...
ΕΡΤ1ΕΡΤ2ANT1STARALPHAΣΚΑΪMEGA
Open BeyondΕΡΤ3NickelodeonTV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΒΟΥΛΗ
ΒΟΥΛΗ
ΒΟΥΛΗ - programma tv
...προηγούμενες εκπομπές...
08:55ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ🔍
09:00ΠΡΩΙΝΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ🔍
10:00ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ 🔍ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Βουλή) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Βουλή)
22:00ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΒΟΥΚΙΔΗΣ, ΕΝΑΣ ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 🔍Πρόσφυγας από τη Νίκαια Βιθυνίας στη Μικρά Ασία, ο Γιώργος Καβουκίδης ήρθε στην Ελλάδα και από τα μέσα της δεκαετίας του ΄30 ασχολήθηκε με τον κινηματογράφο. Το στίγμα της δουλειάς του το έδωσε για πρώτη φορά στην ταινία προοδευτι... Σκηνοθεσία: Προκόπης Δάφνος ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
23:00ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ 🔍[WHAT DOES THE LAW SAY] Συζήτηση με εισηγητές κομμάτων και εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα για το νομοθετικό έργο. ... Αρχισυνταξία - Παρουσίαση: Αλεξία Κουλούρη. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Βουλή) Συζήτηση για τον Τουρισμό: Με Αφορμή τον Πρόσφατο Ψηφισθέντα Νόμο.Αποτίμηση της Χειμερινής Εορταστικής Τουριστικήε..
00:30Ο ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΙΤΡΟΜΗΛΙΔΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ '21 ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Α.ΤΣΙΦΤΣΗ (E) 🔍Σειρά εκπομπών που προβάλουν και αναδεικνύουν πρόσωπα και δράσεις από το χώρο του πολιτισμού. Αρχισυνταξία: Άντζελα Τσιφτσή. Παραγωγή: Βουλή-Τηλεόραση... ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Εκπομπή)
01:00Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΙΙ (E) 🔍Σειρά ντοκιμαντέρ για το βιβλίο και την ανάγνωση, που φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα διαχρονικό λογοτεχνικό αρχείο Ελλήνων πεζογράφων και ποιητών. Σενάριο-Σκηνοθεσία Μιχάλης Αναστασίου... ΠΑΙΔΙΚΑ-NEANIKA (Ντοκιμαντέρ) Δημήτρης Σωτάκης
02:00ΠΡΩΙΝΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ (E) 🔍Καθημερινή ενημερωτική εκπομπή με τους δημοσιογράφους Λάμπρο Πέγκο και Λουκία Γκάτσου. Η εκπομπή, με ψύχραιμη και υπεύθυνη ματιά απέναντι στα γεγονότα, ενημερώνει και μεταδίδει τις κοινοβουλευτικές εξελίξεις, μέσα από ρεπορτάζ ... Παρουσίαση: Λάμπρος Πέγκος, Λουκία Γκάτσου Αρχισυνταξία: Έλενα Κωνσταντή Παραγωγή : Βουλή Τηλεόραση ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Ειδήσεις)
03:00ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ🔍ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Εφαρμογή iOS
Αποκτήστε το στο App Store
Εφαρμογή Android
Αποκτήστε το στο Google Play