...
ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪMEGAOpen Beyond
ΕΡΤ3SmileKeedooMAK TVAction 24MADNaftemporiki TVOne channel
ΒΟΥΛΗΕΡΤ News
ALPHA
ALPHA - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
05:15Αστέρας Ραχούλας (Ε)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2016 -2017. Επεισόδιο 07. Ο Αγγελής, δέχεται επίθεση από τον Καπερώνη και την παρέα του, στο ποτάμι. Παράλληλα, η Μπιρμπίλω αποκαλύπτει ένα τρομερό μυστικό στον Ανέστη και η Γιώτα φυσικά, σχεδιάζει να το εκμεταλλευτεί εις βάρος της Ραχούλας. Ο Μπάμπης δείχνει «ιδιαίτερη συμπάθεια» στη Μαργαρίτα όταν αυτή αναλαμβάνει την οικονομική διαχείριση του Αστέρα, γεγονός που εξοργίζει τον Άρη. Η Σαββούλα πείθει τον Μπάμπη, να εξαγοράσει το χρέος του Αγγελή με το αζημίωτο... Πρωταγωνιστούν: Αντώνης Καρυστινός, Παναγιώτα Βλαντή, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Σταύρος Σβήγκος, Νίκη Βακάλη, Μέλπω Ζαρόκωστα, Γιώργος Γάλλος, Ηλίας Μουλάς, Ελένη Ουζουνίδου, Φωτεινή Ντεμίρη, Σπύρος Τσεκούρας, Γιώργος Σουξές, Δανάη Λουκάκη, Παναγιώτης Νάτσης, Ηρώ Πεκτέση, Αμαλία Αρσένη, Μαρία Πετεβή, Μιχάλης Αβρατόγλου, Πένυ Αγοραστού, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Λεωνίδας Μαράκης, Βαγγέλης Ρωμνιός, Πέτρος Ιωάννου, κ.ά. Στον ρόλο του Ανέστη Σκυρογιάννη ο Δάνης Κατρανίδης. Στον ρόλο της Γιώτας Σκυρογιάννη η Υρώ Μανέ. Σενάριο: Γιώργος Κρητικός, Μάκης Πιτταράς. Σκηνοθεσία: Νίκος Κρητικός.
06:10Θυρίδα Τηλεπώλησης🔍Τηλεαγορά.
06:45Οικογενειακές Ιστορίες (Ε)🔍Η τυπολογία του scripted reality, που πρώτος ο Αlpha «σύστησε», συνεχίζει μέσα από τα επεισόδια Οικογενειακών Ιστοριών. Η εκπομπή εστιάζει σε κοινωνικά θέματα και προβλήματα που πολλές οικογένειες καλούνται καθημερινά να επιλύσουν. Κρυμμένα μυστικά μέσα στα ζευγάρια, γονείς ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους και γονείς που τα πληγώνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν, σχέσεις που ανατρέπονται και αποφάσεις που αλλάζουν μια ζωή μέσα σε μια στιγμή. Θεματολογία που εμπνέεται από το σήμερα αλλά και ιστορίες που πατούν σε γνωστά, αληθινά περιστατικά.
07:45Happy Day στον Alpha, XIII🔍Ψυχαγωγική εκπομπή. Για 13η σεζόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας λέει την πιο γλυκιά «καλημέρα», με χαμόγελο και θετική διάθεση, δίνοντας το έναυσμα για μία χαρούμενη και λαμπερή ημέρα. Μαζί της, η γνώριμη παρέα φίλων, Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς, μας κρατά ευχάριστη συντροφιά τα πρωινά όλα αυτά τα χρόνια. Η παρέα μεγαλώνει με τους Δήμο Βερύκιο, Γιώργο Σατσίδη και Λευτέρη Μητσόπουλο.
10:00Super Κατερίνα, V🔍Ψυχαγωγική εκπομπή. Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει στον Alpha για 5η χρονιά, με μια ανανεωμένη «Super Κατερίνα». Στο πλευρό της και φέτος ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης με πολυετή εμπειρία, η Φρόσω Κυριαζή, μια νέα δυναμική δημοσιογράφος με έγκυρο ρεπορτάζ και ο Χάρης Χρονόπουλος με τηλεοπτική και ραδιοφωνική εμπειρία. Μαζί της και η Δάφνη Μπόκοτα, η οποία μετά από χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, επανέρχεται δυναμικά με σχόλιο και άποψη στην τηλεόραση του σήμερα. Lifestyle νέα από την Έλενα Πολυκάρπου, και φέτος μαγειρεύει ο Πέτρος Συρίγος και τα άστρα αναλύει η Βάσια Μαυράκη.
