...
ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪMEGAOpen Beyond
ΕΡΤ3MAK TVMADΒΟΥΛΗΕΡΤ News
ALPHA
ALPHA - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
06:00Θυρίδα Τηλεπώλησης🔍Τηλεαγορά.
06:30Kitchen Lab, VII (Ε)🔍Ο Άκης Πετρετζίκης μας λέει την πιο νόστιμη καλησπέρα από το... εργαστήρι μαγειρικής του! Η πιο αγαπημένη εκπομπή μαγειρικής γεμίζει τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου με χρώματα, αρώματα και γεύσεις από τον πιο αγαπητό Έλληνα σεφ. Συνταγές που «βγαίνουν» και πετυχαίνουν, απλές οδηγίες και τα μυστικά που ο Άκης μοιράζεται μαζί μας συνθέτουν ένα σύγχρονο, μοντέρνο cooking show.
07:20Αστέρας Ραχούλας (E)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2016-2017. Επεισόδιο 1: Δυο χωριά που τα χωρίζει αβυσσαλέο μίσος από τα βάθη του παρελθόντος. Δυο ποδοσφαιρικές ομάδες, ένα έπαθλο! Ραχούλα: ένα χωριό με ιστορία, χωρίς λεφτά, αλλά με μια ομάδα με ψυχή. Παραδείσι: ένα χωριό που έχει λεφτά... τελεία. Ο Άρης Ζαγορίτης μετά από δυο χρόνια προπονητικής απραξίας έχει πιάσει πάτο. Ο Αστέρας Ραχούλας, η ομάδα του χωριού του, βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση και τον χρειάζεται. Ο Άρης όμως έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του. Προκηρύσσεται διαγωνισμός του ΕΣΠΑ και η φτωχή Ραχούλα συμμετέχει με σκοπό να αποκτήσει ένα γήπεδο κόσμημα. Για να πετύχει το «πολυπόθητο» γήπεδο όμως, θα πρέπει να ξεπεράσει το μισητό Παραδείσι στη βαθμολογία την τρέχουσα σεζόν. Μόνο ο Άρης μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Με δολοπλοκία θα τον φέρουν άρον-άρον στη Ραχούλα. Εκεί να τον καλεί το παρελθόν του και μια ομάδα όλεθρος. Επεισόδιο 2: Το χωριό μετά την άφιξη του Άρη βρίσκεται σε αναβρασμό. Ο Άρης συναντά την Μαργαρίτα, τον νεανικό του έρωτα, πολύ θυμωμένη και κολλημένη στο παρελθόν. Ο Ανέστης και η Γιώτα συνωμοτούν στο πως θα καταφέρουν να κάμψου
09:00Οικογενειακές Ιστορίες (Ε)🔍Η τυπολογία του scripted reality, που πρώτος ο Αlpha «σύστησε», συνεχίζει μέσα από τα επεισόδια Οικογενειακών Ιστοριών. Η εκπομπή εστιάζει σε κοινωνικά θέματα και προβλήματα που πολλές οικογένειες καλούνται καθημερινά να επιλύσουν. Κρυμμένα μυστικά μέσα στα ζευγάρια, γονείς ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους και γονείς που τα πληγώνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν, σχέσεις που ανατρέπονται και αποφάσεις που αλλάζουν μια ζωή μέσα σε μια στιγμή. Θεματολογία που εμπνέεται από το σήμερα αλλά και ιστορίες που πατούν σε γνωστά, αληθινά περιστατικά.
