήτρια του αφοσιωμένου εκπαιδευτή της σχολής και τα πράγματα περιπλέκονται για τον Αχιλλέα, που έχει εγκλωβιστεί στο ρόλο της Βαρβάρας. Παίζουν: Γιάννης Γκιωνάκης, Στάθης Ψάλτης, Τζένη Ζαχαροπούλου, Μαρί Καραβία. Σενάριο: Γιάννης Σκλάβος. Σκηνοθεσία: Όμηρος Ευστρατιάδης. Διάρκεια: 90'.
16:35Δελτίο Ειδήσεων Στη Νοηματική Γλώσσα [Ν/Γ]🔍Δελτίο ειδήσεων στη νοηματική γλώσσα. Με ταυτόχρονη αναγραφή υποτίτλων [Ν/Γ].
16:45Οικογενειακές Ιστορίες (Ε)🔍Η τυπολογία του scripted reality, που πρώτος ο Αlpha «σύστησε», συνεχίζει μέσα από τα επεισόδια Οικογενειακών Ιστοριών. Η εκπομπή εστιάζει σε κοινωνικά θέματα και προβλήματα που πολλές οικογένειες καλούνται καθημερινά να επιλύσουν. Κρυμμένα μυστικά μέσα στα ζευγάρια, γονείς ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους και γονείς που τα πληγώνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν, σχέσεις που ανατρέπονται και αποφάσεις που αλλάζουν μια ζωή μέσα σε μια στιγμή. Θεματολογία που εμπνέεται από το σήμερα αλλά και ιστορίες που πατούν σε γνωστά, αληθινά περιστατικά.
18:50Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων🔍Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι. Με κυλιόμενους τίτλους ειδήσεων.
19:55Ο Καιρός Της Εβδομάδας🔍Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας, φυσικός-μετεωρολόγος, παρουσιάζει αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού της εβδομάδας για να οργανώνουμε με ασφάλεια τις μετακινήσεις, τις εξωτερικές δουλειές ακόμη και τα ταξίδια μας.
20:00Mr. Bean🔍Κωμική σειρά αγγλικής παραγωγής 1990 - 1995. Ο Mr. Bean στο σπίτι, στο δρόμο, στο αυτοκίνητο, στο πάρκο, στα μαγαζιά, στο εστιατόριο, στην πισίνα, στο σινεμά, στις διακοπές. Χωρίς πολλά λόγια και με αφοπλιστική αφέλεια, ο αδέξιος πρωταθλητής της κωμωδίας είναι εδώ για να δώσει τις πιο απίστευτες και παράλογες λύσεις στα πιο απλά προβλήματα που μπορεί να τύχουν σε έναν άνθρωπο. Ηθοποιοί: Ρόουαν Άτκινσον. Σενάριο: Ρίτσαρντ Κέρτις, Ρόουαν Ατκινσον. Σκηνοθεσία: Τζoν Χάουαρντ Ντέιβις.
20:45Το Σόι Σου, III (Ε)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2016-2017. Επεισόδιο 30: «Αντίκα για τρεις». Ένα οικόπεδο, μια σερβάντα κι ένα κόλπο! Ένα κτήμα που αγοράζει ο Μενέλαος φέρνει νέες κόντρες ανάμεσα στους γιους του, για το ποιος θα το κληρονομήσει, γεγονός που με τη σειρά του φέρνει αναστάτωση σε εκείνον γιατί θεωρεί ότι τα παιδιά του έχουν γίνει άπληστα και φιλοχρήματα. Η Αλεξάνδρα όμως, που είναι σίγουρη ότι όλα αυτά είναι στο μυαλό του, φέρνει στο τραπέζι ένα σχέδιο για να το αποδείξει. Βασικός της βοηθός η καινούρια της σερβάντα, που μέσα από μια σειρά με ευτράπελα θα φέρει στο προσκήνιο πράγματα που δεν τα υπολόγιζε κανένας... Παίζουν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Ευθύμης Ζησάκης. Σενάριο: Νίκος Μήτσας. Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός. Το πρόγραμμα παρέχεται με δυνατότητα επιλογής ειδικών υποτίτλων για άτομα με προβλήματα ακοής [CC].