13:00Το Σόι σου, IV (Ε)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2017-2018. Επεισόδιο 3: «Έρχεται ο παππούς. Στοπ.». Η είδηση ότι ο αδερφός του πατέρα της Χαρούλας, που την έχει μεγαλώσει και την έχει βαφτίσει, ετοιμάζεται να κάνει επίσκεψη- έκπληξη από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα σημαίνει συναγερμό στο Χαμπέικο μιας και ο παππούς είναι γνωστός για τις παραξενιές του αλλά και για την αντιπάθεια του προς τον Βαγγέλη. Κι ενώ η Χαρούλα είναι ενθουσιασμένη με την άφιξή του, παρόλο που όταν παντρεύτηκε τον Βαγγέλη την αποκλήρωσε, τα παιδιά το βλέπουν ως μια ευκαιρία να συσφίξουν τις σχέσεις τους με τον παππού μήπως και ανατρέψουν τα δεδομένα σχετικά με την κληρονομιά. Ο παππούς όμως έρχεται αποφασισμένος... Στο ρόλο του Μάριου ο Κώστας Βουτσάς. Παίζουν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ιωάννα Ασημακοπούλου. Σενάριο: Δήμητρα Τσόλκα. Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος. Το πρόγραμμα παρέχεται με δυνατότητα επιλογής ειδικών υποτίτλων για άτομα με προβλήμα
14:00Δελτίο Ειδήσεων🔍Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι.
14:40Δελτίο Ειδήσεων στη Νοηματική Γλώσσα [Ν/Γ]🔍Δελτίο ειδήσεων στη νοηματική γλώσσα. Με ταυτόχρονη αναγραφή υποτίτλων [Ν/Γ].
14:50Το Σόι σου, IV (Ε)🔍Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2017-2018. Επεισόδιο 4: «Tώρα κι εγώ θα ζήσω». Μια παλιά γνώριμη της οικογένειας Τριανταφύλλου έρχεται αυτήν την εβδομάδα φέρνοντας νέους μπελάδες. Η Αφρούλα, η μητέρα της Αντωνίας, ανακοινώνει ότι χωρίζει απ' τον άντρα της, γιατί τον έπιασε με τη φυσιοθεραπεύτριά του. Όσο κι αν όλοι στην αρχή νομίζουν ότι θα της περάσει, εκείνη φαίνεται αποφασισμένη να ασχοληθεί πια με τον εαυτό της και να διαγράψει τον Σπύρο. Έτσι ξεκινάει δίαιτα και γυμναστική, ζητώντας φυσικά τη συμπαράσταση της Αντωνίας και του Κωνσταντίνου, αλλά υποχρεώνει και όλη την οικογένεια σε βόλτες και ξενύχτια, ώστε να δει κι αυτή επιτέλους πώς ζει ο κόσμος! Η καθημερινότητα όλων αναστατώνεται, ενώ η Αφρούλα φτάνει να οδηγηθεί μέχρι και στο τμήμα! Πώς θα τελειώσει αυτή η νέα συμφορά και θα ‘ναι άραγε οριστικό το τέλος της ή θα ‘χει και συνέχεια; Στο ρόλο της Αφρούλας η Φωτεινή Μπαξεβάνη. Παίζουν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κο
15:45Οικογενειακές Ιστορίες (Ε)🔍Η τυπολογία του scripted reality, που πρώτος ο Αlpha «σύστησε», συνεχίζει μέσα από τα επεισόδια Οικογενειακών Ιστοριών. Η εκπομπή εστιάζει σε κοινωνικά θέματα και προβλήματα που πολλές οικογένειες καλούνται καθημερινά να επιλύσουν. Κρυμμένα μυστικά μέσα στα ζευγάρια, γονείς ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους και γονείς που τα πληγώνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν, σχέσεις που ανατρέπονται και αποφάσεις που αλλάζουν μια ζωή μέσα σε μια στιγμή. Θεματολογία που εμπνέεται από το σήμερα αλλά και ιστορίες που πατούν σε γνωστά, αληθινά περιστατικά.
16:45Οικογενειακές Ιστορίες (Ε)🔍Η τυπολογία του scripted reality, που πρώτος ο Αlpha «σύστησε», συνεχίζει μέσα από τα επεισόδια Οικογενειακών Ιστοριών. Η εκπομπή εστιάζει σε κοινωνικά θέματα και προβλήματα που πολλές οικογένειες καλούνται καθημερινά να επιλύσουν. Κρυμμένα μυστικά μέσα στα ζευγάρια, γονείς ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους και γονείς που τα πληγώνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν, σχέσεις που ανατρέπονται και αποφάσεις που αλλάζουν μια ζωή μέσα σε μια στιγμή. Θεματολογία που εμπνέεται από το σήμερα αλλά και ιστορίες που πατούν σε γνωστά, αληθινά περιστατικά.