10:00Εντιμότατοι Κερατάδες (Ε)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2006 - 2007. Επεισόδιο 16: «Ο μαθουσάλας κερατάς». Ο Όμηρος είναι κερατάς μόνο που δεν το θυμάται! Ένα εγκεφαλικό έχει φροντίσει να διαγραφεί από τη μνήμη του το μοναδικό παραστράτημα της γυναίκας του πριν 40 τόσα χρόνια. Και ενώ όλα βαίνουν καλώς έρχεται ένα δεύτερο εγκεφαλικό και φυσικά η βοήθεια της Εύας να φρεσκάρουν τη μνήμη του με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μεταξύ του Όμηρου και της γυναίκας του «ο πόλεμος των πουΡό-ουζ». Παίζουν: Αντώνης Λουδάρος, Μπέτυ Μαγγίρα, Αθηνόδωρος Προύσαλης, Μέλπω Ζαρόκωστα, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Μιχάλης Μαρκάτης, Τζένη Θεωνά. Σενάριο: Θουκής Θουκή. Σκηνοθεσία: Φωτεινή Κοτρώτση. Παραγωγή: STUDIO ATA.
11:00Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, IX (Ε)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2021-2022. Επεισόδιο 33. Η Βούλα παραγγέλνει κάτι από το ίντερνετ που ο Μηνάς το βρίσκει τρομερά κακόγουστο. Και είναι, αλλά η Βούλα το καταλαβαίνει όταν το παραλαμβάνει. Πώς θα το ξεφορτωθεί χωρίς να παραδεχτεί το λάθος της; Ενώ ο Μπάμπης αποφασίζει να αρνηθεί την κουμπαριά με τον Γιωρίκα, η Ξένια έχει την ανάγκη της Θοδώρας. Θα γίνει τελικά ο Μπάμπης κουμπάρος ή δεν θα γίνει; Ο Ηλίας, θορυβημένος από τον ξαφνικά θάνατο κάποιου θείου της Καίτης, αποφασίζει να προσέξει τη διατροφή του. Ο Κανάτης μαθαίνει πως επιστρέφει ένα χορευτικό φεστιβάλ και προσπαθεί να πείσει τη Βέλη και τον Άγγελο να λάβουν μέρος. Επεισόδιο 34. Μη μπορώντας να ξεφορτωθεί την απαίσια καρέκλα η Βούλα, χωρίς να παραδεχτεί την ήττα της στον Μηνά, καταφεύγει σε... βίαιες λύσεις. Άγγελος και Βέλη συνειδητοποιούν ότι ο Κανάτης είναι επικίνδυνος για την εγκυμοσύνη της Βέλης και ψάχνουν να βρουν πού θα μπορούσε να μείνει... Ο Ηλίας κερδίζει ένα ζευγάρι μπότες ιππασίας και «ψήνεται» να ασχοληθεί με αυτό το χόμπι. Η Καίτη βρίσκει όμως μια ευκαιρία να του δώσει ένα μάθημα για την τσιγκουνιά του... Η
13:00Δελτίο Ειδήσεων🔍Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι.
13:50Το Σόι Σου, II (Ε)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2015-2016. Επεισόδιο 46: «21 γραμμάρια». Τσεκ απ, αποτελέσματα, ουρικό οξύ. Μια αλληλουχία γεγονότων που δεν έχει παρά να καταλήξει στη γνωστή σε όλους μας δίαιτα! Κάπως έτσι λοιπόν βάζει κι η Αλεξάνδρα το γνωστό χαρτάκι πάνω στο ψυγείο και αρχίζει να τρέφεται αποκλειστικά με όσπρια και λαχανικά. Όλοι ανησυχούν αν θα τα καταφέρει, η ίδια όμως τους διαβεβαιώνει πως είναι αρκετά πειθαρχημένη και θα αντέξει. Όλα αυτά όμως μέχρι η black forest στο ψυγείο να βρεθεί μισοφαγωμένη και μια ολόκληρη παραγγελία από κινέζικο κρυμμένη στο γραφείο. Η Αλεξάνδρα πιάστηκε στα πράσα, αν και δεν τα έφαγε ποτέ. Θα τα καταφέρει άραγε να πετύχει τον στόχο της ή η Λυδία έχει δίκιο που συνέχεια την αμφισβητεί; Παίζουν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Ευθύμης Ζησάκης. Σενάριο: Νίκος Μήτσας. Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός. Το πρόγραμμα παρέχεται με δυνατότητα επιλογής ειδικών υποτίτλων για άτο
14:40Δελτίο Ειδήσεων στη Νοηματική Γλώσσα [Ν/Γ]🔍Δελτίο ειδήσεων στη νοηματική γλώσσα. Με ταυτόχρονη αναγραφή υποτίτλων [Ν/Γ].