21:45Το Σόι Σου, III (Ε)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2016-2017. Επεισόδιο 31: «Ο δικηγόρος του διαβόλου». Η Λυδία βλέποντας πόσο έχει βελτιωθεί ο γάμος μιας φίλης της, που ήταν στα πρόθυρα διαζυγίου μετά από κάποιες συνεδρίες με έναν γνωστό σύμβουλο γάμου, προτείνει στον Σάββα να τον επισκεφτούν και εκείνοι. Ο Σάββας ταράζεται γιατί φοβάται μήπως υπάρχει κάποιο σοβαρό θέμα στη σχέση τους, που αγνοεί. Η Λυδία τον καθησυχάζει ότι δεν έχει κανένα μεγάλο πρόβλημα μαζί του και με τον γάμο τους, απλώς πιστεύει ότι με την βοήθεια του ειδικού θα μπορούν στο μέλλον να αποφεύγουν ακόμα και τα μικρο-καβγαδάκια που προκύπτουν κάθε τόσο μεταξύ τους. Το ραντεβού με τον σύμβουλο γάμου κλείνεται και οι δυο τους πάνε στους Χαμπέους να αφήσουν τα παιδιά με την δικαιολογία ότι έχουν ένα ραντεβού με δικηγόρο για κάποια θέματα της δουλειάς της Λυδίας. Κι ενώ το ζευγάρι φεύγει σίγουρο ότι τους έπεισε για τον λόγο που πρέπει να κρατήσουν τις μικρές, επιστρέφοντας να τις πάρουν τους περιμένει μία τεράστια έκπληξη... Παίζουν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτη
22:45Jiu Jitsu🔍Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής 2020 [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας]. Όταν ο Τζέικ Μπαρνς, ένας δεξιοτέχνης μαχητής Ζίου Ζίτσου, αρνείται να αντιμετωπίσει τον Μπραξ, ένα αδάμαστο εξωγήινο πλάσμα, το μέλλον της ανθρωπότητας κρέμεται από μια κλωστή. Τραυματισμένος και πάσχοντας από σοβαρή αμνησία, ο Τζέικ αιχμαλωτίζεται από μια στρατιωτική ομάδα ανίκανη να πολεμήσει τον ανελέητο εισβολέα που έχει κατέβει στον πλανήτη. Ο Τζέικ σώζεται από τον Γουάλι και μια αρχαία τάξη μαχητών Ζίου Ζίτσου, που πρέπει να τον βοηθήσουν να ανακτήσει τη μνήμη του και τις δυνάμεις του, ώστε να νικήσει τον Μπραξ σε μια επική μάχη που θα καθορίσει τη μοίρα της ανθρωπότητας. Ηθοποιοί: Αλέν Μουσί, Νίκολας Κέιτζ, Τόμι Γουόκερ, Τζον Ντ. Χίκμαν, Μαρί Αυγερόπουλος. Σενάριο: Δημήτρης Λογοθέτης, Τζιμ ΜακΓκράθ. Σκηνοθεσία: Δημήτρης Λογοθέτης. Διάρκεια: 120'.
00:45Το Χρώμα Του Χρήματος (The Color Of Money)🔍Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής 1986 [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές σεξουαλικές, βίας, απρεπή εκφορά λόγου και χρήσης ναρκωτικών κι άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών]. Ο Έντουαρντ Φέλσον, γνωστός και ως Φαστ Έντι, υπήρξε στο παρελθόν ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες μπιλιάρδου. Αυτό όμως, μέχρι τη στιγμή της οριστικής αποβολής του από το πρωτάθλημα, όχι μόνο λόγω της αλαζονείας του, αλλά και λόγω της αμφιλεγόμενης τεχνικής του. Τώρα πια ο Φαστ Έντι ασχολείται με την εκπαίδευση φιλόδοξων νεαρών, που δεν θα δίσταζαν να κάνουν τα πάντα για να διακριθούν στο άθλημα, κερδίζοντας φυσικά για τον εαυτό του πολλά χρήματα ως μέντοράς τους πίσω από τη βιτρίνα των βρόμικων στοιχημάτων. Σύντομα θα βρεθεί στο δρόμο του ο Βίνσεντ, ένας ασυμβίβαστος νεαρός, που θέλει να φτάσει γρήγορα στην κορυφή. Ο Φαστ Έντι δε θα χάσει την ευκαιρία να τον μυήσει στα μυστικά του χώρου. Όταν όμως δει ότι ο ατίθασος Βίνσεντ σύντομα εξελίσσεται σε έναν από τους καλύτερους παίκτες, επισκιάζοντας τον ίδιο, η σχέση μεταξύ των δύο αντρών δεν θα αργήσει να πάρει άλλη διάσταση και άλλη τροπή... Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Πολ
03:00Ο Άνθρωπος Για Όλες Τις Δουλειές🔍Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1966. Ένας στυγνός ρεαλιστής που πιστεύει ότι στη ζωή πρέπει να πατάς επί πτωμάτων, έρχεται σε ρήξη με τον πατέρα του και εγκαταλείποντας τις μεγάλες επιχειρήσεις ναυπηγείων που διαθέτει, εξαφανίζεται. Μετά τη διαφωνία του αυτή, καταλήγει να δουλεύει καμαριέρης σε μεγάλο ξενοδοχείο και έτσι πληροφορείται τα προσωπικά όλων των πλούσιων πελατών. Σκοπός του να κερδίσει γρήγορα χρήματα, και να αποδείξει την αλήθεια των πεποιθήσεων του. Στο τέλος θα καταλάβει πως ο ανθρώπινος παράγοντας είναι πολύ πιο σημαντικός από ότι αρχικά πίστευε και στη συνέχεια θα βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να βρουν την ευτυχία. Ηθοποιοί: Γιώργος Κωνσταντίνου, Λίλιαν Μηνιάτη, Νίκος Τζόγιας, Μπεάτα Ασημακοπούλου, Χλόη Λιάσκου, Αλέκος Τζανετάκος, Μπέτυ Αρβανίτη, Σταύρος Ξενίδης, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Γιώργος Μούτσιος. Σενάριο: Γιώργος Κωνσταντίνου, Γιώργος Λαζαρίδης, Χρήστος Κυριακός. Σκηνοθεσία: Γιώργος Κωνσταντίνου. Μουσική: Γιώργος Θεοδοσιάδης. Διάρκεια: 119'.

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play