17:45Deal, IX🔍Ο Γιώργος Θαναηλάκης καθημερινά υποδέχεται 22 παίκτες, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν 70.000€ κάνοντας το καλύτερο Deal με τον τραπεζίτη! Νέοι παίκτες, νέες προκλήσεις, περισσότερη αγωνία, ανατροπές και μεγάλες συγκινήσεις είναι τα συστατικά που κάνουν το Deal άχαστο παιχνίδι!
18:50Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων🔍Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι. Με κυλιόμενους τίτλους ειδήσεων.
20:00Να μ' Αγαπάς🔍Καθημερινή δραματική σειρά παραγωγής 2025-2026. Επεισόδιο 115. Στο Λονδίνο, ο Λευτέρης, κάνει την επέμβαση μηνιγγιώματος και όλοι αγωνιούν για την έκβαση. Στο Ναύπλιο, ο Μιχάλης προωθεί το αφήγημά του ως θύμα. Ο Θεόφιλος αντιμετωπίζει τη Σοφία για τη δεύτερη διαθήκη και την καταστρέφει, αλλά το ρήγμα στις σχέσεις τους έχει μεγαλώσει επικίνδυνα, καθώς η Σοφία καταλαβαίνει, πόσο ριγμένη και αδικημένη είναι. Παίζουν: Δημήτρης Αλεξανδρής, Στεφανή Καπετανίδη, Στάθης Σταμουλακάτος, Ελισάβετ Μουτάφη, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Κώστας Νικούλι, Ειρήνη Αγγελοπούλου, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Μέγκι Σούλι, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Αντριάννα Ανδρέοβιτς, Αλίνα Κωτσοβούλου, Ειρήνη Τσέλλου, Μαρίλια Μητρούση. Στο ρόλο της Νικαίτης η Μάνια Παπαδημητρίου. Σενάριο: Γιώργος Μακρής. Σκηνοθεσία: Γιώργος Παπαβασιλείου. Παραγωγή: Pedio Productions.
21:00Μπαμπά σ' Αγαπώ🔍Ελληνική οικογενειακή σειρά 2025-2026. Επεισόδιο 42: «Η ευτυχία των ανθρώπων που αγαπάμε». Ο Δημήτρης κι η Ελένη καλούνται να δώσουν μια απάντηση στην ερώτηση «Ελλάδα ή Αγγλία» και δεν θα πρέπει να αποφασίσουν μόνο για τον εαυτό τους αλλά και για τον Βίκτωρα. Σε αυτή τη δύσκολη απόφαση ο Δημήτρης θα ζητήσει τη συμβουλή του Νίκου, ο οποίος αντιμετωπίζει μεγάλη αναστάτωση και στη δική του οικογένεια μετά τη σύλληψη της Βιργινίας και της Ζωής. Ο Ηρακλής πάλι αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα όταν ο Στέλιος δείχνει να αντιδρά αρνητικά στη σχέση του με την Τζένη, η οποία σπεύδει για συμπαράσταση στην ξαδέρφη της τη Στέλλα αλλά βρίσκει εκεί (για μια ακόμη φορά) τον Πανούλη. Παίζουν: Αναστάσης Ροϊλός, Μιχάλης Βαλάσογλου, Βασίλης Μηλιώνης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Θεόβη Στύλλου, Νάντια Κατσούρα, Λένα Μποζάκη, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Σπύρος Τσεκούρας, Ιωάννης Απέργης, Ελένη Σακκά, Γιώργης Παρταλίδης, Μορτ Κλωναράκη και η Δήμητρα Σιγάλα. Στο ρόλο του παππού Ευριπίδη, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος. Παίζουν τα παιδιά: Ιάσονας Τσιώνης, Ζωή Πυλιώτη, Θοδωρής Μαρουλάκης. Σενάριο: Γιώργος Φειδάς. Σκηνοθεσία: Νίκος Κρητικό