14:50Καμικάζι Αγάπη μου🔍Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1983. Ο Στάθης, η Ρένα κι ο Αλέξης είναι τρία θεότρελα αδέλφια. Ο πρώτος είναι αθεράπευτος λάτρης των μηχανών, η δεύτερη χορευταρού και θαμώνας των κλαμπ κι ο τρίτος σκληρός ροκάς. Ο Στάθης προσπαθεί να βρει λεφτά για να αγοράσει μια μοτοσικλέτα, πράγμα δύσκολο βέβαια μιας και συνεχώς τον απολύουν από τη δουλειά του. Παίζουν: Στάθης Ψάλτης, Καίτη Φίνου, Σοφία Αλιμπέρτη, Σταμάτης Γαρδέλης. Σενάριο - Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης. Διάρκεια: 84'.
16:45Οικογενειακές Ιστορίες (Ε)🔍Η τυπολογία του scripted reality, που πρώτος ο Αlpha «σύστησε», συνεχίζει μέσα από τα επεισόδια Οικογενειακών Ιστοριών. Η εκπομπή εστιάζει σε κοινωνικά θέματα και προβλήματα που πολλές οικογένειες καλούνται καθημερινά να επιλύσουν. Κρυμμένα μυστικά μέσα στα ζευγάρια, γονείς ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους και γονείς που τα πληγώνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν, σχέσεις που ανατρέπονται και αποφάσεις που αλλάζουν μια ζωή μέσα σε μια στιγμή. Θεματολογία που εμπνέεται από το σήμερα αλλά και ιστορίες που πατούν σε γνωστά, αληθινά περιστατικά.
18:50Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων🔍Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι. Με κυλιόμενους τίτλους ειδήσεων.
20:00Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, X (E)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2022-2023. Επεισόδιο 15. Ο Άγγελος και η Βέλη έχουν αρχίσει να έχουν οικονομικά προβλήματα και το μεγαλύτερο από αυτά είναι ο Κανάτης... Η Καίτη ανακαλύπτει ότι ο Ηλίας χαζεύει κοπέλες με μαγιό σε πισίνες και γίνεται έξαλλη. Η αλήθεια όμως, είναι τελείως διαφορετική. Ο Μηνάς μαθαίνει ότι τα χταπόδια είναι από τα εξυπνότερα πλάσματα της φύσης κι αποφασίζει, να μην ξαναφάει... Αλλά πόσο ν' αντέξει το τρολάρισμα της Βούλας; Το σχολείο της Ξένιας διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία. Κι ενώ η Ξένια είναι σίγουρη πως ο Μπάμπης θα δώσει αίμα, ανακαλύπτει πως φοβάται την βελόνα. Επεισόδιο 16. Ο Άγγελος και η Βέλη ψάχνουν πού θα κρύψουν στο σπίτι τα λεφτά που τους έδωσε ο Κανάτης... Ο Μηνάς ενημερώνει τη Βούλα ότι έχει συνέλευση πολυκατοικίας κι εκείνη νομίζει πως άρχισε να τα χάνει. Σε μονοκατοικία μένουμε! Μόνο που ο Μηνάς το εννοεί... Η Καίτη έχει άγχος, γιατί θέλει να πάρει μια μεγάλη δουλειά με δέκα νύφες. Ο Ηλίας είναι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει και την εμψυχώνει. Αλλά δε φαντάζεται τι σημαίνει αυτό για την καθημερινότητά τους. Ο Μπάμπης παίρνει μεγάλες αποφάσεις για