22:00Άγιος Έρωτας, II🔍Δραματική σειρά εποχής ελληνικής παραγωγής 2025-2026 [Το πρόγραμμα περιέχει απρεπή εκφορά λόγου, σκηνές βίας, σεξ και χρήσης ναρκωτικών κι άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών]. Επεισόδιο 116. Όταν αποκαλύπτεται η σχέση της Χλόης με τον πατέρα Νικόλαο, η Θάλεια ξεσπά και συγκρούεται μαζί τους κατά μέτωπο, αδυνατώντας να αποδεχτεί την αλήθεια. Ο Παύλος, έξαλλος, κατηγορεί τον Νικόλαο όχι μόνο για τον δεσμό με την κόρη του, αλλά και για την εξαφάνιση της Κικής, πιέζοντας τη χωροφυλακή να κινηθεί εναντίον του. Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες, ενώ η Θάλεια αποκαλύπτει πως η Κική βρίσκεται ασφαλής με τον Αντρέα. Η Ελένη στέκεται στο πλευρό της Χλόης, την ώρα που η Ειρήνη, η Βιργινία και λίγοι ακόμη προσπαθούν να τη στηρίξουν πριν ολόκληρη η Στέρνα στραφεί εναντίον της. Και ενώ όλα μοιάζουν να καταρρέουν, ο Παύλος εισβάλλει οπλισμένος στο σπίτι του Νικόλαου, αποφασισμένος να τον σκοτώσει. Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Δημήτρης Παπανικολάου, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Γιάννης Τσορτέκης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Γιώργος Καραμίχος, Γιούλικα Σκα
23:30Porto Leone: Στη Γειτονιά με τα Κόκκινα Φανάρια🔍Σειρά ελληνικής παραγωγής 2025-2026 [Το πρόγραμμα περιέχει απρεπή εκφορά λόγου, σκηνές βίας, σεξ και χρήσης ναρκωτικών κι άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών]. Επεισόδιο 57. Η επιστροφή της κακοποιημένης Γαλήνης στο σπίτι δημιουργεί αναπάντητα ερωτήματα. Ασπίδα της απέναντι στην σκληρότητα του Βούλγαρη είναι ο Μανώλης, καθώς και ο Ορέστης, που παρόλη την ταραχή που του έχει δημιουργήσει η συνάντηση του με την Βούλα και η κουβέντα που έκαναν για την εγκυμοσύνη της, είναι δίπλα της. Ο Αντρέας ανακαλύπτει ότι η Αλεξάνδρα είναι αυτή που κρύβεται πίσω από την απαγωγή του παιδιού του Στράτου, με εκείνη να καταφέρνει να τον πείσει ότι τα κίνητρα της Λένας δεν είναι αυτά που φαίνονται. Η Καίτη καταφέρνει να ξεφύγει από τους ανθρώπους του Καπετανάκου, την ίδια στιγμή που η Ξένη αποφασίζει να κάνει έφοδο στο σπίτι του Καπετανάκου για να πάρει πίσω το παιδί. Τέλος, ο Γιάμαρης μαθαίνει την φριχτή αλήθεια για τα μαρτύρια που πέρασε η Γαλήνη. Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης, Κλέλια Ρένεση, Μαρίνα Ασλάνογλου, Αντώνης Καρυστινός, Αλέκος Συσσοβίτης, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Άρης Αντωνόπουλος
01:00Ο Γιατρός, ΙΙ (Ε)🔍Δραματική σειρά ελληνικής παραγωγής 2024-2025. Επεισόδιο 5: «Προσοχή». Προκειμένου να αποδείξει πως είναι ικανός για τη θέση του διευθυντή, ο Ανδρέας ασχολείται με δύο περιστατικά ταυτόχρονα, διαφωνώντας με την προσέγγιση της Χριστίνας, αλλά και τη διάγνωση της Άννας. Στην τελευταία μάλιστα καταλογίζει ότι δε βλέπει καθαρά λόγω των προσωπικών της θεμάτων, πράγμα που τη θυμώνει πολύ. Παράλληλα, η Κέλλυ γοητεύεται από τον Γρηγόρη και εκδηλώνει ενδιαφέρον για τη Χειρουργική, θέλοντας να παρατήσει την Παθολογία. Και ενώ ο Αλέξανδρος προτείνει στη Σοφία να βγουν το βράδυ οι δυο τους, ο Ανδρέας φαίνεται πως πέφτει έξω στις διαγνώσεις και των δύο περιστατικών. Αυτό θα είναι μια πολύ καλή αφορμή για τον Σταθάτο, ώστε να του πει ανοιχτά πως ήρθε η ώρα να παραιτηθεί από τη διεκδίκηση της θέσης του διευθυντή. Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάλεια Ματίκα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννης Παπαζήσης, Θάνος Λέκκας, Αλέκος Συσσοβίτης, Παναγιώτης Εξαρχέας, Τζωρτζίνα Λιώση, Μαριάννα Κιμούλη, Χρήστος Ζαν Μπατίστ, Αλέξανδρος Κωχ, Εφη Κάντζα, Έλενα Μεγγρέλη, Ηλέ