22:00Το Σόι Σου, II (Ε)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2015-2016. Επεισόδιο 49: «Ποτέ μη λες ποτέ». Το αισθηματικό διήγημα της Μπέλας και η συνταγή για την καυτή κοτόπιτα της Χαρούλας παίρνουν μέρος σε δύο διαφορετικούς διαγωνισμούς στο ίδιο περιοδικό. Μεγάλη νικήτρια ανακηρύσσεται η Μπέλα, τη συνέντευξη όμως θα δώσει από λάθος η Χαρούλα. Διφορούμενες απαντήσεις που μπερδεύουν και πικάντικες λεπτομέρειες που θα φτάσουν μέχρι τη Μεσσήνη, θα κάνουν τον Βαγγέλη να αλλάξει πενήντα αποχρώσεις του κόκκινου. Ένα νέο ταλέντο γεννιέται, μια οικογένεια αναστατώνεται κι ένας αναπάντεχος θαυμαστής της γυναικείας λογοτεχνίας αποκαλύπτεται. Παίζουν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Ευθύμης Ζησάκης. Σενάριο: Γεωργία Φώτου. Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός. Το πρόγραμμα παρέχεται με δυνατότητα επιλογής ειδικών υποτίτλων για άτομα με προβλήματα ακοής [CC].
23:00Το Σόι Σου, II (Ε)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2015-2016. Επεισόδιο 50: «Επιστροφή στη φύση». Αυτήν την Κυριακή το σόι των Τριαντάφυλλων δέχεται ενισχύσεις! Η μητέρα της Αντωνίας, Αφρούλα, επιστρέφει μετά την περσινή της επίσκεψη ακόμα πιο δυναμική. Όχι όμως απλώς για να τους δει. Αλλά για να ανακοινώσει ότι οι γιατροί συνέστησαν στον άντρα της μετά τις τελευταίες εξετάσεις του να αφήσει την αγροτική ζωή. Και τώρα; Τι θα γίνει; Θα πέσουνε τα κτήματα στα χέρια εργατών; Ή μήπως θα ήτανε καλύτερα να μετακόμιζαν ο Κωνσταντίνος και η Αντωνία στο χωριό και να τα αναλάβουνε εκείνοι; Όσο κι αν η Αλεξάνδρα λιποθυμάει κατ' εξακολούθηση όταν το ακούει, τελικά αυτό αποφασίζεται και η εκπαίδευση αρχίζει! Κωνσταντίνος αγρότης, Αντωνία νοικοκυρά και οι συμπεθέρες έξαλλες να σφάζονται! Έχει πει όμως όλη την αλήθεια η Αφρούλα ή υπάρχει κάτι που θα ανατρέψει εντελώς τα πράγματα; Παίζουν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Ευθύμ
23:55The Rhythm Section🔍Δραματική περιπέτεια μυστηρίου αμερικανικής και αγγλικής συμπαραγωγής 2020 [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας και απρεπή εκφορά λόγου]. Μετά την τραγική απώλεια της οικογένειάς της σε αεροπορικό δυστύχημα, η Στέφανι χάνει κάθε ελπίδα και σκοπό στη ζωή της. Όταν όμως ένας δημοσιογράφος της αποκαλύπτει ότι το δυστύχημα ήταν στην πραγματικότητα τρομοκρατική ενέργεια, η Στέφανι βρίσκει νέο νόημα: να εντοπίσει και να εκδικηθεί τους υπεύθυνους για τον θάνατο των γονιών της. Παρά την ψυχική και σωματική της εξάντληση, η αποφασιστικότητά της αναζωπυρώνεται, δίνοντάς της έναν νέο λόγο για να συνεχίσει. Ηθοποιοί: Μπλέικ Λάιβλι, Τζουντ Λο, Στέρλινγκ Κ. Μπράουν, Μαξ Κασέλα, Τζεφ Μπελ, Ρίτσαρντ Μπρέικ. Σενάριο: Μάρκ Μπέρνελ. Σκηνοθεσία: Ριντ Μοράνο. Διάρκεια: 100'.