02:30Οι Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα, IΙ (Ε)🔍Ελληνική παραγωγή 2007 [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας]. Επεισόδιο 25: «Περιπέτεια» (Α' μέρος). Ο Άγγελος Οικονόμου ταξιδεύει με το τραίνο για Αίγιο. Στο ταξίδι του γνωρίζεται μ΄ έναν παράξενο τύπο, το Διονύση Σεβαστόπουλο, ο οποίος δείχνει να φοβάται και να κρύβεται. Ο Διονύσης Σεβαστόπουλος εξαφανίζεται από το τραίνο αφού πρώτα έχει αφήσει τη βαλίτσα του στον ΄Αγγελο να την προσέχει. Έτσι, ο Άγγελος Οικονόμου μένει με τη βαλίτσα του μυστήριου συνταξιδιώτη του, χωρίς να έχει ιδέα πόσο τρομερές αποκαλύψεις θα έχει το περιεχόμενό της... Παίζουν: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Τάνια Τρύπη, Άκης Σακελαρίου, Χριστίνα Αλεξανιάν, Κώστας Βελέντζας, κ.ά. Σενάριο: Στέλλα Βασιλαντωνάκη. Σκηνοθεσία: Χρίστος Γεωργίου. Παραγωγή: PLD Production.
03:30Οι Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα, IΙ (Ε)🔍Ελληνική παραγωγή 2007 [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας]. Επεισόδιο 26: «Περιπέτεια» (Β' μέρος). Ο Άγγελος Οικονόμου φιλοξενείται στο Αίγιο στο σπίτι των φίλων του, της Αθηνάς και του Μιχάλη. Εκεί γνωρίζει τη Νεφέλη, φίλη της Αθηνάς, η οποία τον γοητεύει. Η Νεφέλη όμως δείχνει πολύ περίεργη και ότι έχει κάποια σχέση με τη μυστηριώδη βαλίτσα του Διονύση Σεβαστόπουλου, ο οποίος είναι νεκρός. Τη βαλίτσα όμως αυτή την αναζητάει και κάποιος άλλος, που δεν έχουν καταφέρει να βρουν ποιος είναι και τι θέλει. Στη σκιά όλων αυτών βρίσκονται ο αστυνόμος Μπέκας και οι βοηθοί του. Παίζουν: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Τάνια Τρύπη, Άκης Σακελαρίου, Χριστίνα Αλεξανιάν, Κώστας Βελέντζας, κ.ά. Σενάριο: Στέλλα Βασιλαντωνάκη. Σκηνοθεσία: Χρίστος Γεωργίου. Παραγωγή: PLD Production.
04:3010η Εντολή, I (Ε)🔍Αστυνομική σειρά ελληνικής παραγωγής 2004-2005 [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας, σεξ, χρήσης ναρκωτικών κι άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών κι απρεπή εκφορά λόγου]. Επεισόδιο 25: «Το τελευταίο ταξίδι». Ο Νικήτας κατεβαίνει για επαγγελματικό λόγο στην Αθήνα και επισκέπτεται την κόρη του τη Μαρία που είναι φοιτήτρια. Βρίσκει τα πράγματα διαφορετικά απ' ό,τι τα ήξερε. Η Μαρία έχει αποκτήσει συγκάτοικο, τη Ράνια, μια συνομήλική της. Στη συμπεριφορά της κόρης του κάτι έχει αλλάξει που, όμως, ο Νικήτας δεν μπορεί να εντοπίσει. Κανονίζει να μείνει το βράδυ σε ξενοδοχείο και να περάσει τη νύχτα με μια πόρνη. Δεν φαντάζεται ότι αυτή η νύχτα θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του. Βρίσκεται ξαφνικά αντιμέτωπος με κύκλωμα πορνείας και διακίνησης ναρκωτικών. Παίζουν: Γιώργος Αρμένης, Μαρίνα Καλογήρου, Χάρης Εμμανουήλ, Μαίρη Χήναρη, Όθων Μεταξάς, Ιζαμπέλα Κογιεβίνα, Φώτης Μπάτζας κ.α. Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή. Σκηνοθεσία: Άρης Μπαφαλούκας. Σκηνοθετική επιμέλεια: Πάνος Κοκκινόπουλος. Παραγωγή: Frenzy Film.

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play