02:15Πες τα Χρυσόστομε🔍Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1983. Ο Στάθης, ένας τίμιος και εργατικός νέος, δεν ανέχεται τα στραβά και τα ανάποδα που συναντάει καθημερινά. Το χειρότερο όμως είναι ότι τα λέει, και τα λέει άσχημα. Βρίζει και τσακώνεται με όλους, την οικογένεια, τους φίλους του, ακόμα και με την αγαπημένη του. Ηθοποιοί: Στάθης Ψάλτης, Καίτη Φίνου, Νίκος Ρίζος, Δέσποινα Στυλιανοπούλου. Σενάριο: Ερρίκος Θαλασσινός. Σκηνοθεσία: Ερρίκος Θαλασσινός. Διάρκεια: 85'.
04:00Κόκκινος Κύκλος, I (Ε)🔍Αστυνομική σειρά με αυτοτελή επεισόδια, ελληνική παραγωγή του 2000 [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας, σεξ, χρήσης ναρκωτικών κι άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών κι απρεπή εκφορά λόγου]. Επεισόδιο 6: «Νοκ-Άουτ». Μια επαγγελματίας του έρωτα πέφτει θύμα της εμμονής ενός πελάτη της και προσλαμβάνει έναν αποτυχημένο μποξέρ για να την προστατεύει. Όταν όμως, εκείνος την ερωτεύεται, εκείνη τον διώχνει.... Μόνο που εκείνος δεν δέχεται να φύγει από τη ζωή της. Παίζουν: Τάνια Τρύπη, Μηνάς Χατζησάββας, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Νίνα Μιχαλοπούλου, Αντώνης Αντωνίου, Νίκος Νίκας, Μάριος Ιωάννου, Τάσος Κολοβός, Κώστας Φαλελάκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Μπάμπης Σπανός. Σενάριο: Αλέξανδρος Κακαβάς. Σκηνοθεσία: Πάνος Κοκκινόπουλος. Εταιρεία παραγωγής: FRENZY FILMS.
04:45Αγγελική (Ε)🔍Δραματική σειρά ελληνικής παραγωγής 2020-2021 [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας, σεξουαλικές, χρήσης ναρκωτικών κι άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών και απρεπή εκφορά λόγου]. Επεισόδιο 14. Ο Στέφανος αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό της αγνοώντας την επιθυμία της Αθηνάς. Η Τζένη θέλει να συναντήσει την Αθηνά και να της εξηγήσει τι πραγματικά συνέβη αλλά ο Στέφανος της το αποκλείει. Η σχέση του Μιχάλη και της Αγγελικής ανακοινώνεται επίσημα σε όλη την οικογένεια και δημιουργεί εντάσεις και καχυποψία φέρνοντας την Αγγελική σε δύσκολη θέση. Ο Στέφανος καλείται να πάρει δύσκολες αποφάσεις για την επιβίωση της επιχείρησης ενώ ο Παύλος κάνει μία ακόμα απελπισμένη προσπάθεια να κερδίσει την καρδιά της Σοφίας. Η Κατερίνα νιώθει πόνους στην κοιλιά και ανησυχεί για την εγκυμοσύνη της. Ο Μιχάλης έρχεται σε σύγκρουση με την Αγγελική και προσπαθεί να τη μεταπείσει για την εκδίκησή της. Η Αγγελική του αποκαλύπτει ένα τραγικό συμβάν από το παρελθόν της και ο Μιχάλης καλείται να διαλέξει πλευρά και να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά του γι' αυτήν. Στον ομώνυμο ρόλο η Μαίρη Μηνά. Στον ρόλο της Αθηνάς η Φιλαρ
06:00Θυρίδα Τηλεπώλησης🔍Τηλεαγορά.

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play